Оцена Теме:
  • 3 Гласов(а) - 5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Осмех је врло важан!Вицеви!

Nastavnik matematike pita Pericu:
- Cuo sam Perice, da si brz u racunanju. Koliko je 32 x 26?
Perica:
- 750!
Nastavnik:
- To nije ni blizu.
Perica:
- Ali je bilo brzo!
Smile

У славу предака, на понос потомака!!!

http://cojstvo.rs/
Одговори

Јок

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Црногорац мува рибу.

-Ђевојко,знамо ли се ми однекле?
-Не бих рекла.
-А ђе ћеш ме и знати кад сам по цео дан у мерцедесу.
Одговори

[Слика: De_Yp_K3g_W0_AA7k8_C.jpg]

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Виц недеље:
Дачић на ТВ Пинк, 27 минут интервјуа
Дачић: Иначе, да подсетим, данас је Дан дипломатије.
Сарапа: Честитамо.
Дачић: Хвала.
КидањеКидањеКидањеКидањеКидањеКидање
Одговори

[Слика: IMG_8089.png]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG_8222.png]

Д М
Одговори

[Слика: IMG_8279.png]

Креза

Д М
Одговори

[Слика: IMG_9071.png]

Д М
Одговори

Шта раде двије лезбејке?
Воде љубав.

Шта раде два педера?
Воде љубав?

Шта раде лезбејка и педер?

Одговорите!
Одговори

Воде државу.

"Не бојте се Турака је мало, а нас је много, они се бију за господство, а ми за Слободу, да можемо данути душом" - Карађорђе Србима пред ослобођење Баточине марта 1804. године
Одговори

Одговор је тачан!
Нажалост
Одговори

[Слика: IMG_9180.jpg]

Креза

Д М
Одговори

[Слика: IMG-9714.jpg]

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним