Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Truli zapad ili zaostali istok

ПРВО СЕ ВИ ТАМО ДОГОВОРИТЕ ХОЋЕТЕ ЛИ ДИЈАЛОГ ИЛИ ДА СЕ САМО ВИ РАЗГОВАРАТЕ САМИ СА СОБОМ!!!

НАШИ ПРИЛОЗИ СЕ БРИШУ, ПРЕМА ТОМЕ НИТ'МОГУ ДА ТИ ОДГОВОРИМ НИТИ ТО ИМА СМИСЛА!

ОЧИГЛЕДНО ЈЕ ДА СЕ МОДЕРАЦИЈА ОЂЕ НИЈЕ ОСЛОБОДИЛА ТИТОВСКЕ ЦЕНЗУРЕ ИАКО СТОЈИ ГОРЕ "НИ ЈЕДАН ПРИЛОГ НЕЋЕ БИТИ ОБРИСАН"!

ОВО ЈЕ САМО ДОКАЗ ВИШЕ ДА СМО БИЛИ У ПРАВУ КАД ТВРДИМО ДА ИВЕР НИЈЕ ПАО ДАЛЕКО ОД КЛАДЕ!!!

НАРАВНО УКОЛИКО ЦЕНЗОРИ ВРАТЕ НАША ПИСАНИЈА МОЖЕМО ДА НАСТАВИМО ДИЈАЛОГ АЛИ ОВАКО НЕ!!!

ГЕН ТИТИНИХ ПАРТИЗАНА ЈЕ НАЖАЛОСТ ПОБЕДИО ПА ЗАТО МИ КОНСТАТУЈЕМО ДА ЈЕ НАШЕ ПРИСУСТВО НА ОВОМ ФОРУМУ НЕПОЖЕЉНО И НЕПОТРЕБНО!

ВЕЋ СТЕ ПООДАВНО ОЋЕРАЛИ СВЕ КОЈИ "НЕ ЖИВЕ" МЕЂУ НОВОСРБЕ, ПА НЕ ВИДИМО ВИШЕ СВРХУ НАШЕГ ДАЉЕГ ОСТАЈАЊА ОВДЕ ЈЕР ОД ПАКОСТИ, ЉУБОМОРЕ, ЗЛОБЕ И ОСТАЛИХ ОСОБИНА НАСЛЕЂЕНИХ ОД ТИТЕ, ВИ ЈЕДНОСТАВНО НИСТЕ У СТАЊУ ДА ВОДИТЕ НОРМАЛНУ РАЗМЕНУ МИШЉЕЊА.

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

http://www.pravoslavie.ru/srpska/104699.htm

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(28-06-2017, 01:11 PM)Шумадинац Пише:  http://www.pravoslavie.ru/srpska/104699.htm

Ти опет критикујеш Запад а другима браниш такву критику Rolleyes
Одговори

(28-06-2017, 01:48 PM)Ултрадесничар Пише:  
(28-06-2017, 01:11 PM)Шумадинац Пише:  http://www.pravoslavie.ru/srpska/104699.htm

Ne zna ni on šta hoće.

Jedan profil mu služi da kači u nedogled glupe dosadne i retardirano maloumne karikature i slike bez ikakvog teksta. Bez ikakve poente.

a sa drugog jvuo kg mu služi da ispljuva, izvređa i otera prosvetara.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-06-2017, 04:54 PM)Mekenzi Пише:  
(28-06-2017, 01:48 PM)Ултрадесничар Пише:  

Ne zna ni on šta hoće.

Jedan profil mu služi da kači u nedogled glupe dosadne i retardirano maloumne karikature i slike bez ikakvog teksta. Bez ikakve poente.

Baš tako.
Одговори

(28-06-2017, 04:54 PM)Mekenzi Пише:  [quote='Ултрадесничар' pid='76335' dateline='1498650528']

Ne zna ni on šta hoće.

Тако значи пријатељу. Smile И тебе ухватила параноја.Грешиш грдно.

Чуј ја отерао Просветара као да сам власт нека...
Одговори

Prosvetar je jedini bio ovde koji je bio zanimljiv i legenda foruma. Nazavita ga jajarom i vređati ga nije ok..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-06-2017, 09:01 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar je jedini bio ovde koji je bio zanimljiv i legenda foruma. Nazavita ga jajarom i vređati ga nije ok..

А да он вређа друге то је ок ???

Откад сам се регистровао седи ми за вратом. Код тебе је памет мало проветрела па си заборавио да ме је прво набеђивао да сам ти па после прешао на Шумадинца???

Убацио се да је неки индоктринатор па ајде као од мене да прави мајмуна гебелсовским методама, да ме потказује да сам неко други и што је најгоре ти си примиш на то као да мозга немаш.
Одговори

Да, сви смо без мозга, ај иди окачи неку слику, дуго ниси.
Одговори

(28-06-2017, 09:13 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
(28-06-2017, 09:01 PM)Mekenzi Пише:  Prosvetar je jedini bio ovde koji je bio zanimljiv i legenda foruma. Nazavita ga jajarom i vređati ga nije ok..

А да он вређа друге то је ок ???

Откад сам се регистровао седи ми за вратом. Код тебе је памет мало проветрела па си заборавио да ме је прво набеђивао да сам ти па после прешао на Шумадинца???

Убацио се да је неки индоктринатор па ајде као од мене да прави мајмуна гебелсовским методама, да ме потказује да сам неко други и што је најгоре ти си примиш на то као да мозга немаш.

Šumadinac je uvek imao dva profila na pogledima forum..prvo je bio Aco, sad je jvuokg..

Jedan služi da kači karikature i slike koje su interesantne ljudima sa iq 84, a drugi da piše po forumu.

A to vide svi forummaši.

Tako da nema potrebe da se pravdaš da nisi šumadinac..

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Немо' ми дирате ЈВуО све ћу вас потепам! табаџија

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(29-06-2017, 12:39 PM)Mekenzi Пише:  Šumadinac je uvek imao dva profila na pogledima forum..prvo je bio Aco, sad je jvuokg..

Jedan služi da kači karikature i slike koje su interesantne ljudima sa iq 84, a drugi da piše po forumu.

A to vide svi forummaši.

Tako da nema potrebe da se pravdaš da nisi šumadinac..

Ок. Smile
Одговори

Одговори

ЕУ ће тражити увођење санкција Русији као услов за "европске интеграције"

Односи са Руском Федерацијом постаће проблем за Србију у Поглављу 31, које се односи на заједничку спољну и безбедносну политику, каже Наташа Драгојловић.

Координаторка Националног конвента о ЕУ је за портал „Еуропеан Wестерн Балканс“, рекла да, ако се очекује да се Србија већ сада прикључи санкцијама против Русије, а не по ступању у чланство, онда то треба експлицитно да се каже и објасни.

„Брисел би могао да понуди Србији, која није чланица ЕУ, неке компензације за евентуалне губитке“, сматра Драгојловић.

На питање зашто грађани Србије имају позитивнији став према Русији него према Европској унији, и поред чињенице да је ЕУ највећи донатор, Драгојловић је истакла да када Србија неког воли, “она га воли и без озбиљне аргументације, сасвим ирационално и ту никакве паре не помажу, нити могу ту слику поправити”.

“Очигледно је да они који промовишу руски утицај налазе бољи начин да дођу до грађана и сарадњу Србије и Русије представе у много бољем светлу него што она заправо јесте”, рекла је Драгојловић.

Констатујући да је степен усклађености спољне политике Албаније и Црне Горе са ЕУ већи од Србије, Драгојловић је објаснила да је то само зато што се нисмо усагласили само када је реч о рестриктивним мерама према Русији.

“Ни Албанија, ни Црна Гора немају Косово. Проценти говоре да се нисмо усагласили само када је реч о рестриктивним мерама према Русији. У свему другом смо сагласни са ЕУ. То је важно да се нагласи.

Треба имати у виду чињеницу да је српска војска део мисија ЕУ, да има потписан споразум о сарадњи са Европском одбрамбеном агенцијом, да има потписан споразум са ЕУ о размени тајних података”, рекла је Драгојловић.

Она је подвукла да те три ствари много више говоре о опредељености Србије и у вредносном и у безбедносном смислу.

Танјуг
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним