Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Да вама треба стране војне базе......Надам се Руске! Што су назависна од ваша ПРИВАТНА КЛЕПТОКРАТИЈА И НОМЕНКЛАТУРА ко води ту државу за последних 70 година.....у то у супротном интерест Православним Србима.

Да независна....гледајући у улоге што је војни врх и безбедности имали у снадевање противника у последних ратова!
Одговори

DENIS ŠEŠELJ: Tetka Vojislava Šešelja je ceo rat provela u Dubrovniku bez problema

Poverenik Autohtone hrvatske stranke prava (AHSP) za dubrovačku regiju Denis Šešelj, koji je javnosti u regionu postao poznat nakon što je nedavno podneo krivičnu prijavu protiv pokojnog hrvatskog predsednika Franje Tuđmana zbog genocida, zločina protiv čovečnosti i ratnog profiterstva, tvrdi da se nalazi u srodstvu sa liderom Srpske radikalne stranke Vojislavom Šešeljom! Кез

http://www.intermagazin.rs/denis-seselj-...-problema/

Овим Шешељима ни порекло не можеш да утврдиш колико сви лажу.
Одговори

[Слика: vucic-ne-pobedi.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: diploma.jpg]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Гласаћу за Шешеља као и до сада, али сумњам да ће победити

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

Некад је боље прећутати него коментарисати.
Одговори

(12-02-2017, 09:23 PM)Србин Пише:  Гласаћу за Шешеља као и до сада, али сумњам да ће победити

Glas za Šešelja je glas za SNS.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(12-02-2017, 10:25 PM)Mekenzi Пише:  Glas za Šešelja je glas za SNS.

Глас за крипто усташу је пораз српског народа и пораз здравог разума. Још више је поражавајући кад стиже од оних у чијој је пропасти сарајевски шабан директно учествовао. Тако да никако не могу да се отмем утиску да просечан гласач Војислава Шешеља Туте има памћење ко златна рибица ( до 3 секунде).
Одговори

(12-02-2017, 10:40 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(12-02-2017, 10:25 PM)Mekenzi Пише:  Glas za Šešelja je glas za SNS.

Глас за крипто усташу је пораз српског народа и пораз здравог разума. Још више је поражавајући кад стиже од оних у чијој је пропасти сарајевски шабан директно учествовао. Тако да никако не могу да се отмем утиску да просечан гласач Војислава Шешеља Туте има памћење ко златна рибица ( до 3 секунде).

Невероватно!

Вукови "четници" живе и после острашћеног играча козарачког кола Вука Драшковића, који је осрамотио да блата и земљу и народ па га се и његови следбеници стиде али његове "идеје" и даље непоколебљиво рабе!

То је к'о она "И после Тита-Тито"!

Тагата је наша поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(12-02-2017, 10:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Невероватно!

Вукови "четници" живе и после острашћеног играча козарачког кола Вука Драшковића, који је осрамотио да блата и земљу и народ па га се и његови следбеници стиде али његове "идеје" и даље непоколебљиво рабе!

То је к'о она "И после Тита-Тито"!

Тагата је наша поголема!

Ајде срам те било лицемеру један . Седиш у својој брвнари у Канади и паметујеш нама шта треба да радимо. Да ли се постидиш своје глупости некад пошто ја имам трансфере бламова сваки пут кад прочитам твоје баљезгарије.
Одговори

Цитат:Глас за крипто усташу је пораз српског народа и пораз здравог разума. Још више је поражавајући кад стиже од оних у чијој је пропасти сарајевски шабан директно учествовао. Тако да никако не могу да се отмем утиску да просечан гласач Војислава Шешеља Туте има памћење ко златна рибица ( до 3 секунде).

Пропасти мене и мојих земљака на првом месту је крив анти ратни лоби који је демонстрирао против рата који смо ми водили за голе животе, и који је позивао на дефетизам и дезертерство и у томе био толико успешан да је 1991. године одзив за мобилизацију у Београду био 7% А ми Срби из Крајине се поносимо тиме што смо четири године чували границу дугачку 1.600 км и што смо стали на црту Туђману, Алији и НАТО пакту, изгубили смо на крају и то је истина и драже ми је што сам остао без куће него да сам остао живети под шаховницом, моја ужа породица је у 1. светском рату остала без 2 члана, у 2. светском без 1, а у овом без 3, и опет ћемо ратовати против свих који нас буду угрозили сагнути се нећемо никада и никоме (бар ја и моја породица, а имам 3 деце) као што се ни улици групи од 7 идиота нисам склонио него сам се борио на крају зубима, док нисам остао без свести, од 1875 ретко коју генерацију моје породице ја заобишло да бар 1 од нас не да живот на олтар отаџбине и даваћемо их у будуће ако не дај Боже затреба али се никада нећемо поклонити, зато што смо поносни, зато што смо крајишници, зато што смо СРБИ

ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Одговори

(13-02-2017, 01:43 AM)Србин Пише:  Пропасти мене и мојих земљака на првом месту је крив анти ратни лоби који је демонстрирао против рата који смо ми водили за голе животе, и који је позивао на дефетизам и дезертерство и у томе био толико успешан да је 1991. године одзив за мобилизацију у Београду био 7% А ми Срби из Крајине се поносимо тиме што смо четири године чували границу дугачку 1.600 км и што смо стали на црту Туђману, Алији и НАТО пакту, изгубили смо на крају и то је истина и драже ми је што сам остао без куће него да сам остао живети под шаховницом, моја ужа породица је у 1. светском рату остала без 2 члана, у 2. светском без 1, а у овом без 3, и опет ћемо ратовати против свих који нас буду угрозили сагнути се нећемо никада и никоме (бар ја и моја породица, а имам 3 деце) као што се ни улици групи од 7 идиота нисам склонио него сам се борио на крају зубима, док нисам остао без свести, од 1875 ретко коју генерацију моје породице ја заобишло да бар 1 од нас не да живот на олтар отаџбине и даваћемо их у будуће ако не дај Боже затреба али се никада нећемо поклонити, зато што смо поносни, зато што смо крајишници, зато што смо СРБИ

За твоју и пропаст твојих земљака крив је онај ко је одбио план Z4. Милошевић је унапред договорио да ви будете поражени и видео вас је као будуће становнике јужне покрајине. Све остало је накнадна памет која нам стиже из редова слобистичких и шешељевских.Та пожеравачка говнара је исту судбину наменила и нашим сународницима у БиХ , само су се тамо нашла два човека која наведено говно нису шљивила уопште мада је и њих успео делимично да зајебе на крају.
Одговори

(13-02-2017, 01:43 AM)Србин Пише:  Пропасти мене и мојих земљака на првом месту је крив анти ратни лоби који је демонстрирао против рата који смо ми водили за голе животе, и који је позивао на дефетизам и дезертерство и у томе био толико успешан да је 1991. године одзив за мобилизацију у Београду био 7%

То је био, ЗНА СЕ, ВУК ДРАШКОВИЋ, идеолошки отац овог четника-почетника Јквуо, а сад га се сви као стиде али његове болесне идеје и даље штанцују по форумима диљем Србије и света!

Основна идеја Вука Драшковића је била и остала угузљубље према Трулом Западу, додуше исти је сем гуз*ице јавно пољубио и канџу маторе чифутке Мадлен Одврајт, бива "опкољени смо и ваља нам се пресалдумити ка Трулом Западу, у томе је наш спас"!

А овамо исти "четници" Вука манитога за нами урлају "Љотан-Љотач"!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(13-02-2017, 03:26 AM)ПРОСВЕТАР Пише:  То је био, ЗНА СЕ, ВУК ДРАШКОВИЋ, идеолошки отац овог четника-почетника Јквуо, а сад га се сви као стиде али његове болесне идеје и даље штанцују по форумима диљем Србије и света!

Основна идеја Вука Драшковића је била и остала угузљубље према Трулом Западу, додуше исти је сем гуз*ице јавно пољубио и канџу маторе чифутке Мадлен Одврајт, бива "опкољени смо и ваља нам се пресалдумити ка Трулом Западу, у томе је наш спас"!

А овамо исти "четници" Вука манитога за нами урлају "Љотан-Љотач"!

Колико си година набио у дупе а још основе цивилизованог понашања ниси савладао. Колико помињеш Вука помислићу да си удбаш. Да не кажем комуњара, мада сам ти пре неки дан рекао да између вас и њих скоро нема разлике , увек удружени у пљувању српског народа. С тим што је код тебе то на дневној бази јер ако не извређаш неког не можеш душевно да се нахраниш за тај дан. Јер свако ко се не слаже са следбеником туњавог Марисава ,Просветаром, он је за СПО,НАТО и 'бем ли га шта још. Зато немој да се чудиш кад ти кажем да личиш на комуњаре јер вам је прича иста.

Иди опали један бриџ у чајџиници , немој да се нервираш.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним