Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ово је једини начин да се бар нешто уради што је поставио Шумадинац.Али то треба да ураде и политичари да дођу и буду са народом и онда пошаљу такву слику свима.Наравно политичари мислим на све оне и власт и опозиција.Па ко не дође онда је јасно за кога је и народ може да види ко је вјера а ко невјера. Ако и даљу буду из фотеља водили политику нема ништа од тога. И даље ће зарад политичких поена бусати се у груид и код без увреде плиткоумних изазивати лажни патриотизам зарад како написах политичких поена. Добра је порука што су дошли и браћа из Републике Српске, Херцеговине,Црне Горе...
Ако дође до неке фрке ту једино можемо ми другопозивци и трећепозивци нешто да урадимо.Ако би пустили да иду и ови клинци онда би била кланица...То је један од разлога зашто би требало увести поново војни рок.

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

(18-12-2022, 03:09 PM)sagus Пише:  Ово је једини начин да се бар нешто уради што је поставио Шумадинац.Али то треба да ураде и политичари да дођу и буду са народом и онда пошаљу такву слику свима.Наравно политичари мислим на све оне и власт и опозиција.Па ко не дође онда је јасно за кога је и народ може да види ко је вјера а ко невјера. Ако и даљу буду из фотеља водили политику нема ништа од тога. И даље ће зарад политичких поена бусати се у груид и код без увреде плиткоумних изазивати лажни патриотизам зарад како написах политичких поена. Добра је порука што су дошли и браћа из Републике Српске, Херцеговине,Црне Горе...
Ако дође до неке фрке ту једино можемо ми другопозивци и трећепозивци нешто да урадимо.Ако би пустили да иду и ови клинци онда би била кланица...То је један од разлога зашто би требало увести поново војни рок.

Ма који клинци...

Класични удбаши... Част пар момака које лично познајем...

Дамјан удбаш и сарадник бие кад крене фрка увек на страни мурије да руља не линчује полицију...

Ено ставио кордон својих људи да људи да не бију полицију и моли демонстранте да се смире..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(18-12-2022, 03:25 PM)Mekenzi Пише:  
(18-12-2022, 03:09 PM)sagus Пише:  Ово је једини начин да се бар нешто уради што је поставио Шумадинац.Али то треба да ураде и политичари да дођу и буду са народом и онда пошаљу такву слику свима.Наравно политичари мислим на све оне и власт и опозиција.Па ко не дође онда је јасно за кога је и народ може да види ко је вјера а ко невјера. Ако и даљу буду из фотеља водили политику нема ништа од тога. И даље ће зарад политичких поена бусати се у груид и код без увреде плиткоумних изазивати лажни патриотизам зарад како написах политичких поена. Добра је порука што су дошли и браћа из Републике Српске, Херцеговине,Црне Горе...

Ма који клинци...

Класични удбаши... Част пар момака које лично познајем...

Дамјан удбаш и сарадник бие кад крене фрка увек на страни мурије да руља не линчује полицију...

Ено ставио кордон својих људи да људи да не бију полицију и моли демонстранте да се смире..

Не говорим о тим клинцима, него о омладини која је већина у односе на ове плаћене и ангажоване. О тој омладини говорим.Као што смо ми били са 18.19,20 година. Свака част свима, али тадашњи редовни војници и ми који смо тек одслужили војни рок и ангажовани у резервни састав и одмах мобилисани смо примили удар терориста, албанске војске,плаћеника...Е о таквој омладини говорим. Али пошто није било војног рока, та омладина рођени 1990 па до 2004. није служила војни рок.И да се зарати јел би они ишли да ратују? Као што написах то би била кланица.Једино смо ми другопозивци и трећепозивци способни колико толико.

Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
Одговори

Српска полиција похапсила све са Јариња!

П***ке режимске.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Може ми неко рећи зашто је развучена вишеметарска застава Републике Српске на овом данашњем.протесту српске листе?

Питам за Бошка.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Када чујем "Срби са Косова" имам осећај као да се ради о неком америчком индијанском племену из резерват.

"Срби са Косова" су посетили Београд и Парламент Србије..

"Срби са Косова" су добили хуманитарну помоћ

Политички лидери "Срба са Косова".....

Ако је Косово Србија. зашто се не каже грађани Косова, или Грађани Косова српске националности су .... а не "Срби са Косова"

Као кад би било

Срби из Шумадије су посетили Београд

или

Срби из Јужног Баната су добили хуманитарну помоћ

Делује мало дегутантно, ко да имамо неко индијанско племе а не народ.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Приштина забранила Патријарху Порфирију да оде у Пећку Патријаршију
https://sputnikportal.rs/20221225/pristi...81139.html

Д М
Одговори

Хоће ли суклета собалити Куртија на штету преосталих Срба на Косову?
Одговори

Што имају право да ураде захваљујући Овај и Дачићу, јер су им то право и одобрили у Бриселу 2, 2015. године.
Међутим, Овај и Дачић, су и даље на власти у Србији. Они имају свако право на реципроцитет, због недипломатских поступака "власти у Приштини", коју су они практично признали као независну државу.
И? Где је реципрочна мера? Да ли је Србија забранила пролаз кроз Србију десетинама хиљада Албанаца који долазе и одлазе на Космет, у и из ЕУ током празника?
НЕ!!!!
Управо супротно!
Овај је, пре неког времена, отишао управо у супротном смеру.
Он је признао лична и путна документа "Косове", па Шиптари могу сада без докумената матичне државе Србије да путују... Али...
Само по Србији, јер та документа не признају државе у ЕУ.
И тако долазимо до фасцинантног закључка:
Патријарх СПЦ не може да оде у седиште сопствене Патријаршије, што се није дешавало, осим у случају када је Патријаршија укидана, ни у време Османске Турске.
Становници побуњене области која је део државе МОГУ несметано да путују широм остатка државе против које су дигли оружану побуну - И ТО СА СОПСТВЕНИМ документима које су сами себи издали.
Овај је незапамћени ИЗДАЈНИК и то не само у српским, него и у оквиру европске историје!!!
Одговори

(18-12-2022, 07:08 PM)Mekenzi Пише:  Српска полиција похапсила све са Јариња!

П***ке режимске.

Грешка мој Кизони, да су их пустили доле и да су их шиптари нахватали ко зна шта би им се десило...

О Вучићу требаш да знаш само једну ствар, не могу је ја писати јер је Бенито то већ урадио,па ћу га само само цитирати.

Цитат:Овај је незапамћени ИЗДАЈНИК и то не само у српским, него и у оквиру европске историје!!!
Одговори

(25-12-2022, 08:53 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(18-12-2022, 07:08 PM)Mekenzi Пише:  Српска полиција похапсила све са Јариња!

П***ке режимске.

Грешка мој Кизони, да су их пустили доле и да су их шиптари нахватали ко зна шта би им се десило...

О Вучићу требаш да знаш само једну ствар, не могу је ја писати јер је Бенито то већ урадио,па ћу га само само цитирати.

Цитат:Овај је незапамћени ИЗДАЈНИК и то не само у српским, него и у оквиру европске историје!!!

А, шта су онда тражили на Јарињу и ко их је послао тамо?

За ово друго се слажемо...

Ја се бринем шта ће од Србије остати после овога.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(05-12-2022, 01:51 PM)Mekenzi Пише:  
(05-12-2022, 04:59 AM)Filip88 Пише:  pričao sam sa Šiptarima..i oni kao i mi Vole Kosovo i imaju ga u svom srcu...i oni kao i mi su star i ponosan narod....Šiptar znaci sin orla...Albanija-Šiptarija zemlja orlova..mnogo smo mi šiptare podcenili...

Много..

Срби са Албанцима могли би одмах наћи заједнички језик, али то сотоностичком Београду а све верујемо и Краљеву није циљ.

Поготово Краљеву, јер тамо презиру Србе са Косова како их зову погрдно "Косовари". Били и видели и чули шта краљевчани мисле о Србима избеглим са Косова. Куку и Леле.

Не Краљевчани староседеоци, већ их Срби са Косова, њихове комшије који су се доселили '60, '70 и '80 година називају не "Косовари" већ Шиптарима.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним