Поруке: 14,437
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
ДИЈАЛОГ И САРАДЊА СА СВИМА; ПОМОЋ СВОМЕ НАРОДУ
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Вечерас сам у Белом Двору приредио традиционални пријем за 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске уз помоћ наших пријатеља из Eurobank Srbija. Матурантима сам од срца честитао на великом успеху и пожелео им да наставе да буду најбољи јер су они будућност Србије и Републике Српске. Ми смо поносни на њих, а они требају бити поносни на знање које су до сада стекли и да свој рад и таленат ставе у службу Отаџбине.
Велико ми је задовољство да су вечерас са нама били и гостима се обратили и Њ.Е. г-дин Дане Малешевић, министар просвете и културе у Влади Републике Српске, академик Матија Бећковић, члан Крунског савете, г-дин Душан Михаиловић, члан ИО Еуробанке Србија и г-дин Иван Ивановић, познати телевизијски аутор.
ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИК АЛЕКСАНДАР КАРАЂОРЂЕВИЋ, ЗВАНИЧНА ФЕЈСБУК СТРАНА
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 9,120
Теме: 234
Придружен: Jul 2013
Углед:
373
Цитат:Вечерас сам у Белом Двору приредио традиционални пријем за 600 најбољих матураната из Србије и Републике Српске уз помоћ наших пријатеља из Eurobank Srbija.
Otkud eurobank prijatelj našeg kralja?
Bez eurobank ništa.
Vladimire botu kraljevski,
ugradi se malo i ti u taj dvor..
Trošiš internet, struju, vreme i energiju na Alexandra, a on ni funtu da ti da...
Kakav je to kralj, kad ne finansira svoje botove.
Pa svaka monarhija finansira svoje verne aktivste..
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
(Последња измена: 28-06-2015, 12:29 PM од
Mekenzi.)
Поруке: 3,024
Теме: 168
Придружен: Jan 2015
Углед:
44
Шта је истина о припадништву појединих чланова Краљевског Дома тајним друштвима
Тешко је рећи јесу ли и који су од бројних чланова Краљевске породице садашњи (или бивши) припадници неког од стотина тајних удружења. У духу породичних правила, свако такво чланство подлеже санкцијама Старешине Краљевске породице, али никакав сличан захтев никад није примљен нити одобрен.
Будући да се ово питање и контраверзе обично односе на масонску организацију и Ред Соломоновог храма, важно је знати да Њ.К.В. Престолонаследник Александар није, нити је икада био члан било које масонске ложе, као ни било које од бројних организација и секти које се прокламују као наследници историјског Реда Соломоновог храма.
СА ЗВАНИЧНЕ СТРАНЕ КРАЉЕВСКОГ ДВОРА
MAKE SERBIA GREAT AGAIN!!! НАПРАВИМО СРБИЈУ ВЕЛИКОМ ОПЕТ!!! С' ВЕРОМ У БОГА ЗА КРАЉА И ОТАЏБИНУ-СЛОБОДА ИЛИ СМРТ ✞✞✞
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ваистину је за жаљење што се овај
ПРЕТЕНДЕНТ на Трон крепале Југославије, и даље држи Енглеза и њихове квази-Монархије к'о пијан плота!
Овамо оптужују Блаженопочившег Ђенерала Недића и Димитрија Љотића за неко германофилство, ма ниђе фотографије ђе се они виде како поздрављају Анкл Адија овако здушно и енергично као енглеска Краљица, њена Краљица-мајка, тадашњи Краљ Едвард VIII и остали из енглеског Краљевског Дома!
Паметном доста!
С'ВЕРОМ У БОГА,
ЗА СРБСКОГ КРАЉА
ал'
ДОСТОЈНОГА!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 3,187
Теме: 51
Придружен: Jul 2013
Углед:
372
Владо, јел идеш на рођендан?
Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Поруке: 7,047
Теме: 39
Придружен: Aug 2013
Углед:
167
Ама нека сутим памфлетима мој Владимире, него покажи ти нами БАР ЈЕДНУ ФОТКУ ђе Димитрије Љотић, по вашој про-енглеској пропаганди ултра германофил (који није знао њемачки), ПОЗДРАВЉА СЛИКУ ОНКЛ-АДИЈА ОВАКО ОДУШЕВЉЕНО КАО ЕНГЛЕСКА КРАЉИЦА И КРАЉЕВСКА ФАМИЛИЈА!
Ми нађосмо фотку ђе од свих виђених Срба ЈЕДИНО МИЛАН СТОЈАДИНОВИЋ (иначе кутњи пријатељ Анте Павелића), тако ватрено поздравља!
ПС
Иначе од дискута на овом форуму највећи поштовалац Милана Стојадиновића јесте наш форумски Родоверац и обожавалац фалусних идола и караконџула, не да га именујемо сам ће се јави!
Паметном доста!
ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Поруке: 2,302
Теме: 21
Придружен: Jan 2014
Углед:
515
(19-07-2015, 08:47 PM)ПРОСВЕТАР Пише: Ама нека сутим памфлетима мој Владимире, него покажи ти нами БАР ЈЕДНУ ФОТКУ ђе Димитрије Љотић, по вашој про-енглеској пропаганди ултра германофил (који није знао њемачки), ПОЗДРАВЉА СЛИКУ ОНКЛ-АДИЈА ОВАКО ОДУШЕВЉЕНО КАО ЕНГЛЕСКА КРАЉИЦА И КРАЉЕВСКА ФАМИЛИЈА!
Ми нађосмо фотку ђе од свих виђених Срба ЈЕДИНО МИЛАН СТОЈАДИНОВИЋ (иначе кутњи пријатељ Анте Павелића), тако ватрено поздравља!
ПС
Иначе од дискута на овом форуму највећи поштовалац Милана Стојадиновића јесте наш форумски Родоверац и обожавалац фалусних идола и караконџула, не да га именујемо сам ће се јави!
Паметном доста!
Ево, јављам се.

Није Милан Стојадиновић ватрено поздрављао анкл Адија. То је он махао, па камера забаележила нешто друго.

А грешиш душу и за Павелића. Стојадин није био кућни пријатељ са њим. Тада је Стојадин већ радио за УДБ-у, и сви знамо из којих разлога. Колико се сећам, док је Стојадин био премијер Павелић је био у италијанском затвору. Замисли колико је Стојадин био моћан - натерао је дучета да ухапси поглавника.
Порука студентима у штрајку - јебите им мајку!