Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

ТАНЈУГ: Ако САД буде укључена у "дијлог Београда и Приштине" Путин потврдио да ће и Русија бити на тим преговорима у Бриселу ?

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/...stine.html

П.С. На дневнику сада јавише да се у току гоидине на КиМ вратило 300 СРБА.
Одговори

http://web-tribune.com/u_fokusu/sprema-s...ag-za-srbe
Одговори

(21-12-2017, 03:31 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  http://web-tribune.com/u_fokusu/sprema-s...ag-za-srbe

Ja ne verujem ono što piše web-tribune,a li priča godinama se da će tzv Haški sud za zločone OVK koji su onovao SAD će suditi Srbima.
Taj "sud" koji nije podiga ni jednu optužnicu protiv bilo kog propadnika OVK i da su Amerikanci umnapred rekli da se neće suditi za kasapljenje Srba u "Žutoj kući".
Одговори

Тражи се светског уједињење Срба најважније око мишљење и неколико пројекте.

Улгога запад у Скривање УСТАШСКИ злочин ко је био темелац за државу хрватску и БиХ.

Улога запад са својим са својим послушнике ко су створили шиптарску вечину на КиМ.

Улога запад у скривање историја Срба преко века......и лажна престављење наше историје

Улога запад у стварање КОМУНИЗАМ, НАЦИЗАМ, ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ што је највише убијао Православни Хришћани.

Кад причамо од улоге, морамо бити абсолутно специфични, да идентификујемо и лично споменемо тих људи ко су исмислили ту политику и створили те пројете.......увек имамо тенденције да офарбамо цели државе са истом четком........како видете у сопственој држави, да је само једна мањина ко нанеси вечито ЗЛО у држави!
Одговори

(21-12-2017, 05:56 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Тражи се светског уједињење Срба најважније око мишљење и неколико пројекте.

Улгога запад у Скривање УСТАШСКИ злочин ко је био темелац за државу хрватску и БиХ.

Улога запад са својим са својим послушнике ко су створили шиптарску вечину на КиМ.

Улога запад у скривање историја Срба преко века......и лажна престављење наше историје

Улога запад у стварање КОМУНИЗАМ, НАЦИЗАМ, ФУНДАМЕНТАЛИЗАМ што је највише убијао Православни Хришћани.

Кад причамо од улоге, морамо бити абсолутно специфични, да идентификујемо и лично споменемо тих људи ко су исмислили ту политику и створили те пројете.......увек имамо тенденције да офарбамо цели државе са истом четком........како видете у сопственој држави, да је само једна мањина ко нанеси вечито ЗЛО у држави!

ОК. Једно по једно.
"Улога Запада у скривању усташких злочина као темељац за државе Хрватску и БиХ":

"Када је...Милан Булајић, један савремени српски историчар, кренуо на Запад, могао се уверити, нпр. , да у Архиву УН у Њу Јорку,регистар ратних злочинаца не познаје Павелића, Кватреника, Артуковића, Лорковића и др. усташке џелате.
Онда је отишао у Хамершелдову библиотеку исте установе, па ни тамо није нашао поман о усташком геноциду над Србима, Циганима и Јеврејима, ни било какву документацију о Јасеновцу, изузев мморандума Српске Православне Цркве.
Најзад је открио да прва публикација Меморилјног музеја холокауста САД посвећена "Ослобођењу нацистичких концентрационих логора 1945." наводи "ноторни концентрациони логор Јасеновац" и бележи да је у њему убијено "око 700000 патриота свих националности, Јевреја и
Цигана", али са савршено прећуткује геноцид над Србима....

извор: Милан Булајић "Усташки злочини геноцида" ; т.3; "Рад", Београд, 1989.- види поглавље " Налази у Архиви УН и др. архивским збиркама у Њу Јорку" ( стр.71-75)
пренео на свом предавању у Бирмингему на Видовдан 1991. др Марко Марковић
Одговори

Па ти ниси ништа додао, само си афирмисо разлог зашто се мора да се деси.....а коме бих то било од корис осим Срба.......Православци?

У јевреј, не верујем зашто су оних део тог систем што је то све скривао.
Одговори

(21-12-2017, 07:17 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ти ниси ништа додао, само си афирмисо разлог зашто се мора да се деси.....а коме бих то било од корис осим Срба.......Православци?

У јевреј, не верујем зашто су оних део тог систем што је то све скривао.

Ја не знам како си ти то разумео и одлутаћемо од теме.

Ја сам пренео цитат из књиге Милана Булајића а он није анти-семита.

Те 1991. Срби су пуно очекивали од Јевреја да они укажу јавности на Западу да су хрватски и муслимански сепаратисти - неоусзташе - фашисти.
Напротив, амбасадор САД В. Цимерман ! је честитао на изборној победи Фрањи Туђману и радио је против Срба. Чак и када је СФРЈ
престала да постоји.

Чак је Вук Драшковић 1985. писао писцима Израела у Тел Авиву са жељом да се српски и јеврејски народ побратиме.
извор: В. Драшковић "Одговори" ( стр.55) ( Београд, 1993.)
Одговори

Види бићу вам милосрдан...

Ја не желим да трошим своје драгоцењено време на ситнице.

Мало објасњење....
Ја не знам како си ти то разумео и одлутаћемо од теме.

Улога запад са својим послушнике ко су створили шиптарску вечину на КиМ.

Али да окријеш тога и да га стављаш уавности поготово ти ко ће то вам дозволити......мораш да окрижеш све друго.

Ја сам тотално свестан западна улога скривање геноцид, и централна улога што су ту имали енглези, Погледи су одавно ставили чланак на томе, ја сам га поновио у историји. Чак асимилације УСТАША У ПАРТИЗАНА......и осталих квизлинзи, ЧИТАЈ ШИПТАРИ....и Муслимана....ко су прешли у ПАРТИЗАНА/КОМУНИСТА..... је део тог скривање ХОЛОКАУСТ НАД СРБИМА!

Па мислим да су истих тих пресвућених УСТАШИ су претили живот Милана Булајића!

Па Вук Драшковић је СИН, ЈЕДАН КОМУНИСТА КО ЈЕ УБИЈАО СРБА!....НОВИНАР ТАНЈУГ, И од једном као шешељ неки новокомповани љубитељ Дража Михаиловић и монархије! Ко се изузетно слабо разуме у историје......

Тако ако желиш да пичиш од та улога КОМУНИЗАМ У САДАШЊА СТАЊЕ КОСОВО И МЕТОХИЈЕ.....изволи.
Одговори

Јели је Примаков/Пинчаш Фрикелстијна нио члан КГБ?

Ако јесте био, што га онда повезује са Американцима?
Одговори

(25-12-2017, 05:47 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Јели је Примаков/Пинчаш Фрикелстијна нио члан КГБ?

Ако јесте био, што га онда повезује са Американцима?

Unuk Jevgenija M. Primakova , isto Jegenij došao je u posed fascikle svog dede kada je bio na držvnoj funkciji u Rusiji.
Tekst sam ti postavio na latinici da bi se lakše snašao.

http://www.politika.rs/sr/clanak/334394/...-Primakova
Одговори

https://katodnacevsvetrpi.blogspot.rs/20...jnici.html

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

После жестоких притисака са Запада, "посланици су одустали од укидања Специјалног суда" којим би се процесуирали углавном припадници ОВК.
Додуше, у Спец. суд кои је из безбедности премештен у Хаг због безбедности није подигао ни једну оптужницу за злочине ОВК над Србима, Ромима, лојалним Албанцима...

https://www.slobodnaevropa.org/a/skupsti...33945.html
Одговори

АЛАРМАНТНО – ВУЧИЋ: Косово може у УН тек после историјског споразума са Србијом
23:06 30.12.2017. 10
Дели на Вајберу
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да мисли да је немогуће да Косово добије столицу у Уједињеним нацијама, осим ако се не постигне нека врста историјског споразума, којим би Срби били задовољни.

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да мисли да је немогуће да Косово добије столицу у Уједињеним нацијама, осим ако се не постигне нека врста историјског споразума, којим би Срби били задовољни.

Фото: Н.С.
„Овако је апсолутно неприхватљиво“, рекао је Вучић у интервјуу за новогодишњи троброј Вечерњих новости.

Вучић је рекао да би било добро да се до краја 2018. године „коначно распетља косовски чвор“ али и додао да није оптимиста по питању постизања договора са Албанцима.

„И даље мислим да су нам шансе за обострано прихватљиви договор мање од пет одсто. Али, и за договор унутар Србије, између нас. Практично је немогуће решити ово питање без великих сила“, рекао је Вучић.

Он је рекао да зна да би био проказан у највећем делу српске јавности од првог тренутка, када би се евентуално дошло до компромиса са Албанцима, али да мисли да би за 20 година био слављен.

„И када шетам па ми неки добаце ‘издајниче’, други вичу ‘педеру’, неки викну ‘стоко радикалска’. Али сви се негде надају и чекају да Вучић то реши, да сва кола тешког товара сруче мени на леђа, и знајући да је то добро, кажу како је то катастрофа за наш национални интерес. Но, без обзира на то, историјска ствар би била да постигнемо договор са Албанцима и то без сукоба“, рекао је Вучић.

О београдским изборима: „Очекујем притиске споља“

Говорећи о предстајећим београдским изборима, Вучић је рекао да је већ чуо да се неки тајкуни хвале како контролишу све процесе и додао да очекује притиске споља, не зато што очекују да промене власт већ зато што желе да ослабе позиције државе.

„Није мој обичај да говорим о њима али људи који су, не заборавите, задужили Београд за 1,2 милијарде евра и оставили дефицит од 18,6 одсто сада се представљају као нека нова снага. Нема сумње да ће бити тешко да се супротставимо њиховој медијској, спољној и тајкунској машинерији“, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да се „најпознатији тајкун у Србији“ хвали да је он спојио Сашу Јанковића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, као што је некада „правио Владу између демократа и социјалиста“, али да је порука партије коју предводи да ће дати све да победи „тајкунско-лоповску коалицију“.

„Стефановић врши притисак за ванредне парламентарне“

Говорећи о евентуалним ванредним парламентарним изборима, Вучић је рекао да није променио своје мишљење да они сада нису потребни.

„Небојша Стефановић сваког дана врши притисак на мене да идемо на изборе. Он ми је веома близак сарадник и веома поштујем то што говори али нисам променио своје мишљење о том питању“, рекао је Вучић.

https://www.youtube.com/watch?v=gmdMVKdpu1M

Заклетва Цара Лазара у снази за сви Срба!

Вучић: Косово не може добити столицу у УН без историјског споразума којим ће Срби бити задовољни
23:34 30.12.2017

„БИЛО БИ ДОБРО ДА СЕ ДО КРАЈА 2018. РАСПЕТЉА КОСОВСКИ ЧВОР, АЛИ НИСАМ ОПТИМИСТА”

„И даље мислим да су нам шансе за обострано прихватљиви договор мање од пет одсто. Али, и за договор унутар Србије, између нас. Практично је немогуће решити ово питање без великих сила”
У интервјуу „Новостима” рекао и ово: Најпознатији тајкун у Србији се хвали да је он спојио Сашу Јанковића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, као што је некада правио Владу између демократа и социјалиста. Али, партија коју предводим даће све да победи тајкунско-лоповску коалицију
ФАКТИ: Председник Србије је фактички допустио могућност да „Косово” уђе у Уједињене нације. Уз услов: да Срби буду задовољни. Није објаснио шта је то чиме би Србија и Срби били задовољни. А још Шиптари - са Американцима и осталима иза леђа – неће пристати ни на шта што је мање овога што сада држе у рукама
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић изјавио је да мисли да је немогуће да Косово добије столицу у Уједињеним нацијама, осим ако се не постигне нека врста историјског споразума којим би Срби били задовољни.

„Овако је апсолутно неприхватљиво”, рекао је Вучић у интервјуу за новогодишњи троброј Вечерњих новости.

Вучић је рекао да би било добро да се до краја 2018. године “коначно распетља косовски чвор”, али и додао да није оптимиста по питању постизања договора са Албанцима.

„И даље мислим да су нам шансе за обострано прихватљиви договор мање од пет одсто. Али, и за договор унутар Србије, између нас. Практично је немогуће решити ово питање без великих сила”, рекао је Вучић.

Он је рекао да зна да би био проказан у највећем делу српске јавности од првог тренутка, када би се евентуално дошло до компромиса са Албанцима, али да мисли да би за 20 година био слављен.

„И када шетам па ми неки добаце 'издајниче', други вичу 'педеру', неки викну 'стоко радикалска'. Али сви се негде надају и чекају да Вучић то реши, да сва кола тешког товара сруче мени на ледја, и знајући да је то добро, кажу како је то катастрофа за наш национални интерес. Но, без обзира на то, историјска ствар би била да постигнемо договор са Албанцима и то без сукоба”, рекао је Вучић.

Говорећи о предстојећим београдским изборима, Вучић је рекао да је већ чуо да се неки тајкуни хвале како контролишу све процесе и додао да очекује притиске споља, не зато што очекују да промене власт већ зато што желе да ослабе позиције државе.

„Није мој обичај да говорим о њима али људи који су, не заборавите, задужили Београд за 1,2 милијарде евра и оставили дефицит од 18,6 одсто сада се представљају као нека нова снага. Нема сумње да ће бити тешко да се супротставимо њиховој медијској, спољној и тајкунској машинерији”, рекао је Вучић.

Вучић је рекао да се „најпознатији тајкун у Србији” хвали да је он спојио Сашу Јанковића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа, као што је некада „правио Владу између демократа и социјалиста”, али да је порука партије коју предводи да ће дати све да победи “тајкунско-лоповску коалицију”.

Говорећи о евентуалним ванредним парламентарним изборима, Вучић је рекао да није променио своје мишљење да они сада нису потребни.

„Небојша Стефановић сваког дана врши притисак на мене да идемо на изборе. Он ми је веома близак сарадник и веома поштујем то што говори, али нисам променио своје мишљење о том питању”, рекао је Вучић.

Нити си ти ни твојих сарадници створили Косово и Метохије, нити чеш ти ни било ко других предати, продати, или било што друго урадити.........

Склонице !
Одговори

https://govorisrbija.rs/dusan-janjic-oda...nog-kosova
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним