Оцена Теме:
  • 1 Гласов(а) - 1 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Сергеј Трифуновић

(06-10-2019, 09:38 AM)Mekenzi Пише:  Са овим се слажемо.

Вучић води "дубоку државу" и пушта свима да дивљају на улицама

Слажем се и ја,само мислим да је deep state у нашем случају постојао и пре Вучића,није се мењао. То је увек био СПС као наследник КП Србије и Субнор као привезак. Чини ми се да је Бенито то циљао.
Одговори

Тако је.
Одговори

.
Даклем искористили смо паузу у лову на крупну дивљач и лепо време да завиримо у интер-нета у тужном као ресторану на ветром брисаном пустом паркингу, кад оно....имамо шта видети, Сергеј Трифуновић, чији смо фан и кога готивимо мање-више као и Крмнада Чварка (из партизанске породице) , вели да је „био на доручку" код америчког србоговорећег Палмера!

Не каже дал'је био МОЛИТВЕНИ ал'вели "било оскудно са стилом" но, ка'е "пре тога појео мас'ан бурек у пекари" што'но кажу "мас'цури низ лакат", па му није било ни до чега.

Упитан које су биле теме разговора опозиције у облику Ђиласовца, Поздерца и....оооо туге, Бошка, и да ли се говорило и о Косову, Трифуновић отворено каже:

Цитат:Косово нико ни помињао није – ја двапут проб'о, али као да ме нико није чуо.

Уствари ни он није "проб'о" него је двапут подригн'о због масног бурека а остали су се из учтивости правили као да нијесу чули!

Метју Палмер се, подсетимо, и у јуну састао са опозицијом у Бео'раду, а два месеца касније рекао је у интервјуу за Глас Америке:

Цитат:САД се надају да ће опозиција у Србији одустати од бојкота избора и да ће с представницима власти постићи договор око изборних услова.

Па добро бре тзв. "опозицијо"....ка'ће да вам буде јасно да Гњилежном Западу ни на памет не пада да мења балавог шифтарина који им тако вешто одрађује пос'о?!

Тужан Тужан Тужан

Само да подсетимо србску наиву:

Чемерика је окупирала Никарагву од 1912-е до 1933-е и поставила навлас'диктатора Анастасија Сомозу.

Амерички генерал који је командовао окупацијом је касније отворио душу:

Цитат:Ја сам био снагатор у служби америчког "биг-бизниса", то јест бејах утеривач рекета за рачун банкара са Вол-Стрита и Интернационалне Лихварске Хидре!

Међутим!

Тадашњи Председник Чемерике Франклин Розевелт (онај код кога је наш Краљ-дечак ишао да се жали на ходајуће буре вискија Черчила, има у фиму Гос'н Самарџића), је то поставио мало друкше, па ка'е:

Цитат:СОМОЗА ЈЕС'КУЧКИН СИН АЛИ....ОН ЈЕ НАШ КУЧКИН СИН!

Страховлада корупције и тортуре владала је у Никарагви још читавих 45 година под чизмом

ДВЕ

генерације Сомоза!

Упамет се Србине!

НЕ ОЧЕКУЈ НИШТА ДОБРО ОД ГЊИЛЕЖНОГ ЗАПАДА!

ПС

А балави шифтарин има дрчног сина који расте и све више личи на тату и....деду!

Паметном доста!

ЂЕНЕРАЛЕ СИМОВИЋУ ШТА С'ЧЕКА?!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

.
СЕРГЕЈ: Сви посташе педерасти, под хитно вратити служење војске!
https://srbin.info/politika/sergej-svi-p...je-vojske/

Браво Сергеју! Мада, ни онај Љотке из Канаде није служио војску (било какву).
.

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(24-02-2020, 02:26 PM)Шумадинац Пише:  .

.

ПСИХИЧКИ НЕСПОСОБАН ЗА СЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ И НОШЕЊЕ ОРУЖЈА.

Шта мислиш што су му канађани дали да се бави говнима и канализацијом а не неким озбиљним цивилизованим пословима.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Изађе Серж на изборе. Пара врти где бургија неће.
Одговори

.

Цитат:Vladimir Gajic
@vladimirgajic1
Прави си дрипац...ту нема помоћи.

https://srbin.info/politika/novi-okrsaj-...ko-dripac/

(24-02-2020, 05:11 PM)Mekenzi Пише:  
.
ПСИХИЧКИ НЕСПОСОБАН ЗА СЛУЖЕЊЕ ВОЈСКЕ И НОШЕЊЕ ОРУЖЈА.

Што се тиче служења јањичарске окупаторске војске ЈНА, коју су служили СВИ, СВИ, СВИ....родитељи, рођаци, пријатељи и комшије нашег Шумадрипца и Кизе весељака, ваља напоменути да је Јосип Броз Тито формирао ту ЈНА и потом целом свету објавио да се "према Србији ваља поступати као са окупираном земљом"?

Са којом војском је дакле Србија била окупирана?!

Даклем није само НАЗИВ те војксе Брозов него је ваљда ОКУПИРАО Србију са неком војском којом је лично командовао?

ДА ЛИ ЈЕ ТО ТАЧНО?

Одговорите даклем један по један или углас, дакле са ДА или НЕ, немо'да врдате овуден к'о снаша од дебела к.....Извол'те......

Међутим!

Кад већ причамо о ЈНА и 90-им како оно беше она пјесмица:

Jeb*lo mater obrnu se stvari,
Ostavi naš naš Drug Tito, Stari!

Zbijajmo se saden drug do druga
Dođe vrijeme da se brani Juga!

Brigada se naša opet stvara
U srijed srede oni „Šest Kaplara”!

Da osvetla svoje svijetlo lice
Svaki borac Mjesne zajednice!

Uvrk čavla Druga Tite slika,
To je naša jasna politika!

I njegova groba Kuće Cvijeća
Đe je nama za pal'ti svijeća!

Slobo nas je u Srbe upis'o,
Pa mi dođe posle druga mis'o,

Uzet slave i svijeca srpskoga
Da počmemo vjerovat uboga!

Bog nam dade našog Slobodana
Na mitingu u Gazimestana,

Da gurnemo mi četnike prve
Da se oni sa krvatom krve,

Sa ustašom i mudžaedinom
A JNA iza, poleđinom!

U Srbj'anca da imena nema
Sve u korist nas Jugaslavena!

Хармоника

ОЈСАААААА!!!!

ПРОСВЕТАР, раб Божји и раденик на трудном воздвиженију Часног Крста и срушеног Стлпа Рашко-Сербскјаго.
СРБИН ИМА ПУТИНА ЗА БРАТА,
А ПУТИН ЈЕ ТАТА ОД САРМАТА,
ОД ЛОВЋЕНА ДО УРАЛА,
СВЕ СУ СТРАЖЕ ОД КИНЖАЛА,
ГРАДИЋЕМО НОВИ СЕВАСТОПОЉ,
ШТИТИЋЕ НАС БУЛАВА И ТОПОЉ!
Одговори

Како ти с*р*ш за медаљу, одакле ти толика инспирација за те фантазије да ти ниси хтео да,служиш војску зато што се зове ЈНА ко да би тебе питали нешто са 18 љета КидањеКидање

Него кажи брате мили лепо,побего сам од куће од родитеља са којима сам се попичкао и нисам говорио отеро све у ку..ц био деликвент дружио се са цигојнерима по улицама и после са 17-18 година ко мигрант убјежао на запад прво крадуцкао и џепарио по државама ЕУ, Швица, Француска и Њемачка па се после ко зна каквим пацовским каналима докопао Канаде где си се угњездио...

Какв твоје глупости, да ниси хтео да идеш на регрутацију или избегавао служење војног рока дође војна полиција и води не пита ни зашта...А ти си реко њима да нећеш служити војни рок.

Дај бре које тебе шта икада питао а ти се као бунио, само си гледао где добро ду..пе да сместиш а то да си ти неки дисидент, неки антикомуниста дај зајеби ту причу ложи неког другог, мани нас тих твојих фантазија...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

.

Сергеј умало није добио по пички од цијењено твога друга због онога Слобода за дедицу... када се дошао курчити на штанд Погледа.
Да није ко пиздица подвио реп иако је био у пратњи брата и двије женске плус још пар њих недефинисаних.

Зато шума дрпац,
Ниси ми јасан како таквог лика можеш да подржаваш...
Ти се њему гадиш, као и сви ми.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

[Слика: traktor.gif]
Одговори

(22-05-2020, 04:41 PM)херцеговац Пише:  

.

Сергеј умало није добио по пички од цијењено твога друга због онога Слобода за дедицу... када се дошао курчити на штанд Погледа.
Да није ко пиздица подвио реп иако је био у пратњи брата и двије женске плус још пар њих недефинисаних.

Зато шума дрпац,
Ниси ми јасан како таквог лика можеш да подржаваш...
Ти се њему гадиш, као и сви ми.
Шта Ти је рекао дилеја?
Одговори

Мени ништа, него пред сукњама се џиберисао на штанду.

Рекох,
Само настави, али због дедице ћеш добити по пички...

Покупили се и отишли.

„Грађанска“ демократија отуда нуди избор свега и свачега, али себе а приори изузима од тог правила; она не допушта могућност избора између ње и ма ког алтернативног концепта.

Одговори

Ког дедице? Да није о Чичи нешто подругљиво коментарисао?
Одговори

Јован Дивљак, алијин Србин.

Само се залетио и рекао: "Види ових!"

Онда је добио васпитну мјеру упозорења...

Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним