Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Студентско-народни протести против Овај диктатуре

(12-05-2026, 09:18 AM)Шумадинац Пише:  

С вером у Бога - за Студенте, Краља и Отаџбину!
Када сам помињао AI,мислио сам на ово...сигурно монтажа,јеси ти видео ово Шумадинац својим очима?И ако јеси ,јел било после сесије са флашом или пре?Не знам јел знаш,ови студенти не пију ракију,они су red bul дају ти крила,некакве сокиће на сламчицу и тако то...Они када дођу уводе прохибицију,аууууу,онда куку леле...шта ћеш онда црни Шуми?Кизо,мораће код тебе,испод шанка на црно,неко винце....

Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу…
Одговори

(12-05-2026, 09:56 PM)milan Пише:  
(12-05-2026, 09:18 AM)Шумадинац Пише:  

Када сам помињао AI,мислио сам на ово...сигурно монтажа,јеси ти видео ово Шумадинац својим очима?И ако јеси ,јел било после сесије са флашом или пре?Не знам јел знаш,ови студенти не пију ракију,они су red bul даје ту крила,некакве сокиће на сламчуцу и тако то...Они када дођу уводе прохибицију,аууууу,онда куку леле...шта ћеш онда црни Шуми?Кизо,мораће код тебе,испод шанка на црно,неко винце....

Kукуууу лепте'бо шта'е ово црни Миланче....

Него, прво да приупитамо од оноликог целодневног ведрог дана, што нису по дану донели овај транспарент, да виде људи, можда би им се четници придружили па настане групна фотографија, онако као на пленуму или збору и тако тим скуповима где се групно сликају да их виде да их има...

Што су се уплашили и чега се боје??

Што по ноћи и око поноћи када нема никог горе развијају овај анрхо левичарски транспарент??

Пааа не знамо дал шумадинац туче по вину иначе, тамјаника бела закон, удара као Тајсон у најјбољим данима...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ма ово неко урадио фотомонтажа,где су смели ово да прикажу тамо....задавили би их са овим транспарентима....Него нас брине друго,да ли је наш Шуми тужан што није било студената тамо?Не знам јел се зна,јел била Жаклина или Вучинићка на Равној Гори,да пропрате студенте?

Одговори

(12-05-2026, 10:12 PM)milan Пише:  Ма ово неко урадио фотомонтажа,где су смели ово да прикажу тамо....задавили би их са овим транспарентима....Него нас брине друго,да ли је наш Шуми тужан што није било студената тамо?Не знам јел се зна,јел била Жаклина или Вучинићка на Равној Гори,да пропрате студенте?

Надам се да је неки АИ у питању...

Јел се укључивао Саватовић знали се шта???

Где студенти да буду, они даље од Београда на води и они тржних центара не иду даље, можда до пољопривредног код Земуна...

Ђе доле да иду да их појуре пчеле, изуједају инсекти, па после да веле да су их четници злостављали...

Да не буде као у надреалној тв... Хармоника

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

https://youtube.com/shorts/CPZh74jjjuU?s...MdWXCt8WaV

Хармоника

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Него,како можемо ми да уђемо у ову причу,око копирања и прављења налепница и оваквих видеа?Мислим да је добра прича,финансијски....Шта мислиш ,Кизо,могли би и неки равногорски фонд да направимо,уместо да иду паре вани?

Одговори

Одеш у најближу копирницу, платиш и ураде ти.

Ево ти предлог, мислим да би се одлично продавале...

[Слика: IMG-6496.jpg]
Одговори

Па и то,само су они стипсе...боље плаћају ови други,ваљда и ти то знаш....Горски требао си ове године бити и ти на Равној Гори....видиш Шумадинац наш,други човек,потпуни преображај....Пробај,видећеш како је лепо,а можеш питати и Шумадинца ...

Одговори

Јави кад одрадиш ове, купујем ја одмах 1.000 комада.
Одговори

Колико плаћаш.....

Одговори

Формирај цену и понуди, па ћемо видети.
Одговори

Ацо шиптаре...

Томо Србине..

Тадићу Лопове...

Слобо одлазии...

Спаси Србију из луднице Коштунице...

Шешељ, српски Јунак...

Studenti pobedju...

Otpor jer volim Srbiju...

Савез за промене..

Сви, сви, сви...

И такооо као у неком вртићу и земљи недођији...

Но, даље од тупавих парола се није одмакло, нити ће..

Но, шта'ш..

Игре и забава та маљу децу и неук и јадан сиромашан, необразован и здравствено тешко болес'н народ, (част изузецима) које контролишу глобалисти, мондијалисти и левичари..

Ал, Ова парола ће донети боље сутра и спасиће свет и ми ћемо заувек живети у миру и љубави, са цветићем у коси... Скојевац

Give peace the chance.

Save the planet.

Free green peace.

Save Greta.

Save the ocean.

Fck System...

Left is ok...

.....

Right side, never Left  Јок

White power  хихихи

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ми, студенти Србије, окупљени у Крагујевцу, првој престоници модерне Србије и средишту српске државотворне мисли, свесни своје личне и колективне одговорности и историјског дуга према прецима и потомцима, донели смо овај Меморандум као израз јединствене воље!

КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ НЕОТУЂИВИ И САСТАВНИ ДЕО РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Ова чињеница није само уставна категорија, већ историјски и морални императив који не подлеже преговорима о суштини. Очување уставног поретка Србије на простору Косова и Метохије темељ је опстанка српске државе и залог праведног мира у региону.

КОСОВО И МЕТОХИЈА НИСУ САМО ПРОСТОР, ОНИ СУ КОМПОНЕНТА СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА

Као град у којем је утемељена модерна српска државност, Крагујевац баштини дужност да буде чувар заветних вредности које су никле на Косову и Метохији, не само на крвљу натопљеном бојном пољу, већ и на духовном обзорју са којег нас и данас обасјавају призренске цркве, пећке припрате, бањско злато и стубови грачанских сводова.

БЕЗ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, НАШ КУЛТУРНИ И ИСТОРИЈСКИ КОД ГУБИ СВОЈЕ ИЗВОРИШТЕ И СМИСАО

Као зрео и историјски народ, свесни смо да се питање Косова и Метохије не може решавати у изолацији, већ искључиво унутар сложених токова међународне заједнице. Србија мора активно и конструктивно сарађивати са свим релевантним међународним организацијама, препознајући их као незаобилазне партнере у проналажењу најадекватнијег и одрживог решења у оквиру свог Устава. Наш циљ је модел који ће, уз доследно поштовање међународног права осигурати мир, безбедност и пуну заштиту права за народ који живи на Косову и Метохији.

ПИТАЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ТИЧЕ СЕ СВАКОГ ГРАЂАНИНА ОВЕ ЗЕМЉЕ

Наша веза са јужном покрајином не произилази искључиво из својства држаоца пасоша Републике Србије, већ из суштинског својства чиниоца српске историје и културе. Сваки појединац, као носилац колективног сећања, има дужност да допринесе очувању ове духовне и културне баштине, која превазилази границе административних докумената.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(17-05-2026, 06:40 PM)Шумадинац Пише:  Ми, студенти Србије, окупљени у Крагујевцу, првој престоници модерне Србије и средишту српске државотворне мисли, свесни своје личне и колективне одговорности и историјског дуга према прецима и потомцима, донели смо овај Меморандум као израз јединствене воље!

КОСОВО И МЕТОХИЈА СУ НЕОТУЂИВИ И САСТАВНИ ДЕО РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Ова чињеница није само уставна категорија, већ историјски и морални императив који не подлеже преговорима о суштини. Очување уставног поретка Србије на простору Косова и Метохије темељ је опстанка српске државе и залог праведног мира у региону.

КОСОВО И МЕТОХИЈА НИСУ САМО ПРОСТОР, ОНИ СУ КОМПОНЕНТА СРПСКОГ НАЦИОНАЛНОГ ИДЕНТИТЕТА

Као град у којем је утемељена модерна српска државност, Крагујевац баштини дужност да буде чувар заветних вредности које су никле на Косову и Метохији, не само на крвљу натопљеном бојном пољу, већ и на духовном обзорју са којег нас и данас обасјавају призренске цркве, пећке припрате, бањско злато и стубови грачанских сводова.

БЕЗ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ, НАШ КУЛТУРНИ И ИСТОРИЈСКИ КОД ГУБИ СВОЈЕ ИЗВОРИШТЕ И СМИСАО

Као зрео и историјски народ, свесни смо да се питање Косова и Метохије не може решавати у изолацији, већ искључиво унутар сложених токова међународне заједнице. Србија мора активно и конструктивно сарађивати са свим релевантним међународним организацијама, препознајући их као незаобилазне партнере у проналажењу најадекватнијег и одрживог решења у оквиру свог Устава. Наш циљ је модел који ће, уз доследно поштовање међународног права осигурати мир, безбедност и пуну заштиту права за народ који живи на Косову и Метохији. Љутко Љутко

ПИТАЊЕ КОСОВА И МЕТОХИЈЕ ТИЧЕ СЕ СВАКОГ ГРАЂАНИНА ОВЕ ЗЕМЉЕ

Наша веза са јужном покрајином не произилази искључиво из својства држаоца пасоша Републике Србије, већ из суштинског својства чиниоца српске историје и културе. Сваки појединац, као носилац колективног сећања, има дужност да допринесе очувању ове духовне и културне баштине, која превазилази границе административних докумената.

Чему се ти радујеш... Тужан

Нас је тебе јако, али јако жао...

Прво прочитај шта су написали, а не копи пејст, да се не брукаш!

У тачки три наводе: Да ће Србе сачувати на Косову у оквиру "међународне заједнице", и да ће преговарати са том истом међународном заједницом., а сви знамо која је то међународна заједница...  Тужан 

Нигде не спомињу враћање Косова у пун састав и интеграцију у састав Србије, не спомињу ни резолуцију 12 44 већ да ће преговарати о "одрживом решењу за Србе" читај Независно Косово са ЗСО за Србе, и да сваки Србин у души носи Косово...

Себи у браду:

Нами се од оваквих памфлета с*е...

Претужно...

Боље да ништа не објављују, веруј ми...

Тек ако напишу овакве меморандуме за Војводину и Санџак и прешевску долину, ми смо га на*бали...Оде држава и ово мало што је остало....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним