Оцена Теме:
  • 5 Гласов(а) - 3.2 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

РУСИ И СРБИ БРАЋА ЗАУВЕК

Сирома'

Себи убаду:

Дарко Трифуновић се налупета онолико...подсети нас на оног Милогорца који је покушавао да доказује исту хокус-покус историју као и Дарко, па рече чо'ек и остаде жив:

-Ми се нијесмо предали но смо положили оружје!

КидањеКидањеКидање

Ја....нијесу се предали а Руси продали тзв. "хрватима" С-300!

Кидање

Геније!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(14-01-2021, 10:35 AM)darkob Пише:  
(13-01-2021, 09:40 PM)Српска четничка команда Пише:  Капитулација јесте потписана. Чудно је што се то не зна. https://izmedjusnaijave.rs/%D0%BA%D0%B0%...83-%D0%BF/

Где је ту потпис краља Николе? Нема га. Војска је могла да потпише шта хоће. Исто тако је и 1941. генерал Данило Калафатовић послао Александра Цинцар Марковића и генерала Радивоја Јанковића да потпишу капитулацију. Савезници то нису признали јер ту није било потписа краља Петра. Југословенска војска у отаџбини и Југословенска војска ван отаџбине су наставиле борбу против сила осовине.

Француска је потписала капитулацију у оном вагону али су Слободни Французи под командом пуковника Де Гола наставили борбу. Имаш још таквих примера.

Да није било црногорске војске на Мојковцу, генерал Рајнер би зауставио повлачење српске војске која би морала да прихвати борбу а са доласком Макензенове главнине би била уништена. Ми за Мојковац Црној Гори треба да палимо свећу за здравље.
Једина грешка сердара Јанка Вукотића је што није спречио било какве преговоре и имао је два начина да настави борбу.
Први, да војску подели на мале герилске формације које ће да праве џумбус на сваком кораку а други је да је кренуо преко Албаније ка Грчкој.

На Версајској мировној конференцији су питали регента Александра где је делегација краљевине Црне Горе а Хрвате који су дошли у делегацији ду хтели да избаце јер су поражена страна.
Ово ти довољно говори о тој назови капитулацији.

По Никољданском уставу, није био потребан Николин потпис.
https://www.in4s.net/sakrivanje-i-falsif...gore-1916/
Одговори

Два дана пре аустријског напада краљ Никола је тражио да српска војска иде из Црне Горе иако су Црногорци тражили пре тога да део Мишићеве прве армије остане у Црној Гори. Аустријској војски која је нападала Црну Гору требало је два месеца да дођу од Вишеграда до Мојковца иако је пред њима била само једна црногорска бригада и један пук трећег позива. Макензенова војска се била повукла јер није могла да се снабдева. а није било Бугара Макензен би исто прошао као Поћорек.
Одговори

(14-01-2021, 01:30 PM)Српска четничка команда Пише:  По Никољданском уставу, није био потребан Николин потпис.
https://www.in4s.net/sakrivanje-i-falsif...gore-1916/

Па што су онда у Версају питали регента Александра где је делегација краљевине Црне Горе?
Антанта то није признала, комитски одреди то нису признали. Тамо је константно трајала оружана побуна. Много војника није хтело да призна ту бруку. На жалост сердар Јанко Вукотић је мислио да нема другог излаза сем предаје јер црногорска војска није одмах кренула за српском тако да су затворени путеви за копнено одступање преко Скадра. Био је изузетан официр али није био у стању да схвати да војска поред стандардног фронтовског система борбе може да се бори и као герила и да прави општи хаос по оним планинчугама.
Штета је што Антанта није у Јадран довела јаке поморске снаге јер би са италијанском ратном морнарицом могли да сломе флоту у Котору и да држе далеко флоту која је била стационирана у Пули и тада би могли да одрже Црну Гору у рату..
Без обзира на све та капитулација је била небитна јер је много војника наставило да се бори ко герила требало је обновити краљевину Црну Гору, повући снаге Антанте и српску војску из ње, вратити краља Николу, па онда нека Црна Гора одлучи шта ће. Да ли хоће сама и са нама.
Црна Гора је у сваком рату била са нама. Они 1914. уопште нису морали да се упетљавају у наш и аустроугарски сукоб али су ушли да би нама помогли. На Мојковцу су учинили све да би нама помогли да прођемо јер да није било Божића на Мојковцу не би било ни Васкрса на Кајмакчалану и питање је да ли би више постојала српска држава. 1914. је први и једини пут кад је руска империја стала иза нас и ушла у рат који јој није требао.
Да Апис није чачкао мечку требало је пролонгирати да тај рат не почне пре 1917. јер по свим проценама тада би Русија надмашила Немачку по свим параметрима и војним и економским јер су тада завршавали пруге у западном делу земље са француским кредитом и до 1917. ди им се повећала индустријска моћ тако да би много лакше могли да воде тај рат. Требало је избегавати сукоб колико је било могуће јер да није Црна Гора и Русија ушла у рат на нашој страни тај сукоб не би прерастао у светски рат јер се Французи а нарочито Енглези не би мешали.
Додуше да су на власти у Србији остали Обреновићи сигурно не би дошло до сукоба нас са Аустроугарском и Немачком.

(14-01-2021, 12:29 PM)ПРОСВЕТАР Пише:  Сирома'

Себи убаду:

Дарко Трифуновић се налупета онолико...подсети нас на оног Милогорца који је покушавао да доказује исту хокус-покус историју као и Дарко, па рече чо'ек и остаде жив:

-Ми се нијесмо предали но смо положили оружје!

КидањеКидањеКидање

Ја....нијесу се предали а Руси продали тзв. "хрватима" С-300!

Кидање

Геније!

5+5Шок

(14-01-2021, 06:44 PM)пек. Пише:  Два дана пре аустријског напада краљ Никола је тражио да српска војска иде из Црне Горе иако су Црногорци тражили пре тога да део Мишићеве прве армије остане у Црној Гори. Аустријској војски која је нападала Црну Гору требало је два месеца да дођу од Вишеграда до Мојковца иако је пред њима била само једна црногорска бригада и један пук трећег позива. Макензенова војска се била повукла јер није могла да се снабдева. а није било Бугара Макензен би исто прошао као Поћорек.

Не треба потцењивати Макензена. Он је био најбољи кога је Немачка имала. Његови војници су били много бољи од аустроугарских војника. Тај човек је самлео Русе код Танеберга.
Додуше и ми смо имали добре коње за трку који би могли да се ухвате у коштац са њим а имали смо и човека који је био класић са њим у Немачкој. Он и поручник Павел Штурм су заједно завршили исту војну академију, били су иста класа и одлично су се познавали тако да је генерал Павле Јуришић јако добро познавао Макензенове слабе тачке а војвода Мишић би могао да то добро употреби против њега.
Тај човек је био и наш војни заробљеник. Макензена је заробила српска војска.
Одговори

Комитски одреди у Црној Гори након 1916. су изразили верност краљу Петру. Не знам за то питање у Версају.
Одговори

(14-01-2021, 07:31 PM)darkob Пише:  Антанта то није признала, комитски одреди то нису признали.

Себи убраду:

Дарко Трифуновић се јопе налупета онолико...подсети нас на неког Милогорца са којим 'номад у Цркви замало се не побисмо кад упитасмо Црњегорце тамошње "одкуд бре КОМИТЕ у Црну Гору?" па је малтене песницама покушавао да доказује исту хокус-покус историју као и ови Дарко!

КидањеКидањеКидање

Геније!

Никве КОМИТЕ нијесу могле постојати у Црњегори ни по неквој "традицији" а ни језички нити граматички!

Појам КОМИТЕ-КОМИТАЏИ потиче од маќедонствујушчих блгараша и долази од назива 'ЦентралниотКОМИТЕТ во Внатрешната македонско-одринска револуционерна организација (ВМРО)'...

Дакле нема никве везе са Црњегором јербо у Срба у тијем крајевима герилске јединице су се звале ЧЕТНИЦИ од 'ЧЕТА' или УСТАШЕ од 'Устаника', но тзв. "хрвати" су ово народно име присвојили и опоганили за вјеки вјекеов.

Даклем Црњегорци себе називају КОМИТАМА из два разлога баш као и Дарко Трифуновић, из ГЛУПОСТИ што је предуслов за НЕЗНАЊЕ, из ТИТОВСКОГ, КОМУНИСТИЧКОГ НАСЛЕЂА па последично из ИНАТА, не зна се шта је горе!

Ну ипак, без обзира што многи поштени Срби тврде да су се УСТАНИЦИ тј. одметници од аустроугарске власти после 1916-е ваистину себе називали КОМИТЕ-КОМИТАЏИ и да тај назив датира од тада,
нами се ипак, ипак...чини да је тај назив промењен накнадно еда би се заборавило на назив УСТАШ за те устанике, јербо блгарско-блгарашки назив КОМИТИ-КОМИТАЏИ, нема никакво утемељење у језичком наслеђу простора око Црне Горе, Брда, Васојевића, Дробњака, Паштровића и Старе Херцеговине, док УСТАШ итекако има:

Призрене стари, капије раствори,
По праговима, сагове разгрни,

Скерлетом тешким доксате огрни -
Твоје се Царство враћа! Гле, у зори,

Великој зори, Бог над тобом бдије!
Призрене! С песмом српскога усташа,

Жезло то носе два Орла Крсташа,
Мила два брата, златне Круне двије!...

Заљуљај звона нека Васкрс јаве!
С Ловћена тврдог и Авале плаве:

Сјутра, уз трубе, под стјегом у зори,
Витези силни, громови у боју,

Јездиће гордо уз калдрму твоју -
Призрене стари, капије раствори!

Предивна песма Алексе Ристовог Шантића!

Међутим!

Црњегора под владавином Миловом ваљало би да преузме назив УСТАША, итекако су заслужили...каки бре КОМИТАЏИ, еј бре Милогорци, УСТАШЕ сте ви!

Међутим!

Ако и поред нашије аргумената неки тврде да је израз КОМИТА је коришћен и за србске устанике у Црној Гори од 1916-1918-е током АУ окупације ама не знајући како баш тај блгарски назив и од куд, мож да бидне да су у праву, не браним...ама нами нешта говори да су и те герилске борце од 1916.-1918-е после некако прекрстили у КОМИТАЏЕ!

Рецимо...један пример...наш блиски рођак је у Ивањици у то време отишао у ЧЕТНИКЕ и превари се-уједе га гуја, па сиђе у Ивањицу да узме нешто хране и пријаве га неки па га Аустријанци опколе са једне и друге стране оног каменог моста и он извади каму и убије се...Бог да му Душу прости!

Даклем упорно тврдимо да је у нашем крају око Ивањице и шире, у целом Срезу Моравичком појам КОМИТЕ-КОМИТАЏИ био потпуно непознат!

А од Ивањице до Црне Горе лингвистички пут је ипак, ипак...подугачак!

Ну опет....можда нијесам у праву, ваља веровати АУТЕНТИЧНИМ ИЗВОРИМА ама искуство нам говори да, кад Дарко Трифуновић нешта тврди ваља одмах бачити пола уводу а ону другу половину после ућеривања дотичног у лаж!

Међутим!

Неки кажу да су можда су Аустријанци чули од блгара па и они звали устанике КОМИТЕ-КОМИТАЏИ, хммм...то мож'да бидне ама ође имамо случај да Црњегорци САМИ СЕБЕ зову КОМИТЕ-КОМИТАЏИ, чак им 'номад подигло и споменик у исто време кад и Титу, а обичан темељ за споменик Мученику Павлу Ђуришићу одма'минирало, срушило!

У томе називу дакле, су толико задрти да кад их човек пита онако љуцки, човечански "ОТКУД БРЕ КОМИТАЏИ УЦРНУ ГОРУ?"...то 'оће одма'да се бије!

Пробајте ал'опрезно, нису туна чиста посла!

Јок

Међутим!

Узор и дика свих КОМИТА, (пај'сад ово, са'ћемо у стиху), Крсто Зрнов Поповић, потписивао се као "Ђенерал" и командант свију црногорскијех УСТАША", тако да о КОМИТЕ-КОМИТАЏИ код "зеленаша" нема ни говора.

Називи УСТАША-УСТАНИК и ЧЕТНИК изворно јесу србски док нами остаје нејасно како се блгарски назив "Централниот КОМИТЕТ во Внатрешната македонско-одринска револуционерна организација", лингвистички докотрљао до Црне Горе, кад је у истој Јужној и Старој Србији већ тада био утемељен назив ЧЕТНИК за Србе а КОМИТА-КОМИТАЏИ за блгаре и маќедонствујушче блгараше!

Шта'ш....

Тужан

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Да иако су 1915. заједно нападали Србију Немци су скоро без губитака прешли Дунав док су Аустријанци преполовљени у Београду.
Одговори

Да Апис није чачкао мечку требало је пролонгирати да тај рат не почне пре 1917. јер по свим проценама тада би Русија надмашила Немачку по свим параметрима и војним и економским јер су тада завршавали пруге у западном делу земље са француским кредитом и до 1917. ди им се повећала индустријска моћ тако да би много лакше могли да воде тај рат
И Србија би за те три године успела да да обучи људе у Новој Области и спреми још пет дивизија и купи оружје (1914. тимочка дивизија је добила пушке тек за време церске битке)
Одговори

(11-01-2021, 02:56 PM)darkob Пише:  
(09-01-2021, 08:26 PM)ЛукаЛоко Пише:  Ја ти одговарам на то:
Русија је место за душу!

Онда ухвати Просветара и овог Француза Косту па за Русију. Сви ви волите Русију а не идете тамо.

(08-01-2021, 08:49 PM)Коста Пише:  
(07-01-2021, 08:00 PM)Шумадинац Пише:  Највећи мафијашки режим у свету је Путинов
Не млати. Овај циркус што видимо по САД већ 2 месеца се у Русији виђао само до Путина. Од кад је угинуо Јелцин, не могу на Западу да нађу бољег пулена у Москви да Путину буде опозиција а да пребаци 1% гласова на изборе. Ето већ 20 година траже.

Љубитељ Русије са француским држављанством. Невероватно.
Величају тоталитарни режим а седе у демократским земљама.
Све би ја вас у Совјетију, у Сибир. Па да видимо коју би песму певали.

«Расцветали яблони и груши...»
Такво нешто би ми певали.

Коста Пише:Знамо да Sumadinac на ово нема бољег одговора од давање поруци минус, као и за друге где је остао без другачијег одговора. Сирома'
Веома детињасто од њега!

(11-01-2021, 08:48 PM)darkob Пише:  
(11-01-2021, 04:40 PM)Коста Пише:  Не мораш да претиш, знамо добро шта су твоји комунисти радили таквима као ја, зато сам ја морао бити рођен у расејању а не у Србију, као милиони Срба и ту некако опстајући чувајући свој идентитет.

Који моји комунисти? По теби су Расински и Авалски Корпус комунистичке војне формације?
Ту су ми служиле деде.
Не схватам вас који подржавате друга пуковника КГБ-а. Тај човек плаче за СССР-ом и за Стаљином. Та држава је Русе унаказила ко нас Југославија. Стаљиново лудило је довело до тога да је у другом светском рату погинуло преко 22.000.000 грађана Совјетског Савеза. Побити школоване официре и довести дотле да су команданти армија пред немачку инвазију били поручници и капетани јер је лудак већину виших и високих официра стрпао у гулаге или их је побио.
Да ли знаш о чему причаш? Тухачевски и компанија су добровољно прешли у Црвену Армију у време грађанског рата против белих. Сви комунисти до комуниста! Људи који су у Лењиново време пропагирали црвени терор!
Сада ко је тај који плаче за комунистима?!
Такве би убио и твој деда у четничким редовима.

Коста Пише:На послетку ја не подржавам посебно Путина јер немам разлога да подржавам страног властодржца, већ подржавам Русију и жеља ми је да се врате односи Србија Русија која су владала до 1917-е, кад је Русија нестала, али зато треба и Русија и Србија да се побољшају.
Такође, историјски је чињеница да су Србима тј. Србије више блиски и искрени пријатељи била Русија до 1917-е него што је ико то био или тежи да буде од тада.
Не само то! То стоји наравно, али питање се не своди само на то.
Поента је таква: Запад ће увек третирати Србе, онако како третира Русију! Тако је увек било и увек биће, то је неизбеживо!!
И Руси воле Запад и још од Петра Великог покушавају да буду прихваћени у Еуропу, а обавезно бивају одбијени!
Такво нешто не схватају ти напаљени русофобични младићи, који мисле да је довољно одрећи се Русије, како би били прихваћени у велику западну цивилизацију. Они не схватају да, ако су они спремни на Унију, другачији Срби нису, па ће исто Србија остати проблематична земља за Запад и неприхватљива!

darkob Пише:Јељцин је успео да без опаљеног метка да извуче Русију из СССР у коме је било пуно република у којима има пуно муслимана.
и због тога милиони Руса актуелно пате у унијатској Украјини и у другим територијама!
Одговори

(14-01-2021, 11:20 PM)Српска четничка команда Пише:  Комитски одреди у Црној Гори након 1916. су изразили верност краљу Петру. Не знам за то питање у Версају.

Комитски одреди нису изразили верност краљу Петру. Да је тако било не би било божићне побуне. Њих је занимала обнова краљевине Црне Горе.
Краљ Никола је морао да напусти земљу. То је требала да уради и Влада па нека Аустрија тражи неку бабу на Дурмитору да им потпише капитулацију.

(15-01-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  «Расцветали яблони и груши...»
Такво нешто би ми певали.

Да ли си то певао и 1999? Паметном човеку је било довољно руско ћутање деведесетих година и њихово увођење санкција нама, довољна је била 1999. на Косову, довољан је био Нагорно Карабах.
Русија је константно продавала Азербејџану оружје. Азербејџан је једино од Турске купио беспилотне летелице а од Израела ракетни систем Лора.
Русија је извршила војну интервенцију и на Грузију.
Свака империја гледа само своје интересе али ми смо кроз историју много боље прошли кад смо имали Аустроугарску у Немачку иза себе. Русија је увек била уз Бугаре. Само је 1914. стала иза нас.

(15-01-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  Да ли знаш о чему причаш? Тухачевски и компанија су добровољно прешли у Црвену Армију у време грађанског рата против белих. Сви комунисти до комуниста! Људи који су у Лењиново време пропагирали црвени терор!
Сада ко је тај који плаче за комунистима?!
Такве би убио и твој деда у четничким редовима.

Ја знам о чему причам али ти не знаш. Ти подржаваш црвене и покушаваш то да припишеш другима.

(15-01-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  Такође, историјски је чињеница да су Србима тј. Србије више блиски и искрени пријатељи била Русија до 1917-е него што је ико то био или тежи да буде од тада.
Не само то! То стоји наравно, али питање се не своди само на то.
Поента је таква: Запад ће увек третирати Србе, онако како третира Русију! Тако је увек било и увек биће, то је неизбеживо!!
И Руси воле Запад и још од Петра Великог покушавају да буду прихваћени у Еуропу, а обавезно бивају одбијени!
Такво нешто не схватају ти напаљени русофобични младићи, који мисле да је довољно одрећи се Русије, како би били прихваћени у велику западну цивилизацију. Они не схватају да, ако су они спремни на Унију, другачији Срби нису, па ће исто Србија остати проблематична земља за Запад и неприхватљива!

Русија је стала само 1914. иза нас и никада више. Ви напаљени русофили то никада нећете схватити. Волите Русију а користите евре, возите западне аутомобиле и користите све уређаје који су произведени по западним патентима. То је јадно.

(15-01-2021, 11:10 PM)ЛукаЛоко Пише:  и због тога милиони Руса актуелно пате у унијатској Украјини и у другим територијама!

Руски цареви су основали Украјину као област у руском царству. Комунисти су само наставили утабаним путем.

Иначе и мој зет много воли Русију. Син му је у Аустралији и има њихово држављанство, ћерка му ради у западној фирми и има одличну плату. Мој зет троши евриће и вози западни ауто а нема појма ни како изгледа руска рубља ни колики је курс.
Кад почнем да га зезам како му је добар Запорожац (Пежо је у питању), бечи се ко мачка на сланину. Такви сте ви русофили. Зато запад неће да има посла са нама. Неће да имају посла са љигама које једно мисле, друго раде а треће причају. То су данас Срби на жалост. Рођену мајку би продали за 1000 динара.
Одговори

Дарко, Божићна побуна је била миноран и небитан историјски догађај који не може да се пореди са отпором аустругарској окупацији.
Одговори

Трифуновић је добио излив Гњилежног Запада у мозак!

Кидање

Шта'ш....

EX ORIENTE LUX!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

(16-01-2021, 07:30 PM)Српска четничка команда Пише:  Дарко, Божићна побуна је била миноран и небитан историјски догађај који не може да се пореди са отпором аустругарској окупацији.

Божићну побуну су организовали официри црногорске војске који су били раме уз раме са нама на Брегалници. Ти људи су били и на Мојковцу. То уопште није небитан догађај. До овога није смело да дође ни у лудилу. Захваљујући томе и идеологији коју су промовисали Штедимлија, Дрљевић и Ђилас имамо ово данас.

Много срања је направљено кроз историју. Ми морамо да схватимо да је Србин национална а не верска категорија. Да Србин може да буде свако ко то хоће без обзира на боју коже или веру. Једино мора да говори српски језик и да поштује законик српске државе.

Код Германа једино су Аустријанци направили свој национални идентитет али сви говоре истим, немачким језиком.

Каква је сутуација код нас? Благи ужас и катастрофа. Још нам само фали да се појави нека дилеја и да почне да тражи отцепљење Шумадије од Србије јер би се тај декларисао као Шумадинац и да промовише шумадијски језик. Ово већ имамо у Војводини. Ово гура Чанак лички војвођанер који је ту јер су комунисти населили комунистички олош из Лике а ти су у свом жалу за Аустроугарском монархијом подржали Хрвате да добију бановину. Светозар Прибићевић је био један од њих.
Одговори

darkob Пише:Да ли си то певао и 1999? Паметном човеку је било довољно руско ћутање деведесетих година и њихово увођење санкција нама, довољна је била 1999. на Косову, довољан је био Нагорно Карабах.
Русија је константно продавала Азербејџану оружје. Азербејџан је једино од Турске купио беспилотне летелице а од Израела ракетни систем Лора.
Русија је извршила војну интервенцију и на Грузију.
Новинари, који су на Западу то исто тврдили, свесно су лагали, јер су знали тачан редослед догађаја, да је дан раније грузијска војска гранатирала ракетама Град главни град Јужне Осетије, убивши међу осталим и неколико руских војника, а дан касније су руске трупе интервенисале.
Штавише, западне телевизијске куће су тада преузеле снимке из руских медија, о разрушеном Цхинвалију, снимке у којим су руски репортери интервјуирали мештане, који су причали на руском, а западним гледаоцима представљале као снимке о „грузијском граду“, који је наводно бомбардован од стране руске армије.
Када су Руси на Западу то гледали, побеснели су. Нису очекивали да неко тамо може толико да фалсификује истину.
Свакако, по теби је Русија крива, што се тиче Јужне Осетије, да је интервенисала, а за Нагорно Карабах да није интервенисала??!! То се догађа када неко хоће предубеђено да критикује.
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 9 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним