(15-04-2025, 11:28 PM)jelicki_cetnicki_odred_ Пише: @für Herr Mekenzi:
Мислиш ли да се што пре треба обрачунати са овом багром са ФДУ? Мени није добро кад видим онај грб... Не знам ко их форсира, то не знам, зато те питам.
Да, муслимани нас не воле ни мало, нема шансе, они маштају о уједињењу са Босном, а што јача Албанија и Хрватска - то мирније спавају, један нема да нас воли, немој неко да се заварава (можда има један у интелектуалним круговима - или корист). Виде ли заставу Санџака?
Да ли ова посета у Стразбуру значи и повећана масовност идуће геј параде у Стамболу?
Данас сам негде налетео на вође блокадера са фду-а људи радикални левичари, анархисти и људи у 40-им годинама живота.
Тај неки вођа, студен режије, има 36 година, добио од државе за нискобуџетни хорор филм 42 хиљаде евра!
Ми смо од почетка знали (зато смо и били бановани) да су ово класично нво левичарски, анрахистички протести, ово ниђе везе са патриотизмом.
Ноћас ми нисмо могли да спавамо и упалимо тв и тамо уживо испред ртс-а ноцинари н1, информера, новес, ктв и осталих, брате мили који су оно одрони од људи, то разваљено не знају да ли су дошли или пошли. Скачу, урлају, надрогирани, један цади индекс, ужас један.
Ово су протести нво попут Миле Пајић, став, свиће и осталих тих радкалних анархиста.
Искрено мени није било добро када сам видео да иду за Нови Пазар!
Тамо је био тешки аутошовинизам какав не памтим да сам икада видео.
Човече они отишли у Нови Пазар и диве се умотаним женама, Исламској култури, муслиманима!
Кад се нисмо шлогирали! Колики тупаџија треба да будеш да одеш да сњ дивиш Турцима које су твоје претке живе набијали на колац!
А, при томе нису се дивили Ђурђевим Ступовима, Цркви Светог Саве и много чему у том крају српскоме, него дивили се Исламу и Турском наслеђу.
Замисли дођу Муслимани из Новог Пазара и диве се манастирима на Фрушкој Гори.
И да ли би ишли у Пазар или на Бају,Бирамо Бају тамо у тим песмама се осети српство и те речи некако гађају емоцију, шта да идем у Пазар да се дивом јебеним питама и ћевапима које 10х боље направе српски пекари и још да финансирам турке санџаклије.
Људи,Срби као и Руси морају прво са поштују себе, а националне мањине морају да поштују Србе и Србију а не обратно.
Од 1945-те ми радимо обратно. Поштујемо туђе а мрзимо своје и једини смо аутошовинистички народ.
Имамо тамо неке документе из доба СФРЈ. Београд се дивио Загребу, Љубљани,Скопљу ,Приштини итд нама Србима се нико није дивио већ су нас сви редом једва чекали да нас почисте етнички са наших вековних огњишта.
Зато са турским санџаклијама мора оштро и дрско и без "нато хељп" "Стразбур хељп" значи ко Чечени који су били против Руске федерације а сад руку под руку ратују и лојални су Русији.
Санџак је буквално држава у држави. Турци нису нимало братски настројени према Србима и Срби.
Турци из Санџака су и даље на линији Аутономија Санџака и СДА, а то значи србомрзачки.
Дивити се Новом Пзару као да се дивиш типа Книну где Срба нема више и где на тврђави се вироји Шаховница.
Тако да оци "студенти" су политички на линији анархизма, радикалне левице, зелених, геј лобија, прозападни и пронато орјентисани и најбитније екатремни аутошовинисти.
У почетку је било леоо младост, енергија лудило, већ је то сад друга песма, видиш и по Шумадинцу и Горском пумпали јако и ја очекивао извештаје, видеа, слике из Новог Пазара кад оно нема? Зашто нема? Зато што је на свакој слици застава Санџака, Застава армије БиХ, Застава СДА...