Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(28-02-2025, 10:23 PM)Шумадинац Пише:  
(28-02-2025, 10:17 PM)Mekenzi Пише:  Сад набасамо на то како их "дочекују" у Нишу, цвеће,сузе, курци палци...

Иста фора када су спроводили Рушење берлинског зида и СССР-а па се онда као грлили љубили и остала неолиберална фашистичка с*а, гив пис д ченс и те анархија форе и фазони од два динара ...

А окупатор ликује...

Иначе ми ако на летимо на ове комуноусташе, боље би им било да се не сусретнемо....

Само паз' да не налетиш на нас ође. Биће белаја. Но, шта би за донацију тричавих 100 евради за "Ђенерал"?

100 евра иде српском  Гаврилу Принципу који изведе озбиљан хајдучки атака на анархистичку го*на и гамад кодно име " студенти а поготово на члнове "плеенумаа" и "официре за везу".

Озбиљан, рачуна се и смрт више лица, за наук другима.

Само њему.

Што се тиче музике, филма , спорта и разоноде ми то не финансирам нити гледамо нити пратимо

Једино што волимо су књиге. 

Госн. Самарџић ће и без наших 100€ приказати филм...

Има нашу моралну подршку.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Ало, сабери се. Гаврило Принцип је био анархиста, србохрват и противник православља.
Одговори

(01-03-2025, 02:23 AM)Ђорђе Ивковић Пише:  Ало, сабери се. Гаврило Принцип је био анархиста, србохрват и противник православља.

Шта год да је био, добру ствар је урадио.

Уствари сви момци су били СРБИ.

А да је био србохрват неће бити.

Гаврило је из чесзите српске православне породице..

Иди вичиии ПУУУМПААЈ и неартикулисаноо се понашај.

Узмо скачи са две руке у вис, то је стуудентима јако интереснтно. 

Му смо сконтали да "студенти" воле када се пучина понаша као мајмун. 

Ми се извињавамо што вређамо честиту животињу мајмун.

Значи све што раде Бабуни, мандриле и шимпанзе и ако се тако понашају студенски фанови и симпатизери то студенти јакоо воле. Баш је кул кад нека бака, дека узму и скачу и циче када их угледају.

. Ено нека твоја генерација пиждри и урла нешто неразумљиво над студентима  буди мајмун вичи пумпај, скичи и скачи дал у круг у вис или са две руке све једно битно је да се понашаш као мајмун, мани се Гаврила .

А што се тиче Гаврила и осталих честитих Срба мученика ми ћемо их као и увек у миру, молитви и правој љубави споменути.

Ваља бити у тиховању и смирењу, бити мудар и чекати иза ћошка као Гаврило...

Бити

Гаврило или мајмун питње је сад?

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Да је Гаврило Прицип био србохрват, то је чињеница.
Гаврило је убио тиранина. Тако да се аналогија сама намеће.
Но, Тиранин је имао своје слепе слуге у Босни. Младобосанци су и њих намеравали да побију. Тако да би им и ти био на мети.
То што ти лајеш и брљавиш не погађа мене, али јесте ми жао кад видим колико је сво српство отишло у ћораву страну.

Одговори

У Нишу пуче протест.

У вр' главе из дрона нема их више од 7-8 хиљада..

Вечерас ће да иду до 12-13 хиљада и то је то....

15-ог у Београду саопштавају комуноусташе из пленуа "полиитичку платфоруму" Верујем да ће бар једна од тачака чинити и подизање споменика Драгољубу Дражи Михаиловићу ту испред Филозофског факултета, веле ође по форуму да је пленум просрпски и пропатриотски настројеннн...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-03-2025, 02:51 PM)Mekenzi Пише:  У Нишу пуче протест.

У вр' главе из дрона нема их више од 7-8 хиљада..

Вечерас ће да иду до 12-13 хиљада и то је то....

15-ог у Београду саопштавају комуноусташе из пленуа "полиитичку платфоруму" Верујем да ће бар једна од тачака чинити и подизање споменика Драгољубу Дражи Михаиловићу ту испред Филозофског факултета, веле ође по форуму да је пленум просрпски и пропатриотски настројеннн...

Да је држава у старту употребила уставна овлашћења, тј. пустила полицију да ради свој посао ништа од овог не би било.
Најпре је требало похапсити све декане, ректоре, професоре који су подстицали побуну а самим тим учествовали су у делу подривања уставног поретка.
Студенти који су показали прилично јасне занаке анархије, побуне и блокаде факултета такође су требали бити похапшени и процесуирани као терористи.
Да се тако радило нити би било паљења објеката, нити оноликог насиља, ни скакања на аута, блокада, шетњи по сваком селу Србије, а не би било ни блокаде Крагујевца, Крушевца, Краљева, Ниша, Новог сада, Београда... 
Закон мора да се поштује! Ако имаш полицију користиш је чим се појаве знаци анархије, насиља и угрожавање друштва. Када кажем користиш органе присиле мислим на све оно што им је на располагању.
Одговори

Такви као Вии су и довели овај систем на мала врата скупштине, нема наркомана који 5. октобра није био са вама, све покредено и сад ви држите слово шта полиција да ради. Полиција нема шта да ради, може да чека смену или превремену пензију. У Грчкој хаос, пашће и босанско говедо, има наде да се поправи штета коју се направили наркомани и клошари 2000-те. Има и наша генерација право на борбу.
Намири стоку и на спавање или пусти Вељу Сењу, има нове идеје. Боље него ометати точак револуције. А са усташама и комунистима ће ми се обрачунати ми, тако да грицкају пензију и рууеее.
Одговори

А што се економске ситуације тиче, ми који нисмо запослени и имамо живот ван система и светског пензионог система, имамо право на сналажење, излете, упознавање нових култура.
Кад сам издржао 30 скупих година, могу још 30 ако да Бог доста мирније и скромније. Све у своје време иде, зато ја предлажем пензију за старе револуционаре. Као економско решење ових времена, још ако имају пензију ван УДБИНОГ ПИО ФОНДА (скида капу).
Одговори

Нема никакве разлике између облачења у Нишу на протесту и на Равној Гори на сабору тренутно, сем можда што нема отпораша преобучених у Булајићеве костиме, разних клошари свеје врсте и алкоса... Слава Богу!!!
Одговори

Ово у Нишу што ниси кокарду је срж равногорски. На томе остаје равногорски покрет у блиској будућности. Светла је будућност наша, што је пре реко онај издајник Димитрије Љ Љага рода свог.
Ко видео усташе и комунисти од равногорска, у кућу му се рађали!
Одговори

Гасе се протести, каже Удба.
Одговори

(01-03-2025, 05:14 PM)Ђорђе Пише:  Гасе се протести, каже Удба.

Протести не могу да се угасе јер имаш 3-5% комуноусташа, анархиста и не сој који дивљају и који неће прекинути какве год уступке да им држава учини.

Да удба гаси протесте упала би и похапсила комуноусташе и анархисте и успоставила нормалан рад државе...

Штета што полиција, удба не раде свој посао, него апсолутној агресивној мањини дозвољавају блокаду државе и образованих институција...

Треба упасти, похапсити, пар врућих глава полупати и успоставити систем.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(01-03-2025, 05:07 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Ово у Нишу што ниси кокарду је срж равногорски. На томе остаје равногорски покрет у блиској будућности. Светла је будућност наша, што је пре реко онај издајник Димитрије Љ Љага рода свог.
Ко видео усташе и комунисти од равногорска, у кућу му се рађали!

Ти што сад носе кокарду много ми личе на оне из деведесетих који су ми кокарду огадили тако да је од 1993 нисам никад више ставио на шајкачу - шубару.
Што се Мите тиче... Њергови ПРОСВЕТАРИ би сад имали пуне руке посла како би "у главу памет ућеравали"... све би то завршило у Смедеревској Паланци Кез
Ово што шета, дрогира се и једну "цигару" шиље у круг, ако нису комунисти онда су Брозови ученици.
Одговори

Господине Јеремија није тачно, ниво просвећености данашњих освећених равногораца је сигурно већи него тад. Разлика је огромна, плус равногорци у цивили који неће да буде сликани или да скрећу пажњу на себе, чекају прави моменат. На сваком протесту је приметно више обележја, застава, итд. Ослобађање је процес који кратко траје - ал траје.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним