Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

(07-04-2025, 03:05 PM)Горски штаб 52 Пише:  Је л' и у тој држави пада 300 тона бетона на малолетну децу?
Или пада хеликоптер с тек рођеном децом да би се неко сликао?
Или нестају снимци са наплатних рампи кад партијаш убије жену?
Или роне људи у реци у цивилном оделу у јануару месецу?
Или... и тако даље, може у недоглед...

Или, на пример, још нешто, влада онај који земљу смањује?

Da, sve se to dešava u državama koje su navodno slobodne i demokratske. 
Tvoj problem je što gledaš kroz naočare koje se zovu mržnja. 
Što se tiče vladanja... vladaju oni koje postave silnici. Narod glasa i po tri puta dok ne bude izglasano ono što je zacrtano u "Briselu".
Državu je smanjio ujka Sem po amaneti i dogovoru sa Brozom.
Одговори

(07-04-2025, 10:56 PM)Pekar Пише:  
(07-04-2025, 03:05 PM)Горски штаб 52 Пише:  Је л' и у тој држави пада 300 тона бетона на малолетну децу?
Или пада хеликоптер с тек рођеном децом да би се неко сликао?
Или нестају снимци са наплатних рампи кад партијаш убије жену?
Или роне људи у реци у цивилном оделу у јануару месецу?
Или... и тако даље, може у недоглед...

Или, на пример, још нешто, влада онај који земљу смањује?

Da, sve se to dešava u državama koje su navodno slobodne i demokratske. 
Tvoj problem je što gledaš kroz naočare koje se zovu mržnja. 
Što se tiče vladanja... vladaju oni koje postave silnici. Narod glasa i po tri puta dok ne bude izglasano ono što je zacrtano u "Briselu".
Državu je smanjio ujka Sem po amaneti i dogovoru sa Brozom.

Прва реченица, да се не мучиш и много истражујеш, дај ми два примера из неке слободне и демократске државе.
Прво - где је партијаш убио грађанина те државе, а шеф партије и истовремено шеф државе изашао у јавност и рекао да је снимак много страшан и није за јавност (не треба да напомињем да партијаш није на робији)?
Друго - где је један од противника шефа државе пронађен како рони у јануару месецу, па тајно кремиран и остављен без презимена на спомен-плочи?

Дај та два примера, да те не оптеретим много, па да наставимо дискусију.

А што се тиче друге реченице, где си ти у мојих пар конкретних питања видео мржњу?
Логичније би било да сам ја импутирао теби да си пун неког беса и мржње, пошто са уживањем качиш неке видео снимке где кер бесно гризе човека, полиција бије пендрецима и сл.
Тако да, остави погрешне процене и те вучићевске личне квалификације за неку другу прилику. Омиљена ствар вам је скренути акценат са суштине на неку другу небитну тему, па је разводњавати цео дан до подне или бацити неку лажну личну квалификацију (они мрзе нас, они мрзе моју децу, они мрзе Србијуони су плаћеници, они су насилници...).
Ја с тобом не дискутујем о томе какав си ти човек у души, да ли ти је коса плава или црна, да ли неког волиш или мрзиш, мислим да су моја питања више него јасна.
Одговори

Види синовац... свака мисао, идеја, национални понос и сл. губе на тежини ако користиш крваву хрватску гајевицу у народу познатој као USTASICA.

Зашто пишеш хрватским писмом?
Зашто кршиш Устав РС?

Нећемо никада престати нашу борбу нити повити главу пред нашим непријатељима Немцима, који користе извесне заблуделе синове српског народа као што су недићевци и љотићевци.

Д М
Одговори

Видећемо хоће ли потрајати дуже од партијског друга бојног отрова.
Одговори

(07-04-2025, 10:45 PM)Шумадинац Пише:  
(07-04-2025, 10:01 PM)Ђорђе Ивковић Пише:  Како сам погодио, питам се?

https://www.facebook.com/photo/?fbid=940...9870076213

Што би се рекло "из цуга". Треба пописати све те црвене босанчеросе (не честите и национално устројене Србе Босанце) који нам кроје судбину. Додуше, треба имати у виду и црњегорце, нпр. нова Јованка Броз - Тамара Ђукановић, Милова синовица која тамо по Кенији игра уз "Хакуна матата"..

А, ја вапим: "Црногорци, вратите се, све вам је опроштено!"

Ад. 2.

Има врло колоритних, а богами и поучних примера.
За мене је тако случај Радмиле Хрустановић оно што баца у размишљање.

Била градоначелница је Београда, па је после била у дипломатији. За собом је повукла фамилију.
Радмила Хрустановић је кћерка партизанског генерала Стева Докмановића, родом из херојског Плашког, и снаја Бећа Хрустановића од јуначке Фазлагића куле.
Тако се показује шта је најбоља завичајна комбинација за владати Србијом.
Одговори

Ja се јако радујем "пумпању" и скупу 12-ог у Новом Пазару као и мој пријатељ Горски а и шумадинац се радује пумпању у Пазару..

Ја се јако радујем том хепенингу и том партију и једваа чекам да "пумпамо"

А ево и зашто:

1. Носиће се заставе Фрии Палестина...

2. Носиће се они беџеви (поред црвене шаке) "бели цвет" Римембер Сребрениц... Беџеви су опет у тренду.

3. Кад хоџа запева са минарета сви ће морати на молитву, поштујемо све вере нације и религије, нема нећу, не знам, не могу то је увреда за мусли'ане ако се нађеш испред џами'е мораш ућ' унутра..

4. Када увече буду палили блицеве од Aлтун Алем Џамије до Гази Иса Бегове Џамије има да обасјају Нови Пазар као да си у Багдаду или Џалалабаду..

5. Има да се ождеру од ћевапа и мантија, па ће бити повраћања у атобусу назад за Београд...

6. Видеће се и оне од Сулејман Угљанина заставе сда и санџака....

Дивно ће бити у Новом Пазару, патриотски, национално и родољубиво, српски, традиционално, православно....

Шта'ш..
Т'гата....

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Кизо, бре, каква иронија судбине...
Месец дана прозиваш овде неког професора да је комуниста, кад оно БАМ као гром из ведра неба - мандатаров ћаћа са крвавим пентаграмом на капи са три рога отео стан поштеном Србину 1945. године.

Очекујем да подигнеш цео јужни Банат на ноге да извршите притисак на мандатара "Ћура" да врати стан поштеним Србима наследницима.

Триста храбрих из Вршца креће да врати отет стан!  Баја
Одговори

(08-04-2025, 11:17 AM)Горски штаб 52 Пише:  Кизо, бре, каква иронија судбине...
Месец дана прозиваш овде неког професора да је комуниста, кад оно БАМ као гром из ведра неба - мандатаров ћаћа са крвавим пентаграмом на капи са три рога отео стан поштеном Србину 1945. године.

Очекујем да подигнеш цео јужни Банат на ноге да извршите притисак на мандатара "Ћура" да врати стан поштеним Србима наследницима.

Триста храбрих из Вршца креће да врати отет стан!  Баја

Па пријаттељу Горски нас су ође неке поглавице послале на хлађење због прозивања и откривање црвене истине једног од професора!

Што се тиче Мацуте или Ђок.! Оба су из босанске партиизанске породице!

Мацута је врхунски стручњак светски признат, европски ендокрионолог. Каријера чиста као суза ..

Док је овај други тешки анархо левичарски тип. Каријера умрљана. Близак је СПС-у и Бранку Ружићу. За време СПС-а је напредовао и прескакао академска звања.
Годинама пише у француским научним радовима о "Обојеној револуцији", главни је коловођа рушења легитимне изабране власти у Републици Србији.

Отказао је послушност држави и дао се у одметнике. Као неко који има такву функцију дужан си да се стараш о Универзитету а не да подржаваш малобројне анархо синдикалне организације левичарске орјентације и да вршиш герилске акције и подржаваш нападе на контролне торњеве аеродрома...

Мацури не можеш ништа наћи сем да му је тамо неки ђед био комуниста иначе врхунски доктор, док за овог другог куку и леле катастрофа академска каријера...

Што се тиче 300 храбрих! Туна мора да се квалификују да уђу у 300 храбрих! 

Ође 300 хрбарих преводе Драгана Ракић, лига Ненада Чанка, лево зелени фронт, и остали анархо леви синдикални граџанисти kojи су отели вршачку гимназију која се зове Борисав Петровић Браца неки локални комуниста! Ми смо 90-их преименовали у Вршачка гимназија, но неђе 2000 иљадите вратише ово накарадно име.

Што се тиче 300 храбрих правих! 290 морамо да увеземо из иностранства који нису укаљани! морају 100% бити чисти! 

Нема овде више 300 храбрих. 

Рачунао ја на тебе, ставио те на списак под редни број 291, ал ти подржаваш ове анархо "studentе".

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Професор социјалне психологије на британском Универзитету Кил, Клифорд Стот, експерт за психологију маса и полицијско деловање на масовним догађајима, погледао је снимке забележене у тренутку прекида тишине 15. марта у Београду.

Према његовој прелиминарној процени, “понашање приказано током протеста у Београду специфично је по својој брзини, уједначености и очигледној сили која раздваја масу”.

“Овај образац снажно указује на стимулус спољашњег порекла, а не на унутрашње психолошке процесе”, наводи професор Стот у својој прелиминарној анализи.

----------

“Забрињавајућа тачка остаје изостанак овог звука на доступним снимцима, што би – да је у питању акустички уређај попут ЛРАД-а или сличног – можда забележило сигнал. Ово ограничава могућност доношења коначног закључка о извору стимулуса. Ипак, уједначеност и јасноћа субјективних извештаја, у комбинацији са специфичним кретањем масе, подржавају хипотезу о догађају узрокованом спољним фактором”, навео је професор и додао:

“На основу тренутно доступних доказа, моје прелиминарно мишљење је да нагла промена у понашању масе није резултат стандардних психолошких процеса друштвеног утицаја или лажне узбуне, већ указује на присуство спољашње силе или стимулуса који заслужује додатну истрагу”.

https://www.istinomer.rs/analize/profeso...snje-sile/
Одговори

(08-04-2025, 01:16 PM)Митић Пише:  Професор социјалне психологије на британском Универзитету Кил, Клифорд Стот, експерт за психологију маса и полицијско деловање на масовним догађајима, погледао је снимке забележене у тренутку прекида тишине 15. марта у Београду.

Према његовој прелиминарној процени, “понашање приказано током протеста у Београду специфично је по својој брзини, уједначености и очигледној сили која раздваја масу”.

“Овај образац снажно указује на стимулус спољашњег порекла, а не на унутрашње психолошке процесе”, наводи професор Стот у својој прелиминарној анализи.

----------

“Забрињавајућа тачка остаје изостанак овог звука на доступним снимцима, што би – да је у питању акустички уређај попут ЛРАД-а или сличног – можда забележило сигнал. Ово ограничава могућност доношења коначног закључка о извору стимулуса. Ипак, уједначеност и јасноћа субјективних извештаја, у комбинацији са специфичним кретањем масе, подржавају хипотезу о догађају узрокованом спољним фактором”, навео је професор и додао:

“На основу тренутно доступних доказа, моје прелиминарно мишљење је да нагла промена у понашању масе није резултат стандардних психолошких процеса друштвеног утицаја или лажне узбуне, већ указује на присуство спољашње силе или стимулуса који заслужује додатну истрагу”.

https://www.istinomer.rs/analize/profeso...snje-sile/

Митићу покажи уваженом професору, како редари студенти ФДУ-а вежбају изазивање панике међ масом.

Што се тиче звучног топа, то чудо није безвучно, него кад се пусти не можеш да стојиш на ногама, овде се нико није ухватио не за уши, не заглаву, ни за тело, а  тебе када удари талас груди ти кида, глава пуца, уши зује, овде никоме длака са главе није фалила...

Никакв звучни топ није пуштен, него су студенти ФДУ-а имали представу изазивања лажне панике.

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Чеда Јовановић сведок сарадник

https://www.facebook.com/reel/672136255185014

https://www.youtube.com/watch?v=3BC6Jz63zKo
Одговори

(07-04-2025, 11:14 PM)Горски штаб 52 Пише:  Прва реченица, да се не мучиш и много истражујеш, дај ми два примера из неке слободне и демократске државе.
Прво - где је партијаш убио грађанина те државе, а шеф партије и истовремено шеф државе изашао у јавност и рекао да је снимак много страшан и није за јавност (не треба да напомињем да партијаш није на робији)?
Друго - где је један од противника шефа државе пронађен како рони у јануару месецу, па тајно кремиран и остављен без презимена на спомен-плочи?

Дај та два примера, да те не оптеретим много, па да наставимо дискусију.

А што се тиче друге реченице, где си ти у мојих пар конкретних питања видео мржњу?
Логичније би било да сам ја импутирао теби да си пун неког беса и мржње, пошто са уживањем качиш неке видео снимке где кер бесно гризе човека, полиција бије пендрецима и сл.
Тако да, остави погрешне процене и те вучићевске личне квалификације за неку другу прилику. Омиљена ствар вам је скренути акценат са суштине на неку другу небитну тему, па је разводњавати цео дан до подне или бацити неку лажну личну квалификацију (они мрзе нас, они мрзе моју децу, они мрзе Србијуони су плаћеници, они су насилници...).
Ја с тобом не дискутујем о томе какав си ти човек у души, да ли ти је коса плава или црна, да ли неког волиш или мрзиш, мислим да су моја питања више него јасна.

De, uspori malo...
Tvoje prvo pitanje mogu potkrepiti sa bezbroj slučajeva pre Kenedija kao i kasnije.
Da krenemo od Alda Mora, koji je likvidiran od sopstvene države koja je ubistvo počinila u dosluhu sa mafijom i službama Amerike.
Veruješ li u zvaničnu verziju ubistva Ulafa Plme? Ubijen je zbog reformi kojima je težio i odbijanju da Švedska bude poligon NATO-a.
U komšijskoj zemlji Švedske progonjen je najpametniji političar, zatim je zatvoren, partiju su mu preoteli poslušnici globalista a On je po izlasku iz zatvora misteriozno dobio rak i umro. 
Engleska se nije libila ni sekunde da ubije princezu koja je "okaljala obraz" gordom albionu svojom vezom sa Egipatskim milijarderom.
Nekoliko desetina ljudi iz vrha politike su misteriozno "poginuli" ili nestali što u Americi, što u Evropi... 
Staljin je mali u poređenju sa vatikansko angloameričkom krvožednošću.
Što se tiče nesreće u Novom Sadu... Javašluka je bilo i biće ga na svim meridijanima. Naprimer u Italiji, pa sve do Amerike gde su ljudske žrtve modernim jezikom nazvane "kolateralna šteta". Naravno, to ne umanjuje krivicu neodgovornih u vezi nadstrešice. Ali, da sačekamo rezultate istrage a kasnije suda pa tek onda pričamo o tome.

Slika koju sam okačio govori o revnosti policije u zemljama koje bi da drže lekciju o "ograničenoj upotrebi sile" što je naprosto apsurd jer naša policija nije koristila silu u događajima od novembra na ovamo. A trebala je u startu da razvali svakog ko ugrožava red i mir!
Ako pogledaš tvoja pisanija i pisanija još nekoliko "uglednih" članova foruma videćeš mržnju... mržnju prema komunistima, tj. sistemu koji je naslednik PARTIZANA, kako se često definiše. Šta onda reći za pokojnog Đinđića? zar on ne beše partizansko kopile? U ostalom, nisu svi članovi ovog foruma iz četničkih porodica, biće da je mnogima poreklo upravo na drugoj strani.

PS. interesantno je da na ovom forumu u poslednjih desetak godina pojavljuju se likovi sa tezama koje nemaju veze sa stvarnošću.
PPs. Nikada nisam pripadao ni jednoj političkoj partiji pa ni Vučićevoj. Pomenutog lika se gadim kao i poltrona oko njega ali... jedno je rušiti slinu a drugo rušiti državu.
Одговори

Не знам какве везе имају примери политичких убистава из САД, Италије и Шведске са, на пример, убиством средовечне жене, обичног грађанина, од стране бахатог сивоње, члана владајуће партије, но добро, да узмемо да си направио паралелу са Цвијановим убиством, које је такође политичко, па онда да закључимо да се убиство Цвијана или нпр. Ивановића може релативизовати са - ''јеби га, дешава се и у Америци и Шведској, па шта''.

Ако будемо чекали резултате суда у вези са падом надстрешнице у Новом Саду, а под условом да власт и систем остану непромењени, изражавам више него оправдану бојазан да ни моје ни твоје друго колено те резултате неће дочекати.

И да, како то да ви што позивате полицију да ради свој посао у случају студентских блокада и демонстрација, не позивате истим жаром полицију да ради свој посао у случају Цвијан, Ивановић, наплатна рампа, хеликоптер, Бањска, син Светог Жекса, (полу)брат Андреј и тако даље и тако даље?
Ако ћемо да се користимо вашом логиком, када позовете полицију да растури блокаде и демонстрације, навешћемо вам безброј примера много радикалнијих демонстрација одржаних и на западу и на истоку, уз доскочицу ''па шта, дешава се свугде у свету''.

Ето, одлично кад на крају спомену, таман да те питам, шта подразумева рушење Вучића, а шта рушење државе? Да знамо, да разграничимо једном коначно.
Одговори

Cvijan je bio pajtos sa Vučićem, zajedno su stvarali stranku koju im je oktrisao Brisel. Posvađali su se oko podele plena, žargonski rečeno: "neko je nagraisao".
U ostalom, znaš vrlo dobro kao i svi koji su misleći da je žvalu postavio Brisel uz amin Vašingtona pa ne očekuj da će ga neko iz Srbije smeniti, makar se zvao i Đokić sa svim studentima plus Mila Pajić.
Kad si već pomenuo narkomanovog sina koji je ubio devojčicu na pešačkom prelazu... Moj zet bio vozač Ko-kakole i negde kod Zrenjanjna sa sporednog puta izleti "Fiat 32" udari u kamion i vozač ostane na mestu mrtav. Moj zet ležao robiju 3 godine ni kriv ni dužan, al poginuli bio rođeni brat predsednika saveza komunista Vojvodine (1981 godina). Znači, ništa se nije promenilo pod kapom nebeskom za ovih stotinak godina u Serbiji.

Rušenje sline bi, po meni, bilo vrlo lako izvodljivo. Studenti ako su zaista rodoljubi, entuzijasti a ne plaćenici, organizovaće se u političku stranku i na izborima koji će doći mnogo pre Ekspa ladno pobediti na legalan način i poslati SNS sa svojim vođom u političku istoriju.
Rušenje države je ono što je bilo petog oktobra i dosovske prevare u dosluhu sa strancima. Srbija je tada faktički razvaljena. Još jedan takav prevrat napravio bi nove granice Srbije koje bi bile manje od Beogradskog pašaluka (Istočna Srbija bi bila na kocki).
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 3 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним