Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Б(ул)ајић и Бијела - други том

Само једну, Милисава скратили за главу.
Одговори

(04-12-2017, 11:41 AM)Mitic Пише:  У сенци 1. децембра: личност краља Александра

http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mo...ksandra-1/

Добро јутро. Коначно је неко прокљувио о чему се ради у овој зајебанцији.
Одговори

Пратите ли ове текстове и интервјуе које аутори сценарија серије дају разним медијима?
Покопавају себе све више, али оно што је стандард је да су убеђени да много знају. Таква самоувереност је увек била карактеристична за незналице.
Иначе, занимљиво је што се Бјелогрлић ретко појављује поводом серије. Сетимо се, рецимо, Монтевидеа, Рода или Ивкове славе кад се није скидао са телевизија.
Одговори

Јавио се и Сирогојно! Smile
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%81...u-pod-ruku
Одговори

Испада да аутори ове серије не знају кад је била Битка на Мачковом камену. Значи, Танасијевић је рањен у тој бици, а спасио га је онај Хаџи Арсов. Помиње се и принц Ђорђе који је учествовао у тој бици.

А у другој епизоди, кад се Танасијевић сећа како је преживео битку, на крстачи стоји његово име и презиме, а датум смрти стоји 1918.

Нисам паметан, ово сад идем у ситне појединости, али не би ме чудило да су погрешили и време битке
Одговори

(05-12-2017, 02:06 PM)Бенито Пише:  Иначе, занимљиво је што се Бјелогрлић ретко појављује поводом серије. Сетимо се, рецимо, Монтевидеа, Рода или Ивкове славе кад се није скидао са телевизија.

Серија је популарна а новац је на рачуну. Шта му више треба?

Боле њега ... шта нас 50 пише и прича кад остали немају појма о томе.

,,Пећине слободних Српских планина се отварају за једну ноћ и ми ћемо свакоме положити рачун о нашем двогодишњем раду у шуми. Тешко ономе ко овај рачун не буде полагао."
Одговори

(05-12-2017, 02:06 PM)Бенито Пише:  Таква самоувереност је увек била карактеристична за незналице.

Како оно рече Бертранд Расел "Трагично је што су глупаци толико сигурни,а мудри пуни сумње".
Одговори

Да не паметујем много, знате сви шта се десило Чаплину. Њега сам узео за пример, а страдали су многи...
Дакле, држава штити своје интересе на све начине. Мислим, озбиљна држава, а Србија то није још од 41-ве.
Нешто је болесно у главама наводних уметника који се декларишу Србима јер скоро сваки има неодољиву потребу да се попиша по свему што нам је свето.
Не знам, чиними се да су сви из Кумровачке школе и да тај дух "југославенства" далеко превазилази осећај националној припадности.
Одговори

Јеремија, овај мисли да си инфантилан:

''Уопште узев, нема инфантилније идеје од става да је Драган Бјелогрлић ангажовао милионске суме у филмски пројекат који је циљано замишљен да облати и оклевеће основну публику којој је намењен.''
http://www.nspm.rs/kulturna-politika/sen...ivuda.html

Али најзанимљиивије је цитирање Дучића:
''Величина једног народа, одиста, није у његовој историји, него у његовој легенди. Стварају само они народи чија се историја претвара у митове, пошто сама историја није довољна. Историја без легенде је убога, и кад је највећа. Због овог је српски народ виши данас од свију суседних народа…
Јован Дучић, „Прво писмо из Грчке“, Градови и Химере''

Дучић је наравно мислио на легенде о јунацима, а не о криминалцима, посебно не о поштеним људима који се приказују као криминалци.
Не знам како ови људи успевају све то толико да изокрену.
Одговори

Ово су плаћени текстови.
А ти Милославе, ако то не видиш, онда не знам шта да ти велим.
Одговори

[Слика: image.jpg]
Каква је ово реклама, кам' кураве, кам' опијум? Јок
Одговори

(06-12-2017, 08:08 PM)Бенито Пише:  Ово су плаћени текстови.
А ти Милославе, ако то не видиш, онда не знам шта да ти велим.

Ваистину!
Одговори

(06-12-2017, 08:47 PM)Вукашин Петковић Пише:  [Слика: image.jpg]
Каква је ово реклама, кам' кураве, кам' опијум? Јок

хихихи

Де се сети за ово "кам", откад то нисам чуо...

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним