Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Добро нек остане господин онда, дај да сви колко можемо саботирамо ове студентоусташе, не треба да ометамо овај процват рударске индустрије.
Ко велиш да има шта још да се чува под овим, па ће нас овај пуч уназадити.
Одговори

Пре пола сата чујем завијање полицијску сирена помешану са пиштањем, вриском и са озвучења пуштену "Весели се србски роде"... Изађем до ограде да видим шта је, кад оно полицијски ауто два комаТа са ротацијом, за њим неки комби са транспарентима а онда колона "ђеце" која урла, скичи, њишти, неки са мегафонима урлају нешто неразумљиво... Покушавам да оценим колико их је (знам да иду у Ниш а пошли су из Крушевца) и, моја слободна процена да их је неколико стотина. За њима још једно полицијско возило са ротацијом, један полицијски комби а онда логистика... комби са водом, храном, медецинском помоћи... три комбија логистике! Еј, знате ли колико то кошта?
Нешто мислим како ни у једној држави ово не бимогло проћи. Употрбила би држава силу и зауставила "ђецу" без икаквог пардона.
Нешто се питам: Ко је све ово организиовао, где су биле србске обавештајне службе, зашто држава није у старту употребила све што је предвиђено за спречавање анархије?
Најзад, колико ће коштати ова зајебанција умишљених професора и "луде ђеце" које је неко организовао боље него Хамас?
Одговори

Ја нисам за левичарске студенте, ја сам за општи протест против, тј. никако ометати, само подржати и терати јајаре, а овде неко мења тезе, не мени, већ слике ситуације опште. Чуј усташе и комунисти, Соња - Наташа Кандић. Чекај, јел Соња за отцепљење Војводине, има ли где доказ? Слика НО фејсу. Па и мене су на оним демонстрацијама 8-10 јула неке године, нашао сам се међу неки антифашистима, па сутра да изађем јавно, овде би неко написао да сам... Ко год је био на демонстрацијама зна да кад дође до пометње лако се упадне на погрешну страну, улицу, иза и испред кордона, метеж. Шта сте напали на Њу? Ако има доказ ето конкретно за њу - ја ћу да се извинем овде јавно. А можда могу ја да потражим доказ од њених комшија из Краљева, па ако испадне другачије? Онда ће бити да се лупа по празној слами на сав глас. Па онда доказ о везама усташа и студената, чуј усташе, не могу да реше проблем поскупљење Милке чоколаде они да воде протесте, али све то лепо што се пише овде иде неком на корист, а неком не.
Одговори

(27-02-2025, 11:16 PM)jelicki_cetnicki_odred_а да залегне, да објави јавно Пише:  Добро нек остане господин онда, дај да сви колко можемо саботирамо ове студентоусташе, не треба да ометамо овај процват рударске индустрије.
Ко велиш да има шта још да се чува под овим, па ће нас овај пуч уназадити.

Ко је рекао да остане "господин"?
Јел се не нађе нико од вајних академаца да се организују и јавно стану на црту Овај?
Академци су требали међ народ и са чињеницама том истом народу објаснити право стање ствари.
Овако, састајући се са Пицулом и којекаквим педерима попут досоваца ономад, директно раде у корист србске штете.
Побунили су "ђецу" и овај слуђени народ не размишљајући о последицама.
Видим Ти си за пуч. Јеси ли можда и за грађански рат?
Размисли.
Одговори

Па то је Јеремија демократске држава полиција обезбеђује сваки протест тако што раскрчује шибље испред. Како то ниси укапирао? Нема шансе да желе да прикажу то што си ти написао, не дај Боже да хоће да кажу како су то све странци уредили. Ако ову децу поједе револуција, као што једе своју децу, а "мивиони" има на овај начин забијамо нож у леђа, окренути се неће, одоше. Има ту добре деце! Како је реко В. Иго. "Нема лоше деце, већ само одгајивачи", нема лоших свиња..
Одговори

Само ајмо ако нападамо, доказ, слика, ко је реко, не да се свађамо овде истом причом - видим ја се Јелице Кинезе изађоше из тунела носа бела.
Одговори

Тако је Јелички! Има нас свуда међ' млађаријом, просветним радницима, пољопривредницима, занатлијама, правницима, инжињерима и др. Мирна и тиха контрареволуција (богме, некад и запне али...).

С ВЕРОМ У БОГА - ЗА СТУДЕНТЕ И ОТАЏБИНУ!!!

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(27-02-2025, 11:21 PM)Јеремија Пише:  Пре пола сата чујем завијање полицијску сирена помешану са пиштањем, вриском и са озвучења пуштену "Весели се србски роде"... Изађем до ограде да видим шта је, кад оно полицијски ауто два комаТа са ротацијом, за њим неки комби са транспарентима а онда колона "ђеце" која урла, скичи, њишти, неки са мегафонима урлају нешто неразумљиво... Покушавам да оценим колико их је (знам да иду у Ниш а пошли су из Крушевца) и, моја слободна процена да их је неколико стотина. За њима још једно полицијско возило са ротацијом, један полицијски комби а онда логистика... комби са водом, храном, медецинском помоћи... три комбија логистике! Еј, знате ли колико то кошта?
Нешто мислим како ни у једној држави ово не бимогло проћи. Употрбила би држава силу и зауставила "ђецу" без икаквог пардона.
Нешто се питам: Ко је све ово организиовао, где су биле србске обавештајне службе, зашто држава није у старту употребила све што је предвиђено за спречавање анархије?
Најзад, колико ће коштати ова зајебанција умишљених професора и "луде ђеце" које је неко организовао боље него Хамас?

Операција Ниш кошта око 50 хиљада евра.

Једна флашица воде од 0.5л кошта близу 1€ ( да узмемо ради лакшег рачунања) 

Нек имаш 100 студента да попију 4 флашице дневно по студенту.  То ти је само за воду 400€ дневно..

Где су им собе резервисане за Ниш..

Ми имамо одличан њух. Ови протести тако смрде на  анархију, левичаре, србомрсце  и и тај окот и смрад.

Да су студенти национални и патриотски настројени, чудо би направили, чудооо..

Уместо урлања, неартикулисане вике, и дреке да се певају патриотске и националне песме па и четничке типа:

Песма ори од Ужица, 
четничка је сва Јелица. 
То је војска горског тића, 
команданта Раковића

Штета што су ови протести граџанистички и анархолево либерални коју спроводе комуно усташе и најгори србомрсци и тајкуни из отпора, нво сектора и тако ти Наташа Кандић, Соња Бисерко, Биљана Ковачевић Вучо, Жене у црном...

Замислите да су ово протести као у Црниј Гори што су биле литије...

80% је поштене ђеце који су ту као пиуни друговима комуноусташама и  организаторима из "пленума" а народ је тај који је наиван и глуп који верује да ће км анархо лева студентарија нешпто добро донети!

Од комуноусташа из пленума:

ДОБИЋЕ САМО КУР*ИНУ!

И ТО ВЕЛУКУ!

Живи били па видели!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Е тако се то ради...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(28-02-2025, 02:56 PM)Шумадинац Пише:  

Е тако се то ради...

Е да је шофер био неко попут мене лоше би руља прошла. Згазио би их као најобичније смеће јер то и јесу. Ко су бре они да државни пут окупирају, да забрањују људима пролаз и још да прете?
Највише подсећају на усташкокомунистичку удругу која је окупирала Србију 1944 -45 убијајући, силујући и отимајући "народном непријатељу" све, од куће, жене па до живота.
По мени, само умно болесни људи могу подржавати комуноусташе.
Одговори

Путари, видиш да си људи у светлосним прслуцима, спашавају ову трагикомедију од овог парчета земље што оста. Шта их брига на шта личе, на партизане и ове у... Набијају кондицију за последњи јуриш на Бањолу, пуни пара, отпорни на гажење. И што је најлепше овде у свему што ометају рад ових ауто-путева, који су били скоро отплаћени и сад изби ово. Сређа возачи аутобуса су лојалности, не може да се возе сендвичи тек тако, највећи непријатељ господина је несавесни возач тренутно.
Одговори

(28-02-2025, 07:40 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  Путари, видиш да си људи у светлосним прслуцима, спашавају ову трагикомедију од овог парчета земље што оста. Шта их брига на шта личе, на партизане и ове у... Набијају кондицију за последњи јуриш на Бањолу, пуни пара, отпорни на гажење. И што је најлепше овде у свему што ометају рад ових ауто-путева, који су били скоро отплаћени и сад изби ово. Сређа возачи аутобуса су лојалности, не може да се возе сендвичи тек тако, највећи непријатељ господина је несавесни возач тренутно.

Шта мислиш ако или када победе "ђеца", ко ће управљати овом омеђином од државе? Хоће ли се стране фирме задржати у Србији или ће спаковати пинтле па пут погоднијег амбијента? У несигурним земљама то је готово свакодневна појава па се бојим да ће бити и овде. А онда... Онда на хиљаде остају без посла, без примања, без некретнинаа које су купили на кредит... речју, опште безнађе које није тако давно већ било у Србији.
Ти нови, "ослободиоци" који су сад само "пленуми", гадљиви су на знојаве, крезубе и јадом избезумљене људе, гледаће да успоставе неку проформ владу а у ствари ће бити још мање независни него што је то Овај, тако да ће са народом имати додира само преко вештачке интелигенције.
Мене лично економски то неће погодити, ем сам финансијски независан од Србије, ем сам стар па нећу дочекати да видим тотално растакање Србије,

И вама који сте по иностранствима, например у Дојчланду, можда ће бити лакше него народу у Србији.
Одговори

Сад набасамо на то како их "дочекују" у Нишу, цвеће,сузе, курци палци...

Иста фора када су спроводили Рушење берлинског зида и СССР-а па се онда као грлили љубили и остала неолиберална фашистичка с*а, гив пис д ченс и те анархија форе и фазони од два динара ...

А окупатор ликује...

Иначе ми ако на летимо на ове комуноусташе, боље би им било да се не сусретнемо....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(28-02-2025, 10:17 PM)Mekenzi Пише:  Сад набасамо на то како их "дочекују" у Нишу, цвеће,сузе, курци палци...

Иста фора када су спроводили Рушење берлинског зида и СССР-а па се онда као грлили љубили и остала неолиберална фашистичка с*а, гив пис д ченс и те анархија форе и фазони од два динара ...

А окупатор ликује...

Иначе ми ако на летимо на ове комуноусташе, боље би им било да се не сусретнемо....

Само паз' да не налетиш на нас ође. Биће белаја. Но, шта би за донацију тричавих 100 евради за "Ђенерал"?

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 39 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним