Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

НАПРЕДНА ЗОНА СУМРАКА

Давор Лукач пише да је против команданта полигона "Пасуљанске ливаде" поднета кривична пријава (претпостављам због кд преношење заразне болести), пошто је 26. марта био у Ћуприји са ћупријским лекаром зараженим у тамошњој болници, а потом је наставио рад на Ливадама и чак је 5. априла одржана вежба са све Вулином, генералштабом, командом РВ и ПВО-а и руским стручњацима приде. Потом је једанаест војника пребачено на Медицински факултет а на остале је ударена "војна тајна", пошто вулиновци крију податке као змија ноге.
Одговори

.
МОРАЋЕМО ДА ВРАЋАМО 100 ЕВРА: Следи смањење плата и повећање пореза!?
https://srbin.info/ekonomija/moracemo-da...je-poreza/
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
Фабрика коју је Вучић помпезно отворио отпустила више стотина људи?!
https://srbin.info/ekonomija/fabrika-koj...ina-ljudi/
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(30-04-2020, 01:22 PM)Шумадинац Пише:  .
Фабрика коју је Вучић помпезно отворио отпустила више стотина људи?!
https://srbin.info/ekonomija/fabrika-koj...ina-ljudi/
.

Ти радници нису били директно уговором везани за ту фабрику,већ су запошљавани преко агенције.Чудно је да радници који нису имали уговор са том агенцијом за стално нису добили раскид уговора...

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

http://www.kmnovine.com/2020/04/100.html
Одговори

.
ВЕЛИКА КРАЂА НА КРИЛИМА КОРОНЕ: Респиратори, трговци оружјем и тужбе за превару…
https://srbin.info/politika/velika-kradj...a-prevaru/
.

Д М
Одговори

.
Напредни Аца Лукас: Будале лупају у шерпе, све бих их похапсио!
https://srbin.info/drustvo/napredni-aca-...-pohapsio/

Мекензи and ЈВуО Like this!
.

Д М
Одговори

(08-05-2020, 10:29 AM)Шумадинац Пише:  .

.

Шуми када сам ја лупао у шерпе и дувао у пиштаљке против Милошевића ти вероватно ниси ни био код твојих у плану...

Када су се десничари и националисти ложили на Вучића радикала који неће дозволити незвисно Косово, ЕУ, НАТО похапсити Шредера, Блера и Клинтона а Младић и Караџић су били највећи српски хероји а жути издајници и лопови који су изручили хашком суду и када ондође на власт похапсити све до једног...

Шта би када је дошао на власт...

Твој Бошко је исти као генерални секретар Српске Радикалне Странке Александар Вучић

Узми мало прочитај или погледај ко су били радикали 2003-2011 и зашта су се залагали...

Бошко копи/пејст.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(08-05-2020, 11:16 AM)Mekenzi Пише:  

.

Шуми када сам ја лупао у шерпе и дувао у пиштаљке против Милошевића ти вероватно ниси ни био код твојих у плану...

Када су се десничари и националисти ложили на Вучића радикала који неће дозволити незвисно Косово, ЕУ, НАТО похапсити Шредера, Блера и Клинтона а Младић и Караџић су били највећи српски хероји а жути издајници и лопови који су изручили хашком суду и када ондође на власт похапсити све до једног...

Твој Бошко је исти као генерални секретар Српске Радикалне Странке Александар Вучић

Узми мало прочитај или погледај ко су били радикали 2003-2011 и зашта су се залагали...

Бошко копи/пејст.

Паз' вако Кизо.... Ми разумемо твоју фрустрираност. Али, ти си ондак 90- их био клинац, попут комше мог ЈВуО овдашњег. Послетитовски испрдци, што би се рекло. Наша маленкост је од почетка вишестраначја учествовала на свим могућим протестима, па и дан-данас.

Елем, поредити једног Алека и Бошка је крајње сумануто и злонамерно. Знамо ми добро ко су били радикали. Све у свему, твојим размишљањем си се ставио на страну Аца Лукаса, Жељка Митровића, Кристијана Голубовића, Мише Вацића и др.
.

Д М
Одговори

(08-05-2020, 02:19 PM)Шумадинац Пише:  

.

Бошко копи/пејст.

Паз' вако Кизо.... Ми разумемо твоју фрустрираност. Али, ти си ондак 90- их био клинац, попут комше мог ЈВуО овдашњег. Послетитовски испрдци, што би се рекло. Наша маленкост је од почетка вишестраначја учествовала на свим могућим протестима, па и дан-данас.

Елем, поредити једног Алека и Бошка је крајње сумануто и злонамерно. Знамо ми добро ко су били радикали. Све у свему, твојим размишљањем си се ставио на страну Аца Лукаса, Жељка Митровића, Кристијана Голубовића, Мише Вацића и др.
.

Само ми реци која је разлика између Бошка и Вучића док је био радикал?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.

Сељачка стоко,откачи се од мене и бежи у 100 пм!!!

Ти си час наших година,час смо клинци за тебе.Твој усрани Бошко је данас покушао најбеднију саботажу правих протеста! Зато сеоска дилиндаро сиктер од мене и од свих осталих.Ја нисам био на данашњим протестима који још увек трају,али ћу бити на свим следећим. Физички сам био спречен да одем до Београда јер нисам докона овнина као ти. Са тобом људски не може. Не може ни онако као са стоком што се може.Ти си ниво испод стоке. Навукао си мржњу целог форума на себе јер си дегенерични творовски побачај незабележен у виртуелном простору а при томе и лажовчина без иједне скрупуле.Подржао си 50 удбашких инстант покрета и још те није срамота да било коме шта спочитаваш.У ствари, тупљење је причати о срамоти буздованчини која не зна ни шта је то. Надам се само да нећеш да ме натераш да урадим оно што никако не бих волео да урадим. Зато ти још једном кажем,одјеби!
Одговори

(08-05-2020, 06:58 PM)ЈВуО-КГ Пише:  
.

Сељачка стоко,откачи се од мене и бежи у 100 пм!!!

Ти си час наших година,час смо клинци за тебе.Твој усрани Бошко је данас покушао најбеднију саботажу правих протеста! Зато сеоска дилиндаро сиктер од мене и од свих осталих.Ја нисам био на данашњим протестима који још увек трају,али ћу бити на свим следећим. Физички сам био спречен да одем до Београда јер нисам докона овнина као ти. Са тобом људски не може. Не може ни онако као са стоком што се може.Ти си ниво испод стоке. Навукао си мржњу целог форума на себе јер си дегенерични творовски побачај незабележен у виртуелном простору а при томе и лажовчина без иједне скрупуле.Подржао си 50 удбашких инстант покрета и још те није срамота да било коме шта спочитаваш.У ствари, тупљење је причати о срамоти буздованчини која не зна ни шта је то. Надам се само да нећеш да ме натераш да урадим оно што никако не бих волео да урадим. Зато ти још једном кажем,одјеби!

Смирено и без панике комшо! Сутра идемо заједно пред скупштину ако ош. Биће ти и Ного туна. Јок
.

(08-05-2020, 04:14 PM)Mekenzi Пише:  
(08-05-2020, 02:19 PM)Шумадинац Пише:  

.

Бошко копи/пејст.

.

Само ми реци која је разлика између Бошка и Вучића док је био радикал?

Огромна. На страну импулсивност. Ако већ ош да ти наведем барем једну главну разлику онда је то што је Алек босанчерос из партизанске породице (звучи познато?) а Боле ти је чист Шумадинац из домаћинске куће. Ето Јок
.

Д М
Одговори

Ако неко буде љубазан да ми објасни како да ставим на опцију игнорисања кориснка форума "Шумадинац".Знам да је давно качено упутство са таквом радњом,али не могу то тренутно да пронађем.
Одговори

Факат,
шума дрпац, што човјека прозиваш из чиста мира?

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним