Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 4.6 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Документарни филм ''Генерал Дража Михаиловић'', ТРЕЈЛЕР, КАТАЛОГ, ДОНАЦИЈЕ

(31-10-2018, 07:31 PM)EXREZISER Пише:  U Uzicu je moderan bioskop.Ima vise sala,konforan je,sale nisu velike.Tehnicki pristojan bioskop.Imaj to u vidu,ako budes planirao u ovom kraju promociju filma.

Licno,misljenja sam, da bi Ivanjica kao pocetna stanica filma,imala vise nego simbolican znacaj.
Ко је власник биоскопа?
Одговори

(31-10-2018, 03:55 PM)Милослав Самарџић Пише:  Питање је где... Требало је да буде у Тополи, али, када смо дошли до техничких детаља, испоставило се да се тамо може пустити само филм са ролне, јер је биоскоп из 1959...
Такође смо сазнали да сви дигитализовани биоскопи захтевају ДСП формат, који захтева сараунд 5.1. Оно што се некад звало кућни биоскоп. Тако да сада распоређујемо звук на 6 канала, односно 6 звучника.
И ДВД ће бити 5.1, а ко нема толико звучника, чуће стерео. И на Вимео ћемо тако ставити, ако то Вимео подржава, а требало би.

Боље да се види и са тим "манама" које постоје него никако.
Одговори

Неће бити ''мане'', биће сараунд 5.1.Ваистину!
Одговори

(31-10-2018, 11:09 PM)Милослав Самарџић Пише:  
(31-10-2018, 07:31 PM)EXREZISER Пише:  U Uzicu je moderan bioskop.Ima vise sala,konforan je,sale nisu velike.Tehnicki pristojan bioskop.Imaj to u vidu,ako budes planirao u ovom kraju promociju filma.

Licno,misljenja sam, da bi Ivanjica kao pocetna stanica filma,imala vise nego simbolican znacaj.
Ко је власник биоскопа?

http://www.bioskopart.rs/o-nama/ Privatna firma iz Uzica.Tu mozes videti prostorne i tehnicke karakteristike bioskopa.Dve sale,komfor,dobra tehnika.U samom centru varosi.Sasvim ok bioskop.
Одговори

ОК, хвала! Сачувао сам, јавићу им се кад тонац заврши 5.1.
Одговори

Колико сам схватио биће само једном приказивање у биоскопу? Или се посећују градови?

[Слика: image.jpg]
Одговори

(04-11-2018, 07:17 AM)Mario Пише:  Колико сам схватио биће само једном приказивање у биоскопу? Или се посећују градови?
Биће више, колико год може.
Одговори

Док се не појави филм, ево мало и старих новина. Интересантно да је Дража ратовао у сва три пука (Трећи и четврти прекобројни пук и 23. пешадијски пук) која се помињу у овом чланку.
[Слика: download.png]
Одговори

НОВО – Филмови ''Генерал Дража...'' и ''Прогнани'' и књига ''Фалсификати...'' – попусти у претпродаји

ДВД ''Генерал Дража Михаиловић''
Неиспричана епска драма јунака Другог светског рата, кога су гонили нацисти, издали Западни савезници, а убили комунисти. Филм садржи сведочења учеснике догађаја, коментаре америчких стручњака за Балкан, непознате архивске снимке, као и снимке са десетина локација на којима су се одигравали кључни догађаји, снимљене у различитим годишњим добима.
Трајање: 116 минута. Сценарио и режија: Милослав Самарџић. Продукција: ''Погледи'', 2018.

ДВД ''Прогнани''
Мај 1945. Рат у Европи је завршен. За њих осморицу почиње нови рат – за голи живот. Ипак, отпор комунистима не престаје...
Трајање: 32 минута. Сценарио и режија: Милослав Самарџић. Продукција: ''Погледи'', 2018.

Књига ''Фалсификати комунистичке историје''
Друго измењено и допуњено издање једне од најпопуларнијих књига ''Погледа''. Доноси и до сада потпуно необрађену тему: немачке фалсификате против Дражиних четника, које су преузели комунисти, да их и данас користе.
Формат А-5, 209 страна, илустровано.

ПОПУСТ У ПРЕТПРОДАЈИ, ЦЕНА ЗА ОБА ФИЛМА И КЊИГУ - 1.700 динара
САМО ЗА ФИЛМ ''Генерал Дража...'' – 800 динара
САМО ЗА ФИЛМ ''Ппрогнани'' – 600 динара
САМО ЗА КЊИГУ ''Фалсификати комунистичке историје'' – 900 динара

Плаћање поштару, поузећем. Испорука одмах. У цене урачунати ПТТ и порез.
ПОРУЏБИНЕ: мејл pogledikg@gmail.com или телефон 064/1880-990

Филм ''Генерал Дража Михаиловић'' можете изнајмити или купити и на ''Вимеу''. На истом линку можете видети и инсерт из филма:
https://vimeo.com/ondemand/generaldrazamihailovic

Филм ''Прогнани'' можете изнајмити или купити на ''Вимеу''. На истом линку можете видети и инсерт из филма :
https://vimeo.com/ondemand/prognani
Одговори

Послао мејл Smile
Одговори

Koliko dugo ce trajati "prepordaja" jako me interesuju ovi filmovi ( mada sam "Prognani" vec gledao )i knjiga ?
i Da li su filmovi na cd-u ( dvd-u ) ?
Одговори

(30-11-2018, 12:35 PM)ХраброСрце Пише:  Послао мејл Smile
Хвала!
Јави утиске кад видиш филмове...
Одговори

(30-11-2018, 02:43 PM)bataxtc Пише:  Koliko dugo ce trajati "prepordaja" jako me interesuju ovi filmovi ( mada sam "Prognani" vec gledao )i knjiga ?
i Da li su filmovi na cd-u ( dvd-u ) ?
ДБД. Око месец дана.
Одговори

А може одмах да се купи или изнајми филм ''Генерал Дража Михаиловић'' на Вимеу, јел тако?
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним