Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

(02-02-2026, 03:08 PM)milan Пише:  Нож је ваљда за сечење колача.... Smile
Пааа
Нетачно!

Ми смо увек 24ч наоружани. Чиме,то није за јавност.

Но,када идемо у цркву све то остављамо.

У Цркву Верујући народ, лаици, не смеју да буду наоружани!

Што се тиче нооожааа, Зна се ономад 1941-1945када су српске цркве у Лици и Далмацији биле закључане које долазио са ножевима у Цркву и клао Србе.

Ово није из незнања, добро они све знају. Српски свештеник им је лепо објаснио када да дођу да секу колач.

Међутим нож су им дали тамо на обуци у Загребу или Осијеку и рекли им идите када су Вам  Цркве закључане као код Нас кад је било 1941 и "кољите" колач и "проливајте крв" испред Цркве. Носите минђуше од 30 сантиметра са знаком анархије, није баш прикладно онај други знак.

Нож у Цркву искључиво и једино носи помоћник Владике који служи једино да се пресече и освешта колач.

Сви окупацопни Војници Кфора и Еуфора своје наоружање остављају испред Цркве када улазе у Храм.

Сваки човек не сме да уђе наоружан у цркву. Рачуна се и "хладно оружје".

Не сме.! Ако виде да имаш оружје изводете напоље из Цркве.

Легија и ЈСО када су ишли на причест само у униформи без иједног оружја. 

Зашто су студенти кренули ножжекањом на Растка Немањића или Светог Саву? 

Ножем хоће у Цркву и Велее па што нас нисте примили. Лептејебо колико су надрогирани били могли су свештенике искасапити није зајебанција нити да претерујем.

Онај дечко са минђушом од 30 цм је пун беса и мржње и надрогиран, зло му сева из очију. 

Таквим ликовима је место у Лази Лазаревић не у Храму Св. Саве.

Зашто су онако ненормално лупали и урлали на закључана дрвена врата??

Кукууу и леле...

Мени је њих јако жао, да радиш тако млад за усташку тајну службу и скрнавиш српске светиње ..

Ужассс

Ми рекосмо да су они укропи..али јбг каже ође један да смо му повредили осећања и да смо их грубо назвали.. морамо тепати " ђеца "студенти" бити нежни и мекани...

табаџија

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Види синовац, није лепо називати нас ође "усташе" а нарочито да смо били на обуци у Загребу. Још и на Погледима. За ово и за псовање хлеба требао би бити трајно банован. Те удбашке фразе са Информера шаљи на другом месту а не ође.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-02-2026, 04:50 PM)Шумадинац Пише:  Види синовац, није лепо називати нас ође "усташе" а нарочито да смо били на обуци у Загребу. Још и на Погледима. За ово и за псовање хлеба требао би бити трајно банован. Те удбашке фразе са Информера шаљи на другом месту а не ође.

Ти си први споменуо усташе.

Него нисмо за тебе рекли, ти ниси то, знаш ти на кога ми мислимо. 

Ево ти си при цркви, јел сме у у Цркву са оружјем? Ножем.

Јеси ти свестан да су они са ножевима кренули у Цркву???

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(02-02-2026, 06:22 PM)Mekenzi Пише:  
(02-02-2026, 04:50 PM)Шумадинац Пише:  Види синовац, није лепо називати нас ође "усташе" а нарочито да смо били на обуци у Загребу. Још и на Погледима. За ово и за псовање хлеба требао би бити трајно банован. Те удбашке фразе са Информера шаљи на другом месту а не ође.

А да чуш... Па сваки четник мора имати при себи нож.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-02-2026, 06:28 PM)Шумадинац Пише:  
(02-02-2026, 06:22 PM)Mekenzi Пише:  

А да чуш... Па сваки четник мора имати при себи нож.

Много је овај Шумадинац умислио,ја не знам што се он нашао прозван....Ко ће њега да шаље у Загреб?Зашта да га обучава?Можда би он волео,ал да би дошао до Загреба ,мора кроз Српску,није он Мила да иде преко Дубровника...А усташа,можда није ,Киза,довољно нагласио,има колико хоћеш у твојим редовима,рецимо,цео овај СТАВ је усташки,па ПСГ сви до једнога усташе,па ови твоји Пазарци су муџахедини,ал усташе ,као што су били њихови преци у Босни....Код мене су четници,носили каме,а са камама се не сече колач...Иначе,кад већ спомену четнике,јел може да буде четник неко ко није служио војску?Шта њему да даш нож,само ће се посече безвезе ..Бар неку обуку да има,као Вулин 15 дана,а не да брише гузу деци по вртићима....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Нема псовке у Кизиној поруци. Жаргонски израз који је употребљен није класична псовка.

[Слика: Veliki%20rat%20%20-%20Vojvoda%20Jovan%20Babunski.jpg]
Одговори

Д М
Одговори

Преносим цитат свештеника у вези сечења колача од стране студената:

Цитат:Овај видео јасно сведочи да су студенти пре неколико дана извели перформанс испред Храма Светог Саве, да су свесно одступили од договора који су имали са дежурним свештеником тога дана и да су намерно дошли након 20 часова. Свесно нису испоштовали договор са управом Храма Светог Саве, већ су намерно скрнавили славски колач и саму цркву, изводећи перформанс који је разумљив само њима.
Народ у том чину који су извели препознаје сатанизам и ништа здраво и нормално. Оно што ја видим, слушајући сведочанство овог свештеника, јесте чист напад на Српску православну цркву, који је у последње време све учесталији.
Добро погледајте овај видео. Све јасно сведочи да им је било прецизно наглашено када могу да дођу, у које време храм ради и од када до када ће бити отворен.

Одговори

Дедер, дај да видимо аутора тог текста, тог генијалца...

Д М
Одговори

Питање Цркве и верујућих требало би да се налази на п-форуму Православље а не ође.
Но, кад већ постављаш видео подршке митополиту да упитам: Како не би подршке блажено почившпем епископу Артемију но осуда из петних жила. Здушно си подржава и Амфилохија и Атанасија у отимању Епархије од њеног Владике држећи се удбашке оптужнице за коју свако нормалан зна да је писана на Западу.
Овде се залажеш за "заштиту" "митрополита" Јустина (имамо више митрополита него епархија) који својом самовољом крши поредак Цркве. Дакле, ако Свети Синод или Патријарх одлуче нешто његово је да се повинује или да изабере манастир и келију где ће провести остатак овоземног живота.
Опасно је ово што се ради против Србске Православне Цркве и може резултирати веома погубно... Црква која је опстала вековима доживљава да је саботирају њени епископи на челу са бискупом Гргуром а Ти и слични теби у својој политичкој мржњи растурили би и државу и Цркву само да удовољите сопственом егу.
Да не дужим, све писаније о Цркви постављај на подфоруму за то предвиђеном јер овај п-форум је резервисан за политику!

[Слика: Veliki%20rat%20%20-%20Vojvoda%20Jovan%20Babunski.jpg]
Одговори

Не знам који део ти није јасан...Позовеш свештеника,питаш га када да дођемо,он каже дођите до 17 сати,иако нико нормалан не ломи колач после 12 сати,ал  ајде...и ти намерно не дођеш,већ дођеш у 22 сата,и чудиш се како црква затворена....Наравно ,поведеш ове твоје са НДХ1,е,да њих сам ти заборавио,и они су усташе,ако ниси чуо,могу и да поновим...и наравно све то сниме,и кажу Патријарх лично затворио Цркву....И како би ти њих назвао?

Кизо,ниси фер,сакрио си снимак,имали су свештеника Баја  Јел ти познат овај?

https://youtube.com/shorts/ez8U1eMDKsU?s...oGAVmKxNjw

Одговори

(03-02-2026, 06:34 PM)milan Пише:  Не знам који део ти није јасан...Позовеш свештеника,питаш га када да дођемо,он каже дођите до 17 сати,иако нико нормалан не ломи колач после 12 сати,ал  ајде...и ти намерно не дођеш,већ дођеш у 22 сата,и чудиш се како црква затворена....Наравно ,поведеш ове твоје са НДХ1,е,да њих сам ти заборавио,и они су усташе,ако ниси чуо,могу и да поновим...и наравно све то сниме,и кажу Патријарх лично затворио Цркву....И како би ти њих назвао?

А да чуш..... Радите за Хрватицу и Шиптара, пуштате Томпсона по штандовима и послен' вам други криви, други су усташе.... NDH 1 исто од старта ради за тај ваш СНС картел.

Д М
Одговори

Шуми,јел теби на славу долази монах Михајло?Чији је он?Хајде реци?Коју би реч користио за њега?

Одговори

(03-02-2026, 06:34 PM)milan Пише:  Не знам који део ти није јасан...Позовеш свештеника,питаш га када да дођемо,он каже дођите до 17 сати,иако нико нормалан не ломи колач после 12 сати,ал  ајде...и ти намерно не дођеш,већ дођеш у 22 сата,и чудиш се како црква затворена....Наравно ,поведеш ове твоје са НДХ1,е,да њих сам ти заборавио,и они су усташе,ако ниси чуо,могу и да поновим...и наравно све то сниме,и кажу Патријарх лично затворио Цркву....И како би ти њих назвао?

Дођеш у поноћ и понесеш ножекању на затворену цркву. Тужан Скојевац Смарање бре

Јадан колач, Правда за колач! јел се зна судбина колача, мислим да је послен тог обреда завршио у првом контејнеру

А лепо им и културно старешина Храма рекао када да дођу.

Кууукккккуууу 

Шта'е ово миланче лептеј'о.

Какав је ово обред, знали се шта???

Лептј'о јесу ови са дугим анархо рок-панк масним косама и минђушама од 30 сантина са анархо симболима мушки или женски, а има и онај Q пол, ако неће да се изјасне..

НЕГО, Да ми лаици да приупитамо нешто, ође ове симпатизере,  а тишти нас много:

ДА ЛИ "ЂЕЦА" "СТУДЕНТИ" ДАВУУУД, НАДЈЈЈАА, ЕМИННА И ОСТАЛА "БРАЋЕ И СЕСТРЕ" ИЗ НОВОГ ПAЗАРА СМЕЈУ ДА ЈУРИШАЈУ СА НОЖЕМ, ДА ЛУПАЈУ НА ВРАТА И ВИЧУ "ОТВАРАЈЈЈЈЈ" НА БИЛО КОЈУ ЏАМИЈУ У НОВОМ ПАЗАРУ КАДА ИМ ИМАМ КАЖЕ ДА ЈЕ НАМАЗ ЗАВРШЕН И ДА СЕ ЏАМИЈА ЗАТВАРА?

Студио?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним