Оцена Теме:
  • 2 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Савез за Србију

(11-01-2019, 06:56 PM)ЈВуО-КГ Пише:  Можда Вук Јеремић само цитира Коштуницу из октобра 2000. године.

Наравно да таква изјава није никакво изненађење, све је то иста екипа, уз неке ситне измене.Смењују се Курта и Мурта већ 18 година. А Вучића много тангирају ови мирни протести у пм.

Демократска странка и све што је настало из ње и радикали и њихови следбеници на власти неће да се смире док не обесмисле и најмању ситницу у Србији и док и последњег Србина и грађанина ове земље не натерају да се осећа пониженим. На вама самима је да одлучите да ли ћете се приклаљати таквим будалама и зунзарима а публике им,за сад, не фали ни мало.

Е, 'валим те боже да се и ја сложим бар у нечему са тобомВаистину!
Одговори

После Карановићке, Која и других испала, стижу нам најсвежије.
Данас на митингу "1 од 5 милиона" у Шапцу један од говорника ће бити Милојко Пантић.
Скоро је на митингу у Крагујевцу говорник био прелетач из СНС (раније прелетач из СРС). "Споразум са народом" нема ни слова о Космету.

Одлично, ови ће се баш потрудити да се не зајебемо као 2000. године.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

(09-02-2019, 11:35 AM)Николај Пише:  После Карановићке, Која и других испала, стижу нам најсвежије.
Данас на митингу "1 од 5 милиона" у Шапцу један од говорника ће бити Милојко Пантић.
Скоро је на митингу у Крагујевцу говорник био прелетач из СНС (раније прелетач из СРС). "Споразум са народом" нема ни слова о Космету.

Одлично, ови ће се баш потрудити да се не зајебемо као 2000. године.

Ма јебо ја њих све, укључујући и Двери. Није ме брига за дилеме, помињано је на форуму, јесу ли Двери десније или левље, битан је принцип. Ко се са комунистима веже, пропао је, ма која год скривена агенда била иза.
Е сад, да ли постоји нека друга политичка снага, која би основне захтеве малог дела национално свесног народа, уобличила и заступала у званичној политичкој утакмици? Нешто не видим да постоји. Једнако сам песимиста у погледу будућности Србије као и деведесетих, две хиљадитих...
Одговори

(09-02-2019, 12:47 PM)Жаре Пише:  Е сад, да ли постоји нека друга политичка снага, која би основне захтеве малог дела национално свесног народа, уобличила и заступала у званичној политичкој утакмици? Нешто не видим да постоји. Једнако сам песимиста у погледу будућности Србије као и деведесетих, две хиљадитих...

Тешко. Можда ДСС и покрет "Живим за Србију" др Јоване Стојковић, и још по неко од тих ситних, али не бих се заклињао ни у кога.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Лидер ДСС могуће да ради за СНС. Јована Стојковић је преварант и зна се с ким је у дилу. Заветници раде за СНС. А Двери.... видећемо да ли стоје иза њихових начела, будно их пратимо, некако су ми се "разводнили".

Мсм... да се треба чувати обе крајности: деснице и левице. Левицу је лако уочити и критиковати, но десничарском национализму повремено сви робујемо, заборављајући да ЈВуО није био националистички, већ патриотски, отаџбински и светосавски.

Дакле, ни левица ни десница, већ само ПРАВО СВЕТОСАВСКИ.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-02-2019, 01:13 PM)Шумадинац Пише:  А Двери.... видећемо да ли стоје иза њихових начела, будно их пратимо, некако су ми се "разводнили".

Двери су излазиле на изборе са девизом: "Да ови оду, а да се они не врате". Сад су у коалицији са "онима".

Одговори

(09-02-2019, 05:28 PM)Николај Пише:  
(09-02-2019, 01:13 PM)Шумадинац Пише:  А Двери.... видећемо да ли стоје иза њихових начела, будно их пратимо, некако су ми се "разводнили".

Двери су излазиле на изборе са девизом: "Да ови оду, а да се они не врате". Сад су у коалицији са "онима".

Управо то. А прича се да постоји идеја да се након скидања балавог убрзано раскрсти са "онима". Само је питање има ли довољно интегритета међу дверјанима. Или цела прича и постоји да би се дочепало мало власти, без обзира са каквим шљамом у коалицији.
Одговори

(09-02-2019, 01:13 PM)Шумадинац Пише:  Лидер ДСС могуће да ради за СНС. Јована Стојковић је преварант и зна се с ким је у дилу. Заветници раде за СНС. А Двери.... видећемо да ли стоје иза њихових начела, будно их пратимо, некако су ми се "разводнили".

Мсм... да се треба чувати обе крајности: деснице и левице. Левицу је лако уочити и критиковати, но десничарском национализму повремено сви робујемо, заборављајући да ЈВуО није био националистички, већ патриотски, отаџбински и светосавски.

Дакле, ни левица ни десница, већ само ПРАВО СВЕТОСАВСКИ.
А о чему се ради ово у вези докторке Стојковић?
Нисам у току.
Одговори

Ја је пратим на твитеру и до сад нисам имао примедби на оно што прича. Али, да ли би и радила то што прича када би дошла на власт, то је друго питање. Опекли смо се превише пута.

Одговори

Један од говорника на протесту у Апатину - водитељ радио емисије Дашко Милиновић, који на твитеру пише са профила "Запад Тодоровић". Неке од његових "умотворина":

[Слика: Dzd-Ld-Wj-U0-AAulz-X.jpg]

[Слика: Dzd-H37j-X0-AE1i9-R.jpg]

[Слика: Dzd-K7gp-Ws-AELqi-E.jpg]

[Слика: Dzd-K7gw-Xc-AA1gc-B.jpg]

Одговори

ПСГ Сергеја Трифуновића поздравио је доживотну пресуду Караџићу

ПСГ Сергеја Трифуновића поздравио је доживотну пресуду која је данас изречена у Хашком трибуналу првом председнику Републике Српске Радовану Kараџићу

– Покрет слободних грађана поздравља пресуду Трибунала којом је Радован Kараџић осуђен на казну доживотног затвора. ПСГ верује да адекватно санкционисање одговорних за ратне злочине значајно доприноси помирењу, и да се осудама одговорних појединаца скида терет кривице са народа и отвара простор за нормалан суживот на Балкану. Верујемо да изостанак правде у појединим случајевима није оправдање да се пасионирано бране најгори појединци који су својим неодговорним деловањем довели до крвавих сукоба и великог броја невиних жртава – наводи се у саопштењу овог покрета.

Подсетимо, Трифуновић никад није пропустио прилику да пљуне у лице српском народу и људима који су се борили за очување и опстанак српског народа у Хрватској и Босни и Херцеговини.

Разне гадости је својевремено износио о генералу Ратку Младићу, док је, напротив, увек подржавао оне који су наносили зла Србима.

Трифуновић се својевремено фотографисао у мајици са ликом Јована Дивјака бившег ратног генерала Армије БиХ.

Дивјак се терети за злочине у Добровољачкој улици 3. маја 1992. године у Сарајеву, када је нападнута колона ЈНА и када су убијена 42, а заробљена 73 војника и цивила.

Извор: Видовдан

Одговори

[Слика: D2-M10tn-W0-AYczio.png]

Одговори

.
САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: Притисци власти и Српске листе на епископа Теодосија због Космета

[Слика: IMG-1385.jpg]

Савез за Србију (СзС) саопштио је данас да Српска напредна странка и Српска листа излажу претњама насиљем и отпуштањем с посла људе на северу Косова који су на протесту „Један од пет милиона“ изразили незадовољство политиком Александра Вучића.

Како је СзС навео у саопштењу, Српска листа под „директном контролом режима у Београду и уз подршку режимских пропагандних гласила“ ТВ Мост, Информер, Пинк, Српски телеграф, излаже најгрубљим клеветама епископа Рашко-призренског Теодосија, оптужујући га за тајне преговоре са специјалцима из Приштине.

„Оштро осуђујемо овај дириговани медијски линч на епископа Теодосија. Све ово показује да се режиму ближи крај и да су њихови потези све нервознији“, додаје се у саопштењу СзС.

СзС је у саопштењу навео да „криминалци“ СНС и Српске листе застрашују људе претњама физичким обрачуном, прете појединцима отпуштањем са факултета, као и чланова породица запослених у државној служби или у јавним установама, и то „само због тога што су јавно и слободно“ изразили неслагање са политиком Александра Вучића.

„Паралелно са растом незадовољства грађана режимом Александра Вучића и приближавањем датума када режим планира антиуставну предају Косова и Метохије, СНС на северу Косова врши оргоман притисак на представнике Савеза за Србију и косовске представнике протеста ‘Један од пет милиона’, који се јавно противе режиму“, пише у саопштењу.

Србин Инфо

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(09-02-2019, 08:21 PM)Бенито Пише:  А о чему се ради ово у вези докторке Стојковић?
Нисам у току.

Шта, ти не пратиш писаније Шумадрипца овдашњег?!

Човече....па где ти живиш? Необавештен си к'о Коштуница!

Јок

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 2 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним