Поруке: 17,496
Теме: 646
Придружен: Jul 2013
Углед:
2,056
Продановић је то написао. Сад, ко ће га знати. Углавном, није податак од великог значаја да би морала да се тражи потврда у другим изворима.
Поруке: 4,461
Теме: 55
Углед:
672
Где је био тај за време рата?
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 415
Теме: 1
Придружен: Mar 2018
Углед:
13
Свака част,било је и време.Похваљујем албум дчд,дође ми у руке пре неки дан.О свему се водило рачуна па и о фудбалским клубовима дчд у емиграцији.Штампа,припрема,прелом,папир све те финесе.Антологијско дело.
Поруке: 2,155
Теме: 21
Придружен: Aug 2013
Углед:
342
Милославе похвале за нову књигу о команданту Рачићу.
Остали и напишу још по коју књигу о ђенералу Дражи, али о његовим командантима, нико осим тебе и Погледа. Аксиос!
Поруке: 4,461
Теме: 55
Углед:
672
Продановић у тамној униформи, пре рата:
"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Поруке: 6,672
Теме: 3
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,685
Гдине Милославе, само да проверим, има ли нека уплата из Врања?
Поруке: 232
Придружен: Dec 2013
Углед:
18
Данас уплатио надам се да ће сутра лећи уплата ! Хвала .
``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"[/size]
Поруке: 6,672
Придружен: Mar 2016
Углед:
1,685
Гдине Милославе, има ли сад ове уплате из Врања?