Поруке: 4,056
Теме: 18
Придружен: Jul 2016
Углед:
459
Као што видимо, у последње време, на форуму нема, нама драгог, Просветара. Такође, познато је да је он љубитељ Мите, Марисава, Лаутнера и њима сличних, али то није разлог да за њега нема места на овом форуму. Разлог његовог отсуства једино зна он сам док ми претпостављамо да се замерио Шумадинцу и ЈВуО-у, или, како он каже, модерним нато четницима-почетницима или једној истој особи. Други разлог, вероватно, је брисање његових писанија од стране администратора.
Као један од најмлађих на овом форуму покренућу ову петицију јер сматрам да су поменута, као и све остале, особе овде добродошле.
Замолио бих све форумаше да се изјасне по овом питању са кратким и лаким одговором ДА или НЕ. Хвала.
1. Да
,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
(Последња измена: 29-06-2017, 02:59 PM од
Перун.)
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Не.
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
Јел он избачен или је сам отишао?
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Јели неко може да наброји колико су битке имали Збораши твз Љотичевци и Војска Краљевина?
Ја само знадем за туће у логори после рат? И не верујем да су трајали дуго!
Али Збораши стижу у другим државама у свету као припадници Војске Краљевине, вероватно ради Блајбург.
Тако њиховог самог постојање у диаспори је као припаднике Војске Краљевине.
Тако верујем ако је била, нека инквизиција са стране домаће државе ко су примили тих борци, и како је било која репатриације......верујем сви бих изгласили се као Војска Краљевине. Па и верујем да бих Припадници Војске Краљевине неби дозволили да се врате КОМУНИСТИМА!
Поруке: 9,172
Теме: 234
Углед:
375
Slažemo se da se prosvetar vrati.
Oteran je od osobe sa jednm glavom a dva profila koja administracija pogleda dozvoljava šumadincu da ima dva pofila jedan da kači u nedogled i spamuje karikaturama i slikama za mozak sa iq 84
a drugi mu služi da naziva prosvetara jajarom i i svakakve mu uvrede i gadosti piše preko naloga juvo kg.
Ok nije ni prosvetar zlatan, ali malo poštovanje prema starijem nije na odmet.
BEZ PROSVETARA OVAJ FORUM NEMA SMISLA..
SVE DA SE PROSVETAR VRATI.
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Углед:
372
(29-06-2017, 03:42 PM)смедерево Пише: Јел он избачен или је сам отишао?
Сам је отишао, и сам ће и да се врати, чим му буде било досадно.
(Последња измена: 29-06-2017, 04:33 PM од
Громовник.)
Није Преосветар остао дужан никоме ко га је поткачио. Шумадинац зна понекад да удави са сликама које треба толковати, али свако има свој начин комуникације.
Поруке: 3,876
Теме: 103
Придружен: May 2017
И ја се слажем да се Просветар врати.
Поруке: 4,513
Теме: 86
Придружен: Sep 2016
Углед:
60
Па ја сам рекао домаћину ако ми не врати тему, и ја ћу се повућити са форум!
Поруке: 9,172
Теме: 234
Углед:
375
(29-06-2017, 09:15 PM)Милослав Самарџић Пише: Просветара за Мандатара! 
За мјастољубитеља ili kako već...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 29-06-2017, 10:48 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 5,715
Теме: 64
Придружен: Aug 2013
Углед:
364
(29-06-2017, 04:33 PM)Громовник Пише: (29-06-2017, 03:42 PM)смедерево Пише: Јел он избачен или је сам отишао?
Сам је отишао, и сам ће и да се врати, чим му буде било досадно.
Ако је сам отишао,сам и нека се врати!
Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Углед:
372
(29-06-2017, 09:29 PM)Прст_у_ока_латиници Пише: Па ја сам рекао домаћину ако ми не врати тему, и ја ћу се повућити са форум!
За тобом неће бити петиција