Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сергеј Трифуновић

.
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ: Покрет слободних грађана неће ући у Савез за Србију

[Слика: IMG-0694.jpg]

Нови председник ПСГ Сергеј Трифуновић изјавио је да ће се залагати за уједињавање опозиције, али да то не значи да ће постати део Савеза за Србију.

„Оно на чему ћу ја лично радити је уједињење опозиције у сваком смислу. Оно што је сигурно јесте да нећемо ући у Савез за Србију, јер то није воља људи у ПСГ, али то не значи да не треба да сарађујемо”, казао је Трифуновић новинарима након што је изабран за новог лидера ПСГ.

Он је казао да о сарадњи већ разговара са краљевачким Локалним фронтом, чији су чланови недавно пешачили од Краљева до Београда како би учествовали на протесту поводом годишњице убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића.

„Треба стварати локалне одборе по Србији и не само то, чак иако нису локални одбори ПСГ треба поспешивати стварање локалних фронтова. Ја не знам шта фали човеку у Смедеревској Паланци, то мора да ми нацрта неко из Смедеревске Паланке”, казао је Трифуновић.

Према његовим речима, кадровска политика, довођење старих и нових чланова биће приоритет у његовом раду.

„Све почиње са људима, да имате с ким да радите, а онда да у тој сарадњи настане нешто што се јако лепо зове Покрет слободних грађана. Желим да ослободим људе мрака, страха, безнађа. Освестити људе и вратити им достојанство да јесу слободни грађани”, казао је он.

Трифуновић је навео и да је одлучио да уђе у политику и да „уништи себи живот” јер су неопходна нова лица, а он ће се потрудити да доведе и друга нова лица.

Сергеј Трифуновић је са 60 одсто освојених гласова на изборној скупштини која је трајала скоро шест сати победио противкандидата правника Александра Оленика.

Чланови ПСГ тајним гласањем изабрали су и два члана председништва Петра Милетића и Лидију Мартиновић.

Избор новог председника ПСГ уследио је месец дана пошто је Саша Јанковић поднео оставку на ту функцију.

ПСГ је основан у мају 2017, након што је Саша Јанковић на председничким изборима као кандидат групе грађана „За Србију без страха„ освојио око 15 одсто гласова бирача.

Међутим, од оснивања до данас већи број истакнутих личности напустио је ПСГ због неслагања са политиком лидера.

Бета

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG-0708.png]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Д М
Одговори

Сергеј је изјавио да га не интересује ко чију слику држи код куће на зиду, да ли Недића, Љотића, Дражу или Кочу Поповића, него шта мисли о садашњем стању...
На страну што изјава сама по себи показује колико " интелектуалци" у Срба не разумеју о чему се овде ради. Много ми је било занимљиво, а то сам и очекивао, реаговање које је уследило, а то је била осуда ове изјаве, и то баш оним редом како се и могло претпоставити:
Прво је скочио Шешељ, који га је назвао будалом и наркоманом, па Јеврејска општина којој је засметало помињање Љотића и Недића, а затим је уследила реакција свемоћног СУБНОР-а, који је у свом осуђујућем прогласу нагласио и милијардити пут да ".... Памти још српски народ тешке злочине четничких црних тројки по Шумадији", или ".... како се у исти кош могу ставити ратни херој Коча Поповић и сарадници окупатора..."
А ратни херој и несарадник окупатора им у сред рата путовао усташким авионом и трпао кураве у Загребу о трошку усташке државе.
Каква лудара од државе, па то је невероватно.
Одговори

Д М
Одговори

Нема већег олоша од глумаца и новинара у јавном животу. Потрошна роба као исцеђен лимун или кондом навучеш га једном и крај употребе. Сергејева појава ништа ново, имали смо својевремено и Бату Животињу као председничког кандидата СПС да народу врати осмех на лице а многи глумици су били и народни посланица странака. Нема филма без државног новца.
Одговори

Beli je bio bolji. Sergej losa kopija.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-0958.png]

Д М
Одговори

[Слика: IMG-0988.png]
[Слика: IMG-0989.png]

Д М
Одговори

(21-02-2019, 10:11 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-0988.png]
Чини ми се да су се деца у болници обрадовала када су видела председника.
Одговори

Д М
Одговори

(21-02-2019, 10:29 PM)Српски Четник Пише:  
(21-02-2019, 10:11 PM)Шумадинац Пише:  [Слика: IMG-0988.png]
Чини ми се да су се деца у болници обрадовала када су видела председника.

Ајде! Које се дете не би обрадовало кад види оне грандиозне будзе у вашега преЦедника. Као Дизни да га је креатурирао. Мислила деца ево кловна-говна
Одговори

.
СЕРГЕЈ ТРИФУНОВИЋ УПУТИО ОТВОРЕНО ПИСМО ВУЧИЋУ

[Слика: IMG-1038.jpg]

Поштовани председниче Вучићу, Председниче свих грађана Србије, барем Устав тако налаже. У нашем народу каже се да је сваког чуда три дана доста. Па тако и мени сарадници кажу „ето, прође и више од три дана бајата је тема“. Хм, не бих се сложио.

Приликом Вашег гостовања на ТВ Прва 21. фебруара, више пута сте ме поменули и сврстали ме у талог друштва (једно веома часно друштво, имајући у виду кога сте још на тај начин извређали) и то због објаве на твитер налогу. Председнику једне државе не доликује да своје грађане назива талогом, олошима, кретенима, лоповима… Чак ни кад треба да коментарише пропалог глумца и наркомана, простака коме смрди из уста и који краде паре од болесне деце. Јер, ипак сте Ви Председник и Вас обавезује Устав.

Често, односно свакодневно, одређене људе називате лоповима. Ви као „најбољи студент права“ знате да је прикривање и непријављивање кривичног дела, такође кривично дело. Зато бих Вас замолио да као један врстан правник и као председник који се обавезао да поштује Устав и законе, пријавите Ваша сазнања. Нема потребе да то износите на телевизији, већ као најбољи студент права једном и практично употребите стечено знање дипломираног правника. Али то је сада мање битна тема. Ако Вас за шест година студирања нису томе научили, неће ни мени поћи за руком једним писмом.

Вратимо се сада на твит за који сте прво рекли да не знате о чему се ради, а после да су Вас обавестили о томе шта један пропали наркоман твитује. Опет једна народна – „докон поп и јариће крсти“. Очигледно да због тога не спавате целу ноћ, јер пратите шта, ко и где пише против Вашег „никад бољег режима“. Испавајте се као човек јер због Ваше неиспаваности брљавите, А кад Ви брљавите, Маја стисне звонце па се не изгласа закон о лечењу болесне деце. Или се умање пензије. Или не дате Гашића и Лончара. Или Јутка „љубка и волка“, али на „мало грубљи начин“.

Елем, критика система се понекада изражава кроз иронију, углавном на твитеру, јер указивање на мањкавости система једино је могуће остварити кроз тај медиј пошто су сви остали пребукирани Вашом појавом. Какве везе има поменути твит са још једном народном изреком „умиљато јагње две овце сиса“, вероватно то што и твит и народна изрека указују на неравноправност, ондосно да је некоме дозвољено нешто што другоме није. Поштовани Председниче, током тог гостовања више пута сте поменули Устав. У складу са Уставом и законом Србије није ми јасно шта сте честитали госпођи Ани Брнабиц? Да ли је она повлашћена у односу на друге грађанке ЛГБТ популације у Србији?

Ви сте честитали и госпођи Ђорђевић, да ли мозете да нам објасните њен статус? Самохрана мајка? Све Вас ово питамо јер постоје грађанке које би такође желеле, али не знају којим путем да дођу до права која сте сами признали поменутим госпођама. Можда Вам је сада јаснији поменути твит и на шта сам хтео да укажем.

Нажалост, нисам сигуран да одговор можемо добити од некога ко је 20 година политичку репутацију градио на агресивној мржњи према свима који су другачији, али дајем Вам шансу да ме јавно разуверите.

И за крај, кад смо већ почели , да и завршимо са народном изреком, а у вези је са Вашом константном потребом да прицате како нисте лопов и како сте оличење пристојности и поштења. Изрека каже „ко о чему …“

Сергеј Трифуновић,
Председник Покрета слободних грађана

Данас

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним