Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

Kazi tamo kraljici i british foreign da vrate Kosovo, da se mi ovde ne mučimo-

Па ви и ваших су се залагали за НЕЗАВИСНО КОСОВО још у 1928 године
Па ви и ваши су заједно са Албанске ПАРТИЗАНА скиме сте имали везе од почетак рата, су борили против моји (ЧИТАЈ ВОЈСКУ КРАЉЕВИНУ) са истих тих енглесза
Па ви и ваши су забранилих у 1948 са законом потерани Срба да се врате својим огништима
Па ви и ваши су одузмили сва имање Српску Православну Цркву
Па ви и ваши су одузмили сва имање успешни Срба
Па ви и ваши су отворили границе према албаније да се Косово и Метохије насељава са шиптарима.
Па ви и ваши су забранили Србе да масовно бежу и контролисали сте њихова бекства
Па ви и ваши су ућуковали сва зло дела што се дешавало тамо
Па ви и ваши су претворили Косово и Метохије аутономну покрајну читај Републику!
Па ви и ваши су дали шиптари више него су имали у сопственој држави!
Па ви и ваши су знали за планове шиптари......зашто сте тајно слушали њихове политичари....а нисте ни једну прст подиглих!
Па ви и ваши су сарадници ЦИА још од 50тих година, а иста ЦИА је била тешки сарадник са бившим шиптарским СС/Нацисте/фашиште!

Ви сте од Косово и Метохије одавно отишли......као вам сам Патријарх Павле рекао.....ви Косово и Метохије нисте заслужилих!
Одговори

(29-07-2017, 03:40 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Kazi tamo kraljici i british foreign da vrate Kosovo, da se mi ovde ne mučimo-

Па ви и ваши су заједно са Албанске ПАРТИЗАНА скиме сте имали везе од почетак рата, су борили против моји (ЧИТАЈ ВОЈСКУ КРАЉЕВИНУ) са истих тих енглесза
Па ви и ваши су забранилих у 1948 са законом потерани Срба да се врате својим огништима
Па ви и ваши су отворили границе према албаније да се Косово и Метохије насељава са шиптарима.
Па ви и ваши су забранили Србе да масовно бежу и контролисали сте њихова бекства
Па ви и ваши су претворили Косово и Метохије аутономну покрајну читај Републику!
Па ви и ваши су знали за планове шиптари......зашто сте тајно слушали њихове политичари....а нисте ни једну прст подиглих!
Па ви и ваши су сарадници ЦИА још од 50тих година, а иста ЦИА је била тешки сарадник са бившим шиптарским СС/Нацисте/фашиште!

Ви сте од Косово и Метохије одавно отишли......као вам сам Патријарх Павле рекао.....ви Косово и Метохије нисте заслужилих!

[Слика: IMG_3095.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Проблем са вас ви неможете погледати у сопственој срамоти......

И тако вас Господо КАЖЊАВА СВАКИ ДАН........СВАКИ ДАН!
Одговори

(29-07-2017, 03:40 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Kazi tamo kraljici i british foreign da vrate Kosovo, da se mi ovde ne mučimo-

Tako je.

Trebali smo od početka biti na strani zapadnih americko britanskih nato i eu saveznika.

Gde je najjača četnička migracija tu je i Srbija.

Ne može prijatelj Srbije biti Rusija, gde zivi par hiljada Srbija, dok u samom Čikagu 200 hiljada, Toronto isto toliko, u Kanadi preko pola miliona Srba, u Britaniji nesto manje, da ne pričam za Australiju, Austriju,Švajcarsku, Nemačku itd...

Da smo 1989 godine dali amerima i britancima danas bi Kosovo bilo Srbija.

Al jbg komunista i zločinac Sloba nas poveo u ratove protiv njih tj. vas.

Izgubismo sve ratove, teritorije, pregazeni smo vojnim akcijama samo tako potpisali kapitulacije, krajinu izdali itd..

Sve u svemu. Nadam se da smo iz 90-ih izvukli pouku.Da je jedini spas za Srbiju da ne nastrada više ulazak u evroatlanske integracije.

Dok su drugi lobirali po Londonu, Briselu, New yorku, mi smo govorili možemo sami protiv celog sveta...i popušili jbg-a

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Док зинеш Макензи ЛАЖЕШ

Па Милошевић је био њихов, као гомилу других Срба.......

Стално тај запад може да нађе људи као вас МАКЕНЗИ!

Али оних раде на ВАШ НЕСТАНАК.......и то сваки заблудан, утопљен, наиван и глуп Србин неможе да свати!
Одговори

(29-07-2017, 09:49 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Док зинеш Макензи ЛАЖЕШ

Али оних раде на ВАШ НЕСТАНАК.......и то сваки заблудан, утопљен, наиван и глуп Србин неможе да свати!

Па ви сви британски грађани што плаћате порез држави, уградили сте један део тога и у бомбе које је ваша војска бацала по Српској и Србији. Лако је туђим курцем глогиње млатити. И још нешто, ако су ти преци били краљеви војници, то је лепо. Али ти са тим никакве везе немаш. Ти си само енглез, који себи даје за право да вређа и пљује по српском народу.
Одговори

(29-07-2017, 11:10 PM)Жаре Пише:  
(29-07-2017, 09:49 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Док зинеш Макензи ЛАЖЕШ

Па ви сви британски грађани што плаћате порез држави, уградили сте један део тога и у бомбе које је ваша војска бацала по Српској и Србији. Лако је туђим курцем глогиње млатити. И још нешто, ако су ти преци били краљеви војници, то је лепо. Али ти са тим никакве везе немаш. Ти си само енглез, који себи даје за право да вређа и пљује по српском народу.

Тако је Жаре! Није он ни Енглез, већ црвендаћ и секташ. Својим прецима није достојан! Сирома'

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нема шта да се расправља и дефинише, већ да се зна да не сме да се призна независност Косова, улазак КиМ у УН, као ни у друге међународне организације - каже Шешељ за Танјуг.

Он додаје да унутрашњи дијалог неће донети ништа ново.

- Све је јасно, треба замрзнути дијалог, тражити да се укључи Русија као наша сила заштитница, прекинути преговоре о уласку у ЕУ и треба тражити да се косовско питање врати у УН, сваком нормалном је то јасно - закључује Шешељ.

[url]http://www.nspm.rs/hronika/vojislav-seselj-nema-vise-dijaloga-ostaje-
samo-lazareva-kletva-za-one-koji-izdaju-kosovo.html[/url]
Одговори

Тако је Жаре! Није он ни Енглез, већ црвендаћ и секташ. Својим прецима није достојан!

Па ако сам ја Секташ, нека Господ БОГ КАЗНИ тај КО ЛАЖЕ и КОЈЕ ЛАЖАН.....па да видимо!
Одговори

(29-07-2017, 11:59 PM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Тако је Жаре! Није он ни Енглез, већ црвендаћ и секташ. Својим прецима није достојан!

Па ако сам ја Секташ, нека Господ БОГ КАЗНИ тај КО ЛАЖЕ и КОЈЕ ЛАЖАН.....па да видимо!

Наравно да јеси, јер се служиш језуитским претњама. А овамо.... ја православац, патриота, Србин...

Још и коментаришеш у вези Косова и Метохије.... Мсм.... Јок

Д М
Одговори

Одговори

(30-07-2017, 01:18 AM)Прст_у_ока_ћирилици Пише:  Па ако сам ја Секташ, нека Господ БОГ КАЗНИ тај КО ЛАЖЕ и КОЈЕ ЛАЖАН.....па да видимо!

Добро де....

Д М
Одговори

Kaže neko da treba Rusi za Kosovo da se pitaju...

Pa kako da se pitaju kada je Kosovo de facto nato država, sa najjvećom vojnom bazom na balkanu.

Ko kada bi rekli da Ameri treba da se pitaju za aneksiju Krima.

A Krim najjveća ruska pomorska i vojna baza.

Tako da pitanje Kosova, ili ti spas za tu šačicu Srba na severu Kosovu isključivo tražiti kod zapadnih saveznika i glavnog finansijera, i lsponzora koja se zove Amerika.

Amerika kao najjveća svetska sila sprovodi nezavisnost Kosova u svetu...

Ukljičivanjme Kineza, Rusa, i tako tih komunističkih zemalja nema nikakvog efekta, kao što nema ni unutrašnji dijalog, kao što nisu imali ni referendumi 90-ih godina, kao što ni pregovori u Rambujeu nisu uspeli.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јели ти искрено мишлите да сва ова прич завршава са Косово и Метохији?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним