Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

ЕУ неће прихватити ни подржати насилну промену власти у Србији

https://www.politika.rs/scc/clanak/65617...i-u-srbiji
Одговори

(22-01-2025, 11:43 PM)Митић Пише:  ЕУ неће прихватити ни подржати насилну промену власти у Србији

Kолико знам није циљ насилна промена власти.

Већ уз сорошевску и роштилдову анархо левичарску обојену револуцију доћи до технкчке владе која ће "мирним путем" спровести смену власти.

Преведено по српски:

Да сјаши Курта, да узјаши Мурта.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(23-01-2025, 12:30 AM)Mekenzi Пише:  
(22-01-2025, 11:43 PM)Митић Пише:  ЕУ неће прихватити ни подржати насилну промену власти у Србији

Већ уз сорошевску и роштилдову анархо левичарску обојену револуцију доћи до технкчке владе која ће "мирним путем" спровести смену власти.

Преведено по српски:

Циљ и треба да буде смакнуће титоистичког шешељо-ђинђићевског режима којег финансирају CIA, Сорош, Ротшилд и Мило Ђукановић. Протести се убрзо шире, чак и у малим местима. У току је тихи бескрвни пуч од стране нас ође, студената, просветних и здравствених радника, пољопривредника, занатлија итд. Касније следи бескрвни војни пуч и довођење четника и националних снага навлас'! Укидање свих досадашњих странака и њихових медија, 'апшење свих актера и оних који су помагали овај режим у свим нечасним радњама. Послен' васпостављање војне новопарламентарне монархије са Филипом на челу.  

Међутим,

Нас ође брине Кизова бојазан и дрмусање његове удобне СНС фотеље. Биће послен' куку и ле ле...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(23-01-2025, 03:04 AM)Шумадинац Пише:  
(23-01-2025, 12:30 AM)Mekenzi Пише:  

Преведено по српски:

Циљ и треба да буде смакнуће титоистичког шешељо-ђинђићевског режима којег финансирају CIA, Сорош, Ротшилд и Мило Ђукановић. Протести се убрзо шире, чак и у малим местима. У току је тихи бескрвни пуч од стране нас ође, студената, просветних и здравствених радника, пољопривредника, занатлија итд. Касније следи бескрвни војни пуч и довођење четника и националних снага навлас'! Укидање свих досадашњих странака и њихових медија, 'апшење свих актера и оних који су помагали овај режим у свим нечасним радњама. Послен' васпостављање војне новопарламентарне монархије са Филипом на челу.  

Међутим,

Нас ође брине Кизова бојазан и дрмусање његове удобне СНС фотеље. Биће послен' куку и ле ле...

Кидање

Хрк пљукс!

Кукууу и леелллеее шта написа!

Него ти тамо 90-их беше за Вука и СПО па си ширио три приста и урлао СВИ, СВИ, СВИ.

Па си неђе 2000 био за Коштуњавког па си ширио заставу отпора и урлао ГОТОВ ЈЕ, ГОТОВ ЈЕ!

Па си неђе средином 2000-био за црвеног Војводу и антихашки орјентисан ђе си широ слике са СРБIN и урлао Раааткооо Млллааадииићћћ!

Па си сад за Динка Грухоњића, Горана Јешића, Милу Пајииић и остале анархо леве либералне грађанасите потпомогнути из ндх ђе шириш неку крваву шаку која нас ође подсећа на крваву петокараку и ђе урллаааашшшш бра'''ооооо ђеееецооо" и која ниђе везе са Србијом и Србима. 

Него, послен свих тих твојих лутања по  Револуцијама и Еволуцијама, реци ти нама ође ђесу те твојее "нааааацииииоооооналллнннеее четникккеее снагггеее"...

Што се тиче, бескрвног пуча, то није то! За бескрвнипуч требају здрави јаки  и у Христу људи! Срби су болесан народ, на дијазепамима, седативима, веееликкккааа већинннаа са психијатријским озбиљним дијагнозама, да не кажемо неурачунљиви! Са таквим Зомбијима мо'еш, то су твоји сапппаттниициии". Наши  нису!

Зомби живе у градовима. Углавном у голубарницима (становима).  Несрећни су. Депресивни. Анксиозни. Они су несрећни и неиспуњени на више нивоа. У животу, на послу, у породици, посвађани су и завађани са свима. Често не комуницирају ни са комшилуком. Често Србе деле и понижавају по географској припадности.

Ми са таким Зомбијима, који урличу,  скачу, лупају у бубњевее, пиштеее, изводе неке демонске плесове, ненормално скачу у вис пуштају некеее неартикулисане звукове ми са тиме  не можемооо.... Ми би донели да их окадимо мало, ал се плашимо да у нервном растројству зомби може чак и да удари и да убије...

Не дајјј божжжеее да дођемо са кадионицом и јаким природним тамјаном исппрееед некее наркоманке Соњееее сааа праааввввнооог, ђе неки пребацивач тениске лоптице, који грли дрвећа и моли се по пирамидама, којиии меееддддииииттирааа и који је згрнуо милионе црта неке хироглифе ппо камери, нами оде нам глава...

За нас ђе нема иконе и крста, а помогућству и тамјана (А Тамјан мора да је природни, јак, (мора да има менту да мало пецка очи) туна ми нема шта да тражимо.

Ми смо се повукли. Оградили смо кућу. Имамо три-четир електрошокера. Јаче волтаже (могу да убију нејаког студента или тако некууу Соооњњњууу) без зезања. То се сме носити и употребити. Ми то имамо код себе у случају да нас неурачунљив Зомби заскочи или недају боже блокира пут па да га пецнемо да да дође ксеби. То је превентивно. Ваља имати и маску како се зове фантомка, у случају да зомби ође да уједе или повреди мора се реаговати а при томе не сме се открити свој идентитет. 

Ми смо се против Зомбија са црвеним очима и крвавим рукамааа доброо обезбедили и преузели све правне и сигурносне мере у случају напада на наш интегритет суверенитет или да дођу ође у шуму, додуше испустилли би душу, они могу само по плочнику и асфалту да не кидају оне фенси најк патике, до нас се горе према манастиру може стић једино у дубоким тактичким војним  ципелама или чизмама, ни аутом не може ако није нека лада нива или јачи неки сув...

Кизо, нема никакву СНС фотељу. Једном тамо неђеее кад смоо дипломирали на факултеттууу пре 15 година, дођеее једаннн београдски лихвар, отворио неки погон или не знам ти ја шта већ да насс упосли да радддиммооо ккакооо сеее то кажжеее у струууцииии...Елем ми одосмо тамо код њега да радиимоооо у струуциии у неко село код Беле Цркве, и ми тамо дошли куц, куц ко'е, велии фрајеерр миии смооо, добр''до'о ово је твоје радно место, кадд оноо кукууу и лелеее радно време од 7 до 19h дошли тамо, радили можда месец дана и кад смо ми видели да треба некоме да будемо роб ми дигли руккеее...

Што се СНС-а тиче далеко им лепа кућа, ми очима их не можемо видети.. И они су Зомби истооо..

Ми имамо наш мали бизнис, и од никога не зависимо. Редовно сервисирамо обавезе према дрржжжаввиии, ујутру закувамо јачу кафу, окадимо кућу, прочитамо молитиву, стиснемо црвено дугммме на лаптопићу и лансираммо се у наше послове...

Ваља читати и пратити додуше суботара Мирољуба Петроовића, само његооовее рецееептеее премењивати и немма брииггее..

Нек је вечна слава и царско небеско Рабу Божијем-Просветару!

Сетимо га се у молитви и у мислима на данашњи дан! 

Одајмо му помен!

Христос посреди нас

И јесте и биће!

Амин!

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

[Слика: IMG-24d6c53316ab937eda4b72f8eef7b190-V.jpg]

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Мекензи, да не питам на другој теми, а и може се подразумевати у оквиру ове теме, пошто имаш везе са тим крајевима:
Да ли се зна шта се десило са Цветковићем, оним новинаром из Беле цркве? Или он беше из Ковина?
Одговори

(23-01-2025, 01:35 PM)Бенито Пише:  Мекензи, да не питам на другој теми, а и може се подразумевати у оквиру ове теме, пошто имаш везе са тим крајевима:
Да ли се зна шта се десило са Цветковићем, оним новинаром из Беле цркве? Или он беше из Ковина?

Стефан Цветковић је из Беле Цркве.

Има свој портал белоцркванске новости. Имаш га свуда.

Лик може да буде јако квалитетан и занимљив новинар а са друге стране може бити луд скоз. Тако је сам себи исценирао отмицу. Пет данa га тражили он се крио у свом подруму. 

Сад је у притвору у Ковинском затвору, чека суђење. Наместили или му нашли дрогу у ауту.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

(23-01-2025, 02:05 PM)Mekenzi Пише:  
(23-01-2025, 01:35 PM)Бенито Пише:  Мекензи, да не питам на другој теми, а и може се подразумевати у оквиру ове теме, пошто имаш везе са тим крајевима:

Стефан Цветковић је из Беле Цркве.

Има свој портал белоцркванске новости. Имаш га свуда.

Лик може да буде јако квалитетан и занимљив новинар а са друге стране може бити луд скоз. Тако је сам себи исценирао отмицу. Пет данa га тражили он се крио у свом подруму. 

Сад је у притвору у Ковинском затвору, чека суђење. Наместили или му нашли дрогу у ауту.

Значи, још је у притвору. Ок, видим да га нико не помиње.
Одговори

Помиње га редовно Ђорђе Вишекруна и, чини ми се, екипа из Таблоида.
Одговори

Д М
Одговори

[Слика: zarkobns-1882392053944029642-JPG.jpg]

Фотографисано на Варадинском мосту у 11.06h. Транспарент "Војводина република" су окачили комунални милиционери док полиција поред није ни реаговала... Онда су режимски медији одмах имали вест о сепаратистима...

Д М
Одговори

Кидање Кидање Кидање Кидање Кидање Кидање
Црна удба.... Нису могли ни да устану у 4х и да поставе ово ђубре, него пред свима овако. Кол'ко се то мучено осилило....
Одговори

(23-01-2025, 05:16 PM)Шумадинац Пише:  Фотографисано на Варадинском мосту у 11.06h. Транспарент "Војводина република" су окачили комунални милиционери док полиција поред није ни реаговала... Онда су режимски медији одмах имали вест о сепаратистима...

Јеси ли био да видиш шта пише на транспаренту или ође постављаш текстове Нова С који нису проверени.
Видим да сеириш, радујеш се несрећи и расколу што није богоугодно, напротив.
Смири страсти, помоли се за србску слогу и увек се сети Светога Јустина Ћелијског. И кад је најгоре страдао од државе као и званичне цркве узносио је молитве за србску слогу и јединство.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 6 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним