Гласање: Ко ће бити нови Председник Србије? - Немате дозволу да гласате у овом гласању.
Тома Николић
9.09%
1
9.09%
Зорана Михајловић
18.18%
2
18.18%
Војислав Шешељ
27.27%
3
27.27%
Бошко Обрадовић
27.27%
3
27.27%
Саша Јанковић
0%
0
0%
Вук Јеремић
9.09%
1
9.09%
Неко други
9.09%
1
9.09%
* Ви сте гласали за ову понуду. Приказ Исхода

Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 2.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ПРЕДСЕДНИЧКИ ИЗБОРИ У СРБИЈИ 2017.

Без бриге "treca smena"! Ту смо на бранику Отаџбине... одбрана од најезде Чичамитоваца из Канаде. Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(21-02-2017, 07:43 PM)Шумадинац Пише:  Без бриге "treca smena"! Ту смо на бранику Отаџбине... одбрана од најезде Чичамитоваца из Канаде. Јок
(20-02-2017, 06:07 PM)treca smena Пише:  Evo ja cu ti reci u mom selu svi Cetnici su presli u Partizane na kraju rata a tokom celog rata su saradjivali.

Нем'шта додати, сарађивали и сарађују, како онда тако и данас!

Ваистину!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

[Слика: IMG_0555.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Војвода Шешељ.
[/b]
Одговори

ЛЕПО НАМА ОБЈАСНИТЕ КО ЈЕ У СРБИЈИ ДАО НАРЕЂЕЊЕ ДА РЕШЕЊЕ ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈЕ БУДЕ СРЕЂЕН ВАМ СТРУКТУРЕ УЈЕДИЊЕЊЕ НАЦИЈЕ.......И НАРЕДИО ЊИ ДА БУДУ У СТРУКТУРЕ ЕУ?
Одговори

[Слика: image.jpg]

Д М
Одговори

(21-02-2017, 09:18 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(21-02-2017, 07:43 PM)Шумадинац Пише:  Без бриге "treca smena"! Ту смо на бранику Отаџбине... одбрана од најезде Чичамитоваца из Канаде. Јок
(20-02-2017, 06:07 PM)treca smena Пише:  Evo ja cu ti reci u mom selu svi Cetnici su presli u Partizane na kraju rata a tokom celog rata su saradjivali.

Нем'шта додати, сарађивали и сарађују, како онда тако и данас!

Ваистину!

Ti nesto majstore na racun mog porekla i sela, ili se nismo dobro razumeli?
Одговори

Evo ja cu ti reci u mom selu svi Cetnici su presli u Partizane na kraju rata a tokom celog rata su saradjivali.

Јели ти био жив кад се то дешавало?
Одговори

(26-02-2017, 02:58 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Evo ja cu ti reci u mom selu svi Cetnici su presli u Partizane na kraju rata a tokom celog rata su saradjivali.

Јели ти био жив кад се то дешавало?

Kao da jesam i to ti je istina, mogu i imena da ti napisem
Одговори

Само слободно напише село и имена!
Одговори

Bileca, sela Doli, Zvjerina, Bodenik, Sobadine, Simoljeva, Vranjska .... a prezimena ne bih ti pisao ali nema mnogo porodica gore.
Одговори

Кад су вам тамо стиглих КОМУНИСТИ твз Партизане?
Одговори

(26-02-2017, 10:12 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Кад су вам тамо стиглих КОМУНИСТИ твз Партизане?

Stigli jos pocetkom rata mislim da je prvi zlocin zabelezen na Krstacam kada je pobijena porodica Kisic od strane Komunista iz Crne Gore nisam siguran koje godine ali mogu da proverim, tada je ubijen Lazar Kisic sa celom porodicom.

Veruj mi moji su bili Cetnici znam sta ti pricam usotalom imas slike kod Miroljuba o Cetnicima iz tog kraja.
Одговори

Оно када завршиш убрзани курс енглеског!Јок

[Слика: C5sVV7oWMAAj5RP.jpg:large]

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним