17-08-2018, 07:16 PM
Марио, би ли на овој последњој слици, што сам малочас поставио, где су степенице са стране, да кропујеш ту десну страну и пребациш у црно бело?
(17-08-2018, 07:16 PM)Милослав Самарџић Пише: Марио, би ли на овој последњој слици, што сам малочас поставио, где су степенице са стране, да кропујеш ту десну страну и пребациш у црно бело?
(11-08-2018, 01:18 AM)Pravda Пише:(11-08-2018, 12:12 AM)Милослав Самарџић Пише: [quote='Pravda' pid='98092' dateline='1533932629']Не знам, слично као Калабић.
Свака част, сјајно сте ово урадили!Колико је био висок Нешко Недић?
Овако су сликани четници, камера им је мало испод нивоа очију:
Међутим, ови што су монтирали, су њихову слику увеличали и ставили на степенице. Нису имали у виду да кад се неко слика у нивоу очину, степенице се виде од горе...
(11-08-2018, 01:18 AM)Pravda Пише:Ова копија је много боља него онај скен из књиге!(11-08-2018, 12:12 AM)Милослав Самарџић Пише:(10-08-2018, 10:23 PM)Pravda Пише: Свака част, сјајно сте ово урадили!Колико је био висок Нешко Недић?Не знам, слично као Калабић.
Међутим, ови што су монтирали, су њихову слику увеличали и ставили на степенице. Нису имали у виду да кад се неко слика у нивоу очину, степенице се виде од горе...
Свака част за ово запажање, то је необорив доказ да је фалсификат још плус се види да су аматерски исечени наши официри са друге слике.А и црна позадина код Немца упућује на исто,где Немац гледа још ми није јасно.
Марио ако можеш,очисти ову слику,битна је због много веће резолуције.
windows print screen
Упоређуј са овом мањом сликом, ако будеш морао нешто да дорадиш.
screen shot software
(17-08-2018, 10:55 PM)Pravda Пише:Јел тамо може да се купи оригинал?(11-08-2018, 01:18 AM)Pravda Пише:Ова копија је много боља него онај скен из књиге!(11-08-2018, 12:12 AM)Милослав Самарџић Пише:(10-08-2018, 10:23 PM)Pravda Пише: Свака част, сјајно сте ово урадили!Колико је био висок Нешко Недић?Не знам, слично као Калабић.
Свака част за ово запажање, то је необорив доказ да је фалсификат још плус се види да су аматерски исечени наши официри са друге слике.А и црна позадина код Немца упућује на исто,где Немац гледа још ми није јасно.
Марио ако можеш,очисти ову слику,битна је због много веће резолуције.
windows print screen
Упоређуј са овом мањом сликом, ако будеш морао нешто да дорадиш.
screen shot software
(17-08-2018, 06:03 PM)Милослав Самарџић Пише: Не отпада, сунце тако прави сенке.
Не могу Вам дати контакт.
Како год, Ви пишете - правите 3Д - под својим именом, ја под својим, а људи нека суде.
(18-08-2018, 08:36 AM)Pravda Пише: Може,да се купи оригинал скен,има га у продаји на бар једно пет страних сајтова.Послао сам вам линк за слику преко поруке на фејсбуку.Правда, како мислиш "оригина скен". Фотографија је изашла у књизи и ја сам ту књигу имао и скенирао фотографију. Једноставно, слика је лоша у самој књизи па не може ту скен ништа да промени јер је квалитет фотографија у књизи релативно лош.
(18-08-2018, 01:24 AM)Милослав Самарџић Пише:(18-08-2018, 12:41 AM)Перун Пише: Да ли се очи тројице официра налазе на висини већој од 2m?Не. Нешко је око 185 плус око 15 степенице, дакле очи на око 190 цм.