Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Да вама треба стране војне базе......Надам се Руске! Што су назависна од ваша ПРИВАТНА КЛЕПТОКРАТИЈА И НОМЕНКЛАТУРА ко води ту државу за последних 70 година.....у то у супротном интерест Православним Србима.
Да независна....гледајући у улоге што је војни врх и безбедности имали у снадевање противника у последних ратова!
Поруке: 14,445
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
877
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Гласаћу за Шешеља као и до сада, али сумњам да ће победити
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Некад је боље прећутати него коментарисати.
Поруке: 9,129
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
(12-02-2017, 09:23 PM)Србин Пише: Гласаћу за Шешеља као и до сада, али сумњам да ће победити
Glas za Šešelja je glas za SNS.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(12-02-2017, 10:40 PM)ЈВуО-КГ Пише: (12-02-2017, 10:25 PM)Mekenzi Пише: Glas za Šešelja je glas za SNS.
Глас за крипто усташу је пораз српског народа и пораз здравог разума. Још више је поражавајући кад стиже од оних у чијој је пропасти сарајевски шабан директно учествовао. Тако да никако не могу да се отмем утиску да просечан гласач Војислава Шешеља Туте има памћење ко златна рибица ( до 3 секунде).
Невероватно!
Вукови "четници" живе и после острашћеног играча козарачког кола Вука Драшковића, који је осрамотио да блата и земљу и народ па га се и његови следбеници стиде али његове "идеје" и даље непоколебљиво рабе!
То је к'о она "И после Тита-Тито"!
Тагата је наша поголема!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 488
Теме: 8
Придружен: Sep 2013
Углед:
79
Цитат:Глас за крипто усташу је пораз српског народа и пораз здравог разума. Још више је поражавајући кад стиже од оних у чијој је пропасти сарајевски шабан директно учествовао. Тако да никако не могу да се отмем утиску да просечан гласач Војислава Шешеља Туте има памћење ко златна рибица ( до 3 секунде).
Пропасти мене и мојих земљака на првом месту је крив анти ратни лоби који је демонстрирао против рата који смо ми водили за голе животе, и који је позивао на дефетизам и дезертерство и у томе био толико успешан да је 1991. године одзив за мобилизацију у Београду био 7% А ми Срби из Крајине се поносимо тиме што смо четири године чували границу дугачку 1.600 км и што смо стали на црту Туђману, Алији и НАТО пакту, изгубили смо на крају и то је истина и драже ми је што сам остао без куће него да сам остао живети под шаховницом, моја ужа породица је у 1. светском рату остала без 2 члана, у 2. светском без 1, а у овом без 3, и опет ћемо ратовати против свих који нас буду угрозили сагнути се нећемо никада и никоме (бар ја и моја породица, а имам 3 деце) као што се ни улици групи од 7 идиота нисам склонио него сам се борио на крају зубима, док нисам остао без свести, од 1875 ретко коју генерацију моје породице ја заобишло да бар 1 од нас не да живот на олтар отаџбине и даваћемо их у будуће ако не дај Боже затреба али се никада нећемо поклонити, зато што смо поносни, зато што смо крајишници, зато што смо СРБИ
ЗА ВАСКРС И СЛАВУ СРПСКИХ ЗЕМАЉА!!!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(13-02-2017, 01:43 AM)Србин Пише: Пропасти мене и мојих земљака на првом месту је крив анти ратни лоби који је демонстрирао против рата који смо ми водили за голе животе, и који је позивао на дефетизам и дезертерство и у томе био толико успешан да је 1991. године одзив за мобилизацију у Београду био 7%
То је био,
ЗНА СЕ, ВУК ДРАШКОВИЋ, идеолошки отац овог четника-почетника Јквуо, а сад га се сви као стиде али његове болесне идеје и даље штанцују по форумима диљем Србије и света!
Основна идеја Вука Драшковића је била и остала
угузљубље према Трулом Западу, додуше исти је сем гуз*ице јавно пољубио и канџу маторе чифутке Мадлен Одврајт, бива "опкољени смо и ваља нам се пресалдумити ка Трулом Западу, у томе је наш спас"!
А овамо исти "четници" Вука манитога за нами урлају "Љотан-Љотач"!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!