Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

Прогресивци, конзервативци, сардине, туне и остале радиоактивне левичарске отпад из "конзерви" и еу-нато про прогреси.

Вели Митић да је онај Мађар неки прогресивац-конзервативац.. куукуу и лелеее.. Тужан

Лепт'ебо ми погледали оно славље када "победиш" на анархо демонкратским двопартијским изборима, ође код оног Мађара витлало се плавим заставама IV рајха, то јест јЕвропске уније...

Занимљиво прво честитка од Џорџа Сороша, а одмах Маџар узео телефон у руке и "ало Нетањахуу јеси ти то ти", ти ћеш први да ми дођеш у посету...Кукууу и лелее...

Но, ми се нисмо јавили за то, да коментаришемо Маџара, већ за то да коментаришемо да је Ломпар поп*ушио на студентској листи. Ветиран...

Веле дао подршку Радовану Караџићу.... Бесан Бесан

https://informer.rs/politika/vesti/11079...n-karadzic

Веле, да је Радован осуђен за "ратне злочине". На том антихашком суду, нити један једини доказ нису изнели да је Радован починио или наредио било какав злочин.

Радован Караџић је био за мир, док су Турци вршили етничка чишћења, злочине, депортације итд...

Шу ку*ац.

СРБИЈА СРБИМА, НАПОЉЕ СА ТУРЦИМА!

Кад наши дођу на влас' сви који дају подршку Радовану и Ратку улазе на влас'! Туна нема приче!!

Ове граџанисте, другосрбијанце, аутошовинисте, атеисте, левичаре, београџане и осталу левичарску гамад, не да подржимо, него на очи да нам не излазе!

КО НЕ ВОЛИ РАДОВАНА, НЕ ДОЧЕКАО ЂУРЂЕВДАНА!

Ову анархо левичарску ђецу треба....но нећемо, по новом закону, ђецу не смеш више ни по ду*ету да удариш, кажу насиље, не смеш ни мрко да погледаш кажу вербално насиље...

Само што даље од нас, да не улазимо у "проблем", јер ми смо све екстремпо супротно од левичара, радикалних левичара, шугословена, титоиста, санџаклија, војвођанских сепаратиста, граџаниста, другосрбијанаца, аутошовиниста, србомрзаца, србофобиста, антитрадиционалиста итд...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ускоро долазимо у Вршац на по једну дуњевачу, па да проценимо заједно да ли смо ми анархисти, војвођански сепаратисти, шугословени, аутошовинисти, граџанисти, србомрсци, другосрбијанци и сл. Немо' послен' "несам знао" или "шалио сам се"....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Насилни упад у деканат Медицинског факултета усред ноћи 16. на 17. април покривала полиција, али су студенти успели да одбране гласачке листиће, чиме је препад ради покушаја лажирања изборне воље студената за будући Студентски парламент био осујећен.
https://youtube.com/shorts/rn6eSmdwGs4?s...pkaieqVgMu

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(17-04-2026, 12:40 PM)Шумадинац Пише:  Ускоро долазимо у Вршац на по једну дуњевачу, па да проценимо заједно да ли смо ми анархисти, војвођански сепаратисти, шугословени, аутошовинисти, граџанисти, србомрсци, другосрбијанци и сл. Немо' послен' "несам знао" или "шалио сам се"....

Moже, ал прво идемо горе до манастира да те окаде, да целиваш икону све по реду.....

Да се исповедиш, и окајеш грехе, што си подржавао лажне анархо студенте и што су те скренули са пута Христа, Православља и патриотизма и завели те да будеш на страни глобалиста, мондијалиста, Сорошевих пулена и "студената"...

Да лепо све игуману или свештенику признаш шта си писао на форуму ође.

Па послен кад изађеш чист "светим духом напојен" и очишћен од "студентских" демона  и будеш други чо'ек ће да видимо дал можемо наставити комуникацију уз дуњевачу...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Не,не....Кизо,не може обичан игуман манастира,мора у најмању руку епископ,а могао би митрополит Никанор,а још је родом из Бенковца,учио школу у манастиру Крка,замонашио се ту,идеалан је за нашег Шумадинца,с обзиром на његову љубав према Крајишницима...Може да му саслужује и Бачки Иринеј...Кизо,на ту дуњевачу зови и мене,ал да буде Шумадинац,само после исповедања...па да видиш кад наручи после тога,Теци,теци,Крко плава,низ Скрадинско поље...или ону Увек чезнем ја за Книном,и за мојом околином,где сам негде ишао на прело,до Крчића,и Зрмање врела....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Даклем, на гласању за парламент на медицинском факултету у Београду појавило се 209 жутих листића, другачијих у односу на скроз беле који су иначе коришћени, а на њима је 100% гласова отишло за СНС листу Жвалавог Шифтарина... А чак и поред тога су изгубили од студентске листе.

Паметнији не попушта, паметнији се организује!

Д М
Одговори

(17-04-2026, 02:33 PM)milan Пише:  Не,не....Кизо,не може обичан игуман манастира,мора у најмању руку епископ,а могао би митрополит Никанор,а још је родом из Бенковца,учио школу у манастиру Крка,замонашио се ту,идеалан је за нашег Шумадинца,с обзиром на његову љубав према Крајишницима...Може да му саслужује и Бачки Иринеј...Кизо,на ту дуњевачу зови и мене,ал да буде Шумадинац,само после исповедања...па да видиш кад наручи после тога,Теци,теци,Крко плава,низ Скрадинско поље...или ону Увек чезнем ја за Книном,и за мојом околином,где сам негде ишао на прело,до Крчића,и Зрмање врела....

Види њему глава бучи од пиштаљки, вувузела, твитереа, н1, новас, протеста  и тако те анархије, а хоће са нама да пије дуњевачу...

Ми дуњвачу, нашу домаћу пијемо само са онима којима глава не бучи и који су обожени и смирени и изнутра и виде ширу слику са таким ми причамо, ми не причамо о протестима, ј''бо протесте, него о узроку, последици, хисторији, задњих 100-150 година... 

Види миланче  није ти лоша идеја, међутуа, Никанор је зае'бан тип, са њим нема шале, он има ође "одред" који је строго анти педерски настројен, е сад дал ће га Никанор примити, јер су неки либерални свештеници и тако ти као шумадинац подржали кад беше оно оне вршачке студенте, додуше нису добили благослов Владике Никанора, већ је то више била вербална подршка....

Све у свему, кад прођу избори, и кад се ови угасе, може доћи на дуњвачу, тада му ваљда неће бучати глава о Давуудуу Далмаћинцу који разваљује врата Српског медицинског факултета у Београду...

Турчин из омладине СДА да ти разваљује врата Факултета који је један од најјугледнијих не у Србији него у свету, и који има традицију преко 100 година, и онда ође вели "Студенти су у праву"

И хоће да пије дуњу са нама...

Мислим да су његови доле у Пазару, ем су му ближе ем су истомишљеници, па може попит коју са њима...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/HsvHNBO0cJ4?s...oXd0aD1pC5

Ништа не бих додао...

Д М
Одговори

Веле по оним  пленUмима....да Мило Ломпар није подобан за листу јер је подржао пај сад одбрану Радована Караџића!

Што се нас тиче Радован Караџић и Ратко Младић неда су хероји него СВЕЦИ!.

Ми смо ономад када смо студирали пошто имамо две дипломе државне, е на првом када смо студирали тамо почетком 20000-их година ми смо редовно, што нам остане куповали слике књиге све живо о Ратку Младићу и Радовану Караџићу...

И данас се ође, код једног суседа за столом поведе прича, додуше провокативна ко је био ђенерал Ратко и Радован, и како тај који је повео причу, почео нашу маленкост да прозива како сам ја још 2001 године доносио слике Ратка и Радована и давао им књиге да читају од сада већ покојне Љиљане Булатовић као и ратне књиге Моме Капора као и од Небојше Јеврића, Војислава Лубарде , Нога и многих других Срба који су писали о српској страни и страдалништву Срба у Републици Српској!

Питање, је гласило ко су Ратко и Радован?

И када су питали Радованог пријатеља покојног Мому Капора, а где је Радован?

Радован је у легенди...

Иначе ми ону београдску анархо ђецу, позивамо да дођу у Теслић и овим људима на стадиону ђе је јуче гостовао Борац, кажу да је Радован злочинац!

или свако Србину из Републике Српске да кажу отац државе ти је злочинац!

шу*ац!

Србија Србима!

https://www.facebook.com/DavidPavlovic95...2pZFDfE3nl

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Јутрос први ицидент са овим  анархистима...

Ође један наш сапатник шака сиромаха натоварио јутрос из наше Шуме 5 м дрва све по пропису да има ђецу да огреје...

Стави на трактор и правац Вршац... и пошто су улице таке, у Вршцу да једва може југо 45 да прође, он замоли једног човека да помери ауто како би прошао са трактором до куће, каже човек нема пробелема

Меуђутим!

Лепте'бо истрча неко рахитично истетовирано чељаде ваљда женског пола, поче да урла како се загађује ваздух, како се свашта ложи, како је Србија загађена земља , како се уништавају станишта птица, како смо ми еко убице, сује само лије...

Лепте'бо овај наш сапатник, домаћин неверује шта му се догађа, трља очи, и нема да фали ово жеенско чељаде леже испред трактора вели "даље неш моћи" само преко мене мртвог" лептебо, изађоше људи гледају неверују трактор стоји, она лудача легла испред имт 539 де лукс трактора и неда да се прође, каже зваће сапатнике са вајбера групе, куку и леле...

Скупи се народ вршачки гледа и негодује...

Срећа изађе матер и сестра па је уведоше у кућу...нас зове овај каже да си био ближе да нас спашаваш, шта би исприча нами ово...

Следећи пут облачимо нашу фајерку или кожни прслук са "забрањеним привесцима " или како се то каже "који нису у духууу и традицији стUдентске листе", или како се прецизније каже по стUдентском воакбулару "екстремистички симболи"  Мартинке на ноге, и електрошокер у унутрашњи џеп, бибер спреј седамо у трактор па ће да видимо ко ће коме да блокира пут и да скичи..

Значи ово са анархистима у реалном времену почиње опасно да бива...Зомби нападају,  ми се морамо бранити и одбранити...

Једина одбрана су симболи, крст и тамјан не помажу више, само симболи..

Ову ђецу су тотално с*бали и уништили, то пиши пропало..

Кад ми дођемо на влас' и иде војно васпитање...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

http://www.nspm.rs/hronika/vucevic-micin...dovan.html
Кидање Кидање Кидање

Д М
Одговори

https://youtube.com/shorts/AwKI4vSwEgM?s..._Djc787J5T
Ма иди бегај...

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним