Поруке: 14,435
Теме: 346
Придружен: Feb 2015
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.
Д М
Углед:
875
Д М
Углед:
875
Д М
Углед:
875
Д М
Поруке: 1,306
Теме: 6
Придружен: Sep 2013
Углед:
528
туљанин
И ја кажем: од Тита па наовамо. Титоисти, милошевићевци, шешељевци и либерал-комунисти (може и лево-либерали, ако је коме драже) као сукцесивне тачке програма једне тужне циркуске претставе. Једног крвавог меланхоличног циркуса. Вучићева власт није никакав уникум, већ у строгом смислу речи наставак онога што овом земљом већ подуго нихилистички равна. И томе има већ 80 година. Понор живота.
Поруке: 353
Теме: 10
Придружен: Oct 2021
Углед:
174
ИЗВИНИТЕ, ИМА ЛИ ОВА СРБИЈА БАР ЈЕДНОГ САВЕТНИКА, ГЕНЕРАЛА ВОЈСКЕ ИЛИ ПОЛИЦИЈЕ, КОЈИ БАР ИМАЛО ПОЗНАЈЕ ИСТОРИЈУ СТРАДАЊА ОВОГ НАРОДА?
ЧИНИ МИ СЕ ДА НЕМА!
ИЛИ НЕМАЈУ М...ДА!?!
ШТО ЈЕ ЈОШ ГОРЕ, НИ НАРОД СЕ НИЧЕГА НЕ СЕЋА...
Прошле године 6. априла, на дан обележавања бомбардовања Београда у Другом светском рату 1941. године, операција позната као "Казнена Одмазда" (Unternehmen Strafgericht), у сред Београда на палати Албанија налазила се немачка застава!?!
Коме у част и чему таква врста "захвалности"???
На данашњи дан 12. априла 1941. год. нацистичке трупе су званично ушле и окупирале српску престоницу Београд, нако неколико дана непрестаног бомбардовања...
И баш на тај дан у Београду, СНС организује "највећи скуп у историји"!?!
Зар не би требало да данашњи дан буде дан жалости а не дан ликовања?
Извињавам се што примећујем нешто што мало ко примећује или што ме сећање још служи па видим ове "подударности"...
Има ли овај народ који иде тамо данас имало образа, части, мозга и на крају крајева бар имало жалости и поштовања према жртвама и том догађају.
Сећа ли се ико тих злочина???
Знају ли уопште имало за историју они који организују тај скуп на данашњи дан???
Остао сам војник убеђен да народ треба да да реч на крају. Убеђен сам да сам био на правом путу. - Генерал Дража Михаиловић
(Последња измена: 12-04-2025, 10:26 AM од
sagus.)
Поруке: 75
Теме: 0
Придружен: Oct 2020
Углед:
26
Ништа чудно, када знамо да је довео Герхарда Шредера, на осамнаестогодишњицу почетка НАТО агресије и тиме пљунуо на све жртве.