Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Косово и Метохија

(26-03-2018, 06:29 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  
(26-03-2018, 06:04 PM)Mekenzi Пише:  Uhapšen Marko Đurić!.

Ко га у'апси?

Јел'то поч'о ПУЧ!

Јесу ли заскочили Вучића?!

Зна ли се ђе се крије Крмнад Чварак (из партизанске породице)?

Šiptari.

Đe puč, nemo prizivati nesreću da stradaju ljudi.

Nijesu zaskočili Aleksandra Već Marka, bilo je:

More Marko, ne ori drumove,

More Šiptari, ne gaz'te oranja!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2018, 07:56 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  https://www.youtube.com/watch?v=VxGuq3gBBgY

Звући мало испланирано па чак и кореографично......

Договор?

Какав договор ? Зашто ? Погледај опет снимак из Митровачком дома. РОСУ не сме ни да изађе из каарне ако то не одобри амерички амбасадор.
Одговори

Па кад је била заказана посета Преседник?

Стаматовић: Дачићу, повуци потпис са Бриселског споразума, не заклањај се иза Вучића
15:42 26.03.2018. коментараШтампај
„ПЛАШИМ СЕ ДА ЈЕ ВУЧИЋ У ПАНИЦИ И ДА ЖРТВА МОЖЕ ДА БУДЕ ЦЕЛА СРБИЈА“

ПРЕДСЕДНИК Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић позвао је данас министра спољних послова Ивицу Дачића да повуче потпис са Бриселског споразума, с обзиром да га је управо он као тадашњи премијер пре пет година потписао, и да се не заклања иза председника Србије Александра Вучића.

Стаматовић је у саопштењу навео да Дачићу за тако нешто није потребно да „иде по мишљење“ на Андрићев венац и додао да је Вучићева политика „ЕУ нема алтернативу“ доживела крах.

„Плашим се да је Вучић у паници, а жртва свега тога може да буде и цела Србија и цео српски народ“, навео је Стаматовић.

Дачић је раније рекао да ће председнику Србије Александру Вучићу предложити да повуче потпис са Бриселског споразума о нормализацији односа Београда и Приштине, јер албанска страна није испунила своје обавезе.
Одговори

Опет два Бота вршљају по темама!

Један- Сендвичар који брани СНС
Други- Прст_у_ока_ћирилици који поставља већ постављене текстове.

Дакле, ради се о договору Шипаца и СНС-оваца ради скривања одлука и статуса КиМ, као и због заташкавања убиства Оливера Ивановића.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-03-2018, 09:00 PM)Шумадинац Пише:  Опет два Бота вршљају по темама!

Један- Сендвичар који брани СНС
Други- Прст_у_ока_ћирилици који поставља већ постављене текстове.

Дакле, ради се о договору Шипаца и СНС-оваца ради скривања одлука и статуса КиМ, као и због заташкавања убиства Оливера Ивановића.

Ти си то сазнао или си се поново најео печурки па ти се " јавило" ?

П.С. Ако си свештеник покажи где ја то браним СНС.
Одговори

(12-03-2018, 12:54 AM)Прст_у_ока_латиници Пише:  https://www.youtube.com/watch?v=CLEvZyHSNo0

(26-03-2018, 07:56 PM)Ултрадесничар Пише:  
(26-03-2018, 07:54 PM)смедерево Пише:  Каква представа, ово нема ни код Нушића...

Не разумем а мислим да нисам једини. О каквој представи пишеш ?
Какав Нушућ ?

Ти мислиш да се ово десило тек онако,спонтано?Ко има очи нека гледа!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(26-03-2018, 07:54 PM)смедерево Пише:  Каква представа, ово нема ни код Нушића...

ПОТПИСУЈЕМО 100 ПОСТО!

Негоооо...ође мож'лако да се запали и да буде "играчка-плачка", то јест да буде жртава, ниједан договор не иде баш по договору!

