02-02-2026, 04:14 PM
(02-02-2026, 03:08 PM)milan Пише: Нож је ваљда за сечење колача....Пааа
Нетачно!
Ми смо увек 24ч наоружани. Чиме,то није за јавност.
Но,када идемо у цркву све то остављамо.
У Цркву Верујући народ, лаици, не смеју да буду наоружани!
Што се тиче нооожааа, Зна се ономад 1941-1945када су српске цркве у Лици и Далмацији биле закључане које долазио са ножевима у Цркву и клао Србе.
Ово није из незнања, добро они све знају. Српски свештеник им је лепо објаснио када да дођу да секу колач.
Међутим нож су им дали тамо на обуци у Загребу или Осијеку и рекли им идите када су Вам Цркве закључане као код Нас кад је било 1941 и "кољите" колач и "проливајте крв" испред Цркве. Носите минђуше од 30 сантиметра са знаком анархије, није баш прикладно онај други знак.
Нож у Цркву искључиво и једино носи помоћник Владике који служи једино да се пресече и освешта колач.
Сви окупацопни Војници Кфора и Еуфора своје наоружање остављају испред Цркве када улазе у Храм.
Сваки човек не сме да уђе наоружан у цркву. Рачуна се и "хладно оружје".
Не сме.! Ако виде да имаш оружје изводете напоље из Цркве.
Легија и ЈСО када су ишли на причест само у униформи без иједног оружја.
Зашто су студенти кренули ножжекањом на Растка Немањића или Светог Саву?
Ножем хоће у Цркву и Велее па што нас нисте примили. Лептејебо колико су надрогирани били могли су свештенике искасапити није зајебанција нити да претерујем.
Онај дечко са минђушом од 30 цм је пун беса и мржње и надрогиран, зло му сева из очију.
Таквим ликовима је место у Лази Лазаревић не у Храму Св. Саве.
Зашто су онако ненормално лупали и урлали на закључана дрвена врата??
Кукууу и леле...
Мени је њих јако жао, да радиш тако млад за усташку тајну службу и скрнавиш српске светиње ..
Ужассс
Ми рекосмо да су они укропи..али јбг каже ође један да смо му повредили осећања и да смо их грубо назвали.. морамо тепати " ђеца "студенти" бити нежни и мекани...
Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.

Јел ти познат овај?