Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Петиција да се врати Просветар

Као што видимо, у последње време, на форуму нема, нама драгог, Просветара. Такође, познато је да је он љубитељ Мите, Марисава, Лаутнера и њима сличних, али то није разлог да за њега нема места на овом форуму. Разлог његовог отсуства једино зна он сам док ми претпостављамо да се замерио Шумадинцу и ЈВуО-у, или, како он каже, модерним нато четницима-почетницима или једној истој особи. Други разлог, вероватно, је брисање његових писанија од стране администратора.

Као један од најмлађих на овом форуму покренућу ову петицију јер сматрам да су поменута, као и све остале, особе овде добродошле.

Замолио бих све форумаше да се изјасне по овом питању са кратким и лаким одговором ДА или НЕ. Хвала.

1. Да

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

Не.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

Јел он избачен или је сам отишао?

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Јели неко може да наброји колико су битке имали Збораши твз Љотичевци и Војска Краљевина?

Ја само знадем за туће у логори после рат? И не верујем да су трајали дуго!

Али Збораши стижу у другим државама у свету као припадници Војске Краљевине, вероватно ради Блајбург.

Тако њиховог самог постојање у диаспори је као припаднике Војске Краљевине.

Тако верујем ако је била, нека инквизиција са стране домаће државе ко су примили тих борци, и како је било која репатриације......верујем сви бих изгласили се као Војска Краљевине. Па и верујем да бих Припадници Војске Краљевине неби дозволили да се врате КОМУНИСТИМА!
Одговори

Slažemo se da se prosvetar vrati.

Oteran je od osobe sa jednm glavom a dva profila koja administracija pogleda dozvoljava šumadincu da ima dva pofila jedan da kači u nedogled i spamuje karikaturama i slikama za mozak sa iq 84

a drugi mu služi da naziva prosvetara jajarom i i svakakve mu uvrede i gadosti piše preko naloga juvo kg.

Ok nije ni prosvetar zlatan, ali malo poštovanje prema starijem nije na odmet.

BEZ PROSVETARA OVAJ FORUM NEMA SMISLA..

SVE DA SE PROSVETAR VRATI.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-06-2017, 03:42 PM)смедерево Пише:  Јел он избачен или је сам отишао?

Сам је отишао, и сам ће и да се врати, чим му буде било досадно.

Одговори

(29-06-2017, 04:04 PM)Mekenzi Пише:  Slažemo se da se prosvetar vrati.

Oteran je od osobe sa jednm glavom a dva profila koja administracija pogleda dozvoljava šumadincu da ima dva pofila jedan da kači u nedogled i spamuje karikaturama i slikama za mozak sa iq 84

a drugi mu služi da naziva prosvetara jajarom i i svakakve mu uvrede i gadosti piše preko naloga juvo kg.
Нису то два профила једне особе. То су две особе, познајем обе, Шумадинац је из Краљева, ЈВуОКГ из Крагујевца.
Вратиће се опет Просветар. Smile
Одговори

Није Преосветар остао дужан никоме ко га је поткачио. Шумадинац зна понекад да удави са сликама које треба толковати, али свако има свој начин комуникације.
Одговори

И ја се слажем да се Просветар врати.
Одговори

Просветара за Мандатара! Smile
Одговори

Па ја сам рекао домаћину ако ми не врати тему, и ја ћу се повућити са форум!
Одговори

(29-06-2017, 09:15 PM)Милослав Самарџић Пише:  Просветара за Мандатара! Smile

За мјастољубитеља ili kako već...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(29-06-2017, 04:33 PM)Громовник Пише:  
(29-06-2017, 03:42 PM)смедерево Пише:  Јел он избачен или је сам отишао?

Сам је отишао, и сам ће и да се врати, чим му буде било досадно.

Ако је сам отишао,сам и нека се врати!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(29-06-2017, 09:29 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ја сам рекао домаћину ако ми не врати тему, и ја ћу се повућити са форум!

За тобом неће бити петиција Креза

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним