Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Деца припадају држави
#1

Хилари Клинтон, са места државног секретара САД, изговорила је реченицу:" Деца припадају држави." У време њеног мандата, САД су извршили притисак на УН, а посредно и на ЕУ, и још низ земаља, да се усвоје резолуције које су у контексту горе поменуте реченице. Тако је и Србија по хитном поступку, у скупштини усвојила Закон о породичном насиљу.
По званичним подацима МУП-а, у прошлој години, социјална служба одузела је, под разним изговорима, 2800 деце. Имамо случај једне београдске породице којој су, из чиста мира, без икаквог образложења, одузели малу ћерку.
Јутрос читам у Новостима да је ухапшен самохрани отац који је изударао млађег сина због лоших оцена у школи. Судија му је изрекао једномесечни притвор, а оба сина су додељена центру за социјални рад.
Сетимо се само како су се неки смејали пре нешто више од годину дана Андреју Фајгељу, који је упозоравао да ће се ово догодити. Фајгељ је нестао из јавног живота, а ова тема се најмање помиње у медијима. Разне НВО, а нарочито она бабетина која се појави кад год неки мушкарац убије или претуче жену, су главни кишобран за медијско пумпање. Немојте живети у илузији да нећете доћи на ред. Многи из тих НВО упозоравају да се закон недовољно примењује, па треба очекивати интезивирање ове ситуације.
У исто време, римокатоличке и изразито једнонационалне Мађарска и Пољска, иако су чланице ЕУ, нису имплементирале ова законе. Под великим притиском су ове две државе од међународних организација које раде на вези са америчком спољном политиком.
Нек нам је Бог у помоћи, али , сигуран сам, да ово неће у будућности проћи без тешких физичких жртава.
Одговори
#2

И органи ће припадати држави ? Шок

http://www.telegraf.rs/vesti/1962513-hte...biju-video
Одговори
#3

Јуче су одузели дете др Мили Алечковић.
Одговори
#4Sad gledam na google niko od javnih licnosti nije se oglasio povodom ovog slucaja.

Sto se medija tice jedino je kurir šturo izvestio...

Mila Aleckovic koja je srpkinja danas niti jedna patriotska organizacija nije pruzila podrsku. Eno Bosko i Nogo mlate i drve neku praznu pricu o porodici a Vamo nisu setili Mile.

Kao ni radikali kao niko iz patriotske opozicije, e to govori koliko smo u qrcu...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#5

(19-12-2017, 01:21 AM)Mekenzi Пише:  Mila Aleckovic koja je srpkinja danas niti jedna patriotska organizacija nije pruzila podrsku. Eno Bosko i Nogo mlate i drve neku praznu pricu o porodici a Vamo nisu setili Mile.

Kao ni radikali kao niko iz patriotske opozicije, e to govori koliko smo u qrcu...

Бошко и Ного не "млате празну приЦу" него имају најозбиљнији програм за подршку Породици и борбу против беле куге! Рецимо кад Србске Породице избацују из станова на улицу ту су и Бошко и Ного да се ривају са пандурима ама Миле ниђе!

То су све најприземнија препуцавања типична за женски олајавачки ген и свађалачки менталитет у НОВОСРБА, нарочито међу онима који нагињу националном и патриотском!

Међутим!

Поставља се питање да ли Бошко и Ного уопште могу да се појаве на конференцији коју држи Мила КАД ИХ ЈЕ ИСТА ДООООБРО ПОПЉУВАЛА А СВЕ ДИЖУЋИ ШЕШЕЉА У НЕБЕСА!

Правило СВАКА ВАШКА ОБАШКА-то је стварност не само у НОВОСРБА но и широм Европе и света где се патриоте међусобно пљују док Лихвари све редом подкупљују и уједињују!

Зашто се Марин Л'Пен посвађала са сопственим оцем, зашто јој је тамо неки ту скоро отео пола странке?!

Зашто Трамп неће са овим и оним све док није остао сам на милост и немилост Лихвара?!

Ево шта је Мила рекла-казала о Бошку и Дверима ЈАВНО, па каже:

Цитат:11/23/2014

Ја нисам утилитариста, него припадам деонтолошком моралу и никада у животу не склапам договоре са компромитованим људима, или лоповима, зато што свака "лукавост" тога типа има много већу цену касније, у финалу, или , како ми то кажемо, на Страшном Суду.

Ја знам да је младим момцима из покрета Двери данас важно да што пре уђу у Скупштину и да се у њој чују њихове идеје.
..............
Неколико њих ће можда ући у Парламент, добиће, можда, место да причају, плаћено место, али они, овим путем, односно заокретом којим су сада кренули, Србију неће моћи да промене.
..............
Повратак Војислава Шешеља на слободу је узбуркао јавност у Србији и региону. Да ли се Шешељ може заобићи у пројекту уједињења патриотских снага? Не, њега апсолутно није могуће зобићи. Наравно, америчке службе ће ускочити у игру и подупрети лажну опозицију јер њима то треба .
...............
То је увек исто, као и са "Отпором", шачица њих зна за новац, а други блеје верујући у оне који ставе националну капу на главу. О чему вам ово говори ? То је најбољи доказ да је почела операција "нови пети октобар", односно реприза лошег филма "Коње убијају , зар не ?", који смо већ једном, на жалост, гледали.
...............
Разне агентуре знају да у Србији не владају ни Вучић, ни Николић, него амерички и енглески амбасадор.
...............
Те агентуре се надају да ће се Шешељ обрачунавати са бившим друговима, да ће направити хаос, а да ће они у том хаосу, понудити и лако прогурати "умерену , тј. меку, коректну опозицију", по принципу "народе, ови су фини, са њима нећете гинути". То би вероватно требало да буде операција "Коштуница бр 2".
...............
Политички стожер може да буде само неко ко има идеје, а покрет Двери је имао неке идеје. У кампањи је, сећам се, Бошко Обрадовић говорио да је то социјално-револуционарни покрет, а садашњим приближавањем остацима странке "богатих нотара", од тога више нема ништа.
................
Драгаш?
Бранка Драгаша ценим као човека, али реч "блок" у нашем језику не значи ништа. Као и тзв. "укрупњавање" о коме се сада у медијима говори.
................
Али, наравно, ако се створи лажна опозиција, по природи физичких закона, створиће се и радикална опозиција.
................
Али пошто , многи, видим, и даље инсистирају на апелацији те тзв. умерене, млаке , менует, салонске "деснице" , тј. политичке констипације, а ја мислим да је то управо највећа замка за Србију
...............
Желим да нагласим да је у мојој класификацији Војислав Шешељ управо национално-социјални политиичар, јер је то тренутно једини човек на политичкој сцени Србије који је сам потекао из борбе против сиромаштва и који би огромном снагом духа могао да помогне српској сиротињи. Он је , у ствари, потенцијални Робин Худ.
................
Ја сам у души револуционар. Не волим гњиде, гмизавце, пузавце, инструменталце, профитере, татине ћерке, татине синове, конформисте и лицемере. Наравно, као жена, не желим погибије. Али, за Србију не постоји ништа горе од лажи, крађа , понижавања људи и тихе смрти милиона дужника.

Зато је моја порука: не дај се слободни и бунтовни српски народе, јер ниси крив низашта! Не веруј ни отпорашкој песници, ни млитавој десници ! Али, спремте се, спремте, ускоци и хајдуци!

Наравно, и ми смо се својевремено надали да ће се ДВЕРИ удружити са Шешељом а не са оном смотаном женицом судва презимена!

Међутим!

БОШКО ЈЕ СВОЈЕВРЕМНО СВЕ ПОКУШАО АЛ'СЕ САД ВИДИ ДА ЈЕ ВЕЛИКОМ ВОЈВОДУ БИО МИЛИЈИ ДАЧИЋ КОФЕРЧЕ И ОНАЈ ЗАДРИГЛИ НЕРАСТ НЕГО БОШКО "ЉОООООООООТИЋЕВАЦ"!

Међутим!

По нашем мишљењу Мила није имала право да овако РАСТУРА уместо да ГРАДИ,па сад како очекивати да сад Бошко и Ного незвани улете на промоцију њене партије ОТАЏБИНА, која је, узгред буди речено, имењак ОТАЏБИНЕ Јакшића из Митровице!

СВИМ СРБСКИМ ВАШКАМА НЕДОСТАЈЕ БАР МАЛО МАШТЕ ДА БАР НЕ ДУПЛИРАЈУ ИМЕНА СВОЈИХ ПАРТИЈИЦА!

OOOO TEMPORA,

OOOO MORES,

ODI PROFANUM VULGUS ET ARCEO!


Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#6

Јуче су отели још једно усвојено дете. Фасцинира колико ови " социјални радници" немају смисла за рад са малом децом. У свим случајевима понављају се сцене где вуку децу по улици, на силу их убацују у аутомобиле, деца вриште....
Одговори
#7

„Хоће ли ће слобода умети да пева, као што су сужњи певали о њој“

Ко није протумачио ове генијалне стихове заиста је живео у заблуди.

"Слобода" коју ти дарују није слобода већ само наставак ропства у другом облику.

Тако да, нити смо кад били слободни нити ће мо.

Власник нашег живота или је или плава или црвена аристократија а последњих стотинак година неки концерн.

„Муж је бранич жене и ђетета, народ бранич цркве и племена!“ клицао је Његош.

Да, али то је могло у слободним планинама.

Данас слободних простора нема.

Данас смо сви робови исто колико је било робље на галијама или римским аренама.

Нисмо власници ничега па чак ни своје деце.

Има ко ће да мисли о нама, за наше добро.

Тако гласи формула.
Одговори
#8

Тог су убили због поменутог стиха, јер су препознали његову иронију.
Али, све ово испод што си написао је на нивоу:" Ми смо лош народ." Што пристајеш на те комунистичке флоскуле: никад Србима није било добро. То што под комунистима и овим њиховим ђацима нисмо слободни, не значи да никада нисмо били. Погледај само које све слободе појединца су укинуте из времена краљевине и данас комуњаре које контролишу готово сваку јавну реч успевају да убеде народ да је то увек тако било.
Управо таква питања постављам на квизу; да би се разумела размера одузете слободе које су учинили титоисти. Али, изгледа да је лакше живети у предрасудама.
Одговори
#9

(19-12-2017, 01:04 AM)Бенито Пише:  Јуче су одузели дете др Мили Алечковић.

Ево гледам по телевиијским програмима да ли ће неко то да објави али не верујем. Чак су и "Бљиц" и "Курир" објавили за отимање овог детета.

http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/296045...-odveli-je

http://www.blic.rs/vesti/drustvo/upali-s...ji/e72ycfh

http://православнапородица.орг.срб/index...oteto-dete
Одговори
#10

(19-12-2017, 01:13 PM)Бенито Пише:  Тог су убили због поменутог стиха, јер су препознали његову иронију.
Али, све ово испод што си написао је на нивоу:" Ми смо лош народ." Што пристајеш на те комунистичке флоскуле: никад Србима није било добро. То што под комунистима и овим њиховим ђацима нисмо слободни, не значи да никада нисмо били. Погледај само које све слободе појединца су укинуте из времена краљевине и данас комуњаре које контролишу готово сваку јавну реч успевају да убеде народ да је то увек тако било.
Управо таква питања постављам на квизу; да би се разумела размера одузете слободе које су учинили титоисти. Али, изгледа да је лакше живети у предрасудама.

Слажем се у потпуности са тобом по том питању.
Међутим, покушао сам да објасним како човек у суштини није слободнан још од Адама и Еве.
Намеће се неко узвишенији, неко са већим правом од појединца.
Разумем потребу заједнице али никако да један лик, каста или већ, одлучују о животу како мом, тако и моје породице.
Сама "Књига постања" сугерише нам да нисмо слободни. Бар не сви. Већ у првој књизи Мојсијевој помиње се РОБ?!
Без обзира што је Свето Писмо писано у далеким метафорама смисао је веома јасна... Робови су постојали од постања света.

Дакле, моје гледање на слободу више је универзално право јединке. А знамо да јединка није слободна, да постоје безброј ограничења која су наметнули други - они који владају.
Одговори
#11

Сагласан сам, али онај који ограничава слободе појединца или народа мора да буде миропомазан, односно да на њега падне Свети дух. Ни то није гаранција, јер било је у историји владара којима није ни то помогло. Међутим, то је предуслов за неког ко жели да влада, јер иначе долазе " слободари" који формирају републику, као симбол " слободе", а у ствари, класичног ропства.
Одговори
#12

(19-12-2017, 04:12 PM)Бенито Пише:  Сагласан сам, али онај који ограничава слободе појединца или народа мора да буде миропомазан, односно да на њега падне Свети дух. Ни то није гаранција, јер било је у историји владара којима није ни то помогло. Међутим, то је предуслов за неког ко жели да влада, јер иначе долазе " слободари" који формирају републику, као симбол " слободе", а у ствари, класичног ропства.

Сагласан Ваистину!
Одговори
#13

Хвала Богу да се и овај подбули гмизавац Марић једном пробуди и тргне и начини добро дело:


Наравно јадна Мила мораде да понавља трипут да туне "ништа није крив Вучић", еда би је Марић, врховни УГУЗЉУБИВОЈЕ балавог, поштедео сечења и брисања!

Тагата је србска поголема!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори
#14

(20-12-2017, 07:59 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Хвала Богу да се и овај подбули гмизавац Марић једном пробуди и тргне и начини добро дело:


Наравно јадна Мила мораде да понавља трипут да туне "ништа није крив Вучић", еда би је Марић, врховни УГУЗЉУБИВОЈЕ балавог, поштедео сечења и брисања!

Тагата је србска поголема!

Сагласан Ваистину!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним