Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

(01-05-2026, 09:45 AM)Шумадинац Пише:  Лицитира се у јавности са многим датумима.
Тад ће избори, тад ће имати митинг...
Ништа то не значи.

Ти датуми су ту, само да би њихова војска била устројена и спремна за хитну мобилизацију.
А та војска великом брзином напушта брод који тоне, а којим управља капетан сумњиве урачунљивости.
Да је рационалан као што није, тих избора не би било још.

Нема те крађе којом могу да надокнаде тренутну разлику, која се битно не мења већ месецима.

А ако их и буде ускоро, то ће бити још један у низу његових ирационалних потеза због којих ће да се каје на дугој робији која га чека.

Студенти Електротехничког факултета у Београду
Кидање Кидање Кидање

Па јбму миша, какав је то брод који тоне већ три године, 13 година и никако да потоне, већ води са 15:00 бар тако стоји на демократском семафору...

Иначе, неверуј и немој да те ложе анархисти и левичари и ти идиоти, верујем да имаш грам мозга да размишљаш мало даље од твитера и нове с и н1...

Иначе, они никад нису јачи, збили су редове после 15-ог марта, сабрали се, и сад су у офанзиви, ви ћете да добаците до 30% и онда иде пад на 20% кад изађе листа са левичарим и еуропејцима, зато је и кријете, јер знате када је објавите то Вам је крај....

Једини начин да сруште Вучића јесте да Еу, сад, британија и остали уведу економске санкције у земљи....

Иначе, ође код нас цео брег мирисао на роштиљ, мислимо да су све месаре и радње опустошене, шта је људи било на брегу, шта је џипова, и веле лоше се живи.....

Ђе лоше, бре да видиш како су обучени, то све скупоцене патике, тренерке, вода у рукама...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-05-2026, 11:47 PM)Шумадинац Пише:  Брисао сам писанију Шумадинца.
Небулозе које су уперене директно против државе нека пише на другом месту. Посебно оне које се тичу полиције, војске и некаквог рата (грађанског) што се коси са сваким принципима на којима овај форум почива.
Следећа објава сличне садржине биће санкционисана блокадом на форуму - БАН, минимум 30 дана.

Јеремија

Шумадинац у блокади

Ваистину!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадинац,ја стварно нећу да верујем овоме,ал ме видео демантује,и то твој извор....И ти ћеш ово да гласаш,зар не могаше наћи неку другу личност,него Димитрија Туцовића....И мени није толико страшно зато што споменуше њега,ок,поштујем и његова уверења,био социјалиста,погинуо за државу,иако је био антиратно настројен,али ми то изгледао,да хоће комунизам и анархолевичаре да провуку на мала врата....За коју годину,можемо очекивати и слет ,па Дан Младости....Јеси ти за ово?

https://youtube.com/shorts/s_5fJ3jHQpg?s...wHjVNlm1ky

Такође,погледај заставе на овом скупу,од дугиних боја до радничког духа....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

Наравно, постоје и такви. Али су они велика мањина. Него, шта велиш на ону прославу 1. маја на Информеру и твог преЦедника са својим пајтосима испод шатри ђе прослављају горепоменути "празник"?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(02-05-2026, 11:23 AM)Шумадинац Пише:  Наравно, постоје и такви. Али су они велика мањина. Него, шта велиш на ону прославу 1. маја на Информеру и твог преЦедника са својим пајтосима испод шатри ђе прослављају горепоменути "празник"?
Која мањина?Ја где год погледам наилазим на исто?Дај нешто четничко,а студентско,све са песмом коју певају,немој у позадини да ти постављаш песму...Ти ниси за студенте,што их волиш,већ зато што мрзиш оне друге...

Одговори

Ми смо са једним нашим сапатником резимирали април месец, у земљи и у свету!

Оно што смо закључили:

РУСИ ПОБЕЂУЈУ, ДОДУШЕ ЈАКО СПОРО АЛИ ПОБЕЂУЈУ, НЕМА ДИЛЕМЕ!

Што се Србије тиче:

Ту је ситуација иста као и у јЕвропи, евроатланске интеграције "Регионална стабилност" Нема померања граница више, и тако те еу-нато политике и антируска политика.

Туна мрдања нема. Власт у Србији неће се ниочему питати као што се не пита нити била која Влада у јЕвропи, већ се мора спроводити агенда ЕУ нема алтернативу Брисел-Стразбур. Шта НАТО нареди, тако мора да бидне.

Од национализма нема ништа, остају само екстремни левичари и анархисити и умерени левичари и анархисити. Нијансе су у питању.

Имаћете тако к'о шумадинац да се играте и радујете да'л сте за студенте, информер, пинк, да ли сте "ћаци" "батинаши" и те дебилне играрије и глупарије! Тако да се шибате са муријом и да имате те "спортске" активности, а у суштини и када се власт промени све остаје исто јер нема померања нигде ни никад.

Оно што је добро а у једно и лоше долази ТЕХНОКРАТИЈА!. 

У том смислу двопартијска лордовска ДемоНкратија је мртва! (Што је јако добро).

Кинези са Камбоџом, Вијетнамом, Хон Конгом, Сингапуром, Тајландом, Јужном Корејом, Јапаном предводе еру Технократије.

То јест нећете имати ни име ни презиме, ни нацију,  ни религију, имаћете само QR KOD преко кога ћете улазити у апликацију где ћете имати увид у све, са тим QR кодом, а у будуће чипом испод шаке, ћете обављати све активности, а са наочарима ћете свашта радити. Пазите, то није будућност, то је реалност и то се већ сада дешава.

У Кини се готово све, све одвија преко апликација и уз помоћ вештачке интелигенције

Класична војска је мртва, и класично војевање и ратовање је мртво. Већ се сад прешло на дронове и ту технологију, а усокоро иде и роботика. Биће људи на 200-300 км, где ће контролисати као у игрици војску. 

Од национализма нема ништа, остају само екстремни левичари и анархисити и умерени левичари и анархисити. Нијансе су у питању.

Вештачка интелигенција већ сада ради посао, а тек за 2-3 године замениће свуда човека...

Библиотеке су мртве, више нећеш сате, и сате проводити тражити по књигама нешто. Већ укуцаш промпт, и он ти све избаци и са које странице и из које књиге.

Ово је јако добро за нашег старог архиватора Митића, неће да се умара толико, већ убаци шта га интересује и у најјкраћем времену добије све документе које су доступни...

И још би ми о технократији...али то ћемо у оној теми о технократији....

Оно што је битно:

Сменом власти немање се систем, већ само власт се мења другом проевропском влашћу, а то значи да спољна политика Регионална стабилност (Шугословенство), Еу нема алтернативу, и нато пакт као будућност немају алтернативу, и остају на агенди Европе, док Руси не победе или док Бата Трамп не повуче све војнике из Европе и једног дана када се Европа пробуди и најјури све левичарске анархо фондације и фондове које у јЕвропи контролишу сваку власт и коју иако не добијају подршку грађана, иако губе изборе, устоличе их неким трулим коалицијама и компромисима. 

То је код нас било када је најјвећи злочинац са почетка 20000 година Мики Ракић "помирио" ДС-СПС...

Ако нико не буде имао већину, направиће се трула коалиција и трули компромис.

Између леве анархо "Студентске листе" и коалиције око СНС разлике нема, јер су и једни и други слуге америчких фондова и фондација као и про еу и про нато орјентисани..

Европска Унија као анархо левичарска и атеистична, пошто Русија побеђује неће дозволити никакве патриоте и националисти да дођу на влас' у било којој држави јЕвропе, нигде и никад па тако и у Србији!

Паметном доста!

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Шумадинац,ево ти позив,па да се мало разговараш са старим колегама....

https://www.facebook.com/100069381302169...1/?app=fbl

Какве ови имају везе са Покретом?Мислим,нису никад ни имали,ал ај....можда су им људи веровали....и сад нам Шуми,каже,Е ови су прави четници,и ко да му верује....Како иде подела налепница,можеш штанд да отвориш тамо...

Одговори

(03-05-2026, 12:54 PM)milan Пише:  Шумадинац,ево ти позив,па да се мало разговараш са старим колегама....

https://www.facebook.com/100069381302169...1/?app=fbl

Какве ови имају везе са Покретом?Мислим,нису никад ни имали,ал ај....можда су им људи веровали....и сад нам Шуми,каже,Е ови су прави четници,и ко да му верује....Како иде подела налепница,можеш штанд да отвориш тамо...

Понестало Драшковићима пара, нема Дане више у НИС-у и 7 тисућа евра месечно...

Сад подржавају студенте, надајућу се да ће опет да је убаце у неки управни - надзорни одбор....

Но, трагедија овог народа је у томе што им још увек комунистички анархо празилук из синдиката из д*ета вири, па и Драшковићима, Шешељевима, професорима итд...

Ми гледамо те јадне, очајне, духом сиромашне, необразоване људе, гледамо ту распуштену, анархо ђецу....тешка прича...

Још се надају другом доласку друга Тити, који ће их спасити од националиста (правих), патриота, родољуба и дати им синдиктате, радничка права, фабрике радицима, пролетаријат, социјалистичко самоуправљање, слет, штафету, рок анд рол, јефтину "траву" и наравно враћање крваве петокраке уз наравно Братство и јединство јер не семе нико више да их дели и подсећати на "ружну прошлост" треба заборавити и гледати у будућност до нове "ружне прошлости", а та ружна прошлост свакако убрзано долази са младим екстремним сепаратистима из омладине СДА Санџака који су "СтUденти у бллокади" Као и и са Хрватским Усташама из Хрватске УДБЕ- СОА-е, Владе НДХ и Сабора који их обе ручке и свeстреано подржавају на челу са Пленковићем, Пицулом, Братулицом, Јадронковићем, оним из "Домовинског покрета" који уклањају православне гробове и дан данас у 2026 години и осталим усташама попут Миро Буља, Марина Mилетића и комплет комплет целе Усташије и Целог Хрватског Сабора, па не дочекује их ХДЗ градоначелник Вараждина који је лично клао и убијао Србе "што су паметни и што знају да се организују" или оих озааглешена усташка СОА пушта у НДХ "што су симпатични и лепи"...јок, усташе знају добро шта раде, и како су их врбовали...Још им СОА ували Северину да их дочека Тужан а они се радују као деца лизалици, тј. као Северина, мушком полном органу на јахти...

Но, шта'ш

Тужан

Има ође један такав мученик, са'ће да се јави неким шорц видеом од неког хy канала наравно на ustašici, са хахахаха коментаром..

Тужан

ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/VjeRxgrsqZE?s...tQ9KcPvsrR

Да се присетимо Такова ђе смо са студентаријом били, а прије тога на Орашцу. Ускоро се видимо на Равној Гори.

С вером у Бога - за студенте, Краља и Отаџбину!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ми били јутрос до града и видимо неке непознате налепнице на неком не познатом језику,па усликали..

Колико знам ми смо још увек у Србији...

Јели Миланче шта веле овде овде:

[Слика: IMG-20260504-142203337.jpg]

Косово је Србија.

Нема предаје..

Догодине у Книну.

Република Српска..

Српски четници...

Имали оваквих налепница на шиптарском, турском језику...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да вратимо ми Шумадинца у ове оквире....Елем,како је било реци нам?Ја сам мишљења да је Равна Гора имала едукативан карактер за тебе?По структури четника,који су били,видим да је било много Пречана,,па је твоје дружење са њима имало,васпитних мера јер код њих нема много дискусије,они су мало на своју руку,што би Далматинци рекли,усовни....Дакле,јеси престао пумпати?Јел био неки беџ,крваве руке...и слично?Студио ....

Одговори

(11-05-2026, 10:18 PM)milan Пише:  Да вратимо ми Шумадинца у ове оквире....Елем,како је било реци нам?Ја сам мишљења да је Равна Гора имала едукативан карактер за тебе?По структури четника,који су били,видим да је било много Пречана,,па је твоје дружење са њима имало,васпитних мера јер код њих нема много дискусије,они су мало на своју руку,што би Далматинци рекли,усовни....Дакле,јеси престао пумпати?Јел био неки беџ,крваве руке...и слично?Студио ....

Kукуууу Црни Милаче, да га нису случајно пречани преваспитали...

Чека, чека јел лепио по Равној Гори онај банер Студенти побеђују??

Знали се шта?

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Видео сам један на самом споменику студенти побеђују,ал изгледа да је АИ....Мислим да је коначно схватио неке ствари,онако замишљен ,са погледом у чаши....Док је грмело,Чича Дражо,где је моје дете.....Или га ухватила носталгија....

Одговори

С вером у Бога - за Студенте, Краља и Отаџбину!

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним