Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

https://vaseljenska.net/2023/02/28/razot...uziteljke/

Нека нам школа буде са вером, политика са поштењем, војска са родољубљем, држава са Божјим благословом. Нека се сваки врати Богу и себи; нека нико не буде ван Бога и ван себе, да га не би поклопила језива тама туђинска, са лепим именом и шареном одећом.
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Бајатовић добио отказ и није више директор Србија Гаса. А мења га ни мање ни више него Небојша Стефановић.

Д М
Одговори

Опа! То се Русима неће допасти.Како ће се финансирати СПС,један од два руска услова за гас је био да Бајатовић (п)останедиректор а други да убаце фирму поредника на вентилу на граници.
Одговори

Иначе,постали смо предмет зајебанције.https://twitter.com/adv_djukanovic/status/1654557375313977344 Шта раде два геја ? Воде љубав.Шта раде две лезбе?Воде љубав.А шта раде геј и лезба? Воде Србију !
Одговори

Синоћ сам два минута, не више, погледао "Хит-твит" на Пинку, и задивио се Ивици Дачићу. Какав тај желудац има! Његови сабеседници и истомишљеници су били Миленко Јованов и Александар Јанковић, некадашње ударне песнице ДСС. Мало се ко сећа како се Александра Јанковић жестоко борила против Милошевића, СПС и Ивице Дачића још пре тридесет година. Миленко Јованов је до пре пар година био "млади лав" ДСС, љути противник и Вучића и Дачића. И сад седе уз скуте Дачићу и труде се, просто видите тај очајнички напор да подрже власт, да се умиле Дачићу. Он се пак труди да остане достојанствен, да остави бар привид парламентарне куртоазије, али тешко је могао да сакрије презир који му је избијао из очију. Да их је обоје пљунуо, да је обрисао ђонове својих ципела о те крпе, свако би га разумео.
Одговори

Александра Јанковић је у првом сазиву Скупштине(ако ме сећање добро служи) била посланик СПО-а.Долазила је на заседања о скудно одевена па јој је посланик СПС-а из Трстеника Рака Радовић кроз шалу замерио да је дошла "опаљена на сунцу" а да су на скупштинске прозоре навучене завесе па то овде не може.
Одговори

Добро рече један колега: Хоћете да оперете веш са црвеном чарапом у машини.
Одговори

(15-05-2023, 05:18 PM)victoria Пише:  Александра Јанковић је у првом сазиву Скупштине(ако ме сећање добро служи) била посланик СПО-а.Долазила је на заседања о скудно одевена па јој је  посланик СПС-а из Трстеника Рака Радовић  кроз шалу замерио да је дошла "опаљена на сунцу" а да су на скупштинске прозоре навучене завесе па то овде не може.
Није била у првом, него у другом сазиву, после Видовданског сабора. Напустила је СПО, мислим 1994, а доцније је ушла у ДСС, пред 5. октобар. Почетком 2000-их је имала изванредне емисије о религији на РТС-У. 
Потом је изгубила кћерку јединицу. Мислим да је тада пукла.
Одговори

Добро је примећено: Ни Вучић, ни Ана Брнабић, ни градоначелник Александар Шапић нису дошли пред школу да положе "један цвет" и запале свећу. Добро је уочио Владета Јанковић да тај гест елементарног саосећања нису учинили јер се боје реакције народа. И добро је Владета Јанковић оценио да су бедници.
Међутим, ми сада имамо ситуацију да маса народа фанатично подржава Вучића, а да истовремено ни он ни најекспониранији његови сарадници не смеју да се појаве у најтежим тренуцима јер се боје свог народа. Нема пластичнијег приказа колико се наше друштво распукло.
Одговори

Мој познаник,вишегодишњи помоћник министра здравља(психолог по образовању) ми је још пре 10-ак година рекао да према њиховим тадашњим истраживањима приближно половина становништва има проблема са менталним здрављем.Не значи да су луди већ једноставно нису стабилни.Кад би се тек дотакли теме карактера . . .
Одговори

(15-05-2023, 06:22 PM)victoria Пише:  Мој познаник,вишегодишњи помоћник министра здравља(психолог по образовању) ми је још пре 10-ак година рекао да према њиховим тадашњим истраживањима приближно половина становништва има проблема са менталним здрављем.Не значи да су луди већ једноставно нису стабилни.Кад би се тек дотакли теме карактера . . .

Ментално здравље ту није битно. Баш је битан карактер. А карактер, много више од половине је јад и смрад (духовни смрад). Прави комуњарски смрад који само чека да нешто добије да му се удели и тако то (а да за то прода и изда све и сваког)...Мало их је који су намерни да стварају. Део њих је систем отерао „преко гране“.

ПС

Зашто кажем да ментално здравље није битно...па због тих њихових истраживања и колико су тачна (али је тачно да се народ масовно кљука таблетама „да смири живце“ и постали наркомани). По њиховим истраживањима сам и ја „поремећен“: имам дијагнозу – перфекциониста. Није опасно али је то дијагноза и свакако ментални поремећај. Добио дијагнозу од младе „психолошкиње“...ја бих рекао, ћурке обичне. И сад замисли да таква учествује и истраживању...а она обична ћурка

А две-три године пре тога ми старија докторка, психолог предлаже да завршим факултет или бар вишу школу (јер имам одлично памћење и расуђивање али и вољу)...а уз то сам био „студент у покушају“...тачније био на вишој школи само што уопште нисам имао намеру да то завршим.
Одговори

Шта знају психолози кад они лупетања неких Аустријанаца и Немаца уче као науку.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним