Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Доста је било

Господине „генерале“ (мора под наводницима, уважио сам примедбу) ово што сте написали је достојно једног првачића који је нешто, негде чуо.

Питање поводом разлика две политичке групације је било у чему се разликују. И ви сада „папгајишете“ и понављате написано јер нисте нашли погодну тарабу где је написано, па да прекопирате. Питање је било, да ли сте читали програм Двери и где у програму пише да се залажу за монархију. Прекопирали сте и своју поруку и ставили неке ситне, опште примедбе...па јел' мора тако?

ПС

„Титулу генерал“ пишем под наводницима, не само што сам упозорен него сте доказали да нисте достојни ни каплар да будете, јер углавном гледате тарабе где нешто пише и то копирате. У ствари, подсећате ме на генерала Палигорића из серије Чизмаши. То је лик који је јуначан када треба да стреља своје војнике, а када види противничке, изгледа да напуни гаће...па је некако „догурао“ до чина генерала. Пред таквима који нису заслужили часно, не стоји се мирно.

Праве војсковође заслужују Corona Graminea, венац од траве са бојног поља коју додељују војници и добило је само неколико римских војсковође. Не мора трава само да се пасе и гледа „слана“ тараба (запишана тараба коју говеда радо лижу)...може да буде и величанствен венац...Мој жутокљунац, далеко си од тога. То зецови који се плаше курона-пропаганде не могу заслужити...али могу да грицкају...
Одговори

Синовац, са вама и мора што простије и једноставније зборити, скромног вокабулара.

Сад ти гостују пронедићевски Антић, Зоранин љубимац Стаматовић, Џована Стојковић и ваш лидер. Питања су отворена, па их приупитај штогођ.  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ово је у другој теми вама упућено и то научите, да знате и када вас пробуде у пола ноћи:

„Ја још, после оволико година, нисам схватио ко си ти. Или шта си ти?
Да ли си провокатор УДБЕ? Да ли си дефектни рачунарски софтвер (класичан бот)? Да ли си обичан партијски или фармако бот? Или си, једноставно речено, обичан ретардирани идиот?
Да ли можеш коначно да нам кажеш ко си или шта си? Ако си живи човек, од крви и меса, реци нам шта си по струци? Чиме се бавиш, брате Србине, човече Божји, кад толико знаш о медицини и биологији? Кад оволико заступаш корона агенду?“

Жутокљунац, објаснићу вам зашто тако и ја мислим.

Ви се представљате као велики верник (колико сам разумео, православне сте вере), монархиста и све тако, да се увучете „под кожу“ људима на форуму...А користите реч vocabularium (Latin). Па ви сте стварно убачени комуњарски бот. Имате ли неку српску реч уместо vocabularium (Latin).

Признајем и мени се поткраде нека страна реч, али у дужој поруци (и када „псујем“). Али написати две реченице и не знати своју реч је трагично...удбашу.
Одговори

(21-12-2021, 11:41 PM)Авакс Пише:  Ово је у другој теми вама упућено и то научите, да знате и када вас пробуде у пола ноћи:

„Ја још, после оволико година, нисам схватио ко си ти. Или шта си ти?
Да ли си провокатор УДБЕ? Да ли си дефектни рачунарски софтвер (класичан бот)? Да ли си обичан партијски или фармако бот? Или си, једноставно речено, обичан ретардирани идиот?
Да ли можеш коначно да нам кажеш ко си или шта си? Ако си живи човек, од крви и меса, реци нам шта си по струци? Чиме се бавиш, брате Србине, човече Божји, кад толико знаш о медицини и биологији? Кад оволико заступаш корона агенду?“

Жутокљунац, објаснићу вам зашто тако и ја мислим.

Ви се представљате као велики верник (колико сам разумео, православне сте вере), монархиста и све тако, да се увучете „под кожу“ људима на форуму...А користите реч vocabularium (Latin). Па ви сте стварно убачени комуњарски бот. Имате ли неку српску реч уместо vocabularium (Latin).

Признајем и мени се поткраде нека страна реч, али у дужој поруци (и када „псујем“). Али написати две реченице и не знати своју реч је трагично...удбашу.

Шта се цимаш кад ниси максималан?  Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нема потребе да даље размењујемо мишљење. Све је јасно. Знамо ко је ко и ко је шта...
Одговори

(21-12-2021, 11:58 PM)Авакс Пише:  Нема потребе да даље размењујемо мишљење. Све је јасно. Знамо ко је ко и ко је шта...

Баја

Д М
Одговори

А шта је поука овог видео прилога с обзиром да је упућен мени (цитирана је моја порука)?

Осим што видимо Сергеја у пози „клошар“ (не што се није умио и очешљао, него што шмрче и „шмиче“ као Басара када је био у једној емисији са Вучићем). Поредим са Басаром јер је неке слободе новинарства пред Вучићем бранио случајем Сарапе...који се исто продаје на кило...

Басара је само зевао к'о свраче на југовини...и Вучић се, наравно, размахао. Очекивао сам да ће „велики Бас“ да га „раскомада“ својим бритким досеткама, а једино што је могло бити стварно је да „хракне“ на под (јер ми се чини да једино то зна и да се бори са некима који више нису власт...а овима на власти лиже д.пе...или још није, али се спрема).

Одох мало предалеко, није „моћнибас“ тема...али њему слични јесу...и то увек. Исто тако и „сергијеблесави“...па ме лепо заобиђи са оваквим прилозима јер си вероватно мислио да ћу бити „дирнут“. Иди уживај са Чанком јер запажам да те одушевљава...ојсааа (то си ставио и код Драже...само мислим да си хтео да га понизиш а „нешу“ да уздигнеш). Волиш ти Чанка...гомно (мис'им ја сам од земунске стрене па навикао на шатровачки).
Одговори

Д М
Одговори

Aмa, све то јесте што пиждре због покраденог референдумa, или што би покојни Просветар рекао:

ДЈБ је ТРОЈАНСКА КОЊИНА Трулог Запада ЈАСНО И ГЛАСНО каже:

КО НИЈЕ ЗА БРАКОВЕ МУЖЕЛОЖНИКА И ЛЕЗБАЧА-ТАЈ НЕМОЖ'ДА БУДЕ ЧЛАН ПОКРЕТА "ДОСТА ЈЕ БИЛО"!

Даклем, они су за ПРАААВНУ ДРЖАВУ, што у преводу значи ЉУЦКИПРАААААВААА мужеложника, лезбача, транџи, женетина у црном...итд.

Међутим,

Они су у почетку били апсолутно за ЕУ али у последње време су променили плочу еда чалабрцнули неки 1 билмез = 1 глас од ДВЕРИ!

ПУНА ИНТЕГРАЦИЈА СА РУСИЈОМ НА ПРИНЦИПУ ПЕРСОНАЛНЕ УНИЈЕ ЈЕСТЕ ЈЕДИНИ СПАС ЗА СРБИЈУ-СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ПРОПАСТ ЦАРСТВА СЕРБСКЈАГО!

Д М
Одговори

Добро знамо већ да не умеш сам ни о томе да се изјасниш (о ДЈБ) него преписујеш нечије размишљање. Сличне повике би биле када бих у неком случају (у било којем смислу, за оне „велике Србе“ који једино тако разумеју и више воле у контексту - l. contextus) споменуо Виду Петровић Шкеро (не у смислу избора или странчарења, него као „последицу“ иизбора и да она буде постављена на одговорно место у правосуђу...што је мало вероватно с обзиром на године).

https://srbin.info/pocetna/aktuelno/slob...ilosevica/

Суди се о поступцима а не на основу личног доживљаја неке „пехрсоне“ или удруге (као што Mekenzi дан раније расуђује о кандидатури Владета Јанковића, не водећи рачуна да нам Београд води заменик и да мало ко и зна које градоначелник)...и пошто многи суде по "свом обличју" (дајући себи божанску природу) зато и пропадамо. Ако би било речи о ДЈБ, пратим излагања Саше Радуловића одавно. И не видим ништа недоследно и против интереса Србије. Треба погледати снимке говора у скупштини, па много тога на You Tube и рећи шта је то што није добро...ово, наведено у претходној поруци цитата који наводи Шумадинац, може бити и тачно...само није ускладу са уставом...и тиме је безвредно.

Па како ми нисмо били кадри (као дични родољуби) да кажемо једно НЕ, на референдуму и као последицу тога можемо имати да нам уважени члан Уставног суда и Венецијанске комисије постави своје студенте (које је он ко зна како и на који начин, добро оценио) имаћемо то што имамо...а неки мају „противуставне жеље“. То је лепо али нестварно и зато што се опредељујемо за нестварно, зато и пропадамо.

Последица таквих чопоративних напада је што је неко био „ово или оно“ и то га као удаљава од сваке могућности да се разматра његов став или учинак...па тако сада имамо врсног доктора права који је учествовао у овим уставним ујдурмама и сочиненију Закона о референдуму и народној иницијативи, званог „крњозакон“. Врсни правни га је уобличио да ни њему као др права не би било јасно како се искобељати са тим законом. А врсни др правник је подржао Вучића и потом утрчао у Уставни суд...може бити да је то што је стручан, а може бити и због подршке...

И ништа то не би било лоше, али га студенти оцењују као „бају“ који није престрог...И да ли је у тој попустљивости при испитима одгајио један нараштај (генерацију судија), који ће „стручно“, као и он подржати власт и судити „по власти“, а не по закону...ко зна...Горе назначена Вида Петровић Шкеро није хтала да потпише по одлуци владе, јер је то противзаконито. Иако та одлука тада није била ни мало безазлена по њу.

И да не заборавимо: исти чопор оптужује и Коштуницу да је одговоран за противзаконито киднаповање бившег председника Србије Милошевић и изручење Хашком суду и да се правио необавештен, иако је јасно да је све рађено „испод жита“...једино ако није у опису радног места председника да уходи и открива Ђинђићеве и Чедине „мафијашке“ поступке, даноноћно. То што је био против незаконитог поступања, као и што је био против уцена ЕУ „мафије“ (ССП или питања Космета) и срушио сопствену владу тупави не виде.

Да, да не заборавим и ово...имате одличног и добростојећег кандидата и подржите га – то је Александар Вучић. Победићете сигурно...

ПС

Као што нас један нуди ЕУ и НАТО и ти мислиш да је најбоље да ступимо у персоналну унију са Русијом...е, сад што нас и они неће...нема везе...

И не знам како да посматрам ову „твоју“ мисао...као мисао Просветара или као твоју већ прихваћену „праксу“ на основу Просветарове замисли...
Одговори

Иначе наједном форуму сам расправљао о томе да излазност (цензус) за референдум о уставним променама нема везе са Законом о референдуму и народној иницијативи, јави се неки тек придошли члан, нападне као керић у чопору и каже: Ја сам полагао код Владана Петрова...и то му је аргумент...пита мене да ли сам правник и добије „масовну“ подршку...неписмених.

Наравно, не морам веровати ономе што је написао али ако је полагао и положио, онда је то трагично. Али, шта ако је стварно то тачно? Онда је стварно туга...

Иначе, да је Владан Петров учествовао у свему око ових брљања са уставним референдумом, једино сам чуо од Саше Радуловића...и лепо човек каже да је дотични правник члан Венецијанске комисије (што се може знати, ако се погледа сајт Уставног суда http://www.ustavni.sud.rs/page/view/sr-L...dan-petrov) само што треба народу то јасно указати и указати да је он брљао око закона о референдуму...

Али наш народ не воли када му се укаже на чињенице, него воли кесу макарона или обећање слично Динкићевом звано: жвака за лудака (и лудаци потрче да за 1000 евора на грани, продају будућност своје деце...као што су исти многобројни лудаци подржали рушење банкарско система Србије, а сада кукају како немамо своју банку...маса плиткоумних смрадова).

ПС

Ако вам се учини да сам помешао оно што је било (уставни референдум) и изборе...нисам помешао, него износим како сам и ја сазнао и то од ДЈБ. О томе како се муљало са референдумом или изборима 2020.

А најгоре од свега је што се сматра како ДЈБ нешто „пиждри“ и у коментарима многих снимака или вести где говоре о изборним прекршајима и нерегуларним изборима (тиме и незаконитој власти), има коментара: они говоре, а Брнабићка нам председник владе...и такве будале бих питао само једно – а шта сте ви предузели на основу сазнања? Те будале сматрају да је ДЈБ одговоран за то. Биће да су такве будале нешто помешале, а не ја и да су такви одговорни (и заслужни) што имамо власт какву заслужујемо.  Ида поновим имате одличног кандидата који ће красти гласове до бесвести и победити (а ви ћете ћутати...и проговорити као бебе након годину-две)...то је Алексадар Вучић и не знам што је тешко да подржите човека...или ти већ чините јер вам не ваља нико...

Тако нам је јер када неко указује на неправилности и незаконитост, ми се „правимо мртви“ док медвед не оде...а он не оде него нас кеца, сваки дан са ТВ. И зато имамо Оно као председника владе...а не што је ДЈБ подржао „бракове мужеложника“...јер то не може...баш по уставу! Прича је једно, а закони и устав државе друго...
Одговори

Д М
Одговори

ДЈБ угао гледања на карамбол националне опозиције.

Првих десет минута, од тога најзанимљивије око петог-шестог. Кога мрзи да гледа:
  • ДЈБ хтео заједничку листу још септембра, сви сем НС их игнорисали
  • Тада постигнут договор са НС о коалицији, НС рекла ДЈБ да сачека да се договоре са осталима
  • Фамозни састанак иницирали интелектуалци; НДСС тј. Милош Ј. није хтео да ДЈБ присуствује, па и није
  • Састанак пропао због фолирања највише НДСС, па Заветника
  • После тога НС понудила 7-1 поделу првих осам мандата ДЈБ за коалицију НС-ДЈБ, ови сматрају да је то нереално
  • Онда ДЈБ контактирао Тадића и договорио коалицију на основу одбацивања 1. Ф-Н споразума 2. санкција Русији
  • Па онда обоје отишли на састанак са Јеремићем да пробају да изађу заједно сви НС-ДЈБ-СДС-Бебе
  • НС зацепио поделу мандата 5-3, 10-4, 12-5, ови нису хтели и растали се

Пар опсервација:

Под А. ДЈБ је већ пробао дубиозну техничку коалицију када је са Дверима излазио на београдске изборе 2018., док је још другосрбијанска струја била јака у ДЈБ. Тада су пукли и остали на нешто испод четири посто уз ниску излазност. Сада је цензус три посто и на мало већу излазност могу да прођу, али ово је врло велики ризик: више због преливања гласова са осталим подељеним националним листама, нарочито са НС с којом су јако блиски, а мање због могућег револта гласача због савеза са Тадићем.

Б.Индикативно је да нису изашли на заједничку конференцију за штампу са СДС, нити је публикован било какав потписан коалициони споразум. Саша представља ово као "бити или не бити", тј. да сви који су против француско-немачког плана треба да буду укључени, али пре ће бити да је договор смоквин лист за интересну поделу мандата, а онда свако својим путем у скупштини.

В. Овакав утисак је потцртан пропашћу преговора са НС. Поставља се питање колико је то искрено све било и шта су се они уопште наводно договорили у септембру. Није ми јасно што су ови преговори о мандатима тако лако одбачени као неприхватљиви. ДЈБ није више парламентарна странка, има историју пропадања испод цензуса, не знам шта су тражили да им припадне, нити имају неке квалитетне, ни препознатљиве кадрове за представнике, па да попуне и та нека места преко онога што им је Јеремић понудио. Успут, мени ова понуда НС не изгледа као понижавајућа, него као шанса да се сигурно врате у парламент.

Сума сумарум, остаје горак укус да се "патриотска" опозиција није договорила. ДЈБ ту можда заиста јесте био за листу свих, сасвим сигурно се најмање ту питао, али ово потоње неудруживање са својим најблискијим програмским савезником и неискрена "цензус коалиција" са СДС, без обзира колико је била изнуђена, баца сенку на њихов капацитет да икада освоје значајнији број мандата, а камоли да владају.

Но авај, поразно је да су се остали показали још гори.

Тако да ДЈБ и даље остаје валидна опција, уз НС. Остали су Вучићеви потајници, неки вољни и свесни (НДСС, Заветници, ПОКС), а неки су ту корисни идиоти (Двери).

Одговори

Цитат:Тако да ДЈБ и даље остаје валидна опција, уз НС. Остали су Вучићеви потајници, неки вољни и свесни (НДСС, Заветници, ПОКС), а неки су ту корисни идиоти (Двери).
Кидање Кидање

Ваистину!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним