Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
@Nke i Perun
Odlutali ste od teme. Perun jedino ta;no rekao da je saradnja postojala.
Međutim, ne odgovriste na moju konstataciju, koju sam potvrdio izvorom, da je želja za saradnjom sa komandantom partizana kod PUKOVNIKA D. Mihailovića bila iskrena za razliku od "Tita" a M. Đilas u dokumentarnom filmu "Jugoslavija u Drugom svetskom ratu" to čak i priznaje"
Поруке: 37
Теме: 1
Углед:
1
(22-05-2017, 04:54 PM)Ултрадесничар Пише: @Nke i Perun
Međutim, ne odgovriste na moju konstataciju, koju sam potvrdio izvorom, da je želja za saradnjom sa komandantom partizana kod PUKOVNIKA D. Mihailovića bila iskrena za razliku od "Tita" a M. Đilas u dokumentarnom filmu "Jugoslavija u Drugom svetskom ratu" to čak i priznaje"
Неће ти ни одговорити пријатељу..
Тог црвеног не бих звао командантом партизана, већ вођом банде. Зна се и зашто.
Самим тим се поставља питање зашто је официр регулане војске сарађивао са вођом банде?
Не верујем да је толико запело, па да се официр праве војске обрати вођи партијске војске, па још и хрвату.
(22-05-2017, 09:35 PM)Нке Пише: (22-05-2017, 04:54 PM)Ултрадесничар Пише: @Nke i Perun
Неће ти ни одговорити пријатељу..
Тог црвеног не бих звао командантом партизана, већ вођом банде. Зна се и зашто.
Самим тим се поставља питање зашто је официр регулане војске сарађивао са вођом банде?
Не верујем да је толико запело, па да се официр праве војске обрати вођи партијске војске, па још и хрвату.
I то се све опуштено дешава док се наши бране на граници од обрезаног хрватског цвећа.
Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Али не заборавите да су корбаџ и батина у мојим рукама!!!
(Последња измена: 22-05-2017, 10:14 PM од
Нке.)
Господине Самарџићу, наравно да знам за жандармеријског пуковника Јована Тришића.
Поруке: 17,029
Теме: 632
Придружен: Jul 2013
Углед:
1,886
А његови тајни одласци на Равну Гору августа1941?
(23-05-2017, 01:53 PM)Милослав Самарџић Пише: А његови тајни одласци на Равну Гору августа1941?
Господине Самарџићу и то знам. Шта хоћете да кажете ? Тј. шта су се договорили и да ли је договор спроведен ?
Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
(23-05-2017, 02:04 PM)Ултрадесничар Пише: (23-05-2017, 01:53 PM)Милослав Самарџић Пише: А његови тајни одласци на Равну Гору августа1941?
Господине Самарџићу и то знам. Шта хоћете да кажете ? Тј. шта су се договорили и да ли је договор спроведен ?
Да је спроведен не би било наоружаних комуниста ( партизана ). Када се сазнало за преговоре жандармерија је расформирана.
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(23-05-2017, 02:42 PM)Перун Пише: (23-05-2017, 02:04 PM)Ултрадесничар Пише: (23-05-2017, 01:53 PM)Милослав Самарџић Пише: А његови тајни одласци на Равну Гору августа1941?
Да је спроведен не би било наоружаних комуниста ( партизана ). Када се сазнало за преговоре жандармерија је расформирана.
Српска жандармерија није расформирана до распуштања "Српске владе" ђенерала Милана Недића. Недуго затим Српска државна стража се ставила под команду ђенерала Михаиловића као Српски ударни корпус.
Углед:
459
(23-05-2017, 06:35 PM)Ултрадесничар Пише: Српска жандармерија није расформирана до распуштања "Српске владе" ђенерала Милана Недића. Недуго затим Српска државна стража се ставила под команду ђенерала Михаиловића као Српски ударни корпус.
http://www.pogledi.rs/category/knjizara/page/3/
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 23-05-2017, 06:50 PM од
Перун.)
Углед:
1
Јел то та сарадња?
Ја знам да је некима од вас овде глава у Лондону, а да је некима дупе у Москви..
Углед:
459
Може се слободно кретати кад му је Бојовић ослободио Чачак.
Тад је, као што видиш, био у партизанима. После је прешао у четнике.
Ово је документ који си ти, или неко други, прекуцао и сликао са рачунара.
Углед:
1
Осветљавање истине у ПДФ формату...
Наравно да нисам ја прекуцао