(11-10-2017, 03:59 PM)Ултрадесничар Пише: (11-10-2017, 10:18 AM)Mekenzi Пише: Meni nije jasno kako je ta evropska unija, amerika zločinačka organizacija a 200 hiljada Srba živi u Čikagu, Torontu, pa u Beču, pa po Nemačkoj...Kako to da naši četnici imaju najjaču organizaciju u tim zemljama.
Što ne ide naš narod u Rusiju, Belorusiju, Kubu, Venecuelu, i tako te razvijene zemlje...
Drugo Kosovo danas izvlači kao i 80-ih i 90 do danas ogromne pare iz budzeta Srbije za finansiranje propalih projekata.
Uzmimo primer ove sada "Kancelarije za Kosovo" čemu ona služi, eno nabili 120 sns botova u tu kancelariju da sede i da kucaju nešto. Šta radi Marko Đurić plata hiljadu evra da prepriča ono što kaže Vučić i dogovori sa Tačijem.
Srpska lista isto ničemu ne služi sem što je ušla u vlast sa Haradinajem..7
Patrijarh u Beogradu.
Kosovo se brani u Beogradu...
Sutra da nam šiptari vrate Prištinu mi nebi znali šta da radimo sa njom.
Kosovo je NEZAVISNO! DOK SRBI VLADARI NE SIĐU DOLE I ŽIVE SA TIM NARODOM.
Vučić ako ode da živi na KiM , kolonija SAD i NATO će narediti OVK vladi u Prištini da povuku "Deklaciju o nezivisnosti Kosova" ?
Dugo sam izbegavao da ti ovo napišem. Hoću da budem iskren sa tobom. Mekenzi, ja mislim da si za formalno priznanje otcepljenja Kosovai Metohije od Srbije. Budi i ti iskren sa mnom ako hoćeš.
P.S: Pišeš velikim slovima KOSOVO JE NEZAVISNO u svakom postu.
Neće, al će dati do znanja da srpski vladar živi na Kosovu..
Elem Kosovo nikada neće biti naše a niti njihovo. Prvo dole su naši manastiri i to će jedino uz Zubin Potok, Severnu Mitrovicu i Leposavić jedino ostati gde će srpski narod živeti.
Takođe mi ne možemo proterati milion albanaca i popaliti im džamije..
Za stanje na Kosovu su pre svega krivi komunisiti, Broz je dolaskom na vlast 1945 puštao horde šiptara da ulaze na Kosovo, i oni su naseljavali tradicionalna napuštena srpska područja. Isto sada što rade u Bujanovcu i Medveđi i Preševu gde su Srbi statistička greška.
Danas Srbin demografski ne želi da naseljava jug Srbije, već isključivo Beograd. Albanci zbog ovakve politike doći do Niša, sve ih je više i više na jugu a nas sve manje i manje. I opet će Srbin da se čudi kako su ti zli albanci pripojili jug Srbije Kosovu.
Srba više nema. Srbi izumiru, nestaju, žene neće da rađaju dvoje i troje dece i da žive na selu. Danas devojke žele da žive u golubarniku na 15-om spratu na novom beogradu..Danas je Srbija pusta, sela prazna.
Prema tome gledajući demografsku sliku, sliku nataliteta zaključuje se bez obzira na sve da je KOSOVO NEZAVISNO!
Šta Srbin danas da traži u Peći, Djakovici i mnogim kosovskim mestima, kada njegov vladar ne želi da živi na teritoriji gde su vekovima srpski vladari službovali i živeli sa tim narodom.
Vučić, Đurić., Drecu i ostala bagra su priznali Kosovo.
A to što ti ultra popiješ dva piva u beogradskoj kafani i onda lomoš čaše kad čuješ " Ko da mi otme iz moje duše Kosovo" razmisli da su Srbi sa kosova za debele pare prodali svoja imanja i postali tvoje komšije.
Srbina danas na Kosovu nema ko da brani. On je prinuđen na saradnju sa albancima.
Ona šačica Srba mora da prizna institucije Kosova da im ovi nebi pobili decu.
Zato ti kažem idi dole, živi, popričaj sa ljudima, vidi u kakvoj muci žive, lako je iz golubarnika sa 10-og sprata u Beogradu glumiti nacionalistu...
Napravi neku patriotsku organizaciju i krenite da skupljate pare da otkupljujete kuće od Albanaca, selo po selo...Jedino tako Srbin može opet da živi na Kosovu.
Jedini patriotizam KOJI JA PRIZNAJEM JESTE RAD NA TERENU! DA ODE SVAKI PATRIOTA DOLE I DA ŽIVI POLA GODINE U ČAGLAVICI, ŠTRPCU, MITROVICI I DA VIDI KAKAV JE ŽIVOT SRBA DOLE. E ONDA ĆE IMATI DRUGO MIŠLJENJE.
TREĆE I DA NAM EU VRATI KOSOVO KUDA BI MI SA MILION IPO ALBANACA. TO TI JE PREKO 100 POSLANIKA U SKUPŠTINI SRBIJE ILI BI OPET SLALI OVO MALO MOMAKA I SINOVA DA GINU DA MAJKE I SESTRE OSTAJU BEZ SVOJIH NAJJMILIJIH.
SRBI I ALBANCI TREBA U MIRU DA ŽIVE.I NA TOME TREBA RADITI.
TREBA PRIZNATI DA SMO KOSOVO IZGUBIILI I TO JE REALNOST.