Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

БЕОГРАДСКИ ИЗБОРИ

POKS je savremena verzija nekadašnjeg SPO-a koji nije hteo da se transformiše, i da bračni par Drašković sjaše sa te propale stranke koju je sveo na auto stranku tri člana (on, Dana i Čotrić).

Što se tiče stranaka u Srbiji one imaju jedan VELLLLIIKKIII problem a to je vladam strankom dok god sam živ.

Ovde nikada niti jedan lider stranke ne želi da odstupi ako su rezultati loši.

Već će i sa 70-80 godina vladati strankom. (Tito sindrom).

U Hrvatskoj HDZ je od smrti Tuđmana promenio nekoliko predsednika stranaka, kao i SDP. HDZ je danas vodeća stranka u HR,i nema ono ako su nezadovoljni da osnivaju novi hdz, izvorna verzija hdz, ko ovde u Srbiji.

Ovde u Srbiji svaki fićfirić ima stranku. Naljuti se Tadić što izgubio izbore osnuje stranku, naljuti se Vuk Jeremić osnuje stranku, naljuti se Živković osnuje stranku, naljuti Borko osnuje stranku,naljuti se Dule Petrović osnuje stranku...itd.....Naljuti se Toma na Šešelja osnuje stranku, naljute se na Vuka osnuju poks, i takooo...

Ovde stranke nisu spremne za menjanje predsednika stranaka.Ovde i po 20-30 godina isti ljudi vode politčke organizacija, zbog toga dolazi do cepanja na sitne delove.

Srbiji su potrebne dve stranke: Jedna socijal građanska demokratska opcija i jedna umereno nacionalna desnica. To je to.

Takođe u Srbiji je veliiiikkkaaa kriza političara. Nemaš niti jednog novog mladog, obrazoovanog, pametnog, doktora nauka koji bi se bavio politikom.

Devedesetih si imao veliki broj kvalitetnih doktora nauka, profesora, akademika, pisaca koji su ulazili u politiku. Pekić, Đinđić, Koštunica, Šešelj, Čavoški, Vesna, i mnooogiii drugiii...

Danas niti jedan doktor nauka filozofije, prava, ne želi da uzme pravo da se bavi politikom...

Sada imaš masu mega trend prosečnih političara, koji kao navijeni pričaju...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(20-01-2018, 12:32 PM)Mekenzi Пише:  Ovde u Srbiji svaki fićfirić ima stranku. Naljuti se Tadić što izgubio izbore osnuje stranku, naljuti se Vuk Jeremić osnuje stranku, naljuti se Živković osnuje stranku, naljuti Borko osnuje stranku,naljuti se Dule Petrović osnuje stranku...itd.....Naljuti se Toma na Šešelja osnuje stranku, naljute se na Vuka osnuju poks, i takooo...

Значи да су се сви накрали и да су пуни пара, чим имају средстава на свако мало да изфинансирају оснивање и рад нове странке.

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори

(20-01-2018, 12:32 PM)Mekenzi Пише:  Ovde nikada niti jedan lider stranke ne želi da odstupi ako su rezultati loši.

а, ДСС, Коштуница
Одговори

(20-01-2018, 12:32 PM)Mekenzi Пише:  POKS je savremena verzija nekadašnjeg SPO-a koji nije hteo da se transformiše, i da bračni par Drašković sjaše sa te propale stranke koju je sveo na auto stranku tri člana (on, Dana i Čotrić).

Неће бити Кизо. Кад је странка требала да се реформише још пре више од 10 година управо су оснивачи овог лажног монархистичког покрета уверавали Вука како треба бити председник и даље и како нико други то не може.

(20-01-2018, 12:32 PM)Mekenzi Пише:  Srbiji su potrebne dve stranke: Jedna socijal građanska demokratska opcija i jedna umereno nacionalna desnica. To je to.

Слажем се у потпуности !
Одговори

(20-01-2018, 05:18 PM)luka.luke Пише:  
(20-01-2018, 12:32 PM)Mekenzi Пише:  Ovde nikada niti jedan lider stranke ne želi da odstupi ako su rezultati loši.

а, ДСС, Коштуница

Koštunica je otišao u penziju kada je saznao da mu je supruga teško bolesna.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

КАТАСТРОф!!!

Оде и Бошко и обеси себи камен оврат!

Ка'е Радуле "бесплатни уџбеници за ђецу" и "бесплатни вртићи"!

Међутим!

Не каже да ће у тијем уџбеницима ђеца да уче о две маме или две бркате тате, нити каже да ће у тијем вртићима да облаче мушку ђецу у женске 'аљине и обрнуто!

Што учиње Бошко Обрадовићу да од Бога знаш!

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-deca-...avi?page=8

http://www.pogledi.rs/forum/Thread-dosta-je-bilo

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Кажу неки аналитичари који нису каналитичари да би коалиција ДС-ДСС могла да сруши Вучића.Како наводе то је једини постојећи оквир у који би могли да се уклопе разни политички чиниоци као покретачи нове широке коалиције која би била нека варијанта light ДОС-а. Ту би се вероватно придобиле Двери и ДЈБ можда чак и неки други који су сад у власти, првенствено Љајић кога би тако једним потезом одвојили од СПС и његове потенцијалне сарадње са комунистима која је већ узела маха на локалу. Не знам шта да мислим о овоме али знам да се ништа случајно не помиње нити "пушта" у јавност тек онако.
Одговори

Reče jedna poznata ličnost:

I u kampanji za predsedničke i u ovoj za beogradske izbore SNS ima uglađen rečnik, fine ljude, pristojnu kampanju bez previše optužbi prema protivnicima da su ovakvi i onakvi. Precizno targetirane poruke prema glasačima opozicije imaju za cilj da pacifikuju i uteraju u apatiju sve koji su protiv ove diktature.

Sa druge strane nasilnička mašinerija, kapilarni glasovi, doseljenici, ucenjeni socijalni slučajevi se u tišini pripremaju za dan izbora, tada SNS na birališta istera svoje glasače kao na stočnu pijacu.

Mala izlaznost koja je posledica strategije SNS-a za dobijanje izbora pogoduje strankama sa ozbiljnom, temeljno izgrađenom infrastrukturom, jer na sam dan izbora razni pokreti, novonastale političke opcije i slični nemaju način i resurse da izvedu svoje glasače na birališta.

Opozicioni glasači po prirodi apatični, neprestano razočarani, dodatno umrtvljeni SNS-ovom mirnom kampanjom na kraju obično ne vide motiv da izađu na glasanje.

Sve se čini da će i ovaj put biti slična situacija, jer izuzev nekolicine ljudi u opoziciji, malo ko to razume, zaslepljeni su lideri i pokreti svojim veličinama . .
međutim, to nije ono što mene plaši, mene zapravo plaši trenutak kad se opozicija konsoliduje i napravi svoju mašineriju za izvođenje ljudi na glasanje, jer je to jedini način da se porazi SNS . .

Tog dana ćemo ispred birališta imati dve jednako motivisane grupacije, besne i nepomirljive, s jedne strane opljačkane, porobljene, ponižene glasače opozicije (kuku i motiku) i s druge nasilne džibere, sitne razbojnike i ucenjivače iz SNS-ovog tabora.

Izbori na kojima će pasti SNS neće ni biti održani do kraja, ulični sukobi će odrediti pobednika . .
Ovaj put "5. oktobar" će se održati na dan izbora i biće potpuno drugačiji od prethodnog . . zapravo biće "6. oktobar"

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Добија Вучић убедљиво!

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

(21-01-2018, 10:07 PM)Mekenzi Пише:  Izbori na kojima će pasti SNS neće ni biti održani do kraja, ulični sukobi će odrediti pobednika . .
Ovaj put "5. oktobar" će se održati na dan izbora i biće potpuno drugačiji od prethodnog . . zapravo biće "6. oktobar"

Ми смо АПСОЛУТНО АНТИПРОТИВНИ УЛИЧНИМ СУКОБИМА!

И зато 6-ОГ ОКТОМБРА НЕЋЕ БИТИ, ИДЕМО ОДМАХ НА СЕДМИ, ТО ЈЕСТ

ВОЈНИ УДАР

П У Ч
,

ХАПШЕЊЕ БАЛАВОГ А ЖУТА БУЛУМЕНТА ДА СЕ РАЗЈУРИ!

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Амин, Боже дај и данашњи Свети Григорије!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Цитат:ПРОСВЕТАР

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ,

НА МНОГАЈА ЉЕТА!

Mi bi ođe dodali

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО- ВОЈВОЂАНСКО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ.

Vojvodina se oduvek provlači u imenima. Tuna ne sme biti bez Vojvodine.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(22-01-2018, 12:48 AM)Mekenzi Пише:  Mi bi ođe dodali

СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО- ВОЈВОЂАНСКО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ.

Vojvodina se oduvek provlači u imenima. Tuna ne sme biti bez Vojvodine.

Опа бато....Ај'и ми да се једном сложимо са Кизом!

Даклем и поред небулозе да је микроскопски малој Новосрбијици преко потребна РЕГИОНАЛИЗАЦИЈА попут оне у Канади, која је друга по величини земља на планети, ај'да пробамо да задовољимо и нашег Кизу и све остале регионалце, па каже:

1.
СРБИЈА МОРА ПОНАЈПРЕ ДА ПОШАЉЕ НА ЂУБРИШТЕ ИСТОРИЈЕ КУМЧЕ-НЕДОНОШЧЕ ЈОСИПА АМБРОЗА, AUTONOMNU POKRAJINU VOJVODINU!
2.
МЕЂУТИМ!
3.
МИ СЕ ЗАЛАЖЕМО ДА НАЗИВ "ВОЈВОДИНА СРБСКА" ОСТАНЕ У УПОТРЕБИ У СРБСКОМ РОДУ ВО ВЈЕКИ ВЈЕКОВ, ЈЕР ЈЕ ИСТИ ДЕО НАШЕГ НАСЛЕЂА И УСИЉЕНОГ МАРША НАРОДА СРБСКОГ КРОЗ ИСТОРИЈУ!
4.
ЗАТО ЋЕМО МИ СПРОВЕСТИ АДМИНИСТРАТИВНУ ПОДЕЛУ ДАНАШЊЕ ПРИВРЕМЕНЕ ТЕРИТОРИЈЕ СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ, НА ОНАЈ БРОЈ АДМИНИСТРАТИВНИХ ЈЕДИНИЦА КОЈИ СЕ УКАЖЕ КАО ПОТРЕБАН ЗА ЦЕЛИСХОДНИЈЕ УПРАВЉАЊЕ ПОЈЕДИНИМ ОБЛАСТИМА И ВОЈНИМ ГАРНИЗОНИМА.
5.
РЕЧЕНЕ АДМИНИСТРАТИВНЕ ЈЕДИНИЦЕ НАЗВАЋЕМО

ВОЈВОДИНЕ СРБСКЕ,

И ТО ЈЕДНИМ ОД ПРВИХ УКАЗА ПО ДОЛАСКУ НАВЛАС'!
6.
ПРИЛИКОМ ИЗРАДЕ ВОЈНО-АДМИНИСТРАТИВНИХ ПОДЕЛА РЕЧЕНИХ ВОЈВОДИНА СРБСКИХ, ВАЉА ИМАТИ У ВИДУ ДА СЕ АУСТРО-УГАРСКЕ ГРАНИЦЕ ЈОСИПА ФРАЊЕ И ЈОСИПА БРОЗА НА САВИ И ДУНАВУ, МОРАЈУ ЈЕДНОМ ЗА СВАГДА

П О Н И Ш Т И Т И,

ЈЕРБО НЕ ПОСТОЈИ НИ НАЈМАЊИ РАЗЛОГ ДА РАВНИЧАРСКИ ПРЕДЕЛИ С'ОБЕ СТРАНЕ РЕЧЕНИХ РЕКА БУДУ ИСТИМА ПОДЕЉЕНИ!
7.
ЗАТО ПРЕДЛАЖЕМО (И ОДМАХ УСВАЈАМО ПРЕДЛОГ) ДА БУДУЋЕ ВОЈНО-АДМИНИСТРАТИВНЕ ВОЈВОДИНЕ СРБСКЕ ОБУХВАТАЈУ СЛЕДЕЋЕ ОБЛАСТИ:
7а.
БРАНИЧЕВСКО-БАНАТСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Кањиже на северу до Смедерева и Пожаревца на југу.
7б.
БЕОГРАДСКО-БАЧКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Суботице на северу до Младеновца и Лазаревца на југу, као и Град Светог Савве као посебну јединицу који ће настати војно-административним соједињењем данашњег Београда и Новог Сада.
7в.
МАЧВАНСКО-СРЕМСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Шида на северу до Љубовије на југу.
7г.
ВАЉЕВСКО-ЗЛАТИБОРСКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Ваљева на северу до Тутина на југу.
7д.
ШУМАДИЈСКО-РАШКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Обухватаће простор од Аранђеловца на северу до Новог Пазара на југу.
7ђ.
ПОМОРАВСКО-ТОПЛИЧКА ВОЈВОДИНА СРБСКА:
Итд. итд....да не оптерећујемо саде ову тему са детаљима даље ка југу.

РЕЧЕНИМ ВОЈВОДИНАМА СРБСКИМ УПРАВЉАЋЕ ВОЈНЕ СТАРЕШИНЕ СА ЧИНОМ

ВОЈВОДА БОЈНИ,

КОЈИ ЋЕ ИСТОВРЕМЕНО ПРЕДСЕДАВАТИ ПРЕКИМ ВОЈНИМ СУДОМ ВОЈВОДИНА СРБСКИХ, А У СКЛАДУ СА ЗАКОНИКОМ СОЈЕДИЊЕНОГ ВОЈНО-КРАЈИШКОГ КРАЉЕВСТВА СЕРБСКОГ У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ!

То ће дакле бити ЈЕДИНИ здрав начин да се посрнула Новосрбијица и Новосрби, унијати, латиничари и НЕДОВРШЕНИ ХРВАТИ, једном доведу к'познанију права!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ама Душу спасисмо!

ПС

У цељи да предухитримо познати баљезг нашег Кизе а у вези са некаквим "мултикултурализмом" тамо преко, само да цитирамо за Њемчуре и Војвођанере меродавне изворе, па ка'е:

Цитат:MULTICULTURALISMUS IST KAPUT!!!

Angela Merkel

Даклем до даљег:

MULTICULTURALISMUS IST VERBOTEN!!!

Паметном доста!

ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
Одговори

Да мало променим китицу Козарачког кола са поруком своме Другу Тиити, адекватно креатору ове нове поделе српског етничког простора: "Друже Мито ти се нас не стиди/ми смо твоји нервни инвалиди!"!

Елем, није проблем са самом идејом државне организације, већ је проблем тежи од Сатурна помрчина у главама људи који би требали да се старају о националним интересима на свом простору.

Ма какви! Срби из САП Војводине би да се то подручје врати у "Дунавску федерацију" - тј (свесни да од интегралне ЕУ у будућности нема ништа), бар да буду трабант под контролом Беча, ако не Беча оно Пеште, ако не Пеште оно Загреба, у "асиметричној ЕУ". Ако не то, онда да се САПВ врате ингеренције по Уставу из 1974., тј да буду надређени "ужој" Србији.

Да схватите, већина Мађара хоће само да се отцепи и не гледа нас више. (Мада има и међу њима разумних људи - пошто је на мађарским свадбама у Темерину доминирају њихове националистичке песме, један таст изгубио живце и рекао: "Шта је с вама? ја нећу да будем Босанац у Мађарској!". И напусти весеље). Јесте, скоро у потпуној већини Мађари желе отцепљење. Пустили би они нас, али нећемо ми њих. Има ли државотворни концептуалиста појма колико је Срба узело мађарско држављанство, јербо му је нека баба или жена или шта год, Мађарица/Мађар? Има ли појма да то раде скоро редовно потомци Солунских "Добровољаца" или староседелаца којима су Мађари клали све што су стигли?
http://nimbusovpodrum.blogspot.rs/2018/0...-post.html
А шта мислите, шта човек здраве памети да мисли, кад вам нека глупача или будалетина, усраном мотком протерани из Хрватске, са гордом пакошћу кажу "Што јужније, то тужније!"???!!! Тамо их клали и силовали, јужно добили хлеб и кров, и џаба.
Такви да граде:
Цитат:СОЈЕДИЊЕНО ВОЈНО- ВОЈВОЂАНСКО-КРАЈИШКО КРАЉЕВСТВО СРБСКО У ПЕРСОНАЛНОЈ УНИЈИ СА РУСИЈОМ.
Лудост!

Може неки промет дрогом ако јеу питању или тако нешто. Даље не.

Ја вам свима кажем (односи се на оне који чувају макар жишку државотворности у себи) да се уозбиљите.
Одговори

Колеге ко вам је одвратнији?
ДС са Шулетом и Борисом или Ђидо са Јеремијом, Јанковићем, Ђуричком и осталим грађанерима . . . ?
Мени лично екипа око Ђиде.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним