Оцена Теме:
  • 4 Гласов(а) - 4 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zbog čega DSS svrstavaju u "patriotske" stranke?
#1

Gledam raspravu na jednom forumu o tome zbog cega se SRS, Dveri i DSS nisu jos ujedinili u savez iliti koaliciju, i ne mogu da se nacudim koliko mi kao narod patimo od amnezije, pa smo zaboravili neke notorne cinjenice o DSS-u i Kostunici, kao na primer:

- da su 2000.-te vlast preuzeli Djindjic, Dinkic, Canak i ekipa najvise zahvaljujuci Vojislavu Kostunici, jer da je umesto Kostunice neko drugi bio kandidat, tesko da bi Milosevic bio porazen.
- da je samo par nedelja nakon sto je stupio na duznost predsednika SRJ, Kostunica potpisao ukaz o pomilovanju nekoliko hiljada siptarskih terorista koji su potom pusteni iz zatvora.
- da se Kostunica pravio "neobavesten" kada su 28. juna 2001. Milosevica isporucili u Hag.
- da su radikali nudili DSS-u koaliciju nekoliko puta i tokom devedesetih i posle 2000.-te ali ih je Kostunica uvek "ispalio".
- da je sve do 2008. DSS vodio politiku da EU nema alternativu, kao i politiku priblizavanja Srbije NATO-u, pa smo bili primljeni u Partnerstvo za Mir u vreme kada je Tadiceva DS bila u opoziciji.
- da je Kostunica 2006. potpisao CEFTA sporazum i jos neke sporazume kojima se Kosovo posebno tretiralo od Srbije.
- da je najveci broj najblaze receno "sumnjivih" privatizacija bio za vreme vlade DSS-Nove Srbije-G17, kada je ministar za privatizaciju bio Predrag Bubalo iz DSS-a.
- da je najveci broj afera vezanih za lopovluke u javnim preduzecima vezan za DSS, recimo basen Kolubara, aerodrom Nikola Tesla itd.
Одговори
#2

Одговор није кратак:

1) - Зато да направе привид да постоје Српске патриотске партије.
2) - Да избезумљују људе које могу и даље.
3) - Да се Србима смучи и "П" од патриотизма.
...

Из апсолутно истог разлога форсирају и групицу плаћеника звану "Двери". Мада су Двери штимоване за оне "паметне" "патријоте"...

Нашли десетак прљавих ђинђићеваца и то су:
Нове, младе, паметне, непорочне снаге!

Нико неваља сем њи!
Чак их и Путин пита за совјет, бошка преваранта...

А уштројени у мозак до бола.

Свеједно, већ су се изљубили са ДСС-ом и показали право лице. Фолирају се да цене Српство, а гомила јефтино купљених лицемера и дуваџија. Гледам њихове активисте, све промашени људи, скупљају прилоге за бошка - глодара. Исто и чланство, све по систему: "Ми би да се, ал да нам не уђе..."

Док је постојала Србија под Слобом, СВЕ су радили да Србије нестане!
А данас би у окупацији србовали?!

Кез

Заиста треба бити морон, па не видети, како пролазе ПРАВЕ СРПСКЕ ПАТИОТСКЕ ПАРТИЈЕ! Примери су Образ (убијен вођа одмах по 5. октобру). Наравно најача Српска партија и највећа сметња западу под Слобом - СРС, растурена, а њен лидер у хашкој тамници, 12 година одговара за вербалне деликте...

Да не говорим о томе колико је угледних Српских интелектуалаца НЕСТАЛО на чудне начине задњих (ДОС-овских) година...

Све је то слика Србије под окупацијом.

Па и овај сајт. Пуно њих се бори са неким комунизмом, са заостатком од 25 година...

Ако је некада било тешко да се схвати (већини), да је комунизам само волонтерски бољшевизам, а да је бољшевизам британски, односно демократски изум, бар је данас то и више него видно. Јер данас нам се бољшевизам опет вратио. Има наравно демократија још (бар) једно лице: фашизам, али то није за Православне Народе (углавном). Изузетак је Грчка, која је настала и расте на Српском етничком простору, па су је енглези форсирали као фашистичку земљу.

А што неки сврставају ДСС у Српску партију?

Зато што нису Православни = нису Срби. Као и комуњаре, брозовци, масони, англофили и остало тог типа...

...

Срећна Света Петка свима, а нарочито онима који је Славе данас!

Smile
Одговори
#3

(27-10-2013, 05:04 PM)Лепи Бора Пише:  Па и овај сајт. Пуно њих се бори са неким комунизмом, са заостатком од 25 година...


Niko se ovde ne "bori" protiv komunizma, vec samo zelimo da se ne zaborave komunisticka zlodela kao ni da se pod komunistima nije zivelo tako lagodno kao sto mnogi tvrde...


Цитат:Има наравно демократија још (бар) једно лице: фашизам, али то није за Православне Народе (углавном). Изузетак је Грчка, која је настала и расте на Српском етничком простору, па су је енглези форсирали као фашистичку земљу.


Opet ga pretera. Ma da, Atina i Sparta prastare "srpske" zemlje... I naravno, prvo nastadose amebe, pa mi Srbi, pa svi ostali... :angel:
Одговори
#4

(27-10-2013, 09:19 PM)Bacvanin Пише:  ...
1) - Niko se ovde ne "bori" protiv komunizma, vec samo zelimo da se ne zaborave komunisticka zlodela kao ni da se pod komunistima nije zivelo tako lagodno kao sto mnogi tvrde...

Цитат:Има наравно демократија још (бар) једно лице: фашизам, али то није за Православне Народе (углавном). Изузетак је Грчка, која је настала и расте на Српском етничком простору, па су је енглези форсирали као фашистичку земљу.

2) - Opet ga pretera. Ma da, Atina i Sparta prastare "srpske" zemlje... I naravno, prvo nastadose amebe, pa mi Srbi, pa svi ostali... :angel:

1) - Опет да поновим, комунизам није монолитна појава:
- Изворни је бољшевизам: лењин, тито, ДОС...
- Има и самоникли: Стаљин, Мао, Кастро, Слоба (који је у суштини самоникли демократа)...

Нема никакве приче да се злодела свега тога забораве. Јер демократија, највећи зликовац од Адама и Еве, не само да стално понављају те злочине, већ их редовно НАДУВАВАЈУ за самоникли комунизам, а спуштају за бољшевизам и себе. Проблем је што многи и не знају размере демократских злочина (нити их је ко бележио, исл...).

2) - Мош ти да причаш шта хоћеш (шта знаш), али спадам у заиста, заиста ретке ОДЛИЧНЕ познаваоце Грчке (али и историје савремене Грчке) и то не од јуче, или прекључе. Дал ће неке ствари видети светлост дана - не знам. Али, бар на Небу ће се то сазнати.

Зато упамти негде (бар као глупост), да су и ДАНАС словени (они себе зову Срби - не ни македонци...), у огромној ВЕЋИНИ од Атине до Солуна и на горе. Али да бих ти бар мало то приближио, само да ти наведем да ако ико НАЧУЈЕ Србина из грчке да говори Српски, добиће такве БАТИНЕ у станици полиције, да тешко да неће бити богаљ а веома често једноставно МРТАВ! Баш та Грчка полиција, са неизмерном суровошћу, ми је и једна од првих одхлада од демократије у животу. Зато сем шапутања по кућама НЕМА ШАНСЕ да начујеш било шта Српско у Грчкој. Да не говорим, колико је "Грка" једноставно одустало да своју децу учи Српски и прича им уопште о томе и од када. Па није ЏАБЕ у Грчкој "популаран" фашизам, а комунизам ни "к". Јер су Срби тамо листом били (и јесу) комунисти.

Да не схвати неко погрешно. Ми морамо бити добри са Грцима, јер нам друге једноставно НЕМА. Ово што ја овде пишем, толико је сложено да није нормално. Сем "малог броја" грчких масона, про енглеза (имају углед јер направише савремену Грчку) и грчких фашиста, обични прави Грци никада то нису ПОДРЖАВАЛИ!
Али ни они нису смели да писну!

Грчка полиција је иначе сурова до неописивости...
Чак је и тито преузимао њихове (енглеске) методе мучења и малтретирања. Пас је са њима био на прст у ду..

Најсмешније ми је што листом наши то не знају (и не појме), али има и једна редовна "анегдота". Кажу: "Грци невероватни трговци - све разумеју Српски". А сем Грчког појма (поготову) нису имали о другим језицима...

Ма много смо ми Срби грешили, одавно и често непоправљиво.
Одговори
#5

(28-10-2013, 12:05 AM)Сербство Пише:  ...
Радикали патриоте, дакако, а они данас углавном окупљени у СНС-у.

СРС је 2008. године потврдила сумње да је та странка (као и СПО) основана да буде лажна опозиција Милошевићу и Жутима како би се националистички блок држао под контролом.

Морам да адвокатишем радикалима.

Прво, ни један радикал није данас у СНС-у!

Што је било толико гована у СРС-у, па та партија је буквално скупљана са конца и конопца (поготову ван београда). Важна ствар је да је вођа СРС Војвода Војислав, ту багру сасвим држао под контролом, док је наравно могао. Тиме је доказао да уме да прави од гована питу - ако ништа друго и да је проблематичне добро упрегао да раде нешто корисно.

Друго, да им је успело (као са СПС-ом нпр. под дачком и претходницима, јер се ЈУЛ интегрисао у ДС, са пар ретких изузетака...) узели би масони (ДОС-овци) ЦЕЛУ СРС!
Али НИЈЕ им то успело...

Треће, апсолутно је СВЕ партије овде оснивао ДБ, или ЦИА, Ми6...
Неке крватЦки ДБ, неке слослиначки ДБ, неке и шиптарски ДБ (ЦИА), али већину Српски - Слобин ДБ (и то је нетачно, јер је јовић водио савезни, а оно ЦИЈ-а говно станишић, дуго унутрашњи ДБ...).

Једини проблем са СРС-ом и Војиславом, је што он није ДОЗВОЛИО да га води било какав ДБ! За разлику од мали милион, не Четничких, Четничких и других странака и странкица. Где су имали заједнички циљ (Српство), било је добре сарадње, а где нису - доброг пљувања и горег.

Данас можда све то и није ни важно, али да не бркамо бабе и жабе.

И сам Војислав Шешељ је својом искреношћу често себи правио "проблеме" (само код злонамерних људи). Рецимо НИКАДА и НИКАДА се није срео са Слобом у Слобиној вили, док је нарочито ђинђић тамо буквално ВИСИО. Тако се Шешељ чувао скандала. Виђао се и разговарао са СВИМА из опозиције УВЕК приватно, али НИКАДА приватно са влашћу. Давши тако прилике за разне приче дежурних "паметара"...

И онда га неко пореди данас са вуком? Кез

Нема везе, колико смо пропао народ и из тога се да закључити, као и из 20% гласалих за касапнице и његову ДСС монструмију...

Кад је требало изгласати СРС (од оснивања до 2000. народ сам себе ...). Ипак 1996-7. изгласа народ у Србији Шешеља за Председника, али Слоба то украде, па постави оног бизгова милутиновића. Ситуација је била таква, да се Шешељ и СРС бунио, Слоба би окренуо ћурак ка НАТО ДОС-у и 1999. Србија би женски изгубила Космет, а Путин не би дошао на власт у Русији.

Обрни, окрени СРС се упорно борио за оно што данас можемо само да сањамо. И то су СУВЕ чињенице, признао то неко, или не, СРС је витешки извукао максимум из могуће ситуације. А данас можемо само да сањамо да нас Руси ослободе, што они и имају као ТВРДУ намеру (Двери су ту дежурни циркузанти запада...), дал ће то бити, видећемо.
Одговори
#6

(28-10-2013, 12:05 AM)Сербство Пише:  
(27-10-2013, 05:04 PM)Лепи Бора Пише:  Заиста треба бити морон, па не видети, како пролазе ПРАВЕ СРПСКЕ ПАТИОТСКЕ ПАРТИЈЕ! Примери су Образ (убијен вођа одмах по 5. октобру). Наравно најача Српска партија и највећа сметња западу под Слобом - СРС, растурена, а њен лидер у хашкој тамници, 12 година одговара за вербалне деликте...
Радикали патриоте, дакако, а они данас углавном окупљени у СНС-у.

СРС је 2008. године потврдила сумње да је та странка (као и СПО) основана да буде лажна опозиција Милошевићу и Жутима како би се националистички блок држао под контролом.


Jesi li ti zaboravio da je Seseljeva SRS od 1993. kada je Milosevic uveo sankcije na Drini pa do 1997. bila zestoka opozicija Milosevicu?

A sto se Nikolica, Vucica i ostatka SNS bagre tice, sada se ispostavlja da je sve sto je Seselj za njih rekao istina.
Одговори
#7

Да, само што је рекао са дебелим закашњењем...

Удар нађе искру у камену / без њега би у кам очајала!
Одговори
#8

Jedno pitanje koje se postavlja imali Srbija danas politiku ?. Ja tvrdim da nema. Sve stranke su izgubile ideologiju i kurs. Stranke su postale interesne grupe ambasada koje postavljaju političare i koji gledaju svoju ličnu korist. Gledam onih 20 hiljada mučenika što je ostalo ispred arene, priča mi drugar koji je SNS većina njih nema posla, pa misle ako se učlane u partiju da će im partija naći posao. "Jadna nam majka sa takvim razmišljanjem ljudi". Da li ima razlike između današnjih stranaka i koja je ideologija današnjih stranaka u Srbiji:

SNS & co - Proevropska
SPS & co - Proevropska
DS & co - Proevropska
DSS & co - Evropska
SRS - Čeka Šešelja (ako ga dočeka).

Današnji prosečan Srpski građanin ima 52 godine. Srednje obrazovanje, uglavnom ekonomske ili tehničke škole. Ima ženu.Otac je dvoje dece. Boluje od internih bolesti (šećer, visok krvni pritisak, holesterol). Održavanje higijene na podnošiljovm nivou. Gleda Farmu i grand produkciju. Čita tabloidne novine. Ne kupuje knjige niti ide u bioskope i pozorište, jer je to za njega bacanje para. Simpatizer je ili član SNS-a.

Prosečan biznismen- srpski političar- Ima 45 godina. Član je vladajuće stranke. Diplomirao je na privatnom "Univerzitetu" na popularnom privatnom fakultetu pored autoputa u kasnim 30-im i to u roku. Po obrazovanju je menadžer. Radi u Vladi ili nekoj od državnih ustanova. Poseduje 2-3 firme. koje se vode na ženu ili užu rodbinu. Pored porodične kuće poseduje stan i još par nekretnina. Ima ženu ali ima još jednu u rezervi. Otac je dvoje dece. Redovno ide u teretanu. Vozi kola poznate marke. Ima svoje lično obezbeđenje. TV ne stiže da gleda ako uhvati nešto na tv, uglavnom se informiše preko interneta. Na kulturno-političke manifestacije ide jer je poželjno da budeš viđen na takvim mestima. Kune se u SNS Vučića, uživa u svim privilegijama

Tako danas izgleda Srbije. Nisam naveo onaj mali postotak normalnih ali ko njih šta pita.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори
#9

http://www.danas.rs/danasrs/politika/des..._id=270365


Miloš Jovanović, bivši potpredsednik DSS, za Danas

Desnica da se objedini protiv naprednjaka

Autor: Mirjana R. Milenković

[Слика: 0604_ocp_w380_h300.jpg]

Beograd - Moj odlazak sa mesta potpredsednika Demokratske stranke Srbije nije predstavljao iznenađenje za Vojislava Koštunicu, jer smo o stavovima koje zagovaram raspravljali godinu dana. Na kraju smo konstatovali da su razlike opstale.

Nikada nije bilo reči o mom neslaganju sa politikom DSS, već o neslaganju sa načinom borbe za naše političke ciljeve, koji su inače nesporni. A način borbe, u ovakvim istorijskim okolnostima, od presudnog je značaja - kaže Miloš Jovanović objašnjavajući za Danas zbog čega se ovih dana povukao sa mesta potpredsednika DSS i vratio poslanički mandat.

Ali DSS nastavlja da tvrdi da je jedina prava opoziciona stranka?

- DSS i jeste jedina prava opoziciona partija i baš zbog toga sam smatrao da nam je bila dužnost da se u ovoj poslednjoj fazi rešavanja kosovske krize mnogo snažnije i odlučnije suprotstavimo vlasti koja će na kraju južnu srpsku pokrajinu uvesti u UN, što će predstavljati logičan i neminovan ishod takozvanog procesa "normalizacije odnosa".

Zagovarali ste formiranje šireg patriotskog bloka, ali nije jasno s kojim strankama i pojedincima?

- Što se mene tiče, sa svima koji su bili protiv Briselskog sporazuma i koji su smatrali da se ne smeju ukinuti srpske institucije na KiM. Mislim da se morao i mogao napraviti jedan široki pokret koji bi predstavljao neophodnu protivtežu, ne samo Aleksandru Vučiću već i svim ostalim parlamentarnim strankama, jer ne treba gubiti iz vida činjenicu da je, izuzev DSS, napravljen politički konsenzus o predaji KiM.

Zašto to DSS nije prihvatio, ko mu nije odgovarao, Dveri ili SRS?

- Ne treba tako personalizovati. U tom pokretu je možda bilo mesta i za Beogradski sindikat i za Dušana Savića i za akademika Danila Bastu i za mnoge druge. Izvinjavam se svima pomenutima, ovo sam prosto naveo kao ilustraciju moguće snage i širine. Zašto se tako nešto nije pokušalo, to već nije pitanje za mene.

Kažete da je stranka morala da pruži jači otpor nakon potpisivanja Briselskog sporazuma. Kako je to trebalo da izgleda?


- Upravo ovako kako sam rekao. Kroz stvaranje širokog pokreta kao alternative SNS-u i zapravo celom sistemu. Ovako na kraju može da ispadne da će alternativa SNS-u biti neki DS-LDP, čime bi poražena Srbija konačno bila i ideološki, dakle u potpunosti, pacifikovana.

Zašto mislite da je delovanje DSS u proteklom periodu pomoglo Aleksandru Vučiću?

- Čini mi se da smo Vučića morali da podvrgnemo najoštrijoj kritici od trenutka kada je rekao da će sprovoditi neustavne sporazume koje je postigao Borko Stefanović, dakle od samog početka.


Ipak, Vučić je za kratko vreme postao najpopularniji političar u Srbiji?

- Postao je najpopularniji političar delom zahvaljujući sopstvenim sposobnostima, ali delom, možda i većim, zahvaljujući odsustvu ozbiljnog suparnika. Razvilo se nešto ružno u svima nama, neka vrsta potpunog odsustva elementarne hrabrosti. Silne nagrade koje mu se dodeljuju u zemlji, počasna građanstva, medijska situacija koja vlada i sve ostale vrste bednog podilaženja dobro ilustruju naš moralni pad.


Pobeda Zapada nad Srbijom

Čini se da se gotovo kompletna opozicija utrkuje u približavanju, ne toliko SNS-u, koliko Vučiću?

- Ne mislim da se DSS približava Vučiću. Ostali predstavljaju samo formalnu opoziciju. U tom smislu je susret Aleksandra Vučića i Čedomira Jovanovića označio, u simboličkoj ravni, ideološko zabravljivanje sistema i najjasnije je pokazao efikasnost stranih ambasada i trenutnu pobedu Zapada nad Srbijom.
- See more at: http://www.danas.rs/danasrs/politika/des...qWiid.dpuf
Одговори
#10

(03-11-2013, 12:32 AM)Bacvanin Пише:  ...
Miloš Jovanović, bivši potpredsednik DSS, za Danas
...
[Слика: 0604_ocp_w380_h300.jpg]
...
Ali DSS nastavlja da tvrdi da je jedina prava opoziciona stranka?

- DSS i jeste jedina prava opoziciona partija i baš zbog toga sam smatrao da nam je bila dužnost da se u ovoj poslednjoj fazi rešavanja kosovske krize...
...
Zašto to DSS nije prihvatio, ko mu nije odgovarao, Dveri ili SRS?

- Ne treba tako personalizovati. U tom pokretu je možda bilo mesta i za Beogradski sindikat i za Dušana Savića i za akademika Danila Bastu i za mnoge druge. Izvinjavam se svima pomenutima, ovo sam prosto naveo kao ilustraciju moguće snage i širine. Zašto se tako nešto nije pokušalo, to već nije pitanje za mene.

- Upravo ovako kako sam rekao. Kroz stvaranje širokog pokreta kao alternative SNS-u i zapravo celom sistemu.
...

Да коментаришем мало ово смрдљиво ђубре.

ДСС је Србији глумљењем српства, донео ДОС и потпуно уништење. Први су отопљавали односе са НАТО и шиптарима, давајући једнима Српске Војнике и Опозицију, а другима враћајући њихове крволоке и дивљаке.

Поред ДС-а, чланови ДСС-а су највише ПОКРАЛИ и РУИНИРАЛИ Српску привреду, наравно пошто је демократија изабрала прво шта њој треба да отме. И тако је за рад неспособна гамад, издајом Срба и Србије, напунила џепове и банке парама, купила куће, пребесна кола и суперлуксузне станове и сада су једина права опозиција...

Наравно да сад могу да причају да су шта им треба, када су праву опозицију уништили ПОТПУНО!

Па ће сада да цинично пореде СРС са: београдским синдикатом, дверима, Душаном Савићем, Алијом Нусрединовићем, исл...

Сада ће да праве покрет против СНС-а, а дали су ПУНУ ПОДРШКУ Црквеном Кривоклетнику николији у избору за "председника" "србије"?

При томе су резоновали: "СРС каже да је николич педер... Кад је СРС нешто отмено и шик урадио?"
Глумили енглезе чији дупељупци и јесу...

Сада није наравно: "последња фаза решавања косовске кризе".
Већ последња фаза Продаје Светих Косова и Метохије, а од стране камарада ДСС-а и ДСС лопова, а заједно са камарадима из Двери, јер све су то ДОС бољшевички бандити.

Када Србија коначно Дебело Осуди сву ту багру за издаје из користољубља, па издаје јудиним пољупцем, тек тада ће доћи "фаза": Повратка Светих Косова и Метохије у састав неке Србије.

А док овакви смрадови глуме неке србе, глиб је неупитан.
Одговори
#11

(03-11-2013, 12:11 PM)Лепи Бора Пише:  Да коментаришем мало ово смрдљиво ђубре.

ДСС је Србији глумљењем српствa, донео ДОС и потпуно уништење. Први су отопљавали односе са НАТО и шиптарима, давајући једнима Српске Војнике и Опозицију, а другима враћајући њихове крволоке и дивљаке.


U pravu si. Isto je i Nova Srbija selje Ilica glumila srpstvo neko vreme posle 2008. ali su za razliku od DSS vrlo brzo prestali da glume i vratili se na stari pro-EU put.


Цитат:Сада није наравно: "последња фаза решавања косовске кризе".
Већ последња фаза Продаје Светих Косова и Метохије, а од стране камарада ДСС-а и ДСС лопова, а заједно са камарадима из Двери, јер све су то ДОС бољшевички бандити.


Sto se tice Dveri, vreme ce tek pokazati da li se radi o prevarantima ili ne, jer niko od vas koji ih optuzujete da su prevaranti nikada nije izneo ni jeda konkretan dokaz za tu tvrdnju...
Одговори
#12

Боже мили, лупетања.
Ако је судити повећини ових коментара, "Погледи" су се претворили у депонију моралног отпада и националног шута.
Одговори
#13

(11-11-2013, 01:11 PM)Нимбус Пише:  Боже мили, лупетања.
Ако је судити повећини ових коментара, "Погледи" су се претворили у депонију моралног отпада и националног шута.

Хвала на епитетима, прво па мушко...

И шта има да изјави поклоник ДСС-а, али конкретно, а на оптужбе моралног отпада и националног шута?

Дај да се отпад мало учи...
Одговори
#14

Време ДСС-а и прве Коштуницине уз прву досовску владу чини основу данашњег трагичног стања кад је у Србији систематски и плански разорена економија.Ја бих схватио кад би се јавно извинио због тога а он прича небулозе како се тада најбоље живело,оно јесте у материјалном смислу те 4 године до 2008 и почетка овог ужаса јесте био најбољи период у последњих 20-ак година али то би било као неки човек који нема неки разрађен бизнис распрода неку имовину и крене да троши 10 хиљада евра месечно на провод и онда се врати у реалност,а ми смо трошили од кредита и распродаја у то време,
Одговори


Скочи на Форум:


Корисника прегледа ову тему: 1 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним