Оцена Теме:
  • 0 Гласов(а) - 0 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Милош Ковић

Одговори

ДРАГА МАСТИЛОВИЋ И МИЛОШ КОВИЋ, СВАКА ЧАСТ!

Само да се курталишемо демонократије и гласовања 1 билмез = 1 глас и окренемо ВОЈНИЧКОМ КРАЉЕВСТВУ СРБСКОМ и....

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Одговори

Одговори

.
МИЛОШ КОВИЋ ЈЕ РЕКАО СВЕ, па каже:

Цитат:Опозиција је када је усвојила ону Златиборску декларацију, лепо у њој обрадила питање Kосова и Метохије и заложила се за очување.

То је, по мом мишљењу, било сасвим добро.

Међутим!

Не знам због чега, али могу да нагађам, Kосово је одједном као тема гурнуто у страну и нико га не спомиње на тим протестима,а тражи се слобода , људска права, слобода медија.

Па сачекајте, људска права су најугроженија нашим сународницима на Kосову и Метохији где има деце која имају по 20 година и која су рођена и одрасла у гету.

Ако то заборављају они који протестују, ја тако нешто да подржим не могу!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

.

Нас запањује инсистирање иначе врсног и поштованог историчара Ковића, на силом угуравању комуно-сатаниста, ТИТОВИХ ПАРТИЗАНА, у неке србске родољубе и јунаке!

АМАН ЧОВЕЧЕ, ПА ЗАР ОКУПАТОРЕ У СРБСКЕ ЈУНАКЕ?!

ПА САМ ТИТО ЈЕ НАРЕДИО ОНЕ ЈЕСЕНИ 44'-Е ДА СА СРБИЈОМ ВАЉА ПОСТУПАТИ КАО СА ОКУПИРАНОМ ЗЕМЉОМ!

АКО СУ ДАКЛЕ ПАРТИЗАНИ СРБСКИ ЈУНАЦИ ОНДА СУ ТО И ТУРЦИ И ЊЕМЦИ!

O TEMPORA,
O MORES,
ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!!!

ТИТОВИ ПАРТИЗАНИ СУ ПРВО ПОБИЛИ И РАЗЈУРИЛИ СВЕ ШТО ЈЕ ВАЉАЛО У СРБИЈИ, ЗАТИМ ПОБИШЕ ИЛИ ОСРАМОТИШЕ ДО САМОУНИШТЕЊА НА ГОЛОМ ОТОКУ И СВЕ ОД СВОЈИХ КОЈИ СУ КАО РУСОФИЛИ ПРИШЛИ ЊИМА ВЕРУЈУЋИ ДА СЕ СТАЉИНОВА ЋЕРКА УДАЈЕ ЗА КРАЉА ПЕТРА!

ОНО ШТО ЈЕ ПРЕТЕКЛО ПОДМИЋИВАО ЈЕ ТИТО ПОЛА ВЕКА ПАРАМА БАНКСТЕРА СА ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

РЕЗУЛТАТ ЈЕ ДА ТАЈ НАРОД И ДАН-ДАЊИ ПЕВА ХИМНУ ЋОПАВОМЕ КОЈУ ЈЕ СПЕВАО ПАНОНСКИ Г*ОФНАР "АЛ'СЕ НЕКАД ДОБРО ЈЕЛО...БАШ"! МАСНО ПОЈЕСТИ (ПО МОГУЋСТВУ ЗА ВРЕМЕ ПОСТА), ДОООБРО ПОПИТИ ПА УЈУТРУ ИСПИ*ШАТИ, ТО ЈЕСТ УСЕ, НАСЕ И ПОДАСЕ, ЈЕСУ ЈЕДИНИ ИДЕАЛИ КОЈИ СУ ТОМ НАРОДУ ДОНЕЛИ ТИТОВИ ПАРТИЗАНИ КОЈЕ КОВИЋ ВЕЛИЧА!

НЕЋЕ ТАЈ НАРОД ДУГО ЗАБОРАВИТИ АМБРОЗИЈА ДОК ЈЕ ИСТОРИЧАРА ПОПУТ КОВИЋА И ИНИХ, ЈА ВЕ СТОЈИМ ДОБАР!

НАШЕ ЈЕ ПРОШЛО А ВИ КОЈИ ДОЛАЗИТЕ ВИДЕЋЕТЕ ДА СЕ ТО ПАРТИЗАНСКО КОМУНО-САТАНИСТИЧКО ЗЛО ЛАСНО ИСТРЕБИТИ НЕ ХОЋЕ!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

" Моји са татине стране су били партизани, а са мамине, ови из источне Босне, су били равногорци."
Рекао лично мени.
Боље да не пишем шта сам ја рекао њему. Smile
Одговори

(25-06-2019, 09:43 PM)Бенито Пише:  " Моји са татине стране су били партизани, а са мамине, ови из источне Босне, су били равногорци."
Рекао лично мени.
Боље да не пишем шта сам ја рекао њему. Smile

Ма шта су му били родитељи то не би требало да утиче на човека већ маторог, ваљда је досад могао да се скоцка ко је ко а не да спроводи, КАО ИСТОРИЧАР, некву ИСТОРИЈУ ПО ЋАЋИ!

Има таких и ође, у свакој причи понавља "мој ћаћа јес'био партизам ал'није био комуниста"!

Јес', јес'....није био до првог партиског састанка!

Има ође и ђеце Четника, и то баш мученика, којино јошт кукају за Титом и Југом, о томе смо причали једном и више пута!

ЋОПАВИ ЈЕ ТО ПОДМИЋИВАО И ПОДМАЗИВАО ПОЛА ВЕКА, ТУ ЈЕ ПРОБЛЕМ КОЈИ САМО ВРЕМЕ МОЖЕ ДА РЕШИ И ИСТОРИЧАРИ, АЛИ НЕ ПОПУТ КОВИЋА!

У једном моменту, ваља пратити пажљиво, Ковић вели да се не треба "одрицати" партизана да их не би тзв, "хрвати" прихватили као своје, тј. као АНТИФАШИСТЕ!

Пај'сад ту логику:

ДА СЕ НЕ БИ ОДРИЦАЛИ АНТИФАШИСТЕ ВАЉА ДА ПРИХВАТИМО

АНТИХРИСТА!

Ковић ме потпуно разочарао...а дружи се са Монасима, Свештеницима, Владикама....

Куку нами и леле!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Управо тако- од А до Ш.
Одговори

Напомена коју сам додао/додајем, уз напис "Лево од патриотизма":

НАПОМЕНА УЗ ИЗВИЊЕЊЕ:

Признајем да не волим да гледам строго контролисане ТВ "ток-шоу" емисије, макар се тицале и тема које ме нарочито интересују, зато што ће водитељ прекинути госта чим се приближи "незгодним" питањима или ће пре емитовања неподобна реч бити исечена. Поготово, кад видим удбаша Миломира Марића, свако стрпљење ме изда.

Више се ослањам на писану реч.

Међутим, мудри аналитичари не пишу све што мисле, што је типична аутоцензура. Кад причају, у жару дискусије са елементима јавног егзибиционизма, знају да се "излају", чак и да се компромитују.

На упозорење неких пријатеља погледао сам ипак једну емисију "Ћирилица". Да не околишимо - Милиош Ковић мора да "лети" са списка оних које сам убројао "без резерве" у патриоте. (Довољно погледати минут емисије од 1.00.03''). Нема ту патриотизма, бар не здравог патриотизма. Направио сам грубу грешку због које се извињавам.

https://www.youtube.com/watch?time_conti...947S1lsWqs

Остале из исте групе нисам прегледавао. Како ствари стоје морао бих се још извињавати.
Одговори

Рек'о ти ја, а ти не верујеш. Баја
Одговори

(26-06-2019, 11:46 AM)Бенито Пише:  Рек'о ти ја, а ти не верујеш. Баја
Ај' се дувај мало... Али да знаш, ја сам осветољубив човек, чекам те иза првог ћошка... табаџија
Одговори

(26-06-2019, 12:04 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  
Ај' се дувај мало... Али да знаш, ја сам осветољубив човек, чекам те иза првог ћошка... табаџија

Е мој гос'н Нимбусе... још мало ће на том твом списку остати само "Ђорђе Ивковић" Креза

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(26-06-2019, 12:08 PM)Шумадинац Пише:  
(26-06-2019, 12:04 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  

Е мој гос'н Нимбусе... још мало ће на том твом списку остати само "Ђорђе Ивковић" Креза

Чему "још мало"? 5+5
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним