Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Референдум

Референдум који је Вучић јутрос најавио биће управо то што си навео.
Али, ова тема је и покренута управо због иницијативе да се скупи 100000 потписа за референдум на којем би се јасно и гласно изјаснили да ли се одричемо Косова и Метохије.
На такво питање, нема намештања.
Одговори

Pitanje neće biti takvo. Jer danas niko ne sme niti jedna stranka da jasno kaže da je KOSOVO SRBIJA i da se treba boriti da oostane u sastavu Srbije.

Pitanje će biti u formi: Da li prihvatate opšteobavezujući sporazum sa Prištinom uključujući ZSO.

Vučiču se žuri jer mu je zapad postavio još 2012 godine do kada mora da prizna nezavisno Kosovo.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-07-2018, 07:16 PM)Ултрадесничар Пише:  Или патоиш од амнезије или убацујеш неке аутономашке форе .
СРС је била у власти 1998-2000.

Не пати од амнезије. Кава је разлика између СРС и СНС?
Никава. Иста говна, исто одстојање.
Неће ме изненадити и да Шешељ са целом СРС булументом колективно пређе у СНС.

(28-07-2018, 12:40 PM)Ултрадесничар Пише:  Да "Грађанска Србија" неће изаћи јер ће гледати ТВ програм и тражити
спортски пренос у коме учествује Хрватска репрезентација да "навијају" да потврде да су ЕУ талибани.

Ја сам на пример навијао за све оне који су играли против Хрвата. Навијао сам и за Русију али никада не бих улазио у никакав ангажман са оваквом Русијом јер ова Русија није ни до колена царској Русији којом је владао Николај II Романов.

Чим се она коњина Путин диви Стаљину, далеко му лепа кућа. Што даље од нас.
Одговори

Ја једну ствар не схватам код Шиптара. Сада би могли да траже да се врате у састав Србије као аутономија и да за 50 година са великим наталитетом постигну да на изборима добију довољну већину где би на пример Србију преименовали у Северну Албанију и после тога да прогласе уједињење са Албанијом. За 50 година са наталитетом у коме би свака њихова породица имала барем по шесторо деце би имали већину у Скупштини, већину у војсци и полицији и имали би председника и премијера. Ко би могао да их спречи да промене име државе и да се прикључе Албанији? Тако би добили Албанију до Хоргоша.
Одговори

Па ја бих рекао да Русија је одавно видела колико сте ви сами себе својих највећи непријатељ.

И ви људи не можете да се сложите са чињеницом да сте ваши најгори непријатељи.

Ви сте имали гомила прилика да доказете неки лојалности Руса, али но ниста урадила, уместо да сте определили као друге државе, и тако бих имали нека застишства!

Ви то некако стално тепате, не желити да увреди НАТО и ЕУ........

Изабрали сте курш што је тотално самоубилачких за државу......

И то других људи виде та неодлућивости, као слабости, и оних ће возити тенк кроз тиме!

Ваше време за Руска подршка је била за плаћење Руске снаге да остану на КиМ.

Од тог моменат ви сте ту где сте стигли!

У јапанкој култури, од срамоте људи бих убили сами себе!

Па ви нисте никад добили СТАЛИН И СОВИЈЕТСКО КОМУНИЗАМ, ВИ СТЕ ДОБИЛИ ЗАПАДНОГ КОМУНИЗАМ. И то преко вечина јединице УКРАЈИНАЦА.......а не ткз РУСА.

Ја се исто слажем да није ово Царска Русија, нити ће се та време поновити........тада су били Православни људи и у Русији и у Србији.

Али СТАЛИН су одкупили енглези и американце, па што ти мишлиш је била цена да се супротаве против хитлер, неко ко су исти тих енглези и американци ФИНАНЦИРСКО ПОДРЖАВАЛИ од његовог огнишства!
Одговори

(08-08-2018, 02:45 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ја бих рекао да Русија је одавно видела колико сте ви сами себе својих највећи непријатељ.

И ви људи не можете да се сложите са чињеницом да сте ваши најгори непријатељи.

Ви сте имали гомила прилика да доказете неки лојалности Руса, али но ниста урадила, уместо да сте определили као друге државе, и тако бих имали нека застишства!

Ви то некако стално тепате, не желити да увреди НАТО и ЕУ........

Изабрали сте курш што је тотално самоубилачких за државу......

И то других људи виде та неодлућивости, као слабости, и оних ће возити тенк кроз тиме!

Ваше време за Руска подршка је била за плаћење Руске снаге да остану на КиМ.

Од тог моменат ви сте ту где сте стигли!

У јапанкој култури, од срамоте људи бих убили сами себе!

Па ви нисте никад добили СТАЛИН И СОВИЈЕТСКО КОМУНИЗАМ, ВИ СТЕ ДОБИЛИ ЗАПАДНОГ КОМУНИЗАМ. И то преко вечина јединице УКРАЈИНАЦА.......а не ткз РУСА.

Ја се исто слажем да није ово Царска Русија, нити ће се та време поновити........тада су били Православни људи и у Русији и у Србији.

Али СТАЛИН су одкупили енглези и американце, па што ти мишлиш је била цена да се супротаве против хитлер, неко ко су исти тих енглези и американци ФИНАНЦИРСКО ПОДРЖАВАЛИ од његовог огнишства!

Пијеш ли ти неке лекиће? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ја се надам ти ниси тај модератор, ко некако бесплатно држиш Самарџић као таоц на овај форум?
Одговори

(08-08-2018, 02:45 PM)Прст_у_ока_латиници Пише:  Па ви нисте никад добили СТАЛИН И СОВИЈЕТСКО КОМУНИЗАМ, ВИ СТЕ ДОБИЛИ ЗАПАДНОГ КОМУНИЗАМ. И то преко вечина јединице УКРАЈИНАЦА.......а не ткз РУСА.

Комунисте су у Србији на власт довеле трупе трећег украјинског фронта под командом совјетског маршала Фјодора Толбухина. Совјетском Савезу и Стаљину треба да се захвалимо за овај олош који је на власти.

Чим се Путин диви Стаљину и пошто има огромну жељу да Волгоград поново прекрсти у Стаљинград, ми са таквим човеком немамо шта да причамо. Он пати што се СССР распао а не схвата да је Руска царевина била већа од СССР-а. То је чак и Стаљин схватио.

А ти мајсторе ухвати Просветара за руку па лепо обојица код Путина. Можда падне нека дача у подмосковљу и вила на Криму.

Једну ствар не схватам. Побегли сте на запад а нама солите памет што нећемо на исток.
Да ли сте ви нормални?
Одговори

Па Сталин је обратио вама одма неколико године после рата.......

КОМУНИСТИЧКА БАНДА је послале замало СВЕ ЕТНИЧНО СРПСКЕ ЈЕДИНИЦЕ на границе са Мађарском, у случајна инвазије.

Па БРОЗ је БЕКСТВА припремао преко БРИОНИ.......(спекулирам за Аустрије)

Па Краљевина је имала пријатељски споразум са баш том СТАЛИНСКЕ СССР......Ствар што требате ископати из Својетске архиве. (Зашто то је немогућа мисија у Србији).

Је како се од пријатељски споразум, (верујем да је било доста контакта по Лондону са Краљевске Владе и Совијетски преставници у Лондону, што било прислушано од енглеза), дешава се братоубилачких рат?

Па совијити су послали Мустафа Гулобић по твз БРОЗ, јели ви мислите да совијити нису знали да су исти ти КОМУНИСТИ га одали НЕМЦИМА, (и зашто су га СОВИЈИТИ изабрали за атентат?) тадашни савезници са Совијити.

А главна питање је ту је кад су Совијити знали за операције барбароса? Зашто та војна позадина дешава се годинама пре напад, у војни индустрални комплекс, логистике, премештај итд. Тако да нападнеш мораш имати тих тенкове, те авионе?
Одговори

Сад ако су совијити послали мустафа голубић, и он је био бујен од Немаца, твз Савезнике.

Јели су совијити послали још неког?

Кад су совијити стали да покушају да убијају твз БРОЗ

У којим тренутак совијити од пријатељски споразум нападну војске Краљевине, шта је ту буквално десило да се то мења?
Одговори

(08-08-2018, 06:33 PM)darkob Пише:  Чим се Путин диви Стаљину.....Он пати што се СССР распао а не схвата да је Руска царевина била већа од СССР-а. То је чак и Стаљин схватио.

Ама то што је то "и Стаљин схватио" јесте "маљи деца" КАД ИСТО СХВАТЕ ДРУГОСРБИЈАНЦИ, ТИТОВИ САМОУПРАВЉАЧИ, ЧИЈИ СУ ОЧЕВИ, СВИ РОЂАЦИ И СВЕ КОМШИЈЕ СЛУЖИЛЕ КОД АМБРОЗИЈА ВОЈСКУ И НОСИЛЕ ПРИТОМ САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ НА ТИТОВКИ И НАВИЈАЛИ (и јошт навијају) ЗА ТИТОВ И ТУЂМАНОВ "ПАРТИЗАН" И ЗА "ЦРВЕНУ ЗВЕЗДУ"!

Честитамо даклем, што си и ти изгледа схватио!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Putin nije skinuo pentagram ni sa crkava Kremja niti sa vojnih glava, svugda po Rusiji pentagrami crveni.. Nesto se ne bunis po tom pitanju..

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-08-2018, 11:23 PM)Mekenzi Пише:  Putin nije skinuo pentagram ni sa crkava Kremja niti sa vojnih glava, svugda po Rusiji pentagrami crveni.. Nesto se ne bunis po tom pitanju..

Није свака петокрака иста, а нарочито није руска петокрака исто што и шугословенска!

Код нас су Броз и његови партизани РАЗВЛАСТИЛИ И РАСЦЕПКАЛИ СРБСКИ НАРОД, УНИШТИЛИ СУ МУ СЕЋАЊЕ, ТРАДИЦИЈУ, ПИСМО...

ЗАТО ЈЕ ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА ЗВЕЗДА ЗА НАС СРБЕ, ПРЕОСТАЛУ ШАКУ СИРОМАХА, САТАНИСТИЧКИ ПЕНТАГРАМ, ДОК ЈЕ ИСТА РУСКА ЗВЕЗДА ПОСТАЛА СИМБОЛ ХЕРОЈСКОГ ОТАЏБИНСКОГ РАТА ПРОТИВ ОМРЗНУТОГ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА ОЛИЧЕНОГ У ШВАПСКИМ ХОРДАМА!

ШУГОСЛОВЕНСКА ПЕТОКРАКА НАМИ СРБИМА ЈЕ ДОНЕЛА

О К У П А Ц И Ј У (Захваљујући пре свега Енглезима и Гњилежном Западу),

А РУСКОМ НАРОДУ

О С Л О Б О Ђ Е Њ Е (Од истог Гњилежног Запада оличеног у швапским хордама)!

ТО СУ ЧИЊЕНИЦЕ!

Кажемо дакле, ко има ушеса да чује, да В.В. Путин наставља велико дело Васкрса Руског Царства!

Амин, Боже дај!

Иначе први и главни проблем неких квази-Четника-почетника са овог подфорума, а нарочито овог ограниченог лика који се вика darkob, а који би 'ладно могао да буде мушка Јелена Милић, то јест главом и пискавим гласом са све сисама ХЕРМАФРОДИТ ДАРКО ТРИФУНОВИЋ, проблем њихов дакле, јесте пре свега у чињеници да су исти УГУЗЉУБИ ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА и да је случајно неко од њих тамо у такозваној "украјини" на фронту с'пушком гледао би се преко нишана са онијем Декијем!

Други, не само њихов проблем него и проблем масе неких Драшковићевих НАТО-Четника у Новосрбијици, јесте у чињеници да исти ПОИСТОВЕЋУЈУ РУСКИ ОТАЏБИНСКИ РАТ ПРОТИВ ЊЕМАЦА СА ГРАЂАНСКИМ РАТОМ ОКО ВЛАСТИ У ОКУПИРАНИМ СРБСКИМ ЗЕМЉАМА!

Међутим!

Између та два догађаја у усиљеном маршу Србскијех Раса и истих из Расије кроз историју, скоро да нема додирних тачака!

Ми смо једном и више пута поучавали пучину (која је стока једна грррдна) на разним форумима да су Браћа Раси (Руси) свој комунизам и своју петокраку ОКАЈАЛИ И ОПРАЛИ, прво кроз СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ који је уништио јудео-бољшевички комуно-сатанизам финансиран из Вол-Стрита, и васпоставио РУСКО ГОСПОДСТВО диљем ондашњега СССР-а, а потом кроз ОТАЏБИНСКИ РАТ против западне але оличене у Њемцима!

И последње, ма не и најмање важно, Раси (Руси) у време Отаџбинског Рата и Стаљинског БОНАПАРТИЗМА, нису се тукли са Њемцима ради ДОЛАСКА НА ВЛАСТ,

ОНИ СУ ВЛАСТ ПООДАВНО ВЕЋ ИМАЛИ!

Понављамо КО ИМА УШЕСА ДА ЧУЈЕ, СТАЉИНСКИ БОНАПАРТИЗАМ ЈЕ ВАСПОСТАВИО РУСКУ ВЛАСТ НАД СВИМ НАРОДИЋИМА СССР-А, КОЈИ СУ МОРАЛИ ОД МАЛЕНА ДА УЧЕ И ПИШУ РАССКИ (РУСКИ) И ПОРЕД ТОГА ШТО ИМ је ЛИЦЕ БИЛО К'О ЉОПАТОМ УДАРЕНО!

РАС (РУС) ЈЕ ТУНА БИО ГОСПОДАР ИАКО СУ СИМБОЛИ ИЗ ЈУДЕО-БОЉШЕВИЗМА ФОРМАЛНО ЗАДРЖАНИ, БАШ КАО ШТО ЈЕ И НАПОЛЕОН КРОЗ ПРОЦЕС ОРИГИНАЛНОГ БОНАПАРТИЗМА, ВАСПОСТАВИО ФРАНЦУСКУ МОНАРХИЈУ ИАКО ЈЕ ФОРМАЛНО ЗАДРЖАО ЈАКОБИНСКЕ СИМБОЛЕ!

Међутим!

У титиној СФР Шугославији ништа слично није учињено!!!

НАПРОТИВ!!!

НЕ САМО ДА СЕ СРБИ НИКАД НИСУ ДОКОПАЛИ ПОЛУГА ВЛАСТИ НЕГО СУ У ТОМ КОНЦЕНТРАЦИОНОМ ЛОГОРУ ЗА СРБЕ БИЛИ РАЗБИЈЕНИ, ПОДЕЉЕНИ, УБИЈЕНИ У ПОЈАМ, ОЈАЂЕНИ И ОСРАМОЋЕНИ!!!

ТИТИНИ КОМУНО-САТАНИСТИ СРБСКОГ ПОРЕКЛА КАО БОЛЕСНИ АЛКОС КРЦУН, ПОЛУПИСМЕНИ АБАЏИЈА РАНКОВИЋ, ПОДГУЗНА МУВА СТАМБОЛИЋ И КРВАВИ УБИЦА ЂИЛАС, САМО СУ ИЗВРШАВАЛИ НАРЕЂЕЊА АУСТРО-УГАРСКОГ ЦУГСФИРЕРА, ПОХРВАЋЕНОГ ЧИВЕ ИЗ СЕГЕДИНА И ТРОСТРУКОГ ШПИЈУНА ЈОСИПА БРОЗА ТИТА, У ЈУРИШУ НА ОКУПИРАНИ СРБСКИ НАРОД!

И последње, ма не и најмање важно, титини партизани у време рата нису се тукли са Њемцима ради ОСЛОБОЂЕЊА ЗЕМЉЕ ОД ОКУПАТОРА ПОПУТ РУСА, него ради ДОЛАСКА НА ВЛАСТ, ЈЕР ОНИ ВЛАСТ У СРБСКИМ ЗЕМЉАМА НИСУ ИМАЛИ!

Иначе да појаснимо да ко не помисли да ми бранимо комуно-сатанизам у било ком облику, НИШТА ОД ТОГА, МИ, КАО АУТЕНТИЧНИ ПРАВОСЛАВНИ СРБСКИ МОНАРХИСТА И ОРГАНСКИ ХИЈЕРАРХИСТА, ДУБОКО, СУШТИНСКИ

М Р З И М О

КОМУНИЗАМ ЈЕР ЈЕДНОСТАВНО...МИ НЕ ВОЛИМО ПРОЛЕТАРИЈАТ!

Ми не волимо пролетаријат баш као и јунак приче Михаила Булгакова, Професор Филип филипович, па каже:

Цитат:Михаил Булгаков. Псеће срце (одломак)

-То је неописиво! – узвикну младић, који је као што се испоставило, уствари женско*.

-Само ја, као онај који руководи културним одељењем...

-ОНА која руководи, - исправи је Филип Филипович.

-Знате, професоре, - рече девојка тешко уздахнувши,- да се нису заузели за вас на најбезобразнији начин, вас би требало ухапсити!

-А због чега?- радознало упита Филип Филипович.

-Ви мрзите пролетаријат! - ватрено рече жена.

-Да, ја не волим пролетаријат – тужно се сагласи Филип Филипович и притисну звонце.

Прим. ПРОСВЕТАР:

*Ови данашњи лезбо-хермафродити и хомосексуални «бракови» између мушкарца и жене, нису измишљотина савремених љуцкоправаша!

Прве жене-мутанти су дошле на свет са комуно-сатанистима, јудео-бољшевицима!

Сетимо се такође титових партизанки, које су најпре учествовале у масовном оргијању под називом комунистичке «слободне љубави» па се потом џумле «регистровале» као «другар'це», са својим «друговима», по мизерним канцеларијама са урамљеном сликом мађарског чифутина Јосипа Амброза Броза, тадашњег власника Србских Земаља.

Ма сетимо се само Баба-Јуле са цветом у коси!

Паметном доста!

ЗАКЉУЧАК:

Признајемо, и МИ, ваш учитељ и ПР0СВЕТАР, тоже не волимо пролетаријат!

Шта'ш...пучина је ипак, ипак...стока једна гррррдна!

Ми рекосмо, по пустињи викасмо, ма Душу спасисмо!

Нажалост већина Четника-почетника ође само лупета а уопште не познаје историју јудео-бољшевизма у Русији и кримо-католичког титоизма и комуно-сатанизма у Србским Земљама!

Међутим!

СРБИ КОЈИ ЗНАЈУ ДОООБРО СУ ПРОУЧИЛИ РЕЧЕНЕ ИСТОРИЈСКЕ КАТЕГОРИЈЕ И ОСТАВИЛИ НА ЗНАЊЕ И РАВНАЊЕ НОВИМ ПОКОЛЕЊИМА!

Оно што млађариај у данашњих Новосрба заборавља то је да је Страшни Брка без милости побио све актере јудео-бољшевичке комуно-сатанистичке револуције у Русији!

ЗАТО ЈЕ ХЛАДНИ РАТ И ПОЧЕО, УЧИТЕ!

Украјински чива Хрушчов је покушао да врати точак уназад али...КАСНО!

СТРАШНИ БРКА ЈЕ ВАСПОСТАВИО РУСКО ГОСПОДСТВО ВА ВЈЕКИ ВЈЕКОВА!

ТО СРБИ НИКАД НИСУ УСПЕЛИ ДА УРАДЕ ЗА ВРЕМЕ ОКУПАЦИЈЕ ПОД ПОХРВАЋЕНИМ МАЂАРСКИМ ЧИФУТИНОМ ИЗ СЕГЕДИНА ЈОСИПОМ АМБРОЗОМ ТИТОМ!

УЧИТЕ!

ПАМЕТНОМ ДОСТА!

НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ!

МЫ СЕРБЫ, СЪ НАМИ БОГЪ !

ЯКО СЪ НАМИ БОГЪ !

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Какве везе имаш ти и са Нато и са "правим" Четницима када си прави Љотар који пропагира јудео-масонску заверу и Марка Радосављевића? Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним