Оцена Теме:
  • 7 Гласов(а) - 3.14 Просечно
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Блокаде и протести против Овај диктатуре

Боље да су три дана блокирали Прељину - бацили би их на колена за три дана, била би колона до Сегедина за два сата...
Одговори

Замислите да Милослав оде на Равну Гору 2025, па се свако слика са њим. На шта би то личило?
Ја бих се само окренуо да видим где је Овчар и пешке ка кући. Шала. Ал ово са Шаровићем што раде је Циганлија иста она од ономад из БГД.
Одговори

"Боже правде" у Стразбуру

https://x.com/paratzelzius/status/1912224092322951638
Одговори

Какав је сад процес са Европским парламентом? Видех на Н1 да ће представници парламента из Сло и Хр заступати њи, или сам ја то погрешно разумео
Одговори

(15-04-2025, 10:10 PM)Dimke Пише:  Какав је сад процес са Европским парламентом? Видех на Н1 да ће представници парламента из Сло и Хр заступати њи, или сам ја то погрешно разумео

Имају Пицулу усташу и пар екстремних левичара који че их увести у те европске колуаре у Стразбуру.

Реално ништа озбиљно.

Kласично друкање Србије да се уведу санкције и ако може још једно нато бомбардовање било би добро.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

@Мекнзи
Остао си дужан за извештај о: CDU, AFD, SPD..
A и овај извештај о Стразбуру је танак + ако може да се открије окле новци за овај манифест???
Одговори

(15-04-2025, 10:26 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  @Мекнзи
Остао си дужан за извештај о: CDU, AFD, SPD..
A и овај извештај о Стразбуру је танак + ако може да се открије окле новци за овај манифест???

Па питај отклен новац за обуку Гeлезенкирхен.

Анархисти и радикални левичари су уско повезани са Аналеном Бербок и том опцијом.

Ове радикалне левичаре са ФДУ-а које су коловође блокада директно је организовала немачка усташка власт! Директно!

Све усташе у НДХ , све до једног као и муслиманска БиХ подржавају студенте!

Зато они иду Санџак легло СДА и србомрзачки град!

Овај тероризам то јест Обојена Револуција је планиран бар годину дана унапред у Неначкој и радило се пуно паром.

Да ли се сећаш прошло лето када је Кремљ и Русија упозорацали Вучића да му се спрема Обојена Револуција, он то није отбиљно схватао већ се спрдао и ударили су жестоко.

Вучић се извукао. Протести падају. Од Стразбура нема ништа.

Носиш заставу нема предаје а идеш у Стразбур и кукаш НАТО хељп! Загреб хељп! 

Што се тиче адф-а. Они не могу да победе. Као што не може нити један патриотски блок не може да победи зато што англо-саксонска тајна друштва  и дубока држава који контролишу сваку државу и све државе су социјалдемократских и левичарских орјентација. У Европи немаш нити једну државу која има Суверену и националну власту. Већ свуда СДП. Свуда.

Јосип Броз-Амброз Тито! ДА, ТО ЈЕ БИО ПЕГАВИ ТРБАТИ, ФАРБАНИ ПА КОЛМОВАНИ, У МИДЕРЕ УТЕГНУТИ АУСТРО-УГАРСКИ ЦУГСФИРЕР, ТРОСТРУКИ ШПИЛЕ И МАЂАРСКИ ЧИВА, ЈОСИП БРОЗ-АМБРОЗ ТИТО, СРБОУБИЦА ПРВИ ДО ПАВЕЛИЋА!!!
ПРОСВЕТАР.
Одговори

Јавили ти из службе?
Одговори

(15-04-2025, 08:53 PM)Pekar Пише:  Столи их бојко што би рекли моји сељани.
"Европски парламент" где последња шуша налази ухлебљење на заласку своје политичке каријере баш нешто размишља о "бициклистима" из Србије. Неко је платио да назови студенти пљују по својој земљи од Сегедина до поменутог града на ободу Француско Немачке границе, као да су нас мало пљували читав двадесети век.

Вучић није Србија. Србија није Вучић.
Одговори

@für Herr Mekenzi:
Мислиш ли да се што пре треба обрачунати са овом багром са ФДУ? Мени није добро кад видим онај грб... Не знам ко их форсира, то не знам, зато те питам.
Да, муслимани нас не воле ни мало, нема шансе, они маштају о уједињењу са Босном, а што јача Албанија и Хрватска - то мирније спавају, један нема да нас воли, немој неко да се заварава (можда има један у интелектуалним круговима - или корист). Виде ли заставу Санџака?
Да ли ова посета у Стразбуру значи и повећана масовност идуће геј параде у Стамболу?
Одговори

Малтене је озваничено и трчање студената до Брисела, наводно циљ је да се стигне у време заседања европског парламента. Како коментаришете то? Мене чуди одакле долазе ове идеје, ајде кад се трчало за Ниш, Кг или возио бајс или шетња, то ми је било разумљиво, буди се свест српског народа итд. Међутим ова турнеја по Европи ми нема неки јасан конкретан, политички циљ везан за протесте, као буди се успавани европски народ који није информисан о догађајима. Мишљења ?
Одговори

(15-04-2025, 11:28 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише:  @für Herr Mekenzi:
Мислиш ли да се што пре треба обрачунати са овом багром са ФДУ? Мени није добро кад видим онај грб... Не знам ко их форсира, то не знам, зато те питам.
Да, муслимани нас не воле ни мало, нема шансе, они маштају о уједињењу са Босном, а што јача Албанија и Хрватска - то мирније спавају, један нема да нас воли, немој неко да се заварава (можда има један у интелектуалним круговима - или корист). Виде ли заставу Санџака?
Да ли ова посета у Стразбуру значи и повећана масовност идуће геј параде у Стамболу?

Данас сам негде налетео на вође блокадера са фду-а људи радикални левичари, анархисти и људи у 40-им годинама живота.

Тај неки вођа, студен режије, има 36 година, добио од државе за нискобуџетни хорор филм 42 хиљаде евра!

Ми смо од почетка знали (зато смо и били бановани) да су ово класично нво левичарски, анрахистички протести, ово ниђе везе са патриотизмом. 

Ноћас ми нисмо могли да спавамо и упалимо тв и тамо уживо испред ртс-а ноцинари н1, информера, новес, ктв и осталих, брате мили који су оно одрони од људи, то разваљено не знају да ли су дошли или пошли. Скачу, урлају, надрогирани, један цади индекс, ужас један.

Ово су протести нво попут Миле Пајић, став, свиће и осталих тих радкалних анархиста. 

Искрено мени није било добро када сам видео да иду за  Нови Пазар! 

Тамо је био тешки аутошовинизам какав не памтим да сам икада видео. 

Човече они отишли у Нови Пазар и диве се умотаним женама, Исламској култури, муслиманима!

Кад се нисмо шлогирали! Колики тупаџија треба да будеш да одеш да сњ дивиш Турцима које су твоје претке живе набијали на колац!

А, при томе нису се дивили Ђурђевим Ступовима, Цркви Светог Саве и много чему у том крају српскоме, него дивили се Исламу и Турском наслеђу.

Замисли дођу Муслимани из Новог Пазара и диве се манастирима на Фрушкој Гори.

И да ли би ишли у Пазар или на Бају,Бирамо Бају тамо у тим песмама се осети српство и те речи некако гађају емоцију, шта да идем у Пазар да се дивом јебеним питама и ћевапима које 10х боље направе српски пекари и још да финансирам турке санџаклије. 

Људи,Срби као и Руси морају прво са поштују себе, а националне мањине морају да поштују Србе и Србију а не обратно.

Од 1945-те ми радимо обратно. Поштујемо туђе а  мрзимо своје и једини смо аутошовинистички народ.

Имамо тамо неке документе из доба СФРЈ. Београд се дивио Загребу, Љубљани,Скопљу ,Приштини итд нама Србима се нико није дивио већ су нас сви редом једва чекали да нас почисте етнички са наших вековних огњишта.

Зато са турским санџаклијама мора оштро и дрско и без "нато хељп" "Стразбур хељп" значи ко Чечени који су били против Руске федерације а сад руку под руку ратују и лојални су Русији.

Санџак је буквално држава у држави. Турци нису нимало братски настројени према Србима и Срби.

Турци из Санџака су и даље на линији Аутономија Санџака и СДА, а то значи србомрзачки.

Дивити се Новом Пзару као да се дивиш типа Книну где Срба нема више и где на тврђави се вироји Шаховница.

Тако да оци "студенти" су политички на линији анархизма, радикалне левице, зелених, геј лобија, прозападни и пронато орјентисани и најбитније екатремни аутошовинисти.

У почетку је било леоо младост, енергија лудило, већ је то сад друга песма, видиш и по Шумадинцу и Горском пумпали јако и ја очекивао извештаје, видеа, слике из Новог Пазара кад оно нема? Зашто нема? Зато што је на свакој слици застава Санџака, Застава армије БиХ, Застава СДА...

ПРОСВЕТАР.
Одговори

Европски народ нема мишљење ако не погледа у "Ајфон" који је свезнајући. Никог бре не занима шта се догађа у Србији и није им првина да виде "бициклисте". Тај народ којег сам сасвим добро упознао живи сасвим другачији живот. Не дотиче их баш ништа што није везано за њих, што не доводи у питање њихово летовање или рату за кућу. Заборавили су бре Украјинце које су њихови политичари гурнули у ат са Русијом а сад ће да се замлаћују са неким студентима из Србије. Будимо озбиљни, цео један народ нестаје пред нашим очима и нико ни мукајет (што би рекле балије). Наравно, мислим на Палестинце.
Одговори

Сећам се својевремено да у Нови Пазар нису могли да уђу ни навијачи Рада а камоли обичан човек...Могли су бар Рашку да изаберу,па да се дочекају са сољу и хлебом,и понеком шајкачом.
Одговори

Скочи на Форум:

Корисника прегледа ову тему: 11 Гост(а)
Све форуме означи прочитаним