Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сенке над Балканом - Серија

Ево сад сам чуо да ће бити серије "Сенки над Балканом".
Колико сам чуо биће 3 сезоне.У првој сезони радња је смештена у периоду од 1928-1940.
У трејлеру ми се посебно свидело то што се неко сетио свих оних Белих Руса који су живелу у Краљевини Југославији.
Врло сам се обадовао када сам видео руске императорске официре и војнике у козачким униформама.

Но,видећемо како ће све то изгледати.Да не буде као Равна Гора-трејлер супер,а серија пфффф.Надам се да ће братити пажњу на детаље који су украси свих серија и филмова.

"За часног човека и озбиљног мушкарца,отаџбина је скуп обавеза,и у рату,и у миру-УВЕК !" -Војвода Петар Бојовић
Одговори

Јел то оно што иде на РТРС ?

Кад почиње емитовање ?

Само да напоменем а већ сам постао досадан Smile тема за серије већ постоји . Тема за једну серију отвори се на пдф култура, друга на пдф историја трећа на четнички покрет...
Одговори

Ево трејлера, за оне који нису погледали. Серија се још увек снима, емитоваће се на РТС-у на јесен.
Сетили се Руса који шверцују опијум, где да прикажу руске архитекте, лекаре, научнике, књижевнике, колико их је само било у Београду међу емигрантима. Колико сам добио информацију у првој сезони се неће појављивати ни краљ Александар, чудна одлука с обзиром на период који серија обрађује...
Цитат:Прва сезона покрива период непосредно пред убиство хрватског народног посланика Стјепана Радића у Народној Скупштини СХС и увођење диктатуре.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним