(27-02-2025, 11:21 PM)Јеремија Пише: Пре пола сата чујем завијање полицијску сирена помешану са пиштањем, вриском и са озвучења пуштену "Весели се србски роде"... Изађем до ограде да видим шта је, кад оно полицијски ауто два комаТа са ротацијом, за њим неки комби са транспарентима а онда колона "ђеце" која урла, скичи, њишти, неки са мегафонима урлају нешто неразумљиво... Покушавам да оценим колико их је (знам да иду у Ниш а пошли су из Крушевца) и, моја слободна процена да их је неколико стотина. За њима још једно полицијско возило са ротацијом, један полицијски комби а онда логистика... комби са водом, храном, медецинском помоћи... три комбија логистике! Еј, знате ли колико то кошта?
Нешто мислим како ни у једној држави ово не бимогло проћи. Употрбила би држава силу и зауставила "ђецу" без икаквог пардона.
Нешто се питам: Ко је све ово организиовао, где су биле србске обавештајне службе, зашто држава није у старту употребила све што је предвиђено за спречавање анархије?
Најзад, колико ће коштати ова зајебанција умишљених професора и "луде ђеце" које је неко организовао боље него Хамас?
Операција Ниш кошта око 50 хиљада евра.
Једна флашица воде од 0.5л кошта близу 1€ ( да узмемо ради лакшег рачунања)
Нек имаш 100 студента да попију 4 флашице дневно по студенту. То ти је само за воду 400€ дневно..
Где су им собе резервисане за Ниш..
Ми имамо одличан њух. Ови протести тако смрде на анархију, левичаре, србомрсце и и тај окот и смрад.
Да су студенти национални и патриотски настројени, чудо би направили, чудооо..
Уместо урлања, неартикулисане вике, и дреке да се певају патриотске и националне песме па и четничке типа:
Песма ори од Ужица,
четничка је сва Јелица.
То је војска горског тића,
команданта Раковића
Штета што су ови протести граџанистички и анархолево либерални коју спроводе комуно усташе и најгори србомрсци и тајкуни из отпора, нво сектора и тако ти Наташа Кандић, Соња Бисерко, Биљана Ковачевић Вучо, Жене у црном...
Замислите да су ово протести као у Црниј Гори што су биле литије...
80% је поштене ђеце који су ту као пиуни друговима комуноусташама и организаторима из "пленума" а народ је тај који је наиван и глуп који верује да ће км анархо лева студентарија нешпто добро донети!
Од комуноусташа из пленума:
ДОБИЋЕ САМО КУР*ИНУ!
И ТО ВЕЛУКУ!
Живи били па видели!