(11-10-2018, 09:29 AM)Mekenzi Пише: E Sad kažete dugosrbijanac, ovakav, onakav. Sergej živi normalnoi od glume,
Dok bilo koji političar koji je ušao u politiku i ostvario neki rezultat zaradio je milione
Šešelj, Vuk, Čeda, Vučić, Toma, Tadić, Vrh SPS-a, Boško Obradović.
Uzmi bilo koju sliku od njih sa početka karijere i danas.
Почињемо са раскринкавањем овије гласина против ово мало преосталих Срба, шаке сиромаха, јербо је
ЖЕНСКИ ОЛАЈАВАЧКИ ГЕН опасно нарушио оригинални србску генетику у
NOVOSRBA-латиничара!
NOVOSRB-латиничари сем што носе ташнице-педеруше, баве се и олајавањем к'о неке типичне београдске комшике које тако изађу ујутру предкућу у пењоарима и са папилотнама у коси па почну уз кафицу "Јес'чула комшика ово па оно..."!
Ево да почнемо са Бошком, а не могасмо се начудити да јопет нијеси поменуо љегова "скупа одела" која је пазарио у Чачку!
Међутим!
Олајавачима са женским геном (који масовно личе на хермафродита Дарка Трифуновића са пискавим гласом и све сисама), смета што Бошку одијело лепо стоји јер човек држи Православни Пост па вишка кила живе ваге не има!
Ево дакле
ИСТИНЕ о имовном стању Народног посланика и Председника Србског покрета ДВЕРИ, Бошка Обрадовића, који је ставио је на увид јавности своју имовинску карту кроз обавезни извештај Агенцији за борбу против корупције, и који у посебном допису јавности који преносимо у целости, каже:
Цитат:Сматрам да је упознавање јавности са приходима и имовином јавних функционера једна од најважнијих тековина демократије. Грађани морају да буду упознати шта је политичар на функцији имао од имовине
П Р Е
ступања на политичку функцију, а шта има
П О
напуштању функције!
Сматрам да поред јавног функционера на овај начин треба проверити приходе и имовину са њим повезаних лица, на првом месту најближих рођака.
Уз доношење Закона о испитивању порекла имовине, на овај начин можемо ући у траг и кривично казнити све оне политичаре који користе бављење политиком у сврху личног богаћења.
Обавештавам јавност да у тренутку ступања на дужност Народног посланика располажем са:
1.
Станом од 62 квадрата у Чачку, који сам купио на кредит 2005. године и који још увек не сматрам својим у пуном власништву, јер имам још четири године кредитних обавеза.
2.
Такође, у мом власништву је и ауто Опел Астра 1995. годиште.
3.
Немам никаквих уштеђевина нити примања по другом основу.
4.
Када сам постао Народни посланик, одрекао сам се сувласништва у издавачкој кући „Catena mundiˮ из Београда и замрзао радни однос у овој издавачкој кући.
5.
У потпуности сам се посветио обавезама Народног посланика и у сталном сам радном односу у Народној скупштини.
6.
Моја месечна плата као Народног посланика и Председника посланичке групе Двери биће 74.671 динар.
7.
Сви Народни посланици добијају и посланички месечни паушал за рад у својој изборној јединици који износи 27.320 динара.
8.
Из овога проистиче моја обавеза отварања посланичке канцеларије у Чачку и примања заинтересованих грађана.
9.
Осећам такође обавезу да обавестим јавност да ћу за наступајући период изнајмити већи стан у Чачку јер супруга и ја имамо петоро деце(!!!), па нам је као седмочланој породици потребан већи стан.
10.
У случају издавања свог стана Агенцији за борбу против корупције и јавности доставићу на увид приходе које евентуално будем остваривао на овај начин и обавезно платити порез који следује држави, јер подржавам акцију пореских органа да се појача контрола наплаћивања пореза по основу зараде од изнајмљивања некретнина.
11.
Стојим на располагању да будем први политичар на коме ће бити примењен будући Закон о испитивању порекла имовине.
Сматрам веома важним да се у нашем политичком животу одвоје они који су се обогатили од политике од оних који покушавају да нешто ураде за опште добро не тражећи ништа за себе лично до заједничке среће у којој сви остварујемо и личну срећу.
Паметном доста!
ПС
Очекујемо да сад Киза достави имовинско стање свог омиљеног политичара
Крмнада Чварка (из партизанске породице), алииии....са упоредним цифрама од времена кад је речени
Крмнад Чварак (из партизанске породице)
ПОЧЕО да се бави политиканством и стањем имовине истог
ДАНАС!
Такође треба имати у виду и колико је речени
Крмнад имао кила
П Р Е
почетка бављења политиком, јербо је очито да исти доообар део свог иметка увек са собом носи, по оној латинској:
OMNIA MEA MECUM PORTO!
(11-10-2018, 04:31 PM)Ултрадесничар Пише: (11-10-2018, 04:26 PM)Mekenzi Пише: Imaš bolje na informeru Pink je slab sa etiketiranjem..
Informer muški deli epitete i etikete..
И "дели" Сергејеве твитове ? Више ти дезинформершеш људе него "Дезинформер".
Али ти си четник а ево шта Сергеј изједначује четнике и усташе.
Као саопштење КПЈ.
Жалио си се на РТВ Пинк ево ти " Jutarnji list" :
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska...t/7323582/
Шуго-носталгичарски
ДРУГОСРБИЈАНАЦ Сергеј Трифуновић (да му није можда брат онај хермафродит Дарко Трифуновић са пискавим гласом и све сисама?) код загребачких
УСТАША диже у звезде Јожину СФР Шугославију, па ка'е:
Цитат:SERGEJ TRIFUNOVIĆ KOD STANKOVIĆA: 'U Jugoslaviji direktor pečenjare nije mogao postati institucija i ministar, a danas i idioti mogu postati vlast'
AUTOR:
Jutarnji.hr
OBJAVLJENO: 06.05.2018. u 15:45
Паааа...можда министар није могао постати директор печењаре али су могли на радним местима од
ДОЖИВОТНОГ ПРЕДСЕДНИКА и
ПРВОГ, ДРУГОГ, ТРЕЋЕГ итд...до њега, преко
ШЕФА ОЗНЕ, УДБЕ итд., па све до директора разних предузећа са звучним именима попут:
НАПРИЈЕД,
ПОБЈЕДА,
УДАРНИК,
РАБОТНИК,
ТРУДБЕНИК,
УДРИ,
ДРЖ,
АПСИ,
КУНДАЧИ...
па до последњег писара и апарачика, могли постати:
ШЕГРТ-ШЛОСЕР,
НЕСВРШЕНИ УЧИТЕЉ,
АЛКОС КОЈИ ВИДИ БЕЛЕ МИШЕВЕ,
АБАЏИЈА,
НЕПИСМЕНИ ГЕАК,
ПАТОЛОШКИ УБИЦА...
...и да не набрајамо даље, мука ме од Трифуновића, прићерало, морамо хитно у нужник!
Каква
КРЕТЕНЧИНА, 'бо га онај који га интервјуиса (тоже бивши Србин)!
Међутим!
НИЈЕ ЛОШЕ ШТО ПУЦА МЕЂУ РАЗНИМ СЛОЈЕВИМА ЂЕЦЕ КОМУНО-САТАНИЗМА, НАШЕ ВРЕМЕ ДОЛАЗИ НЕУМИТНО КАО СУДБИНА!
Паметном доста!