Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Ја за Брнабићку никад не рекох да ја четник,а ти за Пазарце јеси...па ми то мало боље објасни...

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

https://youtube.com/shorts/BQ2475OEW-o?s...wCrKugq6tI

Јесу ли ово посне кобасице испред Арене? Зна ли се шта?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

https://youtube.com/shorts/LKGt5MLKnWw?s...OIbvWlEOVX

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Слобода или смрт!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

На данашњи дан 1999. године отпочела је 78 дана нелегална Нато агресија - бомбардовање Србије.

Не заборављамо да су они који су данас на власти и тада настављали своју сумануту политику бусања у патриотске груди и како су проглашавали њиховом великом победом против агресора.

Не заборављамо ни да док је младост Србије гинула на Косову, деца се скривала по склоништима, тадашњи министар информисања Вучић се усељавао у нови стан. Неком метак, неком иметак.

Не заборављамо ни како је нашим парама после плаћао оне које је називао агресорима и који су нас бомбардовали да лобирају како би што дуже остао на власти. Тај исти који је обећао да ће отерати на робију оне који су нас бомбардовали са њима се грли као да су му најрођенији.

И данас у овој борби добро знамо против чега смо-власти којој по потреби исти могу бити злочинци и агресори, а потом саветници и пријатељи. Зато што памтимо јуче данас знамо за какво сутра се боримо!

Д М
Одговори

Jeли Шумадинац, неки ти твој леви анархисти са беџевима су се вртели у недељу око нашег имања горе у дубокој шуми, 

Веле: 

"РАДАРА НЕЋЕ БИТИ"

кажу оће на гудурички врх да метну неки радар, о каквом се радару ради, ми би да приупитамо??

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шта је ово,Кизо брате?Можда да нам Шуми објасни,ми смо мало старомодни,а он је уз омладину.....

https://www.facebook.com/share/r/1AsGyqWnXR/

Одговори

(25-03-2026, 07:26 PM)milan Пише:  Шта је ово,Кизо брате?Можда да нам Шуми објасни,ми смо мало старомодни,а он је уз омладину.....

Мора да је нека Брнабина рођака.

Но, да се подсетимо....

Д М
Одговори

(25-03-2026, 07:26 PM)milan Пише:  Шта је ово,Кизо брате?Можда да нам Шуми објасни,ми смо мало старомодни,а он је уз омладину.....

Kукуууууу 

Лепте'бо је шта'е ово Црни Миланче који је ово пол или род знали се шта?

Ми не можемо да дефинишемоо

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ја мислим да ово није уопште род....Него нешто анимално....

Одговори

(25-03-2026, 11:01 PM)milan Пише:  Ја мислим да ово није уопште род....Него нешто анимално....

Паааа, не може бит' анимално, јер није у раси нити би прошло селекцију код племенитих животиња...

Могуће да је анал'о....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/aOSm_RAguiQ?s...-MmnSBec1d

Шта рећи? Коју послуку порати....  Тужан

Д М
Одговори

(26-03-2026, 10:26 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/aOSm_RAguiQ?s...-MmnSBec1d

У двопартијској британско-америчкој западној анархо либералној окупационој демоНкратији постоји нешто што се зове политичка кампања.

У тој кампањи политичке странке се боре да привуку бираче.

У Србији само озбиљну кампању ради СНС а друга страна пљује ту кампању (СНС кампању) уместо да ради своју кампању да праве одборе, кал центре, да раде вдв, штандови пијац, флајери, стикери, новине, подкасти, активизам.... Уместо то да раде и да привуку СНС бирачко тело да гласа за њих они њих вређају, туку, ударају, лупају им просторије и онда очекују да ови гласају за њих....

Тешко рођаци, јер да бисте добили СНС морате да обиђете сваког грађанина, сваку ромску махалу у Србији, свако село, да будете у блату до колена...да одете до људи да вас виде, да чују шта нудити, какав програм итд то се зове РАД НА ТЕРЕНУ ИЛИ ТИ ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА.

Ал где ће ректор ђокица, или онај Синани и остали београдски салонци да обилазе предграђа Београда, да иду да скупљају потписе, да лупају људима на врата, да им носе програме и планове, да саслушају народ и тако то. јок...ми ћемо у кругу двојке од скупштине до теразија да трубимо у вувузеле и пиштаљке.

Све у свему СНС Вас меље зато што ради кампању док ви чекате да Запад уведе санкције Србије, а то ће бити на куково лето...

Рођаци, Шумадинац, чизме на ноге, па у махале, предграђа, села, пијаце...е тако се добијају избори...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(26-03-2026, 10:38 PM)Mekenzi Пише:  
(26-03-2026, 10:26 PM)Шумадинац Пише:  https://youtube.com/shorts/aOSm_RAguiQ?s...-MmnSBec1d

У двопартијској британско-америчкој западној анархо либералној окупационој демоНкратији постоји нешто што се зове политичка кампања.

У Србији само озбиљну кампању ради СНС а друга страна пљује ту кампању (СНС кампању) уместо да ради своју кампању да праве одборе, кал центре, да раде вдв, штандови пијац, флајери, стикери, новине, подкасти, активизам.... Уместо то да раде и да привуку СНС бирачко тело да гласа за њих они њих вређају, туку, ударају, лупају им просторије и онда очекују да ови гласају за њих....

Тешко рођаци, јер да бисте добили СНС морате да обиђете сваког грађанина, сваку ромску махалу у Србији, свако село, да будете у блату до колена...да одете до људи да вас виде, да чују шта нудити, какав програм итд то се зове РАД НА ТЕРЕНУ ИЛИ ТИ ПОЛИТИЧКА КАМПАЊА.

Ал где ће ректор ђокица, или онај Синани и остали београдски салонци да обилазе предграђа Београда, да иду да скупљају потписе, да лупају људима на врата, да им носе програме и планове, да саслушају народ и тако то. јок...ми ћемо у кругу двојке од скупштине до теразија да трубимо у вувузеле и пиштаљке.

Све у свему СНС Вас меље зато што ради кампању док ви чекате да Запад уведе санкције Србије, а то ће бити на куково лето...

Рођаци, Шумадинац, чизме на ноге, па у махале, предграђа, села, пијаце...е тако се добијају избори...

Ма полакоде синовац.... Ближи се крај твом и Миланчетовом Жвалавом Шифтарину и Лезбо Хрватици. Биће ку ку и ле ле кад Ми четници дођемо навлас'....

Д М
Одговори

(26-03-2026, 10:47 PM)Шумадинац Пише:  
(26-03-2026, 10:38 PM)Mekenzi Пише:  

Ма полакоде синовац.... Ближи се крај твом и Миланчетовом Жвалавом Шифтарину и Лезбо Хрватици. Биће ку ку и ле ле кад Ми четници дођемо навлас'....

Што се нас тиче, наши то нису никако, ми нисмо за демонкратију, ни у лудилу... у демоНкратији нема краја само се исте личности мењају, туна промена система нема..Мора да си за еу, нато, педере, националне мањине, љуцка права, феминизам, атеизам, анархизам, комунизам (левичарска верзија) права кучића и мачића, дигиталан новац, вештачку интелигенцију, и да су ти браћа црнци, жути, жидови, да си за мууултииикулллтуууралност, да поштујеш чивуте, и остале мандриле, бабуне, да не смеш да их погледаш попреко јер Бели човек мора бити понизан и уништен...

Но, шта'ш, веле да су победили 45'те, ако, нека, им је срећна победа и  исламско црначка "Хришћанска" Европа...

Ми чекамо нека лепша срећна Бела времмена када ће се Бели хришћански Коњаници сјурити Европом па и од ДемоНкратије ослободити и Србију и направити Велику Србију у њеним природним гранцима ...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним