Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Ако имате времена и воље напишите који су по вама ТОП 5 ратних филмова.Ево неке моје листе :
1.Patton
2. The Big Red One
3. Platoon
4. The Thin Red Line
5. 9th Company
Да образложим укратко- прва два зато што су врхунски ратни спектакли какви се више не снимају. Platoon или Вод зато што је најобјективнији филм везан за вијетнамски рат. Танка црвена линија зато што је одличан филм са врхунским одабиром глумаца и наравно Девета чета зато што је, по мени, најбољи руски ратни филм икада.
Поруке: 4,401
Теме: 55
Придружен: Jul 2013
Углед:
648
Одличан филм:
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
648
Гледао. Одличан. И музика врхунска.
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Углед:
648
Пацифик је жешће њесра.
Поруке: 14,436
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
А овамо си као за Русију и Путина!
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М