30-11-2018, 09:48 PM
Документарни филм ''Генерал Дража Михаиловић'', ТРЕЈЛЕР, КАТАЛОГ, ДОНАЦИЈЕ
30-11-2018, 09:49 PM
06-12-2018, 07:31 PM
АБРАНА РЕКЛАМИРАЊА ФИЛМА ''ГЕНЕРАЛ ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ'' НА ФЕЈСБУКУ
На Фејсбуку имамо налог ''ПогледиКрагујевац'', на који нам, као и свима, стиже обавештење да ћемо, ако платимо, повећати видљивост објава.
И тако, наш модератор је уплатио за последњу објаву, а то су рекламе за филм ''Дража...'', филм ''Прогнани'' и књигу ''Фалсификати комунистичке историје''. Уплатио је за седам дана.
Кад, после три дана, стиже обавештење да је реклама искључена, уз неко нејасно и неуверљиво образложење.
Објављујем то обавештење, можете видети.
fallout 3 vengeance location
Не знам шта да мислим. Не верујем да власници Фејсбука имају представу о овоме. Јер, имам утисак да филм о Титу не би прошао овако. Мада се Тито редовно појављује на листама највећих светксих убица, док је Дража признати савезнички херој Другог светског рата.
''Спорна'' реклама је овде:
https://www.pogledi.rs/%D0%BD%D0%BE%D0%B...%BE%D0%B3/
На Фејсбуку имамо налог ''ПогледиКрагујевац'', на који нам, као и свима, стиже обавештење да ћемо, ако платимо, повећати видљивост објава.
И тако, наш модератор је уплатио за последњу објаву, а то су рекламе за филм ''Дража...'', филм ''Прогнани'' и књигу ''Фалсификати комунистичке историје''. Уплатио је за седам дана.
Кад, после три дана, стиже обавештење да је реклама искључена, уз неко нејасно и неуверљиво образложење.
![[Слика: Zabrana-reklamiranja-filma-Draza-na-FB.jpg]](https://i.postimg.cc/MH1CnhLz/Zabrana-reklamiranja-filma-Draza-na-FB.jpg)
Не знам шта да мислим. Не верујем да власници Фејсбука имају представу о овоме. Јер, имам утисак да филм о Титу не би прошао овако. Мада се Тито редовно појављује на листама највећих светксих убица, док је Дража признати савезнички херој Другог светског рата.
06-12-2018, 08:22 PM
Администрација Фејсбука за Балкан(бивше територије ЈУГ) се налази у Загребу тако да немојте да вас чуди то

![[Слика: image.jpg]](https://i.postimg.cc/Yqp0qQs5/image.jpg)
06-12-2018, 11:35 PM
(06-12-2018, 07:31 PM)Милослав Самарџић Пише: АБРАНА РЕКЛАМИРАЊА ФИЛМА ''ГЕНЕРАЛ ДРАЖА МИХАИЛОВИЋ'' НА ФЕЈСБУКУ
fallout 3 vengeance location
Мислим да је ипак у питању техничка ствар. Имате ову реченицу која каже да са снимка треба да уклоните "видео контроле као што су дугмад..."
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
07-12-2018, 11:45 AM
Како рекламирати филм без трејлера или инсерта?
07-12-2018, 11:48 AM
(07-12-2018, 11:45 AM)Милослав Самарџић Пише: Како рекламирати филм без трејлера или инсерта?Не знам, мислим да треба да ставите трејлер као јутјуб снимак (да га "ембодујете") са горњим текстом, а да не иде слика дугмента "Watch episodes 1-6", ако сте тако поставили рекламу.
Иде Џиџа кроз планине
гони српске душманине,
издајице Русе, Немце,
крџалије љотићевце.
08-12-2018, 12:35 AM
Odlgedao film , jako dobro odradjeno sve , dovoljno dugo traje, daje dovoljno informacija.
Serija je jako dobra recimo, ali ovaj film je ( po mom misljenju ) daleko bolji u svakom pogledu.
Definitivno zasluzuje da se emituje na nekoj televiziji vece popularnosti.
Sve pohvale ! 10/10
Serija je jako dobra recimo, ali ovaj film je ( po mom misljenju ) daleko bolji u svakom pogledu.
Sve pohvale ! 10/10
08-12-2018, 09:15 PM
(08-12-2018, 12:35 AM)bataxtc Пише: Odlgedao film , jako dobro odradjeno sve , dovoljno dugo traje, daje dovoljno informacija.Захваљујем!
Sve pohvale ! 10/10
Биће једног дана, свакако... Макар на ТВ Пољска.

15-12-2018, 07:50 PM
Управо одгледао филм ,први утисци ОДЛИЧНИ ,нисам ни сам веровао да ће овако испасти,у нивоу једног HISTORY филма.Бравоо,по мени једна од најачих сцена је сведочење сина јеврејке Грете Ајзенберг ,та сцена вреди милионе,бравооооо,такође опис Драже од стране старих четника(Шуштерича,Ђокића,Симића) изузетно моћно,рекао бих од срца испричано,музика,нарација,мапе,документи и на крају аутентични снимци и фотографије све на врхунском нивоу.
Овај филм када уђе у народ имаће одличан утицај на свеукупну слику тог времена и лика и дела генерала Драже и његових војника.
Браво за труд ,жељу и вољу Милославе да овај пројекат изгураш до овог нивоа и једно велико ХВАЛАААА.
ЖИВЕО

Овај филм када уђе у народ имаће одличан утицај на свеукупну слику тог времена и лика и дела генерала Драже и његових војника.
Браво за труд ,жељу и вољу Милославе да овај пројекат изгураш до овог нивоа и једно велико ХВАЛАААА.
ЖИВЕО

15-12-2018, 09:09 PM
(15-12-2018, 07:50 PM)гињица Пише: Управо одгледао филм ,први утисци ОДЛИЧНИ ,нисам ни сам веровао да ће овако испасти,у нивоу једног HISTORY филма.Бравоо,по мени једна од најачих сцена је сведочење сина јеврејке Грете Ајзенберг ,та сцена вреди милионе,бравооооо,такође опис Драже од стране старих четника(Шуштерича,Ђокића,Симића) изузетно моћно,рекао бих од срца испричано,музика,нарација,мапе,документи и на крају аутентични снимци и фотографије све на врхунском нивоу.Захваљујем.
ЖИВЕО

19-12-2018, 09:36 PM
После много питања о биоскопској премијери филма "Генерал Дража Михаиловић", од Тополе па даље редом, све до Приједора - премијера ће ипак бити у Аустралији, у Аделаиди, 23. децембра.
http://drazamovie.com/
http://drazamovie.com/
20-12-2018, 12:11 PM
Озбиљан,у исту руку,величанствен и потресан филм.Сјајно уклопљен,замишљен,линијски повезан,без сувопарних објашњења и клишеа тако честих у историјским документарним филмовима.Сјајна режија,више него пристојна фотографија,и нарација,филм који оставља човека затеченим,поставља многа питања и покреће многе теме.Сјајни снимци,саговорници,реалан приказ локација,који гледаоцу приближава ситуацију и враћа га деценијама уназад.Идеалних временских норми,ни кратак ни дугачак,ово је засигурно најбољи филм овог типа посвећен једној личности рарног раздобља код нас.Тужан,емотиван и потресан.Без претеривања највећи подухват погледа од оснивања,далеко,по мени,изнад албума,књига,и мени омиљених новина.Једино,бих прескочио "одбрану"дражине деце,гледаоцу бих то оставио да снагом свог духа,енергијом и емоцијом проба да разуме тај однос,ту релацију,тај осећај.Сигуран с
М да политичком променом консталације снага код нас,променом односа према рату,и променом погледа на Дражу Михаиловића,овај пројекат може бити препознат,његов збачај уважен,а кућа која га је радила,као и аутор награђен.На жалост нисам сигуран да ће у нашој земљи до те промене скоро доћи.Ипак овах филм остаје,снажно сведоћанство о једном времену,покрету и изнад свега о једном човеку на челу тог покрета,као и о његовој борби подвигу,али и страдању.
М да политичком променом консталације снага код нас,променом односа према рату,и променом погледа на Дражу Михаиловића,овај пројекат може бити препознат,његов збачај уважен,а кућа која га је радила,као и аутор награђен.На жалост нисам сигуран да ће у нашој земљи до те промене скоро доћи.Ипак овах филм остаје,снажно сведоћанство о једном времену,покрету и изнад свега о једном човеку на челу тог покрета,као и о његовој борби подвигу,али и страдању.
20-12-2018, 12:29 PM
Хвала стари колега, служимо народу!
« Старије Теме | Новије Теме »
Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)