Међутим!

Видимо да је балави звао Путина!

Е кад би услишио Господ наше Молитве да Цар Путин крене с'војском да спасава, па ваљда смо ми пречи од Сирије?!

ДОЛАЗИ БРАТЕ ПУТИНЕ, НИЈЕСМО ШУГАВИ!

ПС

И ако мож'да дође преко вероломне блгарске, И У ОДЛАСКУ И У ПОВРТАКУ, па да прти и утаба стазу туна!

А ми ће наше маќедонствујушче чокалије, тутуноберачите, да ућерамо уред пре но што се окренемо жваљавијем шифтарма да им покажемо чија мајка црну вуну преде, и јел'се тако 'апси наш вољени Марко Ђурић!

Негооо...да преговарамо са шифтарима да дамо Ђуричка за Ђурића?

Или Крмнада Чварка (из партизанске породице), тај има подебеле органе!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Prosvetar veseljak za*bava se u teska vremena po srpski živalj na Kosovu.

Nego mi ođe u Vojvodini nijesmo raspoloženi za dolazak Putina i okupaciju Rusije....

Tuna bi bilo veliki broj poginulih i nemiri bi izbili.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2018, 09:34 PM)смедерево Пише:  
(12-03-2018, 12:54 AM)Прст_у_ока_латиници Пише:  https://www.youtube.com/watch?v=CLEvZyHSNo0

(26-03-2018, 07:56 PM)Ултрадесничар Пише:  

Не разумем а мислим да нисам једини. О каквој представи пишеш ?
Какав Нушућ ?

Ти мислиш да се ово десило тек онако,спонтано?Ко има очи нека гледа!

Наравно да не мислим. Ко се договорио и за шта ? Вучић, Тачи, Американци, ЕУЛЕКС...Cui bono ?

Ево шта ја мислим, по налогу Вучића Ђурић је отишао на Косово.
Овде понављам да "Србија није планета" и да постоји иностранство,
Ђурићу којему је ОВК забранила улазак у на Косово тамо се обрео у најгорем тренутку када цео свет гледа протеривање дипломата из најмоћнијих земаља на свету. Вучић каже да су пратња за РОСУ била возила ЕУЛЕКС-а.
Договор је био између САД, ЕУЛЕКС-а а Албанци врше своје прљаве послеве.

За Просветара, "нисмо шугави" али зашто би Путин долазио у Србију
а да пре тога Вучић није дао дипломатске пасоше руским радницима у Центру у Нишу и да дочека када се рати у Кремљ да је Вучић увео
санкције Русији да би било отворено неко поглавље и "Србија била ближа ЕУ".
Одговори

Радо издржи! Јок
Одговори

У северном делу КиМ влада Вучића мафија, у јужном Харадинајева.

Расподела плена, диловање, интерес, .....

Једна стара пословица гласи: "Ко је опијен вином- тај се пре или касније отрезни. А ко је опијен влашћу тај се не трезни до краја живота."

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-03-2018, 09:56 PM)Шумадинац Пише:  У северном делу КиМ влада Вучића мафија, у јужном Харадинајева.

Расподела плена, диловање, интерес, .....

Једна стара пословица гласи: "Ко је опијен вином- тај се пре или касније отрезни. А ко је опијен влашћу тај се не трезни до краја живота."

Највећа мафија на КиМ је НАТО а дон је амерички амбасадор у Приштини.
Одговори

Рекох ја да си Сендвичар. Јок

Када је у питању мафија и интерес- ту нација и отаџбина не постоји.

Д М
Одговори

Вучић више није коперативан Западу и креће његово рушење.
Поткопавају му ауторитет пред народом.
Какви црни шиптари ни да прдну без САД мига.
Легија и ЈСО су имали натпис" ПОЗОВИТЕ ДОКТОРА ТЕРОРИЗАМ ЈЕ БОЛЕСТ"
Али њих више нема!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 7 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним