Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Ти ко киша око Крагујевца...Хоћеш да ја поновим,а ти се сложи са мном?То су само три речи,ништа више.Мислим,можда се замераш plenumu,али шта да радим...мора и у plenumu да буде искрености...Знам,да постоји унутрашњи сукоб,долази до раздвајања личности...један део разума ,онај четнички ти каже,јесте то што Миланче каже,а други део личности,ти каже,нећу то рећи,не што то не мислим да је тако,него ћу једноставно прећутати,сад ће Видовдан,па ће се све видети тог дана.Ако не прођу,говорио сам да су антисрби,а ако прођу,веровао сам студентима у свему.
Одговори

(Јуче, 02:06 PM)Шумадинац Пише:  
(16-06-2025, 09:52 PM)Јаков Сремац Пише:  
(16-06-2025, 09:41 PM)Шумадинац Пише:  Цитат:
"Читаоци ће се сетити да се у тадашњи „Отпор“ био учланио и Добрица Ћосић, велики писац и национални теоретичар, али и човек без икакве практичне политичке спреме. У годинама потом жалио је Ћосић због тога, али ће он, у свести писца ових редова, који високо вреднује његово књижевно стваралаштво, остати упамћен као човек изузетно развијених социјалних и изузетно неразвијених политичких способности."

Још се ниси излечио од Добрице Ћосића и Данка Поповића?

Писанија није моја што се види из приложеног линка. 
Ћосића нити сам кад подносио нити имам лепо мишљење о њему.
Данко је био национално свсстан и као таквог ће га упамтити поколења која држе до србства. Да није ништа друго урадио довољно је његов "Милутин" оставио трага 
код сваког свесног Србина. 
Него, јеси ли Ти прочитао цео текст?
Ништа о мосту у Дрездену или Гргуру Дурићу којег сАтанасије изучи у обер преваранта као што је и сам био.
Како год, заслужујеш 25 по задњици, ал да егзекутор буде неки љотићевац Ваистину!

Код мене је Данков "Милутин" оставио трага да омрзнем пијаног Калабића који пуца по Солунцима.

Живео Данко!  Скојевац

Ти си врло ограничен да би схватио поруку Данковог јунака па зато тако и реагујеш. Прави си изданак нови пленумаша и, колико сутра закрвио би са братом.
Тражи од учитеља д ти врти новце.
Одговори

(Пре 10 часова)Јаков Сремац Пише:  
(Јуче, 02:06 PM)Шумадинац Пише:  
(16-06-2025, 09:52 PM)Јаков Сремац Пише:  
(16-06-2025, 09:41 PM)Шумадинац Пише:  Цитат:
"Читаоци ће се сетити да се у тадашњи „Отпор“ био учланио и Добрица Ћосић, велики писац и национални теоретичар, али и човек без икакве практичне политичке спреме. У годинама потом жалио је Ћосић због тога, али ће он, у свести писца ових редова, који високо вреднује његово књижевно стваралаштво, остати упамћен као човек изузетно развијених социјалних и изузетно неразвијених политичких способности."

Још се ниси излечио од Добрице Ћосића и Данка Поповића?

Писанија није моја што се види из приложеног линка. 
Ћосића нити сам кад подносио нити имам лепо мишљење о њему.
Данко је био национално свсстан и као таквог ће га упамтити поколења која држе до србства. Да није ништа друго урадио довољно је његов "Милутин" оставио трага 
код сваког свесног Србина. 
Него, јеси ли Ти прочитао цео текст?
Ништа о мосту у Дрездену или Гргуру Дурићу којег сАтанасије изучи у обер преваранта као што је и сам био.
Како год, заслужујеш 25 по задњици, ал да егзекутор буде неки љотићевац Ваистину!

Код мене је Данков "Милутин" оставио трага да омрзнем пијаног Калабића који пуца по Солунцима.

Живео Данко!  Скојевац

Ти си врло ограничен да би схватио поруку Данковог јунака па зато тако и реагујеш. Прави си изданак нови пленумаша и, колико сутра закрвио би са братом.
Тражи од учитеља д ти врти новце.

Па ми несмо партизански Ћаци из Пионирског парка или њихови симпатизери па да се ложимо на Данка Поповића..... 

Што се тиче тог другог.... па Ти, који не трпиш мишљење које није исто као Твоје и увек си под неком пасивном агресијом, пишеш неком да би закрвио с братом....

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 4 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним