Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
The History Of The House Of Rothschild
By Andrew Hitchcock
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 9,148
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Vlado kako je Aco jel nam je dobar..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
(06-05-2017, 11:35 AM)ЈВуО-КГ Пише: (06-05-2017, 10:30 AM)регул Пише: Јеси ово све сам смислио и истражио или си негде мазнуо,копипастовао и представио као своје?Дакле није у питању неодговарање теме,длаке ,рака и ротшилд,већ КРАЂА туђих текстова и представљање истих као своје!Капиши?
Краљевство Хазара-Дејан Лучић.
А и он сам је касније рекао да у време писања књиге није имао најбоље информације. Датуми и прича око Ротшилда јесте тачна само што они не владају светом а и давно су померили капитал из Европе. Ротшилди су најобичнији банкари и ништа више.
Да су Ротшилди најобичнији банкари били би на "Форбсовој" листи богаташа а њих никада нема. Зашто ? Немојте ми рећи да је Бил Гејтс богатији од барона Ротшилда.
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
(22-05-2017, 05:18 PM)ЈВуО-КГ Пише: Види бато, мени не мораш да персираш.....
Дођи вамо бато...бам бам бам!!!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Углед:
44
Потражите Hitler Rotschild на google.rs има доста тога са фотографијама мале Ангеле фирерке...
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Углед:
44
Ова тема није против ниједног народа, па ни против Јевреја (напротив и они су угрожени и страдали су много), него о ЗЛОЧИНАЧКОЈ МРЕЖИ која је изазивала и изазива патњу, сиромаштво и ратове зарад личног богатства и служи само једном господару - сатани лично!!!
(24-05-2017, 10:13 AM)Ројалист Пише: Ова тема није против ниједног народа, па ни против Јевреја (напротив и они су угрожени и страдали су много), него о ЗЛОЧИНАЧКОЈ МРЕЖИ која је изазивала и изазива патњу, сиромаштво и ратове зарад личног богатства и служи само једном господару - сатани лично!!!
Баш тако. Ја никада нисам био нити ћу бити антисемита.
Св. владика Николај Жички их је сатанистичке Јевреје називао Жиди. Може и Хазари, Талмудовци...
Знамо их и именом и презименом: фамилија Ротшилд, Карл Маркс, "Тротски", Бернар Анри Леви, Рон Хавив, Тим Џуда, генерал Весли Кларк, Моша Пијаде, Ричард Холбрук, Бернар Кушнер, Медлин Олбрајт, Теодор Мерон, Збигњев Бжежински, Ходорковски, Дизраели,
(26-05-2017, 06:36 AM)Ројалист Пише: Најтрагикомичније од свега је кад сорошевски финансиране и напујдане тзв. НВО почну да кукају о расизму, нацизму и антисемитизму, а финансира их (не)човек који се сликао у SS униформи у време III Рајха национал-социјалистичког
:
![[Слика: C2a_Net_GUQAAq_Hm_C.jpg]](https://s16.postimg.org/kehs3u1yd/C2a_Net_GUQAAq_Hm_C.jpg)
Толико о глупостима да је Ђерђ Сорош Јеврејин.
Поруке: 3,307
Теме: 9
Придружен: Jan 2017
Углед:
636
Нису то никакве глупости, прикључио се мађарским нацистима да би сачувао живу главу. Око његовог порекла нема дилеме.