Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Truli zapad ili zaostali istok

https://www.numbeo.com/crime/region_rank...region=150

Занимљиво, у тим табелама које показују ширење криминала у највишим местима се налазе градови западне Европе.
Између осталог, и један норвешки град Кристиансанд за који нисам ни знао постојање.
Малме је такође "добро" пласирано, највероватније због оног кварта где живе странци, у којем је одрастао Ибрахимовић.
Одговори

(11-08-2018, 07:17 PM)ЛукаЛоко Пише:  https://www.numbeo.com/crime/region_rank...region=150

Занимљиво, у тим табелама које показују ширење криминала у највишим местима се налазе градови западне Европе.
Између осталог, и један норвешки град Кристиансанд за који нисам ни знао постојање.
Малме је такође "добро" пласирано, највероватније због оног кварта где живе странци, у којем је одрастао Ибрахимовић.

Немој погрешно де ме схватиш , али ово је пост за мигранте.

https://www.blic.rs/vesti/svet/stravicni...ja/mnh1njd

Ово ми је потврдила пријателјиц која има родбину у Шведској.
"Избеглице" из арапских земаља не напаствују само Швеђанке, него и
Францускиње, Британке, Италијанке...једино су Мађарице сигурне.
Како то ? Јер јер мађарски "диктатор" Орбан вратио граничаре и увео бодљикаве жице кроз које пролази струја.
Одговори

ЉЕПОЈЕВИЋ ОТВАРА ОЧИ УГУЗЉУБИМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА У NOVOSRBU, па ка'е:

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

.
(10-12-2017, 12:57 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:ПРОСВЕТАР

Трулежни Запад! Трулежни Запад....

Da nije tog truležnog zapada bilo đecu nebi ti i onih par meleona srba u Kanadi odškolovali, postali poznati ljudi, cenjeni u struci, gde sada rade u velikm poznatim kmpanijama.

Данашњи Трулежни и Гњилежни Запад и Запад из оног времена личе једно на друго к'о што вампир личи на жива човека!

Ово је по речима Др. Срђе Трифковића, будушчег Министра Иностраних дела кад МИ дођемо навлас'!

Др. Трифковић зна шта говори јербо је високе школе завршио тамо и до недавно живео тако да не морате све нами да верујете, има паметнијих!

Међутим!

Да бисмо појаснили и поједноставили наш став који потврђује тезу Освалда Шпенглера о ПРОПАСТИ ЗАПАДА (Der Untergang des Abendlandes) из давне 1918-е године, ми предлажемо да поштована публика одгледа видео-прилог доле!

Сваки коментар је сувишан а узбуђење је било на врхунцу на самом крају јер се до последњег секунда није знало дал'ће некад поносна Шкотска гарда да угази кољективное угомна ил'само појединачно!

Шта'ш...тагата је србска поголема ал'је тагата Гњилежног Запада јошт поголемита!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

(30-03-2019, 01:23 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  .
(10-12-2017, 12:57 PM)Mekenzi Пише:  
Цитат:ПРОСВЕТАР

Трулежни Запад! Трулежни Запад....

Da nije tog truležnog zapada bilo đecu nebi ti i onih par meleona srba u Kanadi odškolovali, postali poznati ljudi, cenjeni u struci, gde sada rade u velikm poznatim kmpanijama.

Данашњи Трулежни и Гњилежни Запад и Запад из оног времена личе једно на друго к'о што вампир личи на жива човека!

Ово је по речима Др. Срђе Трифковића, будушчег Министра Иностраних дела кад МИ дођемо навлас'!

Др. Трифковић зна шта говори јербо је високе школе завршио тамо и до недавно живео тако да не морате све нами да верујете, има паметнијих!

Међутим!

Да бисмо појаснили и поједноставили наш став који потврђује тезу Освалда Шпенглера о ПРОПАСТИ ЗАПАДА (Der Untergang des Abendlandes) из давне 1918-е године, ми предлажемо да поштована публика одгледа видео-прилог доле!

Сваки коментар је сувишан а узбуђење је било на врхунцу на самом крају јер се до последњег секунда није знало дал'ће некад поносна Шкотска гарда да угази кољективное угомна ил'само појединачно!

Шта'ш...тагата је србска поголема ал'је тагата Гњилежног Запада јошт поголемита!
/ЈУТЈУБ/
Ово нема везе. Војска гази и по горим стварима. Тај пони је неки њихов симбол, ратна маскота, а да су назочни оштри борци, не треба сумњати.
Не потцењуј Германе и Племена! Никада!
Послали су они ка Малдивима/Фокландима, "маринце" просечне старости 17,5 година. И? Шта урадише ђечина од Аргентинаца, добрим делом састављенима од бивших приучених нациста, рецимо Хрвата, и њихових потомака?
Пушти магаре, гледај истовар Босанца Вучића.
Одговори

(30-03-2019, 03:04 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Ово нема везе. Војска гази и по горим стварима. Тај пони је неки њихов симбол, ратна маскота, а да су назочни оштри борци, не треба сумњати.
Не потцењуј Германе и Племена! Никада!
Послали су они ка Малдивима/Фокландима, "маринце" просечне старости 17,5 година. И? Шта урадише ђечина од Аргентинаца, добрим делом састављенима од бивших приучених нациста, рецимо Хрвата, и њихових потомака?
Пушти магаре, гледај истовар Босанца Вучића.

Прво, то на Фолкландима је било давно! Пред урушавање СВАКЕ Империје време се убзава, уосталом као и код живих бића, пред смрт се пулс убрзава и на крају човек се....УСЕРЕ!

Већ номад у нападу на Сирију њихов мисил је....пао у море...брука бре за Империју која је "владала таласима"!

Ваља ЖИВЕТИ ође, сваки дан, сваки дан, месец, годину, десетљеће....да би се сагледала ИСТИНА коју је Шпенглер пророчански сагледао 1918-е!

Србски Господин Срђа то врло добро разуме, његова констатација, са којом се слажемо, јесте да се Гњилежни ЖИЛАВО, ВЕОМА ЖИЛАВО...КОПРЦА, и...то је то!

У време Луја XIV, Краља Сунца, Француска је била на врхунцу моћи али....кад се пажљиво анализирају обичаји, војска, мода...све те лажне власуље, лажни младежи, ципелице на штиклице, висока етикета....ко зна да чита између редова могао је да предвиди Луја XVI и....пакао!

Кад смо као дете прелиставали скоро забрањене слике из наше историје сећамо се да нам је још онда адмиралска униформа Блаженопочившег Витешког Краља-Мученика Александра пред атентат у Марсељу изгледала некао туђе, неприродно и....догодило се!

Исто важи и за ове некад јуначке Шкоте, вековима су им додавали којекакве трице на њихове једноставне ратничке племенске ношње и...видимо резултат!

То је као рецепт за сарму који нам је својевремено дао један стари Четник, сапатник ође, рече:

НЕМО'ДА ЈЕ ПОБОЉАВАШ ЈЕР ОНДА ВИШЕ НИЈЕ САРМА!

Велика мудрост!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
Људи...што рек'о покојни Брана Црнчевић, на*ебали смо!

И то не само ми, остатак од остатака Срба, шака сиромаха, него и васцела та Европа или Чемерика, у коју дооообро дегенерисана већина некадашњих Срба гледа као у спасиоца!

Кидање

Да није тужно и отужно-било би смешно, ну ми се смејемо са горким укусом у устима!

Погледајмо овај видео прилог, у пекинеза:

Д Е Д А

игра са својом унуком, па ка'е:

Оно јес'....некад смо и ми тако, па ка'е:

Ватра плама боље него игда,
прострта је слама испод огња,
прекршћени на огњу Бадњаци;
пушке пучу, врте се пецива,
Гусле гуде, а кола пјевају,
с унучађу ђедови играју,
по три паса врте се уколо, –
све би река једногодишници!

.
Међутим!
.
Ај'да замислимо бар ове наше патриоте...како би изгледао Шешељ да игра са својим унуком или Крмнад Чварак (из партизанске породице), у паузи кад не учи младенце да кољу, или јопет....немо'сад најекстремнији пример....узмимо Драгаша, човек пустио стомачину једва објашњава своје ставове, или Лучић....заокруглио се као јаје а позива на устанак!

Да не говоримо о Владикама попут умировљеног, који је постао најпознатији по екстремнои ЧРЕВОПОДОБИЈУ, па га сад по двојица држе док проповеда!

Или рецимо Бата Доналд или....оооо ужаса....Јункер, да заиграју са унуцима!

ЗАКЉУЧАК:

АКО СЕ НЕ НА ВРЕМЕ НЕ ПРЕСАЛДУМИМО-ПУКЛИ СМО, ОНАКО КОЉЕКТИВНОЕ!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
О ПРОПАСТИ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА КОЈИ ПРЕТИ ДА, КАО ВЕЛИКИ БРОД КОЈИ ТОНЕ, ПОВУЧЕ У ВРТЛОГ И ЧАМЧИЋ НАС, ШАКЕ СИРОМАХА, ГОВОРЕ САЖЕТО, ОЗБИЉНО, МУДРО....СРБСКА ГОСПОДА ХРИШЋАНСКА, БОКАН И ПАЈОВИЋ!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

ЗАРКОВИЋ КАШТИГОВАО ЈАВНО ЈОШ ЈЕДНОГ УГУЗЉУБИВОЈА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА, ПОТПУНО ДЕКЛАСИРАО УШАТОГ КЛОБУКА!

НОМАД ЈЕ КАШТИГОВАО ОДРТАВЕЛОГ СТ. ПРОТИЋА А ЗАМАЛО ДА БИЈЕ ХЕРМАФРОДИТА ДАРКА ТРИФУНОВИЋА КОД ТЕШЕ!!!

ПОГЛЕДАЈМО ТО ЈОШТ ЈЕДНОМ, ГЛАВНО ЈЕ НА КРАЈУ!

БИЛО ЈЕ КРАЈЊЕ ЈЕ ВРЕМЕ ДА СЕ КАШТИГУЈЕ УШАТИ КЛОБУК И ДА НЕКО РАЗБИЈЕ НОСИНУ ГАДНОМ ХЕРМАФРОДИТУ ТРИФУНОВИЋУ!!!

УДРИ ЗАРКОВИЋУ БРЕ, КАШТИГУЈ, УДРИ БИТАНГЕ !!!

Гњилежни Запад сад лансира Ушатог Клобука јербо Дарко Трифуновић, човек-парцов, хермафродит са женским гласом са све сисама и квази-мушка Јелена Милић, је очигледно пуштен низводу!

Одкуд сад овај Ушати Клобук, ко је тај уопште, о чему се ради ође!

ПА РАДИ СЕ О СМЕНИ У ХОДУ УГУЗЉУБА (И УГУЗЉУБОТКИЊА, БУДИМО ПОЛИТКОРЕКТНИ) ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ЈЕРБО ЈЕЛЕНА МИЛИЋ, БАБЕ КАНДИЋ, БИСЕРКО, ДАРКО ТРИФУНОВИЋ....БАБА ЛИХТ ОДАПЕЛА (ИЛИ ЈЕ ТО БОРКА ПАВИЋЕВИЋ)...И ОСТАЛИ КОМУНО-САТАНИСТИЧКИ ТРОЦКИСТИЧКИ И ТИТОИСТИЧКИ БАПЦИ И ДЕДАЦИ (КОЈИНО СУ ОДЈЕДАРЕД ПОСТАЛИ УДАРНА ГАРДА ЉУЦКОПРАВАША, ЖЕНЕТИНА У ЦРНОМ, ПЕДЕРА, ЛЕЗБАЧА ИТД.), ЈЕДНОСТАВНО ВИШЕ НЕ ОДРАЂУЈУ ПОС'О ЗА СВЕ ПАРЕ ПА ИХ ГЊИЛЕЖНИ ПУШЋА НИЗВОДУ СВЕ ТРАЖЕЋИ НОВЕ ПОЛИТИЧКЕ КУРВЕ, ШТО НИЈЕ ПРВИНА, ВАЉДА ЈЕ СРБСКА НАИВА ТО ДИПЛОМИРАЛА ДОСАД!

Или није?

САД СЕ ТУНА ПОЈАВЉУЈЕ УШАТИ КЛОБУК ЈЕРБО ХЕРМАФРОДИТ ДАРКО, ШАТРО ПАТРИОТА, РАЊАВАН, ПОКАЗУЈЕ РАНЕ, КУКА...ПОКУШАО ДА ПРЕОТМЕ КОСКУ ОД ЈЕЛЕНЕ МИЛИЋ И ОСТАЛИХ ЈЕРБО ОН ЋЕ ТО БОЉЕ....И ЈЕФТИНИЈЕ....АМА 'ОЋЕЕЕШ!

ДРЧНИ ЗАРКОВИЋ ИХ СВЕ ИСПИШКАО ПО КРАТКОМ ПОСТУПКУ !!! 

Међутим!

Добро је да је хермафродит Дарко најзад престао да се*ре као су "Руси продали тзв. хрватима С-300"!

Неко му ја вљада пришапнуо да се не бламира јер су тзв. "хрвати" прошетали неке цеви (највероватније празне) увезане ланцима на Там камионима...

Кидање Кидање Кидање

То је као кад би неко показиваао камен и тврдио да је купио праћку!

И деца знају да је сваки систем, па био он амерички или руски, ЗАВИСИ ПРЕ СВЕГА ОД КОМПЈУТЕРСКЕ ЛАНСИРНЕ РАМПЕ ДОК СУ ЦЕВИ (НАРОЧИТО ПРАЗНЕ) ИСТО ШТО И МЕТКОВИ БЕЗ ПУШКЕ!

УДРИ БИТАНГУ ЗАРКОВИЋУ, ШТА ЧЕКАШ?!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.
О СТРУКТУРАМА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ВИЂЕНИМ

И З Н У Т Р А

ДИРЕКТНО ИЗ ТРБУХА СОТОНЕ, ГОВОРИ ЕНГЛЕСКИ ЂАК И ЧОВЕК КОЈИ ЈЕ 30 ГОДИНА ПРОВЕО У ЧЕМЕРИЦИ, ПРОФЕСОР ВИШЕСЛАВ СИМИЋ, УЗ САДЕЈСТВО ДВОСТРУКОГ ДОКТОРА НАУКА ДРАГАНА ПЕТРОВИЋА:

Међутим!

Поштовани Др. Драган Петровић, по нами више из незнања но из зле намере, се ОПЕТ и ОПЕТ, залаже ЗА ЈОШ ЈЕДНУ ПОЛИТИЧКУ СТРАНКУ у Србији ионако оптерећеној са масом странака по принципу "свака вашка обашка"!

Нажалост Петровић не види, или одбија да види, да је поодавно већ касно јер су Срби у већини постали NOVOSRB, који масовно користи писмо такозваних "хрвата" USTAŠICU, да и не говоримо о другим кризама идентитета као што је Православље и Црква, дебело начета и компромитована нељудском хајком на Владику Артемија ЗБОГ БАЈДЕНА, о чему говори поштовани Вишеслав Симић!

Ми одавде из дијаспоре не видимо како ће се било каква позитивна промена десити кроз систем који су нам некад давно увалили докони енглески лордови, а то је тзв. "демократија" илити плураризам!

Наравно тек пошто су се Енглези и њихови деривати на Гњилежном Западу, кроз векове дооообро напљачкали кроз веома централистички, хијерархијски и спартанско-војнички систем, као што је отимање деце од родитеља и школовање у јањичарским полу-војничким колеџима, где је у реченом систему Монарх био такође вековима врховни ВОЈНИК, тј. неприкосновени заповедник целокупне војничко-пљачкашке колонизаторске солдатеске, па и врховни поглавар њихове "цркве", и то до дан-дањи!

Па тек онда кад су пола света поробили и "ослободили" од богатства сваке врсте, тек онда нама осталима почињу да уваљују ДЕМОНОКРАТИЈУ по систему 1 БИЛМЕЗ = 1 ГЛАС, по коме и последњи неписмени циго и професор университета имају право на по ЈЕДАН глас!

Нема Србији помоћи ако се ВОЈСКА не усправи, не окује лопурде и про-западне угузљубе на челу са балавим шифтарином, у синџире и букагије, и не позове Русију у помоћ, као што је Сирија урадила!

Па се ми одавде питамо:

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТАС'ЧЕКА?!

ПУЧ, НЕГО ШТА!!!

https://www.youtube.com/watch?v=hCJr9_fgiag

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

https://www.dodaj.rs/image/L2KUCR
Одговори

.
О ГЊИЛЕЖНОМ ЗАПАДУ УОПШТЕ А О КАНАДИ ПОСЕБНО, ГОВОРИ СРБИН-СРБЕНДА ЏОН БОСНИЋ:

Међутим!

ЏОН НИЈЕ СХВАТИО ЈЕДНО. А ТО ЈЕ:

РАЗГОВОРИ У СРБСКОЈ КАФАНИ СУ У СРБИЈИ ЖИВАХНИ, ЗА РАЗЛИКУ ОД ГЊИЛЕЖНОГ, ЗАТО ШТО У СРБИЈИ СВАКА ШУША ИМА СВОЈЕ

М И Ш Љ Е Њ Е

О СВЕМУ И СВАЧЕМУ, И НЕ УСТРУЧАВА СЕ ДА ГА ИЗНЕСЕ!

Међутим!

НА ГЊИЛЕЖНОМ КОЈ НЕМА ШТА ДА КАЖЕ-ОН

Ш У Т И !

Наравоученије:

Без остријех зуба ледне зиме
би л’ топлоте благост познавали?
.
Без будалах тупога погледа,
би л’ умови могли блистат’ свијетли?

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

"Prema tome. Gde su naši četnici, gde je naša dijaspora, gde su nam spomenici i crkve. Gde su spomenici srpskim đeneralima tamo i Srbija treba da bude okrenuta."

Ja sam u SAD. medjutim tvoj tekst je logican, medjutim ne ides dovolno u dubinu.

Kao prvo primetimo da je Srbiji bilo lose i u komunimu i u kapitalizmu. Mislim raji bilo los zivot, uglavnom.
Znaci kod vas ne valja i kad je kapitalizam i kad je socijalizam.
Znaci nije do sistema. Ocigledno.

Pa do cega je?

Pa do vasg lopovluka u Srbiji. Vi muckate i kad socijalziam i kad kapitalizam. A nijedna sistem ne valja kad se zakoni ne postuju i svaki je dobar kada se zakoni postuju. Zato nasi idu cak i u Saudisjku Arabiju da rade, jer tamo je dobro. Sta, iamju naftu? Pa imaju i neki drugi naftu a pa opet lose zive.

Znaci, vi mozete d as eokrenete zapadu, ali vi se okrecete zapadnim porocima, droga, moda, potrosacko drustvo, gejevi,...

Vi st etsrajkovli kada vam je ukinut alkohol p[osle 22 sata. Ali niste bili tako slozni ni za sta drugoo.

Sto kazu Ameri: Pazi sta zelis, mozda ti se i ostvari.

Znaci, vas ne interesuje americki rad, muka, neizvesnost, filozofija, vi hocete zivot, vi mislite da je zapad moda, zurke,...

Prvo, bvam aAmwriku kroz filmove, emisije i tekstove ppredstavljaju krajnje nerealno. Amerika niej holivud, nije Top gan,...Amerika je nesto drugo. To drugo =vi ne zelite ni d acujete od nas gastarbajtera, kamoli d aprimenite.

Tu je ceo problem.

Oces d ati kazem sto ne zelite ni d acujete od nas gastarbajtera?

Zato soto nas niko ne pita ozbiljno kako je u Americi, kaoo je organizovana, da postavi prava pitanja.
Vis epitaju sa osecajem niz evrednosti, eto ja sma u Aamerici, oni nisu. Komleks. Nepotreban. Sto kaze nase dete, u Srbiji dovoljno d akazes d asi u Americii i ti si nesto.

Drugo, evo nase iskustvo. Dok smo se mucili po Americi, dok sam ja trazio posao, zena nostrifikovala medicinu, pa specijalizirala, dotkle smo jednim nasim rodjacima bili dobroi. Jos imaju slobodu da kazu nama da smo se zeznuli sto smo otisli. Povrh toga ja o Americi nista nesto lepo nisma pricao, jer ona stvarno niej nista posebno kad sletis i vidis. Bas nista. Truba.

I ti rodjaci su me mazili i pazili, stavljali u celo sovre kad dodjem u Srbiju i morlao je svak egodine da s eide kod njih 2, 3 puta za mesec dana koliko obicno provedemo u Srbiji.

Jednog momenta mi smo otvorili privatbnu ordinaciju. To su saznali kad smo mi otisli kod njih, ne pre, znaci bilo iznenadjenje.

Slledece gpodine niko nas ne zove kdo njih, sleece isto,...

E sad. Jedna je profa na fakultetu, a spuruznik mu je proofesor u skoli, a dete profa na faksu.

Da li vi shvatate kakvi ste?

Na sui sustini bas briga sto nas ne zovu. Treci put su zvali samo moiej roditelje, nas nisu i moji roditelj iisli bez nas.

Da li voi shvatate kakvi ste?

E sad zovui da idemo, prosla ih muka, ali ja 10 godina vec ne idem. Kraj, sto s emene tice. nema vise. Znam ih otkad pamtim sebe, ali vis enema. Kraj.

I ocete d avam bud ebolje? A kako?
Одговори

(17-09-2019, 03:20 PM)zstoja Пише:  Znaci kod vas ne valja i kad je kapitalizam i kad je socijalizam.

Какав бре капитализам и социјализам. Да је нешто од тога у Србији бар би знали шта да радимо, не свиђа нам се једно,окрећи на друго. Овде ти је потпуно засебан систем који још није терминолошки покривен,мислим могао би да га назовеш лоповизам али није то израз којим би нешто могло да се дефинише у пуном капацитету. Систем у Србији је заиста уникатан.Ако се то може назвати системом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним