Оцена Теме:
  • 6 Гласов(а) - 3.5 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Писмо студената Православног богословског факултета
https://zivereci.com/pismostudenata2024

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-12-2024, 09:41 AM)Шумадинац Пише:  Писмо студената Православног богословског факултета
https://zivereci.com/pismostudenata2024

Сад кад се завијори на богословском црвена шака па лгбт застава, а на лето када стигне Папа, има пленум да се одржи на Богословском сви има да му љубе руке ако треба и ноге...

Све у фазону "Мир брате, мир" уз неку велику буксу и цанета патрибрејкерса....

А Шуми то са поносом објави...

Тугаааа...

И ово сутра да ми дође у кућу да свети воду, а у пост иде са руљом и антифа анархиситма да се шиба на улици са народом и полицијом...

Кукуууу и леелллееее..

Изгледа како ствари стоје ми ћемо да пређемо у Епархију рашко призренску Егзилу, тамо једино остало чисто духовно....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Саопштење Друштва психолога Србије
https://www.dps.org.rs/2024/6403/

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

(15-12-2024, 03:34 PM)Шумадинац Пише:  Саопштење Друштва психолога Србије
https://www.dps.org.rs/2024/6403/

Где налазиш та силна небитна саопштења.

Дај јави да те запосле на Н1 или новас, боље радиш посао од оне плавуше Таталовић или како већ..

Отвори групу "Саопштења"

Пај сад, 

Друштво "психолога" а друштво "психолога" долази из  епицентра језгра антифа и анархиста са физолофског факултета...

Психолозииии....тугааа и беда..

Но, ми даље ови идотлуке и идотарије што шумадрипац тролује нећемо коментаристати...

Курти дивља на Косову, Срби се тамо боре за голи опстанак, исто важи и за Власину где Данди хоће да копа....

А ми се бавимо антифа анархистима и саопппппшшшштееењииимммааааа...

Дај неко саопштење о прогону и терору Срба на Косову.

Дај неко саопштење за помоћ породицама сиромашним из планинских села. Бар деци Србима са планина се обезбеде пакетићи.

Дај неко саопштење за помоћ породицама која имају тешку болесну децууу...

Дај неко саопштење за помоћ старим сеоским домаћинствима??

Нема ??? А, јер није у агенди....а агенда је да се разбије село, породица, газдинство...

Шта си се ти из Краљева који кривак ухватио круга двојке и елите и праве те мајмуном антифа невладине прозападне организације...

Искључи  телевизор, организуј неке људе идите доле око Баљевца и Биљановца видите дал старим сеоским домаћинствима треба дрва да се унесу,  да ли им требају потрепштине  да ли треба превоз до лекара у Краљеву, доле бре долином Ибра нема више Срба све опустело. Јошаничка Бања изумрела, села око Бање нема живе душе, Од Рашке до Краљева нема 5 хиљада живих глава српских....а ти се бавиш београдским анархистима и професионалним активистима који су прошли специјализовану обуку за рушење режима и који су за ова срања што праве дебело плаћени... 

Ужассс...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Д М
Одговори

Нема нам друге него да бранимо Ацу Србина.Он је најсигурнији међу `ваким четницима.Док нас све не исели у Аустралију,Канаду итд.Ипак је он најбољи,Србенда је то . . .Карлобаг,Карловац ,Вировитица па на крају Лозница.Хоћемо ли да се организујемо да идемо на контрамитинг да разјуримо ове црвендаће ? Онако четнички.
Одговори

(15-12-2024, 07:03 PM)victoria Пише:  Нема нам друге него да бранимо Ацу Србина.Он је најсигурнији међу  `ваким четницима.Док нас све не исели у Аустралију,Канаду итд.Ипак је он најбољи,Србенда је то . . .Карлобаг,Карловац ,Вировитица па на крају Лозница.Хоћемо ли да се организујемо да идемо на контрамитинг да разјуримо ове црвендаће ? Онако четнички.

Ако је на наш рачун да се јавимо за реч...

Ми нисмо за Ацу Србина а нисмо ни за ове екстремне левичаре, анархо синдикалне организације...

Једноставно обоје су на истом задатку.

Срушити Вучића доћи ће још 10 истих Вучића..

Ово се дешава због тога што смо јако сиромашна земља па онда сиромашни студенти се учлањују у ове анархо студентске организације где мученици добију неки динар.

Друго дешава се јер немамо изграђене институције, слободу медија, говора, транспарентност...

Треће разлика између оних из 96 и ових данас је огромна. 96-те јесте био цео Универзитет и сви студенти у блокади ово данас је мрцварење 10% анархиста, лаких наркомана лоших студената и следбеника оног дебелог плаћеника Ристића мучи цео универзитет. Буквално... Људи су на специјализацијама, докторатима, пројектима,....

Него, Вучић да падне Вечерас? Ко после?? Лазовић, Добрица, Дабрица, Мариника,  Борко, Ћута, Бачулов, Штимац....ај ко....ево ми идемо сутра да се лупамо са полицијом к'о петог октобра само нека нам кажу шта је коначно решење слагалице??...

Попушиће овај народ ово тако јако да није ни свестан....

ПРОСВЕТАР.
Одговори

(15-12-2024, 07:47 PM)Mekenzi Пише:  
(15-12-2024, 07:03 PM)victoria Пише:  Нема нам друге него да бранимо Ацу Србина.Он је најсигурнији међу  `ваким четницима.Док нас све не исели у Аустралију,Канаду итд.Ипак је он најбољи,Србенда је то . . .Карлобаг,Карловац ,Вировитица па на крају Лозница.Хоћемо ли да се организујемо да идемо на контрамитинг да разјуримо ове црвендаће ? Онако четнички.

Ако је на наш рачун да се јавимо за реч...

Ми нисмо за Ацу Србина а нисмо ни за ове екстремне левичаре, анархо синдикалне организације...

Једноставно обоје су на истом задатку.

Срушити Вучића доћи ће још 10 истих Вучића..

Ово се дешава због тога што смо јако сиромашна земља па онда сиромашни студенти се учлањују у ове анархо студентске организације где мученици добију неки динар.

Друго дешава се јер немамо изграђене институције, слободу медија, говора, транспарентност...

Треће разлика између оних из 96 и ових данас је огромна. 96-те јесте био цео Универзитет и сви студенти у блокади ово данас је мрцварење 10% анархиста, лаких наркомана лоших студената и следбеника оног дебелог плаћеника Ристића мучи цео универзитет. Буквално... Људи су на специјализацијама, докторатима, пројектима,....

Него, Вучић да падне Вечерас? Ко после?? Лазовић, Добрица, Дабрица, Мариника,  Борко, Ћута, Бачулов, Штимац....ај ко....ево ми идемо сутра да се лупамо са полицијом к'о петог октобра само нека нам кажу шта је коначно решење слагалице??...

Попушиће овај народ ово тако јако да није ни свестан....

Истина, имају истог газду. Тренутно није ни могуће другачије. 

Али, будући да је ово једина власт у Европи која је смогла снаге да не уведе санкције Русима, немам намеру да подржавам њено рушење.
Одговори

И нема потребе, јер свакодневно штанцују наоружање и муницију Укрима.

Д М
Одговори

Ево и тебе да питам: Ко је алтернатива?
Да неће поново неки ДОС?
Да се разумемо, први сам против Овај, писао сам отворена писма против њега, не тајно или под лажним именом већ као и увек, око у око...
Али, ову багру што попут лешинара гракћу, што највише подсећају на талибане из Либије или данас из Сирије могао би ладно послати у пред цеви талибана.
Молићу, дај алтернативу!
Не може да се интелектуалци попут Ломпара крију по буџацима а овамо паметују код Бећковићке. Што за ових 12 година не створише здраву странку коју би народ препознао па би на протеклим изборима имао за кога да гласа?
Оно, ако ћете Бакића за нову власт, бујрум, нек вам је са срећом.
Одговори

(15-12-2024, 08:35 PM)Шумадинац Пише:  И нема потребе, јер свакодневно штанцују наоружање и муницију Укрима.

Шумадијо, ти би требао учити људе саборности и помирењу а не крвавој шаци - сатанизму.
Одговори

(15-12-2024, 09:35 PM)Јеремија Пише:  
(15-12-2024, 08:35 PM)Шумадинац Пише:  И нема потребе, јер свакодневно штанцују наоружање и муницију Укрима.

Шумадијо, ти би требао учити људе саборности и помирењу а не крвавој шаци - сатанизму.

Војводо Јеремија, паз' 'вако.... Постоји здраво ткиво у народу, па тако и међ' студентима, професорима, пољопривредницима, занатлија и др. који НИСУ плаћени споља, нити су Мариникини, Ђиласови или Ћутини. То је једно аполитично ткиво које је с  разлогом незадовољно и свега им је преко главе. И мафијашког режима и корумпиране опозиције. Управо зато и нема алтернативе.

Што се тиче Ломпара.... Па шта ако је гостовао и толковао код Бећковићке? То је чак шта више позитиван чин. Да чује другосрбијанштина мало и српско национално становиште.

Д М
Одговори

E oво су Шумадинчеви студдеентиииии  и дееееецццаааа, ђе им он тапше док их гледддааа на Н1 и виче бравоооо децццццооооо....

Ајд они студентиии из круга двојке и они леви лгбт анархисти које финансирају разне нво организације..

Ал брате одакле балије као вође протеста међ студентима..

Онај Давид Делимеђац што је гостовао у Утиску недеље ђе је шумадинацц био радоостаннн јер тоо велиии да су нека ђееецаааа и где вичеее бравоооо ђецццооооо 

Је тешки балија, србомрзац из Новог Пазара, такав да је нормална држава био ухапшен и спроведен у Затвор...

Кууууу и леллеее

[Слика: Screenshot-2024-12-16-195905.png]

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јеремијо,да су наши преци чекали да сазнају ко ће бити алтернатива Турцима,Аустријанцима,Швабама и осталима ни један устанак не би био подигнут ! Ради се о неприхватању овог стања а не о чекању најбоље алтернативе која никад неће доћи ако будемо статични.Ако овај помућеник остане ми ћемо ту алтернативу чекати у Аустралији.Када неко са стране чита ове ваше позиве на чекање шта треба да мисли о четницима ?!Ми смо као опозиција али у кључним тренуцима и питањима позивамо да се остане код куће.Не свиђају нам се организатори протеста против исељења Западне Србије,не свиђају нам се организатори ових протеста итд .Нећете ваљда дати за право некима који кажу да су овде ЈНА четници?!Значи не УДБ-ини већ "Броветови".И,ако није тајна, шта ми то треба да чекамо ?Воз који неће доћи ?! За ове нове да обавестим а старе да подсетим:Србија није увела санкције Русији али их од септембра 2022-е СПРОВОДИ !!! Дао сам објашњење и линк својевремено(одавнооо) на некој од тема.Браћо четници,хајде да се ми организујемо и да подигнемо барјак слободе на Равној Гори(до које ће стићи површински коп) па за Београд ако нам већ нису по вољи садашњи барјактари !!! Ајде војводе дајте знак за акцију а ја долазим сигурно где год кажете.Нема од чекања ништа.Проћи ће вам живот у чекању . . .а четници то не раде.Ако су заиста четници.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним