Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

[Слика: IMG-c6763c9ada0c96012c5341fdad9d7846-V.jpg]

Даклем, мало пешке, мало аутобусом на подршку Овај. Ћаци са КиМ који су наводно кренули пешке у Ћациленд, нису кренули са КиМ него из Руднице и ако планирају да пређу пешке 500 км, нико не носи ранац са собом, воду и све што је потребно за толики пут, јер је иза њих аутобус који ће их возити и из кога ће изаћи само за потребе сликања и снимања. Режим Овај не може ништа да уради поштено, све је фарса, лаж и превара. У кадар новинара РТС је упао аутобус који је требао да се сакрије, погледајте слику...

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Ovako se to radi u državi koja je pojam demokratije.

Одговори

Је л' и у тој држави пада 300 тона бетона на малолетну децу?
Или пада хеликоптер с тек рођеном децом да би се неко сликао?
Или нестају снимци са наплатних рампи кад партијаш убије жену?
Или роне људи у реци у цивилном оделу у јануару месецу?
Или... и тако даље, може у недоглед...

Или, на пример, још нешто, влада онај који земљу смањује?
Одговори

Ходоћаци са КиМ добили на адм. прелазу заставе и кренули из Руднице, мало аутобусом мало пешака, па полагачко. Већина је из Српско-Куртијеве Љисте. Мин. 100 евради по особи само за пут + број дана ....

Д М
Одговори

(07-04-2025, 08:36 PM)Шумадинац Пише:  Ходоћаци са КиМ добили на адм. прелазу заставе и кренули из Руднице, мало аутобусом мало пешака, па полагачко. Већина је из Српско-Куртијеве Љисте. Мин. 100 евради по особи само за пут + број дана ....

Јел било дочека у Краљеву? Реке људи,црвени тепих и тако то? Нисам пратио...не стижем,много брзо се крећу. Кез
Одговори

Срби к'о што сам ја Јапанац.
Одговори

Браво Краљево.

Преко 30 хиљада Краљевчанa дичекало браће Србе са Косижива и Метохије...

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Брате, Кизо, ускладите се.  Баја

Курир и Новости кажу 2.000, ти кажеш 30.000.
Кога је математику учио Вучић, а кога Дачић?
Одговори

(07-04-2025, 09:19 PM)Mekenzi Пише:  Браво Краљево.

Преко 30 хиљада Краљевчанa дичекало браће Србе са Косижива и Метохије..

Озбиљни сте? Довукли напредњаке и осталу багру  негде ван града, кобајаги дочек,а док ови пешаче улице пусте ко да иду Арнауте! Ја сам гори што Вам уопште одговарам...
Одговори

Како сам погодио, питам се?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=940...9870076213
Одговори

Са' ће дође овде један да прозива новопеченог мандатара да врати стан у који му се ћаћа уселио 1945. године...  Баја
Одговори

(07-04-2025, 09:29 PM)Горски штаб 52 Пише:  Брате, Кизо, ускладите се.  Баја

Курир и Новости кажу 2.000, ти кажеш 30.000.
Кога је математику учио Вучић, а кога Дачић?

Па то ти дође као његових 800 иљада на Славији 15-ог, а било их је 80 иљада..

Што се тиче студената остали су levi anarhisti.,ћ

Пошто ти ликови роваре и понашају се као одметници а има будала који им дају виталне податке које су државна тајна типа колико улаза има РТС како да се пробију на Кошутњак, где улазе радници контроле летења, које улазе користи клинички центар итд.. 

Е, сад је то јако јебе*о неком наркоману зафали за опијате траву, кокс, хероин исл он те податке може да заложи и преда албанској мафији или некој другој непријатељској организацији која ће на изволте да добије сателитске снимке, распоред улаза, смене радника, број радника буквално све.

Ја ти гарантујем да се код ових анархиста налазе озбиљни обавештајни  витални подаци Републике Србије чије зграде и институције могу бити озбиљно угрожени.

Ово данас са аеродромом није зајебанција, као ни са РТС-ом где тачно знају не улазе него буквално распоред студија и целу оперативу зграде имају код себе.

Ово је јако заје*ано да деца и та балвурдија и анархисти имају озбиљне тајне податке који су државна тајна прве категорије и са којима располажу.

Недај Боже да упадну у торањ контроле летења свашта би могло бити..

Ово више нема вњзе са захтевима, сада прелазе на диверзије.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

(07-04-2025, 10:01 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како сам погодио, питам се?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=940...9870076213

Што би се рекло "из цуга". Треба пописати све те црвене босанчеросе (не честите и национално устројене Србе Босанце) који нам кроје судбину. Додуше, треба имати у виду и црњегорце, нпр. нова Јованка Броз - Тамара Ђукановић, Милова синовица која тамо по Кенији игра уз "Хакуна матата"..

Д М
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним